- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.321
selam herkese..bugün gezmelerdeyim ama hala hastayım..
kızlar herkese günaydınnnnn.çoooooooooook hastayım,daha yeni kalktım.takımın hastalık durumu bana da mı ne geçti????
Merhabalar ben geldim ama bayaga ilerlediniz tabi siz
gunaydin kizlarise gitmeden bir ugrayayim dedim bugun 12-9 arasi calisiyorum yine gece gec gelicem
bu arada kizlar yarin esimle Londra'ya bir konsere gidiyoruz benim en sevdigim grup (epica) 5 ay once falan almistim biletleri VIP hem de, tanisma falan olacak kacirmam yani mumkun degil iki elim kanda bile olsa..yalniz dun sabah esime kustum hala konusmuyoruz dun gece koltukta yatmis o denli yani (hem suclu hem guclu). yani nolcak bilmiyorum yarin ya birbirimizle konusmadan "eglenmeye" gidiyoruz demektir ya da ben tek basima gidiyorum - ikisi de birbirinden kotu. pfff zamanlamaya bak.. sirf konserin hatrina affedecektim carsambadan sonra burnundan fitil fitil getirecektim plan oydu bastaama bu uzatti da uzatti ben de eh yeter be dedim bi sustum 24 saattir tek kelime etmedim ona. bakalim nolcak aksama kadar ozur dilemezse yarin tek basima Londra'ya gidebilirim (ve de kaybolabilirim - cok buyuk ihtimalle).
ya epicanın konserine gidiyorsun,hem de ingiltere'de olacak konserine, inanamıyorum,ben heyecanlandım.ama küsmeyin eşinle nolur.ayrıca ne demek koltukta yatmak,ben buna kızıyorum gel yat yatağında trip atıyorlar.bence konser için barışırsınız.ayrıca neden kaybolasın,orda da mutlaka bi merkez vardır ve herşey ordan geçer.bide telefonun navigasyonu varsa öneririm çok işe yarıyor ama birlikte gidin eğlenin((epica bu başka bişeye benzemez
gunaydin kizlarise gitmeden bir ugrayayim dedim bugun 12-9 arasi calisiyorum yine gece gec gelicem
bu arada kizlar yarin esimle Londra'ya bir konsere gidiyoruz benim en sevdigim grup (epica) 5 ay once falan almistim biletleri VIP hem de, tanisma falan olacak kacirmam yani mumkun degil iki elim kanda bile olsa..yalniz dun sabah esime kustum hala konusmuyoruz dun gece koltukta yatmis o denli yani (hem suclu hem guclu). yani nolcak bilmiyorum yarin ya birbirimizle konusmadan "eglenmeye" gidiyoruz demektir ya da ben tek basima gidiyorum - ikisi de birbirinden kotu. pfff zamanlamaya bak.. sirf konserin hatrina affedecektim carsambadan sonra burnundan fitil fitil getirecektim plan oydu bastaama bu uzatti da uzatti ben de eh yeter be dedim bi sustum 24 saattir tek kelime etmedim ona. bakalim nolcak aksama kadar ozur dilemezse yarin tek basima Londra'ya gidebilirim (ve de kaybolabilirim - cok buyuk ihtimalle)
kızlar herkese günaydınnnnn.çoooooooooook hastayım,daha yeni kalktım.takımın hastalık durumu bana da mı ne geçti????
Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Benim ders programım değişti salı günüm yarım gün oldu
2-3 hafta sonra tekrar değişecekmiş o zamana kadar biraz dinlenmiş olurum..
Yarın okula müfettiş gelecek benim için dua edin olur mu? Sorunsuz geçsin herşey gerçi evraklarım tam ama kusur bulacak bişey bulurlar..
kızlar nerdesiniz yahu???
bu arada kizlar yarin esimle Londra'ya bir konsere gidiyoruz benim en sevdigim grup (epica) 5 ay once falan almistim biletleri VIP hem de, tanisma falan olacak kacirmam yani mumkun degil iki elim kanda bile olsa..yalniz dun sabah esime kustum hala konusmuyoruz dun gece koltukta yatmis o denli yani (hem suclu hem guclu). yani nolcak bilmiyorum yarin ya birbirimizle konusmadan "eglenmeye" gidiyoruz demektir ya da ben tek basima gidiyorum - ikisi de birbirinden kotu. pfff zamanlamaya bak.. sirf konserin hatrina affedecektim carsambadan sonra burnundan fitil fitil getirecektim plan oydu bastaama bu uzatti da uzatti ben de eh yeter be dedim bi sustum 24 saattir tek kelime etmedim ona. bakalim nolcak aksama kadar ozur dilemezse yarin tek basima Londra'ya gidebilirim (ve de kaybolabilirim - cok buyuk ihtimalle).
canım allah hayırlısıyla gidip gelmeyi dilediğince eğlenmeyi. bu eğlenceyi de kocanla barışmana vesile etsin inş. içiimden geldi valla dua
Mrb kizlaaaar eski takimima bi ugrayayim bakalim :)
senin dua tuttu sengesim eline koca bir buket gul alip isyerime gelmis ozur icin. gorunce sok oldum resmen, hic beklemiyordum.. sarildi ozur diledi falan. sonra gule oynaya eve donduk birlikte yarin beraber gidiyoruz yani yuppi kaybolmaktan kurtuldum
naber fistigim hosgeldin iyi etmissin arada ugraeskilerin cogu burada, yine donup dolasip kurkcu dukkanina geri geldik anlayacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?