Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gunaydin kizlar ise gitmeden bir ugrayayim dedim bugun 12-9 arasi calisiyorum yine gece gec gelicem
bu arada kizlar yarin esimle Londra'ya bir konsere gidiyoruz benim en sevdigim grup (epica) 5 ay once falan almistim biletleri VIP hem de, tanisma falan olacak kacirmam yani mumkun degil iki elim kanda bile olsa..yalniz dun sabah esime kustum hala konusmuyoruz dun gece koltukta yatmis o denli yani (hem suclu hem guclu). yani nolcak bilmiyorum yarin ya birbirimizle konusmadan "eglenmeye" gidiyoruz demektir ya da ben tek basima gidiyorum - ikisi de birbirinden kotu. pfff zamanlamaya bak.. sirf konserin hatrina affedecektim carsambadan sonra burnundan fitil fitil getirecektim plan oydu basta ama bu uzatti da uzatti ben de eh yeter be dedim bi sustum 24 saattir tek kelime etmedim ona. bakalim nolcak aksama kadar ozur dilemezse yarin tek basima Londra'ya gidebilirim (ve de kaybolabilirim - cok buyuk ihtimalle).

selam herkese..bugün gezmelerdeyim ama hala hastayım..

kızlar herkese günaydınnnnn.çoooooooooook hastayım,daha yeni kalktım.takımın hastalık durumu bana da mı ne geçti????

gecmis olsun iyi dinlenin zor geciyor biliyorsunuz 10 gun civari falan kaliyor grip :2:

Merhabalar ben geldim ama bayaga ilerlediniz tabi siz

?

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Benim ders programım değişti salı günüm yarım gün oldu
2-3 hafta sonra tekrar değişecekmiş o zamana kadar biraz dinlenmiş olurum..
Yarın okula müfettiş gelecek benim için dua edin olur mu? Sorunsuz geçsin herşey gerçi evraklarım tam ama kusur bulacak bişey bulurlar..

Canım üzme kendini mutlaka barışırsınız konserde de eğlenirken herşey unutulur.. Bence konser barışmanızı hızlandırır. Bu arada iyi eğlenceler epicanın konserine gidiyorsun hemde VIP süpermiş..

kızlar herkese günaydınnnnn.çoooooooooook hastayım,daha yeni kalktım.takımın hastalık durumu bana da mı ne geçti????

Geçmiş olsun canım.. Sıra sana geldi demek ki.. Bulaşıcı mı ne bu topic

Butterfly canim evet telde o ozellik var da Londra metrosu cok karisik zaten tek korkum da o. Orumcek agi gibi, bir suru hat ic ice gecmis. 5-6 kere in bin yapiyorsun hepsi kisa kisa. Aralarda da merdivenler koridorlar basin doner yani :'( neyse esim gelmem derse bilgisayardan metro haritasini cikti alip duserim yollara napayim epica var isin ucunda :))

canım allah yardımcın olsun

kızlar bi biberiye yağı konusu dolaşıyor ortalıkta..ben biberiye yağı kullanmadım ama arkadaşım aroma markasının selülit yağını kullandı ve gerçekten işe yaradı.içinde biberiye yağı da dahil birçok yağın karışımı var ve 20 tl bayada büyük.ben salak gibi gittim roc'un selülit kremini aldım hiç memnun değilim.

hopişi kızkandım bende sohbette gittim
kaynanamı aldım gittim saat 5 de geldim yemek yaptım ,bu gün yine kaçırdım ,ama akşam tek meyve yicem

canım allah hayırlısıyla gidip gelmeyi dilediğince eğlenmeyi. bu eğlenceyi de kocanla barışmana vesile etsin inş. içiimden geldi valla dua

bu sabah bildiğiniz şoka uğradım hatunlar regl sonrası normal, kaçamaksız vs. geçen 2 günden sonra yaklaşık 1 ayda tartıldım (2 haftaya yakın oynayabilir hatırlamıyorum) ve sonu felaketti

49 o 4 kilo nerden geldi çok merak ediyorum

şimdi içerde annemler afiyetlen tulumba tatlısını götürüyor bende bir taraflarım şişe şişe burda o tatlıyı akrepli böcekli hayal etmeye çalışıyorum :18::18:

canım allah hayırlısıyla gidip gelmeyi dilediğince eğlenmeyi. bu eğlenceyi de kocanla barışmana vesile etsin inş. içiimden geldi valla dua

senin dua tuttu seng esim eline koca bir buket gul alip isyerime gelmis ozur icin. gorunce sok oldum resmen, hic beklemiyordum.. sarildi ozur diledi falan. sonra gule oynaya eve donduk birlikte yarin beraber gidiyoruz yani yuppi kaybolmaktan kurtuldum

kızlarrrrr nerdesiniz.bu saat oldu kimsecikler ugramamış.bari bende ne yediğimi yazayım.
sabah;sosis ve peynir yedim.
öğlen 1 bardak süt içtim,başka bişey yemeği planlamıyorum,çünkü akşam acıkmıyorum bu sefer gece çok acıkıyorum.
akşama haşlanmıs tavuk yemegi planıyorum.
anlıyacağınız açım,gerçi artık açlıkta hissetmiyorum,bide kilo verebilsem

bu arada her zaman olduğu gibi bu günde iş başvurularımı yaptım.kızlar ne olur bana şans dileğinde şu koca konyada artık benim de bir işim olsun((((

canımmmmmm senin adına çok sevindim inşallah bidaha aranızda böyle şeyler olmaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…