Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kizlar valla eve geldim okuyayim gecmisi dedim de kimse ugramamis neredeyse bugun neyse bunu kafama takamayacak kadar mutluyum su an

konser harikaydiiiiiiii hatta inanilmazdi, buraya geldigimden beri ilk kez bu kadar eglendim.. epica benim icin cok ozeldir yillardir fanatik sekilde dinlerim ama ilk kez boyle canli izleme ve tanisma firsatim oldu. ikinci solist Mark da ex askim (evli oldugum icin ex yani aslinda her daim kalbimizde yasiyor ) tum ihtisamiyla oradaydi bugun onunla muhabbet etme sansi da oldu (hala inanamiyorum).. bana birkac kez Blondie diye seslendi hatta sonra da ben grupla ortaya konusurken belime sarildi esimin onunde hahaha ayh neyse esim uzaktan bakti guldu (biliyor onu begendigimi - uzaktan tabi ) hicbisey demedi ben ama resmen eridim bittim o sirada bir 5 kilo rahat gitmistir.. grupla resim cekilirken de hemen dibimde bittiverdi ve yine sarilip iyice kendine dogru cekti ben de pek karsi koydum denemez .. konser boyunca da (en ondeydim) ben foto cekmek icin kamerayi kaldirdikca poz verip goz falan kirpti en sonunda da gitarini caldigi penayi bana verdi ayh bugun acayip mutluyum su an agzim kulaklarimda su satirlari yazarken yazik esim de benim icin mutlu olmus ayagina yatiyor ama hafiften kiskandi.. kiyamam ya neyse kizlar bu gecenin fotolarindan birkac tane paylasayim hem 25 kg vermis halimi gorun (eskiler eski halimi hatirliyordur heralde?).. bu heyecanla simdi uyku da uyuyamam ben

canım senin için çok mutlu oldum.epica ya epica daha ötesi olamaz yani sen anlattıkça benim dibim düştü.orda canlı dinlemek acayip bi duygudur.hacıııı gitmişken bide diyivereydin ya Türkiye'ye gidin.orda da sizi dinlemek isteyenler var

kızlar ben epicayı gördüm herşeyi unuttum...öncelikle hepinize günaydınnnnn.
pazartesinden beri bi tembellik sormayın gitsin.canım hiç birşey yapmak istemiyor.sabah 7de kalkan ben 10da 11de kalkar oldum.havalardan mı,az yemekten mi bilmiyorum ama bu durum canımı sıkmaya başladı.

dün akşam 2 kase çorba ve çok az bişey haşlanmış tavuk yedim.bide şu %50 az yağlı olan cipslerden yedim ama bi daha yemicem.
tembellikten sporda yapma oldum artık şöyle bi silkelenip kendime geliyorum

Kızlar ben geldmmmmmmmmmm Kaç gündür çok yoğundum zaten dün öğleden sonra yoktum bir kaçamak yaptım işten izin aldım çıktım gezdim

Diyete tam gaz devam ama 2 gündür spora gidemiyorum bu akşam acısını çıkarır hocamız artık

fulya, canımm resmin çok hoş ya ben senin resimlerinden en kilolu halini biliyorum maşallah yaa şu an bile o kadar güzel görünüyorsun ki, hiç 70 küsür kilo görünmüyorsun

nagişin izni bitse de gelse artık, özledim onu ya

Bugünkü Planladığım menümü de paylaşayım
Sabah
2 yumurta
2 dilim ç.ekmeği
2 çatal peynir

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Yarım avuç içi kadar tavuk

Ara: 2'si bir arada

Akşam
1 elma.

Spor: 1 saat spor.

Canım herşeyin güzel geçmesine çok sevindim.. Resimlerde harika çıkmış.. Eski hallerini bilmiyorum ama şimdiki halin çok güzel 70'li kilolarda olduğun hiç belli olmuyor..

Merhaba arkadaşlarım dün teftiş vardı telaşeliydim gelemedim ama atlattım şükür.. Birazdan da çarşıya gideceğiz oğluşuma ayakkabı almaya hava acayip soğuk..
Menümü yazayım hemen..

Sabah: 1 kaşarlı tost (yağsız ve küçük 2 dilim ekmeğe yapılmış)
Ara: 1 portakal
Öğlen: ! porsiyon pırasa, yoğurt ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 fincan yeşil çay
Akşam: Balık ve salata olacak kısmetse..

Adet dönemim yaklaştı canım acayip tatlı istiyor....

Ayrıca şimdiye kadar 1 litre su ve 40 dk. yürüyüş

TrulyScrumptious dün bende geldim canım ama farkında bile değilsin sanıyorum cevap bile yazmıştım fotolarına... Çocu zaman kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum aşkolsun..

Son düzenleme:
kızlar hepinize maya takviminin son gününden kocaman günaydınnnnnn...haberlerde bi mayadır ki gidiyor.13:11'de kıyamet kopacakmış yahu kıyamete bile kilolu giriyorum bu nasıl bi kader:))))
artık bu sabah erkenden uyandım galiba bünyem az yemeğe alışıyor.bugün itibariyle sporada başlıyorum,kilo verme sürecimi hızlandırmam lazım.
sabah yediklerim;1 haşlanmış yumurta,sucuk,1 domates ve peynir.ayrıca sabah 88,8 çıktım.
bide bugün listeler bildirilmiyecek mi neden kimse kilosunu bildirmemiş???

ben geldim buradayim da bugun nuiye kimse gelmemis anlamadim haftasonu olsa neyse. hoppisle fadime bile ugramamis onlar burada olurdu genelde :26:

TrulyScrumptious dün bende geldim canım ama farkında bile değilsin sanıyorum cevap bile yazmıştım fotolarına... Çocu zaman kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum aşkolsun..

kızlar siz gelmişsiniz ama ben kimsecikler yok diye çıkmıştım

slm kızlar.
bu sabah tam tamına 67 kg çıktım
1 kg vermişim.
bu arada cenazemiz vardı işte değildim.
geçmişi okumaya çok fazla vaktim olmadı.
bu gün kdv var diye geldim işe .
kdv mi onaylayıp tekrar gidecem.
haftaya işe başlayınca görüşürüz.

Günaydın kızlarrrr, İstanbul yine karlı, işe gelene kadar canım çıktı ne güzel sporlarımı giyip tempolu yürüyüş yapıyordum şimdi 30 dk yürüdüğüm yolu 1 saatte yürüyorummm.

seng'in mesajına istinaden ben de derim ki, mesaj kuralı koyalım, o zaman daha disiplinli oluruz hatta belli kurallarımız olsun, böyle herkes salıverıyor kendini.. Ben de bazen işten dolayı giremiyorum ama mesaj kuralı olursa herkes daha dikkat eder diye düşünüyorum.

Kilomu bildireyimm
Geçen hafta: 70,1
Bu hafta: 68.5

Aşık oldummmmmmmm sanırım o yüzden eriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…