- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.361
slm kızlar.
bu sabah tam tamına 67 kg çıktım
1 kg vermişim.
bu arada cenazemiz vardı işte değildim.
geçmişi okumaya çok fazla vaktim olmadı.
bu gün kdv var diye geldim işe .
kdv mi onaylayıp tekrar gidecem.
haftaya işe başlayınca görüşürüz.
Başınız sağolsun canımm,, Allah sabır versin inşallah.[/QUOTE
teşekkür ederim dostlar sağolsun.
bu gün regl olmayı bekliyorum kilomdan belli oluyor haftaya bizim takımı 1 .yapma planları kuruyorum
sporum 360 dakika
slm kızlar.
1 kg vermişim.
Günaydın kızlarrrr, İstanbul yine karlı, işe gelene kadar canım çıktı ne güzel sporlarımı giyip tempolu yürüyüş yapıyordum şimdi 30 dk yürüdüğüm yolu 1 saatte yürüyorummm.
seng'in mesajına istinaden ben de derim ki, mesaj kuralı koyalım, o zaman daha disiplinli oluruz hatta belli kurallarımız olsun, böyle herkes salıverıyor kendini.. Ben de bazen işten dolayı giremiyorum ama mesaj kuralı olursa herkes daha dikkat eder diye düşünüyorum.
Kilomu bildireyimm
Geçen hafta: 70,1
Bu hafta: 68.5
Aşık oldummmmmmmmsanırım o yüzden eriyorumm
selam kızlar..bugün geç kaldım ..90.7 kiloyum..hastalığım ve spora gidemeyişim yüzünden maalesef yine yerimde saymışım..evdekiler halen hasta , giremiyorum, kusuruma bakmayın..
Sabah
2 dilim ç.ekmeği
2 yumurta
2 zeytin
Ara: Yok
Öğle
2 kepçe çorba
2 kaşık patates haşlama (küp halinde)
Ara: 2'si bir arada ya da 1 portakal
Akşam
1 elma.
Spor: 45 dk
geldim şükür :) eveeeet haftasonu özelden bana ulaşan ve kurallarla ilgili öneri bildiren bir takım istiyorum.Pazartesi günü kurallarla birlikte başlayacağız...
selam kızlar..bugün geç kaldım ..90.7 kiloyum..hastalığım ve spora gidemeyişim yüzünden maalesef yine yerimde saymışım..evdekiler halen hasta , giremiyorum, kusuruma bakmayın..
TrulyScrumptious dün bende geldim canım ama farkında bile değilsin sanıyorum cevap bile yazmıştım fotolarına... Çocu zaman kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum aşkolsun..
kızlar herkese merhaba. ECE canım ben neden listede yokum? geçen haftada bana kendi isteği ile ayrıldı yazmıştınben ayrılmadımki izinli olmak istedim bu durumda izinli ibaresi düşülmeyecek mi? ben mi yanlış biliyorum tatlım
ozledik
yaaa oyleydi degil mi asik olunca insan yemek yiyemiyordu valla uzun zaman oldu unutmusum
oiy farkindayim canim ya kusura bakma cevap yazacaktim ama telden okuyunca cevap yazma isini erteliyorum heralde oyle araya kaynamistir ozur dilerimguzel yorumlarin icin tesekkur ederim tum kiloyu popo gobek ve simit kisminda tasidigimdan yuzden kollardan bacaklardan falan belli olmuyor o kisimlar ince. cok orantili degil yani malesef kilo dagilimim.
canım ne mutlu sana hedefine ne kadar az kalmış..
slm kızlar.
1 kg vermişim.
Günaydın kızlarrrr, İstanbul yine karlı, işe gelene kadar canım çıktı ne güzel sporlarımı giyip tempolu yürüyüş yapıyordum şimdi 30 dk yürüdüğüm yolu 1 saatte yürüyorummm.
seng'in mesajına istinaden ben de derim ki, mesaj kuralı koyalım, o zaman daha disiplinli oluruz hatta belli kurallarımız olsun, böyle herkes salıverıyor kendini.. Ben de bazen işten dolayı giremiyorum ama mesaj kuralı olursa herkes daha dikkat eder diye düşünüyorum.
Kilomu bildireyimm
Geçen hafta: 70,1
Bu hafta: 68.5
kızlar herkese merhaba. ECE canım ben neden listede yokum? geçen haftada bana kendi isteği ile ayrıldı yazmıştınben ayrılmadımki izinli olmak istedim bu durumda izinli ibaresi düşülmeyecek mi? ben mi yanlış biliyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?