Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Başınız sağolsun canımm,, Allah sabır versin inşallah.

selam kızlar..bugün geç kaldım ..90.7 kiloyum..hastalığım ve spora gidemeyişim yüzünden maalesef yine yerimde saymışım..evdekiler halen hasta , giremiyorum, kusuruma bakmayın..

Sabah
2 dilim ç.ekmeği
2 yumurta
2 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
2 kaşık patates haşlama (küp halinde)

Ara: 2'si bir arada ya da 1 portakal

Akşam
1 elma.

Spor: 45 dk

geldim şükür :) eveeeet haftasonu özelden bana ulaşan ve kurallarla ilgili öneri bildiren bir takım istiyorum.Pazartesi günü kurallarla birlikte başlayacağız...

özdemi ve butterfly hedef kilolarını göremedim şimdilik özdemi 64 butterfly 80 yazdım. daha sonra değiştirebiliyoruz nasıl olsa. lütfen bildirmeyi unutmayın :)

kızlar ben daha yeni üye olduğum için özelden msj gönderemiyorum.sizinle birlikte yola çıktığımda tam 91 kiloydum bugün sabah tartıldım ve 88,8 kilo çıktım.seng 80 kilo şimdilik ideal sonra değiştiririz.

canım başınız sagolsun.haftaya görüşürüz.

istanbul ne fena olmuş öyle.akşam haberlerde gördüm inanamadım.istanbul'da yaşamak zaten fazlasıyla zor bide kar eklenince düşünemiyorum.bu arada aşk işleri falan iyisinnnnnnn..

selam kızlar..bugün geç kaldım ..90.7 kiloyum..hastalığım ve spora gidemeyişim yüzünden maalesef yine yerimde saymışım..evdekiler halen hasta , giremiyorum, kusuruma bakmayın..

canım evdekiler inşallah tez vakitte iyileşir..valla özlettin kendini

Sabah
2 dilim ç.ekmeği
2 yumurta
2 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
2 kaşık patates haşlama (küp halinde)

Ara: 2'si bir arada ya da 1 portakal

Akşam
1 elma.

Spor: 45 dk

menün süper hatta hiç bişey yemiyosun bile denilebilir.

geldim şükür :) eveeeet haftasonu özelden bana ulaşan ve kurallarla ilgili öneri bildiren bir takım istiyorum.Pazartesi günü kurallarla birlikte başlayacağız...

patron sensin..ne dersen hazırım ben:)))

ozledik

Aşık oldummmmmmmm sanırım o yüzden eriyorumm

yaaa oyleydi degil mi asik olunca insan yemek yiyemiyordu valla uzun zaman oldu unutmusum

TrulyScrumptious dün bende geldim canım ama farkında bile değilsin sanıyorum cevap bile yazmıştım fotolarına... Çocu zaman kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum aşkolsun..

oiy farkindayim canim ya kusura bakma cevap yazacaktim ama telden okuyunca cevap yazma isini erteliyorum heralde oyle araya kaynamistir ozur dilerim guzel yorumlarin icin tesekkur ederim tum kiloyu popo gobek ve simit kisminda tasidigimdan yuzden kollardan bacaklardan falan belli olmuyor o kisimlar ince. cok orantili degil yani malesef kilo dagilimim.

kızlar herkese merhaba. ECE canım ben neden listede yokum? geçen haftada bana kendi isteği ile ayrıldı yazmıştın ben ayrılmadımki izinli olmak istedim bu durumda izinli ibaresi düşülmeyecek mi? ben mi yanlış biliyorum tatlım

geri dönmek üzere ayrıldı demiş olmam lazım öyle hatırlıyorum hemn bakıyorum :18:

Sende benim kusuruma bakma bugün adet oldum duygularım hassas anlayacağın..
Bu arada fotolarda hiç kilolu durmuyorsun gerçekten diyete başladığın ilk hallerini bilmiyorum ama daha da iyi olacaksın inşallah..

canım ne mutlu sana hedefine ne kadar az kalmış..

Teşekkür ederim canım darısı başına..

Başınız sağolsun canım.. Allah sabırlar versin..

Maşallah canım güzel kilo vermişsin.. Aşk yaramış yani..

canım izinli ile Geri dönmek üzere ayrıldı aynı şey.kendi isteğiyle ayrıldı yazmamışım.bende korktum bir an. için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…