- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.381
dertliyim bugün hatunlar. şu erkekler gerçekten tanımı imkansız ama tamamen sinir bozucu varlıklar mı yoksa bana daha insan olanı denk gelmedi mi
canım şimdi anlatmaayayım çeşmeler anca durdu zaten. bir ara anlatırım amacanımmmmm ne oldu sana???? kim üzdü seni kıyamam...
olmaz olmaz olmazkızlar akşam eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe gittik ama sadece et yedim insanlar diyet yaptığımı anlamasınlar diye tatlıdan da ufacıcık bişey yedim.bu arada birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum çok sevdim bu yarışma işini ben acayip hırs yaparım artık her hafta derece yapmazsak olmaz yani
Merhaba..
Artık bende aranızdayım.
Sende benim kusuruma bakma bugün adet oldum duygularım hassas anlayacağın..
Bu arada fotolarda hiç kilolu durmuyorsun gerçekten diyete başladığın ilk hallerini bilmiyorum ama daha da iyi olacaksın inşallah..
dertliyim bugün hatunlar. şu erkekler gerçekten tanımı imkansız ama tamamen sinir bozucu varlıklar mı yoksa bana daha insan olanı denk gelmedi mi
Merhaba..
Artık bende aranızdayım.
hosgeldin kendini tanitir misin (veya tanitmistin da ben mi kacirdim bilmiyorum :26:)
Hoşbuşduk.Cua yarışmasına katılmak isteyenler de kısacık bahsetmiştim.Tanıtayım kendimi.29 yaşındayım.1 Mayısta bir kız evladım oldu allah bağışlarsa.Hala doğum iznindeyim.Evlendiğimden beri azimle kilo alıyor diyet yapıyor daha çok alıyor bir türlü üstüme yapışan bu kilolardan kurtulamıyorumİnşaat mezunuyum.Özel bir şirkette masabaşında ve çok stresli bir işte çalışıyor olmam da bu işi biraz tetikliyor sanırım.Allahın cezası bir aile apartmanın da oturuyor olmam kör cahil bir kayınvalide vs vs.Anlayacağınız bu kilolar stres kaynaklı.Ocak sonu işe dönmek zorundayım.Malum giyinmek kuşanmak lazım.Ama benm cicilerim olmuyor Dün adetimin ilk günüydü vakit kaybetmemek için bitmesini beklemeden tartıldım.100.1 kg.Hedefimde 65. Başlayamaya karar verdiğimde 103.1 kg çıkıyordum.Bu defa olsun artık lütfennn
Kilo almaya başladığımda 52 kiloydum ama şimdilik o kadar cesaretim yok.Kilo çizelgesini buldum hazırladım ama imzamı bulamadığım çin yerleştiremedimBana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Yolumda ne uzunmuş değilmi? Halbuki yıllardır kk sayfalarını okurum her konuda.Ne diye bu diyet gruplarını farketmemişim anlamadım.Biraz geç uyanıyorum geceleri uykum bölünüyor malum.Makul ölçüde br tost ile bismillah dedim.Bakalım nasıl bir hafta olacak.Önerlerinizi bekliyorum.
Canımm hergün menülerini paylaş mutlaka yanlışın var ise yorum yaparız hem de en azından gün için neler yediğini liste halinde görmüş olursun
Hoşbuşduk.Cua yarışmasına katılmak isteyenler de kısacık bahsetmiştim.Tanıtayım kendimi.29 yaşındayım.1 Mayısta bir kız evladım oldu allah bağışlarsa.Hala doğum iznindeyim.Evlendiğimden beri azimle kilo alıyor diyet yapıyor daha çok alıyor bir türlü üstüme yapışan bu kilolardan kurtulamıyorumİnşaat mezunuyum.Özel bir şirkette masabaşında ve çok stresli bir işte çalışıyor olmam da bu işi biraz tetikliyor sanırım.Allahın cezası bir aile apartmanın da oturuyor olmam kör cahil bir kayınvalide vs vs.Anlayacağınız bu kilolar stres kaynaklı.Ocak sonu işe dönmek zorundayım.Malum giyinmek kuşanmak lazım.Ama benm cicilerim olmuyor Dün adetimin ilk günüydü vakit kaybetmemek için bitmesini beklemeden tartıldım.100.1 kg.Hedefimde 65. Başlayamaya karar verdiğimde 103.1 kg çıkıyordum.Bu defa olsun artık lütfennn
Kilo almaya başladığımda 52 kiloydum ama şimdilik o kadar cesaretim yok.Kilo çizelgesini buldum hazırladım ama imzamı bulamadığım çin yerleştiremedimBana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Günaydın kızlar, bugün çok şükür yollar açık, rahat geldim işe, kara olmasında soğuk olursa olsun razıyım..
Yeni gördüm birinci olmuşuzNice birinciliklere inşallah
seng aşk işleri zor valla, seni yeri geliyor mutluluktan uçurabiliyor, yeri geliyor üzüntüden kahrediyor, biz kızlarda çok duygusalız, erkekler bizim kadar takmıyor (istisnalar hariç tabii) valla şu an çok mutluyum ama hüsrana uğrarım üzülürüm diye de korkmuyor değilim ama aını yaşıcam artık yaşu an mutlu muyum mutluyum, ilerisini sonra düşünürüm artık
Ben aşık oldum ya artık kimse beni tutamaz 60'lara kadar inerim dün tüm aile bizdeydi yemekler çörekler yendi, hepsi nefisti, bir tane bile ağzıma almadım oturdum elmamı yedim
Herkes şaştı kaldı
ececim raa arkadaşımız sizinle devam edebilir mi? arkadaşı 9.takıma yönlendirsem bizden sadece o devam etmek istiyo..senin dünkü teklifinden dolayı bunu yazıyorum..takımımızı en iyi bilenlerden olduğun için sizin takımda devam etmesinin iyi olcağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?