Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dertliyim bugün hatunlar. şu erkekler gerçekten tanımı imkansız ama tamamen sinir bozucu varlıklar mı yoksa bana daha insan olanı denk gelmedi mi

kızlar akşam eşimin iş arkadaşlarıyla yemeğe gittik ama sadece et yedim insanlar diyet yaptığımı anlamasınlar diye tatlıdan da ufacıcık bişey yedim.bu arada birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum çok sevdim bu yarışma işini ben acayip hırs yaparım artık her hafta derece yapmazsak olmaz yani

canımmmmm ne oldu sana???? kim üzdü seni kıyamam...
canım şimdi anlatmaayayım çeşmeler anca durdu zaten. bir ara anlatırım ama
olmaz olmaz olmaz
Merhaba..
Artık bende aranızdayım.

hoşgeldin canımm

Sende benim kusuruma bakma bugün adet oldum duygularım hassas anlayacağın..
Bu arada fotolarda hiç kilolu durmuyorsun gerçekten diyete başladığın ilk hallerini bilmiyorum ama daha da iyi olacaksın inşallah..

kusura bakmadim tabi ki tesekkur ederim aslinda var hala kilom ama cok abarti durmuyor artik.. ilk hallerimi gorsen offf 25 kg verdim ama sanki yariya inmis gibiyim, eski fotolari hep yok etmistim keske birkac tane saklasaymisim sonradan karsilastirmak icin... esime diyete basladigimdan beri onden yandan arkadan fotograflarimi cektiriyorum gerci ama ilk fotolar bikinili o yuzden burada paylasamam malesef ama belki mezun oldugumda basari oykumu yazacagim topikte paylasirim o fotolari, yuzumu falan keserek tabi

dertliyim bugün hatunlar. şu erkekler gerçekten tanımı imkansız ama tamamen sinir bozucu varlıklar mı yoksa bana daha insan olanı denk gelmedi mi

en iyisi bile bir nebze sinir bozucu bunlarin beklentileri en aza indirmek citayi biraz dusurmek lazim

Merhaba..
Artık bende aranızdayım.

hosgeldin kendini tanitir misin (veya tanitmistin da ben mi kacirdim bilmiyorum :26:)

Günaydın kızlar, bugün çok şükür yollar açık, rahat geldim işe, kara olmasında soğuk olursa olsun razıyım..

Yeni gördüm birinci olmuşuz Nice birinciliklere inşallah

seng aşk işleri zor valla, seni yeri geliyor mutluluktan uçurabiliyor, yeri geliyor üzüntüden kahrediyor, biz kızlarda çok duygusalız, erkekler bizim kadar takmıyor (istisnalar hariç tabii) valla şu an çok mutluyum ama hüsrana uğrarım üzülürüm diye de korkmuyor değilim ama aını yaşıcam artık ya şu an mutlu muyum mutluyum, ilerisini sonra düşünürüm artık

Ben aşık oldum ya artık kimse beni tutamaz 60'lara kadar inerim dün tüm aile bizdeydi yemekler çörekler yendi, hepsi nefisti, bir tane bile ağzıma almadım oturdum elmamı yedim
Herkes şaştı kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajlarımı saymaya başladım ben, elimden geldiğince hergün 7 ve üzeri mesaj göndermeye çalışıcam herkes uyarsa daha disiplinli oluruz.

büşra senin bugün diyetisyen randevun vardı değil mi, çok merak ediyorum senin sonuçlarını nedense sonucu mutlaka bildir canım..

ececim raa arkadaşımız sizinle devam edebilir mi? arkadaşı 9.takıma yönlendirsem bizden sadece o devam etmek istiyo..senin dünkü teklifinden dolayı bunu yazıyorum..takımımızı en iyi bilenlerden olduğun için sizin takımda devam etmesinin iyi olcağını düşünüyorum

hosgeldin kendini tanitir misin (veya tanitmistin da ben mi kacirdim bilmiyorum :26:)

Hoşbuşduk.Cua yarışmasına katılmak isteyenler de kısacık bahsetmiştim.Tanıtayım kendimi.29 yaşındayım.1 Mayısta bir kız evladım oldu allah bağışlarsa.Hala doğum iznindeyim.Evlendiğimden beri azimle kilo alıyor diyet yapıyor daha çok alıyor bir türlü üstüme yapışan bu kilolardan kurtulamıyorum İnşaat mezunuyum.Özel bir şirkette masabaşında ve çok stresli bir işte çalışıyor olmam da bu işi biraz tetikliyor sanırım.Allahın cezası bir aile apartmanın da oturuyor olmam kör cahil bir kayınvalide vs vs.Anlayacağınız bu kilolar stres kaynaklı.Ocak sonu işe dönmek zorundayım.Malum giyinmek kuşanmak lazım.Ama benm cicilerim olmuyor Dün adetimin ilk günüydü vakit kaybetmemek için bitmesini beklemeden tartıldım.100.1 kg.Hedefimde 65. Başlayamaya karar verdiğimde 103.1 kg çıkıyordum.Bu defa olsun artık lütfennn
Kilo almaya başladığımda 52 kiloydum ama şimdilik o kadar cesaretim yok.Kilo çizelgesini buldum hazırladım ama imzamı bulamadığım çin yerleştiremedimBana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Canım öncelikle hoşgeldin, hep beraber inşallah vericez bu kiloları, moralini bozma sakın...

Çizelge konusunda çizelgeni yaptıysan eğer, profiline girip profili değiştir'e tıkla, orda çizelge diye bir kutucuk var çizelgeni oraya yapıştır.

Yolumda ne uzunmuş değilmi? Halbuki yıllardır kk sayfalarını okurum her konuda.Ne diye bu diyet gruplarını farketmemişim anlamadım.Biraz geç uyanıyorum geceleri uykum bölünüyor malum.Makul ölçüde br tost ile bismillah dedim.Bakalım nasıl bir hafta olacak.Önerlerinizi bekliyorum.

Canımm hergün menülerini paylaş mutlaka yanlışın var ise yorum yaparız hem de en azından gün için neler yediğini liste halinde görmüş olursun

Canımm hergün menülerini paylaş mutlaka yanlışın var ise yorum yaparız hem de en azından gün için neler yediğini liste halinde görmüş olursun

Evet evet bu günlüklern çok önemli olduğuna inanıyorum.Üniversite yıllarımda hep yazardım ve hç kilo almazdım.Kaçamak yapmazdım.Şimdi evdede tutuyorum bir diyet günlüğü.Uyumadan önce paylaşırım.Birde şu akşam 6 dan sonra yememeye alışsam harika olacak.

Canım aramıza hoşgeldin. Benimde bir oğlum var ve 80 kilodan 61.5 e kadar düştüm. İstersen senin de yapabileceğine eminim. Şu an emzirme dönemindesin bol su iç günde 3 litre.. Meyve suyu değil meyve yemeyi tercih et ve sakın öğün atlama.. Öğün atlarsan diğer öğünde dahada acıkmış olacaksın. Yapabilirsen egzersiz yada yürüyüş yap. Ve nacizane fikrim hızlı kilo vermeye çalışma (emzirdiğin için) 2 sene içinde insan eski formuna kavuşuyor. Biliyorum sabretmesi zor ama bu yıl yolu yarılayacağını düşünüyorum..

Tekrar aramıza hoşgeldin canım..

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben evimin işini bitirdim yemeğimi yaptım oğlanı doyurdum ve sallıyorum şimdi bir anne daha ne ister..

Selam kizlar, ben de diyetisyenden geliyorum simdi. Gecen hafta menume 400 kalori eklemesine ragmen kilo verdigimi gorunce pek memnun oldu ben de tabi..

nasi ozledim asik olmayi ne sanslisin

gelsin gelsin

tekrar hosgeldin canim ben Fulya ben de 29 yasindayim evliyim ama cocugum henuz yok. evlenmeden once de hep kilo sorunum vardi ama evlendikten sonra kisa surede balon gibi sistim resmen. ama iradeye sahip ciktiktan sonra kilo verememek imkansiz ben de 102ye kadar cikmistim bir ara... bu hafta 76lari ucundan gordum. henuz anca evlendigim zamanki kiloma dondum yani. tabi 60'a kadar durmak yok, diyete tam gaz devam sana da bol sans ve celik gibi bir irade diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…