Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşbulduk Zehra_s.Keşke emziriyor olsam Ben o mutluluğu tadamamış bir anneyim.Hiç emmek istemedi.Sütü hep sağarak biberonla verdim.6 ay ancak dayandım Şimdi mama ve ek gıda veriyorum.Yani hızlandıracak tekliflerede açığım:))
Bitki çayı içmeyi çok severim.Şu meşhur 9 hayat çayını merak ettim aldım.Bugün içmeye başladım.Faydası olmasada sevdiğim bir çay içtim derim.Tadı da hç fena değilmiş.

Anladım canım bende hiç sormadım değil mi kusuruma bakma.. O zaman tam gaz başlaman lazım diyete 3 ana öğün ve 3 ara öğün yemen lazım ayrıca en az 2 litre su içmelisin.. Gidebiliyorsan diyetisyene git çünkü daha dikkat ediyor insan sürekli kontrollü olmak güzel..
Söylediğin çayı içmedim hiç ama mutlaka faydalıdır.. Bende yeşilçay, ıhmanur, ve mate çayı içiyorum ama hepsini dozunda içmek gerek..

Hoşbulduk Fulya.
Ayyyyyy sen ne kadar güzel bi gaz verdin bana öyle:)7 leri göremem artık diye ağladığımı biliyorum
Eşimde hiç yemek konusunda sorun çıkarmaz ama çay için mutlaka tatlı istiyor.Yapmakta direndiğim zaman evi abur cuburla dolduruyor.Ne yapsam acaba kurtulmak için boğazlasam mı :)Adamcağız da haklı upuzun manken gib adam.Hiç kilo sorunu olmuyor.Kızımda allahtan ona çekti.Uzun ve ince:)

Diyetsyenlerin kapısını aşındırdım:))) Birde böyle denemeye karar verdim.

ben de su diyete baslamadan once artik pes etmek uzereydim. denedigim her diyeti kacamak yaparak bozmustum. bir kere kacamak yapinca da gerisi geliyordu hep malesef. gecen yil takimdan ayrildim artik diyet yapamiyorum kilo falan veremem ben diye. artik sisman olmayi kabullenecektim ki bir gun esimin cektigi bir fotoda kendimi arkadan gordum resmen yusyuvarlaktim. bu ben olamam diye oturup agladim, bir sure odamdan bile cikmadim. kimse beni gormesin diye. insan niyeyse aynada kendini iyi goremiyor fotograflar bu konuda daha acimasiz. cunku aynada kendimi hala normal goruyordum ben o sirada. neyse sonra bir azim geldi bana.. diyete baslamaya karar verdim ama bu benim son sansim dedim 30umdan once 60 kg oldugumu gormem lazim. o azimle de aylardir hic kacamak yapmadan verdim bu 26 kiloyu. esimin her gun karsimda yediklerini gorseniz hepiniz aglarsiniz. daha bu sabah beni diyetisyene biraktiktan sonra kendine firindan yeni cikmis cikolatali kurabiye ile koca bir tablet cikolata almis mac izlerken yiyecekmis.. evde her daim hamur isleri tatlilar havada ucusuyor. ve ben agzima 3.5 aydir tek lokma ekmek bile koymadim tatli cikolata falan tadini unuttum resmen. kola ve asitli icecekleri de tamamen biraktim. onlarsiz da yasanabiliyormus ustelik bir sure sonra artik canim da istememeye basladi. inan cikolata vs karsimda esim hemen her gece yiyor ama hic canim cekmiyor. 1.5-2 ayda falan bu sistem iyice oturdu tabi, ilk haftalar cok zordu hatta ilk hafta bir gun aglamistim esim karsimda cin yemegi yerken ayh neyse... yani illa benim gibi yapacaksin demiyorum tabi ama hizli kilo vermek istiyorsan her gun kendine dusuk karbonhidratli yuksek proteinli menuler hazirla kesinlikle yillardir kendime yaptigim en iyi sey bu oldu. zaten tum dunya artik protein diyetlerine donuyor.... patates misir bezelye gibi sebzeleri minimuma indirmeni tavsiye ederim, yesil yaprakli sebzelerden bol bol ye... pasta borek olayini bir sure hayatindan cikar (inan misafire yaptigim pasta boregin haddi hesabi yok ama aylardir tadina bile bakmadan pisiriyorum her yemegi o denli canima tak etti cunku bu kilo. esimi cagiriyorum tadina tuzuna o bakiyor dusun artik halimi). simdiye kadar bunlari fazlasiyla yemedik mi.. yedik de ne oldu. yerken kisa sure icin zevk, sonra pismanlik mutsuzluk yag ve selulit. deger mi.. zaten ideal kiloya ulastiktan sonra hepsinden (abartmadan) yiyebilecegiz hem de sonrasinda hic pismanlik yasamadan, o zaman o guzel seyleri yemenin verdigi zevk de daha bir baska olacak diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
en iyisi bile bir nebze sinir bozucu bunlarin beklentileri en aza indirmek citayi biraz dusurmek lazim
bazıları aşırı oluyor ama.
canım tabiki mutluluğunu yaşa :)
tebrik ediyorum canım elma olayını
canım sormana bile gerek yoktu. Yeni arkadaşımızı bekliyoruz...

canım hoşgeldin demişmiydim hatırlamıyorum. Demediysem diyeyim hoşgeldin.

merhabalar ..
Dün akşam moralim çok bozuktu.Özgüvenim yerle biir olmuştu resmen.Çok eksik hissettim kendimi.Sonra tv izlerken kim milyoner olmak ister yarışması çarptı gözüme.Başvuru yaptım bakalım çağıracaklar mı mülakata sonrada stand hostesliği işi için 2 yere başvuru yaptım. Bugünde bir öğrencieye ders çalıştırdım. bunlar başlangıç olsun diyeydi.Birazdan 2 haftadır ertelediğim kuaför işini halledeceğim

oiy kiyamam ama bak kullerinden dogmussun resmen, cok verimli bir gun olmus bugun senin icin umarim yarisma hakkini kazanirsin da paralari goturursun

Tebrik ederim vallahi ne diyeyim.Bende resmimi kimse çeksin istemez oldum.İnşallah senin kadar iyi yol alabilirim.

canım hoşgeldin demişmiydim hatırlamıyorum. Demediysem diyeyim hoşgeldin.

Hoşbuldum teşekkür ederim.

Bak eğer çağırırlarsa yemek ile ilgili çıkan sorulara cevap verecek çok arkadaşın var:))))))))))

Bu saate kadar kendimden şüphe ederek geldim.Nasıl kafama takmışsam ben bu işi yapamam diye.Daha doğrusu yemek yemek ve uyumak benim kaçış yolum.Neyseki bugünü kazasız belasız akşam ettim.Birde çay faslını atlattım mı tamamdır.Benimde böyle bir sorunum var ilk günleri dişimi sıkarsam bi süre o gazla devam edebiliyorum.
Geç uyanıp çocuğu doyur toparlan vs derken 12 gibi bi tost ve çay.
Arada bir iki çay (bitki çayı vs.) kahve var bunları saymasam da olur sanırım.
Bulgur pilavı yoğurt ve paşa gönlüm salatası.(Dr salatana paşa gönlün ne isterse koy demişti.

benim de en buyuk sorunum gece yemek yeme olayiydi, aksam yemegi ve sonrasinda ipin ucu kaciyordu. birkac gun dayaninca alisiliyor dedigin gibi

oiy kiyamam ama bak kullerinden dogmussun resmen, cok verimli bir gun olmus bugun senin icin umarim yarisma hakkini kazanirsin da paralari goturursun
saol canım. inş. inş.
Bak eğer çağırırlarsa yemek ile ilgili çıkan sorulara cevap verecek çok arkadaşın var:))))))))))
aynen aynen..

ehehe sevdim bunu paşa gönlüm salatası

Günaydın canlar. Dün kursu asmıştm bugün gideceğim :) dün o kadar şu yeşilçay ve kahve ictim ama bugün kabızlık var :/ umarım oralarda mağdur olmam :) hepimize bol motivasyonlu bir gün diliyorum...

haftaiçi gelemeyen hoppiş haftasonu topiğe gelir..ama kimseyi bulamaz..biraz geçmiş okudum,bu hafta 1. olmuşuz kızlar..çok sevindim..yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum..beni soracak olursanız cuma olan kar tatilinden sonra bugün şu durumdayım..kim bu tatili yaptıysa var ya..

Allahıma şükürler olsun kritik ilk günü başardım kızlar.Akşam çay faslını br avuç kabuklu fındık yiyerek kapattım.Kabuklarınıda çıkınca mantıklı olmuştur inşallah.Ehh bilirsiniz 1 gün atlatıncada bir havalara giriyor insan.Sabah kahvaltıda da benm bıcırık rahat vermeyince 1 dilim buğday ekmeğimi bile yiyemedim.(Sabah dediğimde 12)Ama ne olur çok görmeyin son demlerim.Ocak 24 işbaşı O montların önü kapanmazsa yandım ben.Çünkü yenisini almak çare değil aldığımında kapanmayacak(((((((

Hoşbuldum hoppidicik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…