- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.421
Allahıma şükürler olsun kritik ilk günü başardım kızlar.Akşam çay faslını br avuç kabuklu fındık yiyerek kapattım.Kabuklarınıda çıkınca mantıklı olmuştur inşallah.Ehh bilirsiniz 1 gün atlatıncada bir havalara giriyor insan.Sabah kahvaltıda da benm bıcırık rahat vermeyince 1 dilim buğday ekmeğimi bile yiyemedim.(Sabah dediğimde 12)Ama ne olur çok görmeyin son demlerim.Ocak 24 işbaşıO montların önü kapanmazsa yandım ben.Çünkü yenisini almak çare değil aldığımında kapanmayacak (((((((
sinameki diyorum :129: haftada bir kez aliyordum ben cunku yaptigim diyetten oturu 10 gun tuvalete hic ugramadigim bile olmustu dusun artik. gerci simdi listem degisti artik gerek kalmayacak heralde..Günaydın canlar. Dün kursu asmıştm bugün gideceğim :) dün o kadar şu yeşilçay ve kahve ictim ama bugün kabızlık var :/ umarım oralarda mağdur olmam :) hepimize bol motivasyonlu bir gün diliyorum...
hellooooooo
haftaiçi gelemeyen hoppiş haftasonu topiğe gelir..ama kimseyi bulamaz..biraz geçmiş okudum,bu hafta 1. olmuşuz kızlar..çok sevindim..yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum..beni soracak olursanız cuma olan kar tatilinden sonra bugün şu durumdayım..kim bu tatili yaptıysa var ya ..
hoşgeldin.. korkudan beğenemedim bilem mesajıhaftaiçi gelemeyen hoppiş haftasonu topiğe gelir..ama kimseyi bulamaz..biraz geçmiş okudum,bu hafta 1. olmuşuz kızlar..çok sevindim..yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum..beni soracak olursanız cuma olan kar tatilinden sonra bugün şu durumdayım..kim bu tatili yaptıysa var ya ..
allah hepimizin yardımcısı olsun..Allahıma şükürler olsun kritik ilk günü başardım kızlar.Akşam çay faslını br avuç kabuklu fındık yiyerek kapattım.Kabuklarınıda çıkınca mantıklı olmuştur inşallah.Ehh bilirsiniz 1 gün atlatıncada bir havalara giriyor insan.Sabah kahvaltıda da benm bıcırık rahat vermeyince 1 dilim buğday ekmeğimi bile yiyemedim.(Sabah dediğimde 12)Ama ne olur çok görmeyin son demlerim.Ocak 24 işbaşıO montların önü kapanmazsa yandım ben.Çünkü yenisini almak çare değil aldığımında kapanmayacak (((((((
kolay gelsin canımcım.. ehehe aynaya bakma işi süpermişGunaydin hatunlarpazar pazar yine ise gidiyorum hem de tam noel oncesi son haftasonu inanilmaz yogun olcak bugun dusunmek bile istemiyorum
tebrik ederiiimbana hep sey olurdu ilk gunu atlatmissam ikinci gunun sabahi cok mutlu uyanir hemen aynaya kosar bakardim zayiflamis miyim diye hehe 1 gunde olacak sanki
sinameki diyorum :129: haftada bir kez aliyordum ben cunku yaptigim diyetten oturu 10 gun tuvalete hic ugramadigim bile olmustu dusun artik. gerci simdi listem degisti artik gerek kalmayacak heralde..
uuu beybi nerelerdesin yahukar tatili olacak kadar yagdi mi oralara vay be ben 2 yildir kar gormedim henuz, ozledim desem yeridir (vurmayin simdi beni ) bu kis yagacak mi onu da bilmiyorum. burada kis oranin sonbahari gibi. kar bence yagmurdan daha iyi, surekli karanlik ve yagmur gormek insanin icini daraltiyor.
Merhabalar kızlar
8.takımdan buraya transfer oldumKendimi tanıtıyımm;18 yaşındayım 72 kiloyum boyumda 172 ve hedefim ilk önce 65 sonra 60 a düşmek.Aslında yılbaşında iddiam vardı 65 olucaktım ama bayramdan sonra kendimi pek toparlayamadım ve malum Ama yaza artık 60 olarak girmek istiyorum.Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bu arada,bazen aksayabiliyor.
yaşıtız bu aradabakalım senle anlaşabilecek miyim yaşıtlarımla genelde çok anlaşamam
canım sohbete devam etmek isterdim ama burada dondum. azcık içeri gideyimde ısınayım.hemde annem dırdır etmesin yine .. arada tel.den bakmaya çalışırım olmadı akşam görüşürüz
Gunaydin hatunlarpazar pazar yine ise gidiyorum hem de tam noel oncesi son haftasonu inanilmaz yogun olcak bugun dusunmek bile istemiyorum
Kolay gelsin.Ben cumartesi günlerine bile tahammül edemezken(
tebrik ederiiimbana hep sey olurdu ilk gunu atlatmissam ikinci gunun sabahi cok mutlu uyanir hemen aynaya kosar bakardim zayiflamis miyim diye hehe 1 gunde olacak sanki
allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhabalar kızlar
8.takımdan buraya transfer oldumKendimi tanıtıyımm;18 yaşındayım 72 kiloyum boyumda 172 ve hedefim ilk önce 65 sonra 60 a düşmek.Aslında yılbaşında iddiam vardı 65 olucaktım ama bayramdan sonra kendimi pek toparlayamadım ve malum Ama yaza artık 60 olarak girmek istiyorum.Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bu arada,bazen aksayabiliyor.
Hoşgeldin buzdanmadam.18 yaş ne kadar güzel bir yaş.Sakın pes etme olur mu?
Hoşbuldum canım.Yok artık pes etmem zamanında 88 olduğum zamanlarıda hatırlıyorum da birazcık daha sıksam dişimi bişey kaybetmem hem artık daha azimliyim o zamanlara göre
Ben 60 kg oldum diye ağladığımı biliyorum:)))))))Birde şimdi bak 101((((((((
Hadi ya,anlaşırız ama niye anlaşamayalımm
Tamma canım,git sen konuşuruz akşama
Merhabalar kızlar
canım sinemaki bağırsaklardaki tüyleri yok ediyormuş ve gittikçe bağımlı yapıyormmuş kendine.yani içmeden wc ye çıkamıyormuşsun. en azından bunun gibi birşey söylemişti birisi bana.. fazla kullanımda geçerli tabi.. biraz rahatladım gibi bakalım yarına nasıl olacağım.
selam beybiler daha yeni geldim isten, noel yuzunden bir kalabalik her yer gormelisiniz insanlar cilginca alisveris yapiyorlar.
yarin yarim gun, sali noel tatili, carsamba da benim zaten bos gunumcok mutluyum bu haftanin yarisini tembel tembel evde gecirecegim icin haftaya da ayni sey olacak yilbasi yuzunden
hosgeldin canim hedef kilomuz ayniymis ben senden biraz daha fazlayim yalniz neyse yaza kadar cok zaman var hallederiz
evet cok sik ve uzun sure ile kullanilmasi iyi degilmis ama zaten ben hayatimda toplam 4 kere kullandim bisey olmaz o kadardan10 gun boyunca kabiz olmak daha kotu bence :26: her gun her gun alinmaz tabi ama uzun sure bir hareket yoksa mecbur alinacak takviye bir seyler :26:
anlaşalım zaten
hosgeldin canim hedef kilomuz ayniymis ben senden biraz daha fazlayim yalniz neyse yaza kadar cok zaman var hallederiz
evet cok sik ve uzun sure ile kullanilmasi iyi degilmis ama zaten ben hayatimda toplam 4 kere kullandim bisey olmaz o kadardan10 gun boyunca kabiz olmak daha kotu bence :26: her gun her gun alinmaz tabi ama uzun sure bir hareket yoksa mecbur alinacak takviye bir seyler :26:
bende tam diyecektim ki kız siz 1 hafta önce mi giriyorsunuz yeni yıla
ben geldiiiim. yahu hatunlar bişey soracağım. Son regl olmadan önce göğüslerim ağrımaya başladı. regl olacam hormonlar sapıtıyor ondandır dedim ama aralıklarla devam ediyor.hatta bazen hafif hafif sürüyor ağrısı. Birşey deyin hele bana.. anneme söyliyim doktora gidelim diyorum ama.. ya sizce..
Hoşuldum canım evet yahu hallederiz sonra yazında sporumuzu yapar sımsıkı oluruzz
Bu arada sinameki kalbede zararlı diye duymultum ben yani o yüzden çok kullanmamakta fayda var:44:
adet donemin gecti hala agri mi oluyor? aslinda boyle seyler ihmale gelmez ama yasin da kucuk eminim endise edilecek bir durum yoktur, kesin hormonal bir seydir. ama istersen yine de bir doktora gorun icin rahat etsin en azindan. ama once internetten arastir bakalim gogus kontrol rutinleri var kendi kendine yapabilecegin. yaptiginda eger eline sert kitle falan gelmiyorsa sorun yoktur
ben geldiiiim. yahu hatunlar bişey soracağım. Son regl olmadan önce göğüslerim ağrımaya başladı. regl olacam hormonlar sapıtıyor ondandır dedim ama aralıklarla devam ediyor.hatta bazen hafif hafif sürüyor ağrısı. Birşey deyin hele bana.. anneme söyliyim doktora gidelim diyorum ama.. ya sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?