Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin hatunlar pazar pazar yine ise gidiyorum hem de tam noel oncesi son haftasonu inanilmaz yogun olcak bugun dusunmek bile istemiyorum

tebrik ederiiim bana hep sey olurdu ilk gunu atlatmissam ikinci gunun sabahi cok mutlu uyanir hemen aynaya kosar bakardim zayiflamis miyim diye hehe 1 gunde olacak sanki

Günaydın canlar. Dün kursu asmıştm bugün gideceğim :) dün o kadar şu yeşilçay ve kahve ictim ama bugün kabızlık var :/ umarım oralarda mağdur olmam :) hepimize bol motivasyonlu bir gün diliyorum...
sinameki diyorum :129: haftada bir kez aliyordum ben cunku yaptigim diyetten oturu 10 gun tuvalete hic ugramadigim bile olmustu dusun artik. gerci simdi listem degisti artik gerek kalmayacak heralde..

uuu beybi nerelerdesin yahu kar tatili olacak kadar yagdi mi oralara vay be ben 2 yildir kar gormedim henuz, ozledim desem yeridir (vurmayin simdi beni ) bu kis yagacak mi onu da bilmiyorum. burada kis oranin sonbahari gibi. kar bence yagmurdan daha iyi, surekli karanlik ve yagmur gormek insanin icini daraltiyor.

hoşgeldin.. korkudan beğenemedim bilem mesajı çünkünüm ben yaptım o tatili :18::18::18:
allah hepimizin yardımcısı olsun..
kolay gelsin canımcım.. ehehe aynaya bakma işi süpermiş

canım sinemaki bağırsaklardaki tüyleri yok ediyormuş ve gittikçe bağımlı yapıyormmuş kendine.yani içmeden wc ye çıkamıyormuşsun. en azından bunun gibi birşey söylemişti birisi bana.. fazla kullanımda geçerli tabi.. biraz rahatladım gibi bakalım yarına nasıl olacağım.

evet yaa kar daha iyi gece bile aydınlık oluyor. yağmurda kapkaranlık hiç hoşlanmam karanlıktan.

Merhabalar kızlar

8.takımdan buraya transfer oldum Kendimi tanıtıyımm;18 yaşındayım 72 kiloyum boyumda 172 ve hedefim ilk önce 65 sonra 60 a düşmek.Aslında yılbaşında iddiam vardı 65 olucaktım ama bayramdan sonra kendimi pek toparlayamadım ve malum Ama yaza artık 60 olarak girmek istiyorum.Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bu arada,bazen aksayabiliyor.

yaşıtız bu arada bakalım senle anlaşabilecek miyim yaşıtlarımla genelde çok anlaşamam

canım sohbete devam etmek isterdim ama burada dondum. azcık içeri gideyimde ısınayım. hemde annem dırdır etmesin yine .. arada tel.den bakmaya çalışırım olmadı akşam görüşürüz

yaşıtız bu arada bakalım senle anlaşabilecek miyim yaşıtlarımla genelde çok anlaşamam

Hadi ya,anlaşırız ama niye anlaşamayalımm

canım sohbete devam etmek isterdim ama burada dondum. azcık içeri gideyimde ısınayım. hemde annem dırdır etmesin yine .. arada tel.den bakmaya çalışırım olmadı akşam görüşürüz

Tamma canım,git sen konuşuruz akşama

Bakmadım desem yalan:)Boy aynasından geçerken şööyyle çaktırmadan:))))))))))

allah hepimizin yardımcısı olsun..

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnn.

Hoşgeldin buzdanmadam.18 yaş ne kadar güzel bir yaş.Sakın pes etme olur mu?

selam beybiler daha yeni geldim isten, noel yuzunden bir kalabalik her yer gormelisiniz insanlar cilginca alisveris yapiyorlar.

yarin yarim gun, sali noel tatili, carsamba da benim zaten bos gunum cok mutluyum bu haftanin yarisini tembel tembel evde gecirecegim icin haftaya da ayni sey olacak yilbasi yuzunden

hosgeldin canim hedef kilomuz ayniymis ben senden biraz daha fazlayim yalniz neyse yaza kadar cok zaman var hallederiz

evet cok sik ve uzun sure ile kullanilmasi iyi degilmis ama zaten ben hayatimda toplam 4 kere kullandim bisey olmaz o kadardan 10 gun boyunca kabiz olmak daha kotu bence :26: her gun her gun alinmaz tabi ama uzun sure bir hareket yoksa mecbur alinacak takviye bir seyler :26:

ben geldiiiim. yahu hatunlar bişey soracağım. Son regl olmadan önce göğüslerim ağrımaya başladı. regl olacam hormonlar sapıtıyor ondandır dedim ama aralıklarla devam ediyor.hatta bazen hafif hafif sürüyor ağrısı. Birşey deyin hele bana.. anneme söyliyim doktora gidelim diyorum ama.. ya sizce..

bende tam diyecektim ki kız siz 1 hafta önce mi giriyorsunuz yeni yıla
evet mecbur alınıyor takviye .. mesela nesacfe 2si bir arada kabızlığıma iyi gelmişti ama nescafe gold gelmedi. çünkü diğerinde krema var ve yağ cinsinden birşeyler içeriyor. ama bu öyle değil. 2grlık gold 3,5 kalori bu arada

anlaşalım zaten

bencedee

Hoşuldum canım evet yahu hallederiz sonra yazında sporumuzu yapar sımsıkı oluruzz

Bu arada sinameki kalbede zararlı diye duymultum ben yani o yüzden çok kullanmamakta fayda var:44:

bende tam diyecektim ki kız siz 1 hafta önce mi giriyorsunuz yeni yıla

25 aralik noel ya canim burada yilbasindan daha buyuk bir olay 1 aydir herkes noel alisverisinde, buyuk cilginlik en cok da son birkac gun boyle oluyor park yeri bul bulabilirsen herkes alisveriste

adet donemin gecti hala agri mi oluyor? aslinda boyle seyler ihmale gelmez ama yasin da kucuk eminim endise edilecek bir durum yoktur, kesin hormonal bir seydir. ama istersen yine de bir doktora gorun icin rahat etsin en azindan. ama once internetten arastir bakalim gogus kontrol rutinleri var kendi kendine yapabilecegin. yaptiginda eger eline sert kitle falan gelmiyorsa sorun yoktur

Hoşuldum canım evet yahu hallederiz sonra yazında sporumuzu yapar sımsıkı oluruzz

Bu arada sinameki kalbede zararlı diye duymultum ben yani o yüzden çok kullanmamakta fayda var:44:

evet ya nisana kadar 60 olsam sonra da Insanity veya P90x yapsam diye cilgin planlarim var bakalim eger her sey planladigim gibi giderse bu yaz plajlarda soyle kasila kasila yururum artik diyorum

sinameki hakkinda cok sey duydum da kalp bunlardan biri degildi bir ara cok arastirmistim [ya sinameki hapi (senokot diye geciyor bilmiyorum her yerde var mi) ya da normal bir mushil ilaci alacaktim artik cunku durum cidden vahimdi:26:) o tip bir bilgiye hic rastlamadim - yabanci kaynaklardan sozediyorum bu arada. zaten kalbe zararli olsa hatta minicik bir risk bile tasiyor olsa burada aninda yasaklanirdi buna da adim gibi eminim.

araştırayım :) arada ağrıdığını hatırlarım ama bu sefer uzun sürünce bi an telaş yaptım sanırım..

Slm kızlar..
Bugünüde atlattım gibi birşey..Sadece şu allahın cezası irademe bir tekme tokat dalasım var ki anlatamam.Kendime tüm hakaretleri edebilirim yani.Ayı dünyaları yemişsin daha ne yemek derdine düşüyosun gibi:)
Sizleri tenzih ederim sakın yanlış anlamayın.
Bugün de menü aynen şöyle :
Kahvaltıda bir dlm buğday ekmeği
Bir parça omlet(parmak kadar bile diyebilirim.)Kızım bugün biraz nazlı gününde galiba.Güzel bir kahvaltı hayal etmiştim ama
5 tane ceviz (Hepsi aynı anda değil iki ara öğün gibi)
Ve gelelim kara akşama:))))
Misleri gibi patlıcanlı biberli yağsız tavuklu bir fırın yemeği yaptım üzerine de kaşar rendeledim.Beş yemek kaşığı kadar yedim.Közlenmiş Patlıcan ve biberle bir salata vardı.ki yemek kaşığı kadar.Paşa gönlüm salatam.
Güzelce yemeğimi yerken kendimi bir anda alt komşumun gönderdiği zeytinyağlı sarmaları yerken buldum(((
Çok utanıyorum ama yazmazsam burda olmamın hiç bir anlamı kalmaz:S Kendimi kandıramam lazım.Sadece 5-6 tane yemişim ama sanki yoldan çıkmış gibi suçlu hissettim kendimi(( iki günde nasıl da gözü dönmüş haberim yok:)))))

Adet öncesi hemen sonrası yada adet zamanı ise normal diye düşünüyorum.Ama bu dönem dışında yokluyorsa mutlaka önce kendini elle muayene et.Koltuk altından başlayarak herhangi bir sertlik sivilce yada içi sıvı dolu bir kitle eline geliyormu bak.Herhangi birşey bulamasanda devam ediyorsa annene söyleyebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…