Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkese merhaba kızlar nasılsınız? bu hafta dahil oluyorum sanırım listeye artık izin bitti ama izin bitince dönüşüm 1.4 kilo ve daha fazlası ile olacak :) diyetisyen kontrolüm avrdı dün :) 71.1 çıktım :) 72.5 ile başlamıştım hatırlarsanız :) bu hafta arayıp perşembeye yada cumaya kaydırıp size net bilgi vermek istiyorum ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum. 2 haftada toplamda 2 kg yağ parçalamışım :) bakalım ne olacak sonuç :)

oyle bir giris yapmissin ki ben de dunyalari yedin zannettim 5-6 sarmadan bir sey olacagini zannetmiyorum bence masum bir kacamak olmus bu, her gun olmadigi muddetce kilo vermeni etkilemez diye dusunuyorum. sen yine de bunun altina bir cizgi cek ve bence daha fazla uzerinde durma yarin yeni bir gun :109:

Canım dönemsel ağrıysa yani adet öncesi ve adet sırasında oluyorsa korkma hatta bazen sızlayabilir. Ama uzun süreli ağrın varsa bence de doktora danışmalısın.. Kötü birşey olduğunu sanmıyorum kendini üzme..

Fazla yememişsin canım üzülme anladığım kadarıyla akşam ekmek yememişsin sarmadaki pirinçleri ona say.. Bence de her zaman olmadığı sürece sakıncası olmaz..

Hoşgeldin canım.. 2 haftada 2 kg yağ parçalamışsın süper Düzenli spor yapıyorsun etkisi çoktur.. İnşallah böyle devam eder..

Yurtdışında 1 hafta önceden tatile başlanıyor değilmi e tabi buda onların bayramı.. Eşimde yabancı bir firmada çalışıyor ve fabrika bakımda.. Her sene yılbaşından 1 hafta önce oda tatil yapıyor.. Buda oğluşuma yarıyor tabi babasıyla daha fazla zaman geçiriyorlar..

Sinamekiyi vaktiyle bende kullanmıştım 2-3 kere şimdi gerek duymuyorum çok şükür ama bende bağışıklık yaptığını duymuştum.. Onun yerine kuru kayısı ve aç karnına ılık su tavsiye ederim hamileyken faydasını gördüm..

Hoşgeldin canım ne kadar güzel gencecik bir arkadaşımız daha oldu.. Canım seninle hem boyumuz hemde hedefimiz aynıymış.. Bende 80 kilodan 61.5 kadar indim.. Spora da gidiyormuşsun senin metabolizmanda hızlıdır çok çabuk vereceğine inanıyorum..

Günaydın beybiler,

ben diyeti bir bozdum ki sormayın.... inşallah bu hafta toparlarım.... help meee ((

sabah öğünümü hiiiç yazmıyayım....

öğlenden düzelterek gideyim....

öğlen
3-5 lahana dolması
1 kase yoğurt

ara
1 b yeşil çay --- gene bitmiş almak lazım....

akşam
öğlenin aynısı....

kızlar hepinize kocaman selamlar..hafdta sonu misafir vardı,giremedim.sohbet de almış başını gitmiş.misafirlerden dolayı dikkat de edemedim.bu hafta kendime hedef koydum ne olursa olsun 87yi görecem,gerekirse aç kalırım.geçmişi iyice okuma fırsatım olmadı şimdiden yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum

kııııııız ne karı, kar mar yok bacım..kar yağmaya başladı hoop okullar tatil..doğuda çok varmış ama burada birşey yok..heleki şu an havayı görsen var ya..süpper güneş var

hoşgeldiiiiiin

yavrum minnakım sen bayağı minnakmışsın beesen bundan sonra bana anne de tamammı..benim 14,5 yaşında kızım var, az daha önce evlenseydim belkide senle yaşıttı şimdi..herneyse..canım reglden önce olur göğüslerde sızlama, büyüme..normal şeyler yani..çok kafana taktıysan bir kadın doğum uzmanına görün derim..

Günaydın beybiler,

ben diyeti bir bozdum ki sormayın.... inşallah bu hafta toparlarım.... help meee ((

....
oooooooo kimleyi göyüyoyum..nerdesin sen bakiimm

canım öncelikle hoşgeldin.stres kaynaklı kilo almanın,bu aldığın kiloların sen daha farkına varmadan gelmiş olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.ayrıca aile apartmanında oturmanında zorluklarını tahmin dahi edemiyorum ama bi kere azmedersen herşey daha güzel olur.bence çalışmak sana daha iyi gelir,daha hızlı kilo verirsin

valla diyecek bişey bulamıyorum.hayran kaldım ağzım açık okudum

ya kim milyoner olmak istere bende başvurmayı düşünüyordum.o kadar aptal insan çıkıyorki en kötü 15 bin alınır

canım kesinlikle yemek kaçış oluyor ama bazı şeylerden kaçarken bi girdabın içine doğru sürükleniyorsun birde bakmışsın ki dah büyük sorunların içine girmişsin

çok özledim valla senin sohbetini sen her zaman gel şekerim

canım öncelikle hoşgeldin..yaşın küçük metabolizman hızlı vermen gereken kilo az sen bu işi hemen bitirirsin.

kızlar kendime liste yaptım bu hafta sadece onları yiyecem,insan ne yemesi gerektiğini bilmeyince de şaşırıyor.artık sapmam listeden.şimdi iş için görüşme yapacağım.bu işsizlik ben bitirdi.barı bu sıkıntıya kilo versem ama nerdeeeeeeee

slm kızceler iznim devam ediyo malum ( reglimde bitsin dönücem ) ama size bir bakayım dedim (kilo almayada devam ediyorum )
fulyacım mayıldım bayıldım bayıldım süper olmuşsun bir daha ki görüşmemize yer değiştirmiş olucam sanırım
guruba yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler
noracımmm bir sen mi özledin beni bebemmm teşekkür ederim
hayden sağlıcakla kalın gelirim yine

gunaydin kizlaaaarrrrr
bugun pazartesi ama ben super mutluyum yarim gun cunku ihihihih 2.5 gun boyunca evdeyim oyun oynayarak gecirmeyi dusunuyorum bu zamani :126:

evet canim oyle oluyor bana da yariyor tabi noel kutlamiyoruz zaten biz ailecek ama tatil de hic fena olmuyor hani
kv&kp de kuzeydeki ailelerine ziyarete gidiyorlar en az bir hafta onlari gormeyecegimiz icin ayrica mutluyuz

aslinda su kuru kayisi & su olayini cok kisiden duydum annem de her sabah bunu uygular yillardir... sorun su ki benim su an meyve yemem yasak. diyetin 3. etabinda meyve eklenecek daha 2 ay var ona da.. benim diyet listem oldukca kati biliyorsun doktor kontrolunde, hic disina cikmadim daha ne olursa olsun. zaten meyve yiyebilsem bile ilik su asla icemem ben :120: malesef en kotu huyum bu, cocuklugumdan beri su icmekten nefret ediyorum bu diyete baslamadan once haftada 2-3 bardak anca icerdim, o da yazin.. kisin 2 hafta kadar hic su icmedigim olurdu. meyve suyu, cay, kola vs idare ediyormusum demek ki... su aklima bile gelmezdi. diyete baslayinca tum diger icecekleri biraktigim icin mecburen su icmeyi yavas yavas sevmeye calisiyorum. o da soguk su, tercihen aromali olanlardan :26cnin yanina bir bardak su koyuyorum aklima gordukce azar azar iceyim diye.. oyle oyle sonunda olacak bu is

ben de issizken cok kilo almistim sikintidan, hatta en kilolu halime o ara ciktim iste.

nagisim tesekkur ederim elimden geleni yapiyorum ozledik yahu don artik neyse az kalmis heralde haftaya buradasin

kızlar bugün ki menüm
sabah
1 yumurta ile omlet
1 domates
peynir

öğle
1 kase çorba
ıspanak kavurması
2 kaşık yoğurt

ara 1 bardak süt
akşam
1 kase çorba salata

kızlar iş için bi yerle görüştüm adam konya dışına çıkacakmış belki yarın belki de diğer gün yüz yüze görüşecekmişiz.iş benim ankarada yaptığım işin aynısı,sektörde aynı maaşda da anlaşırsak çok iyi olur(sanki işe alındım da maaşda anlaşmak kaldı).bide eşim cumartesileri çalışmıyor benim de çalışmam lazım.kızlar ben özel sektörde çalışmak istiyorum ama bütün dünya sanki karşıma durmuş yok yorulursun,yok izin alamazsın,yok çocuk olursa ne olur diyor ama ben devlette mutsuz olurmuşum gibi geliyor.çünkü hep masa başı hep aynı iş konuştukların aynı.ne biliyim özelde yoğun iş hayatı olup çocuk bakan sanki hiç insan yok.bari diyorum deneyim olmazsa gene kpssye çalışır devlete girerim diyorum.bu iş durumların kafayı şimdi ingilizceye taktım.en kısa zamanda sular seller gibi yapmam lazım ingilizceyi((

amin canım benim bugün takım arkadaşlarım geldiler onlarla yemek yedim de makarna poğaça ve tiramisu yapmıştım :) dayanamadım tiramisudan yedim maaaalesef çok pişmanım şuanda zaten o yüzden. bugünde misafir var diye spora gidemedim birazdan odada soğuktan dona dona gidip yürüyüş yapıcam ceza vericem kendime :)

Canım su içmek diyette çok faydalı sen zaten biliyorsundur birçok yerde okudum sabahları aç karnına 2 bardak su içmeliymişiz gece boyu vucudun yaşadığı su kaybını telafi için.. Tamam kabul bende 2 bardak içemiyorum aç karnına ama 1 büyük bardağı kahvaltıyı hazırlarken yada okul için hazırlanırken bitiriyorum sonrasında yanıma mutlaka 500 milimlik bir şişe su alıyorum..
Bu arada ılık derken oda sıcaklığında olmasıda yeter bende ılık su içemem buzdolabından içme yeter..

Canım ne mezunuydun bilmiyorum ama devlet yada özel sektör tercihi kişiye göre değişir.. Ben devletteyim hem işe hem eve vakit ayırabiliyorum halimden de çok memnunum ama kuzenim mesela ingilizce öğrt. mezunu yapamam ben devlette dedi şimdi otelde çalışıyor.. Önemli olan senin ne istediğin.. Ama yaşam şartlarına bakarak şunu söyleyebilirim evde bir kişinin işi garantili olmalı bence eşim özel sektörde hep yarış halindeler işinden olmamak için bende o stres yok görevimi asla aksatmam ama streste yaşamıyorum işimi kaybederim diye.. Biraz karışık yazdım belki ama anlatabilmişimdir umarım..

Üzme kendini canım malesef oluyor arada hepimizin kaçamakları.. Önemli olan farkında olman ve kalan tiramisulardan yememen...
Hem sen yakarsın şimdi kalorileri ben biliyorum arkadaşım..

Vay çalçeneler amma konuşmuşsnuz akşam bir ara geçmişinizi okucem....

25 kilo insan varmış arkadaşlar... az zorlasam benden 3 insan çıkar yani

Sadece 25 kilo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…