- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.441
Slm kızlar..
Bugünüde atlattım gibi birşey..Sadece şu allahın cezası irademe bir tekme tokat dalasım var ki anlatamam.Kendime tüm hakaretleri edebilirim yani.Ayı dünyaları yemişsin daha ne yemek derdine düşüyosun gibi:)
Sizleri tenzih ederim sakın yanlış anlamayın.
Bugün de menü aynen şöyle :
Kahvaltıda bir dlm buğday ekmeği
Bir parça omlet(parmak kadar bile diyebilirim.)Kızım bugün biraz nazlı gününde galiba.Güzel bir kahvaltı hayal etmiştim ama
5 tane ceviz (Hepsi aynı anda değil iki ara öğün gibi)
Ve gelelim kara akşama:))))
Misleri gibi patlıcanlı biberli yağsız tavuklu bir fırın yemeği yaptım üzerine de kaşar rendeledim.Beş yemek kaşığı kadar yedim.Közlenmiş Patlıcan ve biberle bir salata vardı.ki yemek kaşığı kadar.Paşa gönlüm salatam.
Güzelce yemeğimi yerken kendimi bir anda alt komşumun gönderdiği zeytinyağlı sarmaları yerken buldum(((
Çok utanıyorum ama yazmazsam burda olmamın hiç bir anlamı kalmaz:S Kendimi kandıramam lazım.Sadece 5-6 tane yemişim ama sanki yoldan çıkmış gibi suçlu hissettim kendimi(( iki günde nasıl da gözü dönmüş haberim yok:)))))
ben geldiiiim. yahu hatunlar bişey soracağım. Son regl olmadan önce göğüslerim ağrımaya başladı. regl olacam hormonlar sapıtıyor ondandır dedim ama aralıklarla devam ediyor.hatta bazen hafif hafif sürüyor ağrısı. Birşey deyin hele bana.. anneme söyliyim doktora gidelim diyorum ama.. ya sizce..
Slm kızlar..
Bugünüde atlattım gibi birşey..Sadece şu allahın cezası irademe bir tekme tokat dalasım var ki anlatamam.Kendime tüm hakaretleri edebilirim yani.Ayı dünyaları yemişsin daha ne yemek derdine düşüyosun gibi:)
Sizleri tenzih ederim sakın yanlış anlamayın.
Bugün de menü aynen şöyle :
Kahvaltıda bir dlm buğday ekmeği
Bir parça omlet(parmak kadar bile diyebilirim.)Kızım bugün biraz nazlı gününde galiba.Güzel bir kahvaltı hayal etmiştim ama
5 tane ceviz (Hepsi aynı anda değil iki ara öğün gibi)
Ve gelelim kara akşama:))))
Misleri gibi patlıcanlı biberli yağsız tavuklu bir fırın yemeği yaptım üzerine de kaşar rendeledim.Beş yemek kaşığı kadar yedim.Közlenmiş Patlıcan ve biberle bir salata vardı.ki yemek kaşığı kadar.Paşa gönlüm salatam.
Güzelce yemeğimi yerken kendimi bir anda alt komşumun gönderdiği zeytinyağlı sarmaları yerken buldum(((
Çok utanıyorum ama yazmazsam burda olmamın hiç bir anlamı kalmaz:S Kendimi kandıramam lazım.Sadece 5-6 tane yemişim ama sanki yoldan çıkmış gibi suçlu hissettim kendimi(( iki günde nasıl da gözü dönmüş haberim yok:)))))
herkese merhaba kızlar nasılsınız? bu hafta dahil oluyorum sanırım listeye artık izin bitti ama izin bitince dönüşüm 1.4 kilo ve daha fazlası ile olacak :) diyetisyen kontrolüm avrdı dün :) 71.1 çıktım :) 72.5 ile başlamıştım hatırlarsanız :) bu hafta arayıp perşembeye yada cumaya kaydırıp size net bilgi vermek istiyorum ama ne kadar mümkün olur bilmiyorum. 2 haftada toplamda 2 kg yağ parçalamışım :) bakalım ne olacak sonuç :)
selam beybiler daha yeni geldim isten, noel yuzunden bir kalabalik her yer gormelisiniz insanlar cilginca alisveris yapiyorlar.
yarin yarim gun, sali noel tatili, carsamba da benim zaten bos gunumcok mutluyum bu haftanin yarisini tembel tembel evde gecirecegim icin haftaya da ayni sey olacak yilbasi yuzunden
evet cok sik ve uzun sure ile kullanilmasi iyi degilmis ama zaten ben hayatimda toplam 4 kere kullandim bisey olmaz o kadardan10 gun boyunca kabiz olmak daha kotu bence :26: her gun her gun alinmaz tabi ama uzun sure bir hareket yoksa mecbur alinacak takviye bir seyler :26:
Merhabalar kızlar
8.takımdan buraya transfer oldumKendimi tanıtıyımm;18 yaşındayım 72 kiloyum boyumda 172 ve hedefim ilk önce 65 sonra 60 a düşmek.Aslında yılbaşında iddiam vardı 65 olucaktım ama bayramdan sonra kendimi pek toparlayamadım ve malum Ama yaza artık 60 olarak girmek istiyorum.Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bu arada,bazen aksayabiliyor.
kııııııız ne karı, kar mar yok bacım..kar yağmaya başladı hoop okullar tatil..doğuda çok varmış ama burada birşey yok..heleki şu an havayı görsen var ya..süpper güneş varuuu beybi nerelerdesin yahukar tatili olacak kadar yagdi mi oralara vay be ben 2 yildir kar gormedim henuz, ozledim desem yeridir (vurmayin simdi beni ) bu kis yagacak mi onu da bilmiyorum. burada kis oranin sonbahari gibi. kar bence yagmurdan daha iyi, surekli karanlik ve yagmur gormek insanin icini daraltiyor.
hoşgeldiiiiiinMerhabalar kızlar
8.takımdan buraya transfer oldumKendimi tanıtıyımm;18 yaşındayım 72 kiloyum boyumda 172 ve hedefim ilk önce 65 sonra 60 a düşmek.Aslında yılbaşında iddiam vardı 65 olucaktım ama bayramdan sonra kendimi pek toparlayamadım ve malum Ama yaza artık 60 olarak girmek istiyorum.Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum bu arada,bazen aksayabiliyor.
yavrum minnakım sen bayağı minnakmışsın beeben geldiiiim. yahu hatunlar bişey soracağım. Son regl olmadan önce göğüslerim ağrımaya başladı. regl olacam hormonlar sapıtıyor ondandır dedim ama aralıklarla devam ediyor.hatta bazen hafif hafif sürüyor ağrısı. Birşey deyin hele bana.. anneme söyliyim doktora gidelim diyorum ama.. ya sizce..
oooooooo kimleyi göyüyoyumGünaydın beybiler,
ben diyeti bir bozdum ki sormayın.... inşallah bu hafta toparlarım.... help meee((
....
Hoşbuşduk.Cua yarışmasına katılmak isteyenler de kısacık bahsetmiştim.Tanıtayım kendimi.29 yaşındayım.1 Mayısta bir kız evladım oldu allah bağışlarsa.Hala doğum iznindeyim.Evlendiğimden beri azimle kilo alıyor diyet yapıyor daha çok alıyor bir türlü üstüme yapışan bu kilolardan kurtulamıyorumİnşaat mezunuyum.Özel bir şirkette masabaşında ve çok stresli bir işte çalışıyor olmam da bu işi biraz tetikliyor sanırım.Allahın cezası bir aile apartmanın da oturuyor olmam kör cahil bir kayınvalide vs vs.Anlayacağınız bu kilolar stres kaynaklı.Ocak sonu işe dönmek zorundayım.Malum giyinmek kuşanmak lazım.Ama benm cicilerim olmuyor Dün adetimin ilk günüydü vakit kaybetmemek için bitmesini beklemeden tartıldım.100.1 kg.Hedefimde 65. Başlayamaya karar verdiğimde 103.1 kg çıkıyordum.Bu defa olsun artık lütfennn
Kilo almaya başladığımda 52 kiloydum ama şimdilik o kadar cesaretim yok.Kilo çizelgesini buldum hazırladım ama imzamı bulamadığım çin yerleştiremedimBana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
ben de su diyete baslamadan once artik pes etmek uzereydim. denedigim her diyeti kacamak yaparak bozmustum. bir kere kacamak yapinca da gerisi geliyordu hep malesef. gecen yil takimdan ayrildim artik diyet yapamiyorum kilo falan veremem ben diye. artik sisman olmayi kabullenecektim ki bir gun esimin cektigi bir fotoda kendimi arkadan gordumresmen yusyuvarlaktim. bu ben olamam diye oturup agladim, bir sure odamdan bile cikmadim. kimse beni gormesin diye. insan niyeyse aynada kendini iyi goremiyor fotograflar bu konuda daha acimasiz. cunku aynada kendimi hala normal goruyordum ben o sirada. neyse sonra bir azim geldi bana.. diyete baslamaya karar verdim ama bu benim son sansim dedim 30umdan once 60 kg oldugumu gormem lazim. o azimle de aylardir hic kacamak yapmadan verdim bu 26 kiloyu. esimin her gun karsimda yediklerini gorseniz hepiniz aglarsiniz. daha bu sabah beni diyetisyene biraktiktan sonra kendine firindan yeni cikmis cikolatali kurabiye ile koca bir tablet cikolata almis mac izlerken yiyecekmis.. evde her daim hamur isleri tatlilar havada ucusuyor. ve ben agzima 3.5 aydir tek lokma ekmek bile koymadim tatli cikolata falan tadini unuttum resmen. kola ve asitli icecekleri de tamamen biraktim. onlarsiz da yasanabiliyormus ustelik bir sure sonra artik canim da istememeye basladi. inan cikolata vs karsimda esim hemen her gece yiyor ama hic canim cekmiyor. 1.5-2 ayda falan bu sistem iyice oturdu tabi, ilk haftalar cok zordu hatta ilk hafta bir gun aglamistim esim karsimda cin yemegi yerken ayh neyse... yani illa benim gibi yapacaksin demiyorum tabi ama hizli kilo vermek istiyorsan her gun kendine dusuk karbonhidratli yuksek proteinli menuler hazirla kesinlikle yillardir kendime yaptigim en iyi sey bu oldu. zaten tum dunya artik protein diyetlerine donuyor.... patates misir bezelye gibi sebzeleri minimuma indirmeni tavsiye ederim, yesil yaprakli sebzelerden bol bol ye... pasta borek olayini bir sure hayatindan cikar (inan misafire yaptigim pasta boregin haddi hesabi yok ama aylardir tadina bile bakmadan pisiriyorum her yemegi o denli canima tak etti cunku bu kilo. esimi cagiriyorum tadina tuzuna o bakiyor dusun artik halimi ). simdiye kadar bunlari fazlasiyla yemedik mi.. yedik de ne oldu. yerken kisa sure icin zevk, sonra pismanlik mutsuzluk yag ve selulit. deger mi.. zaten ideal kiloya ulastiktan sonra hepsinden (abartmadan) yiyebilecegiz hem de sonrasinda hic pismanlik yasamadan, o zaman o guzel seyleri yemenin verdigi zevk de daha bir baska olacak diye dusunuyorum.
merhabalar ..
Dün akşam moralim çok bozuktu.Özgüvenim yerle biir olmuştu resmen.Çok eksik hissettim kendimi.Sonra tv izlerken kim milyoner olmak ister yarışması çarptı gözüme.Başvuru yaptımbakalım çağıracaklar mı mülakata sonrada stand hostesliği işi için 2 yere başvuru yaptım. Bugünde bir öğrencieye ders çalıştırdım. bunlar başlangıç olsun diyeydi.Birazdan 2 haftadır ertelediğim kuaför işini halledeceğim
Bu saate kadar kendimden şüphe ederek geldim.Nasıl kafama takmışsam ben bu işi yapamam diye.Daha doğrusu yemek yemek ve uyumak benim kaçış yolum.Neyseki bugünü kazasız belasız akşam ettim.Birde çay faslını atlattım mı tamamdır.Benimde böyle bir sorunum var ilk günleri dişimi sıkarsam bi süre o gazla devam edebiliyorum.
Geç uyanıp çocuğu doyur toparlan vs derken 12 gibi bi tost ve çay.
Arada bir iki çay (bitki çayı vs.) kahve var bunları saymasam da olur sanırım.
Bulgur pilavı yoğurt ve paşa gönlüm salatası.(Dr salatana paşa gönlün ne isterse koy demişti.
haftaiçi gelemeyen hoppiş haftasonu topiğe gelir..ama kimseyi bulamaz..biraz geçmiş okudum,bu hafta 1. olmuşuz kızlar..çok sevindim..yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum..beni soracak olursanız cuma olan kar tatilinden sonra bugün şu durumdayım..kim bu tatili yaptıysa var ya ..
Merhabalar kızlar
Yurtdışında 1 hafta önceden tatile başlanıyor değilmi e tabi buda onların bayramı.. Eşimde yabancı bir firmada çalışıyor ve fabrika bakımda.. Her sene yılbaşından 1 hafta önce oda tatil yapıyor.. Buda oğluşuma yarıyor tabi babasıyla daha fazla zaman geçiriyorlar..
Sinamekiyi vaktiyle bende kullanmıştım 2-3 kere şimdi gerek duymuyorum çok şükür ama bende bağışıklık yaptığını duymuştum.. Onun yerine kuru kayısı ve aç karnına ılık su tavsiye ederim hamileyken faydasını gördüm..
kızlar kendime liste yaptım bu hafta sadece onları yiyecem,insan ne yemesi gerektiğini bilmeyince de şaşırıyor.artık sapmam listeden.şimdi iş için görüşme yapacağım.bu işsizlik ben bitirdi.barı bu sıkıntıya kilo versem ama nerdeeeeeeee
slm kızceler iznim devam ediyo malum ( reglimde bitsin dönücem ) ama size bir bakayım dedim (kilo almayada devam ediyorum )
fulyacım mayıldım bayıldım bayıldım süper olmuşsunbir daha ki görüşmemize yer değiştirmiş olucam sanırım
guruba yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler
noracımmm bir sen mi özledin beni bebemmm teşekkür ederim
hayden sağlıcakla kalın gelirim yine
Hoşgeldin canım.. 2 haftada 2 kg yağ parçalamışsın süperDüzenli spor yapıyorsun etkisi çoktur.. İnşallah böyle devam eder..
Yurtdışında 1 hafta önceden tatile başlanıyor değilmi e tabi buda onların bayramı.. Eşimde yabancı bir firmada çalışıyor ve fabrika bakımda.. Her sene yılbaşından 1 hafta önce oda tatil yapıyor.. Buda oğluşuma yarıyor tabi babasıyla daha fazla zaman geçiriyorlar..
Sinamekiyi vaktiyle bende kullanmıştım 2-3 kere şimdi gerek duymuyorum çok şükür ama bende bağışıklık yaptığını duymuştum.. Onun yerine kuru kayısı ve aç karnına ılık su tavsiye ederim hamileyken faydasını gördüm..
gunaydin kizlaaaarrrrr
bugun pazartesi ama ben super mutluyum yarim gun cunku ihihihih2.5 gun boyunca evdeyim oyun oynayarak gecirmeyi dusunuyorum bu zamani :126:
evet canim oyle oluyor bana da yariyor tabi noel kutlamiyoruz zaten biz ailecek ama tatil de hic fena olmuyor hani
kv&kp de kuzeydeki ailelerine ziyarete gidiyorlar en az bir hafta onlari gormeyecegimiz icin ayrica mutluyuz
aslinda su kuru kayisi & su olayini cok kisiden duydum annem de her sabah bunu uygular yillardir... sorun su ki benim su an meyve yemem yasak. diyetin 3. etabinda meyve eklenecek daha 2 ay var ona da.. benim diyet listem oldukca kati biliyorsun doktor kontrolunde, hic disina cikmadim daha ne olursa olsun. zaten meyve yiyebilsem bile ilik su asla icemem ben :120: malesef en kotu huyum bu, cocuklugumdan beri su icmekten nefret ediyorumbu diyete baslamadan once haftada 2-3 bardak anca icerdim, o da yazin.. kisin 2 hafta kadar hic su icmedigim olurdu. meyve suyu, cay, kola vs idare ediyormusum demek ki... su aklima bile gelmezdi. diyete baslayinca tum diger icecekleri biraktigim icin mecburen su icmeyi yavas yavas sevmeye calisiyorum. o da soguk su, tercihen aromali olanlardan :26 cnin yanina bir bardak su koyuyorum aklima gordukce azar azar iceyim diye.. oyle oyle sonunda olacak bu is
kızlar iş için bi yerle görüştüm adam konya dışına çıkacakmış belki yarın belki de diğer gün yüz yüze görüşecekmişiz.iş benim ankarada yaptığım işin aynısı,sektörde aynı maaşda da anlaşırsak çok iyi olur(sanki işe alındım da maaşda anlaşmak kaldı).bide eşim cumartesileri çalışmıyor benim de çalışmam lazım.kızlar ben özel sektörde çalışmak istiyorum ama bütün dünya sanki karşıma durmuş yok yorulursun,yok izin alamazsın,yok çocuk olursa ne olur diyor ama ben devlette mutsuz olurmuşum gibi geliyor.çünkü hep masa başı hep aynı iş konuştukların aynı.ne biliyim özelde yoğun iş hayatı olup çocuk bakan sanki hiç insan yok.bari diyorum deneyim olmazsa gene kpssye çalışır devlete girerim diyorum.bu iş durumların kafayı şimdi ingilizceye taktım.en kısa zamanda sular seller gibi yapmam lazım ingilizceyi((
amin canım benim bugün takım arkadaşlarım geldiler onlarla yemek yedim de makarna poğaça ve tiramisu yapmıştım :) dayanamadım tiramisudan yedim maaaalesefçok pişmanım şuanda zaten o yüzden. bugünde misafir var diye spora gidemedim birazdan odada soğuktan dona dona gidip yürüyüş yapıcam ceza vericem kendime :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?