Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ne mezunuydun bilmiyorum ama devlet yada özel sektör tercihi kişiye göre değişir.. Ben devletteyim hem işe hem eve vakit ayırabiliyorum halimden de çok memnunum ama kuzenim mesela ingilizce öğrt. mezunu yapamam ben devlette dedi şimdi otelde çalışıyor.. Önemli olan senin ne istediğin.. Ama yaşam şartlarına bakarak şunu söyleyebilirim evde bir kişinin işi garantili olmalı bence eşim özel sektörde hep yarış halindeler işinden olmamak için bende o stres yok görevimi asla aksatmam ama streste yaşamıyorum işimi kaybederim diye.. Biraz karışık yazdım belki ama anlatabilmişimdir umarım..

Üzme kendini canım malesef oluyor arada hepimizin kaçamakları.. Önemli olan farkında olman ve kalan tiramisulardan yememen...
Hem sen yakarsın şimdi kalorileri ben biliyorum arkadaşım..

Hoşbulduk canımm oo hadi yarışalım o zamann Spor varda boğazı kesmeyince olmuyor yahu

İyi geceler kizlar.cenazeden dolayi bir haftadir yazamadim.yarin ise basliyorum.takip edebilirim insallah.benim bu hafta diyet falan hakgetire. hic birsey yapamadim. ama malum cenaze evi birsey yenmiyor.bu haftaki listede adim yoktu.2 hafta sonrami gruba dahil olacagiz.oyle okudugumu hatirliyotum.

Kızlarrrrr herkese günaydınn Hava çok güzel ve ben çokkkk mutluyummm

1 kaç gündür yoktum malum yıl sonu işler çok yoğun, seng senden ricam beni perşembeye kadar idare edin, bugünde işlerimi bitirip erken çıkmam lazım sevgilimle görüşücem çok heyecan yaptım hiç birşey yiyesim gelmiyor cumadan beri 600 gr gitti

Neyse musait oldukça yazarım ama yazamazsam da kilomu bildirmeye gelicem mutlaka.

bu arada nagişimmm gelmişş özlettin kendini canımm bak bence burdan uzaklaşma uzaklaştıkça daha bir yoldan çıkıyor insan, sen gel hem senin sohbetini özledikk yaa

Neyse herkese mutlu, huzurlu bir gün diliyorum görüşmek üzere

selam kizlar 12de kalktim bugun superim tatilin tadini cikariyorum.. yuzume maske yaptim, sac bakimi yaptim, uzun uzun banyo yaptim oh simdi de pc basina geldim simdi aksama kadar oyun hayat ne guzel

sanırım sadece kural yeterli gelmedi.

Evet ya kimseler gelmemiş bugün Bu arada canım günlük kaç mesaj yazmamız gerekiyor ona göre uyayım bende kurallara:)

Menüm:kötü bir gün oldu ama :/
Sabah:sadece 1 kahve içtim bişey yemedim
Öğle:1 kase ezogelim çorbası 2 parça et ızgara 10 tane patates kızartması
Akşam:3 kaşık pilav 3 kaşık nohut

Son düzenleme:
Fıstıklar şimdi şöyle ki:
günde 5 mesaj yazma kuralı koyuyoruz.O gün paylaşım yapamayacaksanız önceden bildirin lütfen.Tabi o gün yazamasanızda haftada 35 mesajı tamamlamış olmanız gerekiyor.Her uymadığınızda uyarı alacaksınız ancak 3 haftadan fazla eksik kalırsa diskalifiye edilirsiniz.

bana uyar canim simdi listede kac kisi var? belki biraz daha uye alimi yapmaliyiz bilmiyorum :44:

selam kizlar 12de kalktim bugun superim tatilin tadini cikariyorum.. yuzume maske yaptim, sac bakimi yaptim, uzun uzun banyo yaptim oh simdi de pc basina geldim simdi aksama kadar oyun hayat ne guzel
ohhh sefan olsun bee..

sanırım sadece kural yeterli gelmedi.
aa minnakım ben kural koyduğunu bilmiyordum, şimdi okudum..ben kuralları pek sevmem, böyle gominist bir tarafımda vardır ama senin için uyarım canım

Merhaba arkadaşlar bugün okuldan sonra günüm vardı dün söylemeyi unutmuşum sonrasında da alışverişe gittik eşimle banyoya duş teknesi takılacak baya vaktimizi aldı..

Bugünkü menümü paylaşayım..
Sabah: 1 fincan çay, 2 zeytin 1 kk peynir, 2 çeri domates 1 dilim ekmek
Öğlen yiyemedim
Akşam 16:30 civarı 1 dilim börek 1 kase makarna salatası ve yarım kase sütlü tatlı yedim..

O saatten sonrada yemedim anlayacağınız günde yediklerim hem öğlen hem akşam yemeği oldu bana.. Sağlıklı oldu mu tabiki hayır...

Tamam Ececiğim elimden geleni yapacağım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…