- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.461
Vay çalçeneler amma konuşmuşsnuz akşam bir ara geçmişinizi okucem....
25 kilo insan varmış arkadaşlar... az zorlasam benden 3 insan çıkar yani
Sadece 25 kilo!
kızlar iş için bi yerle görüştüm adam konya dışına çıkacakmış belki yarın belki de diğer gün yüz yüze görüşecekmişiz.iş benim ankarada yaptığım işin aynısı,sektörde aynı maaşda da anlaşırsak çok iyi olur(sanki işe alındım da maaşda anlaşmak kaldı).bide eşim cumartesileri çalışmıyor benim de çalışmam lazım.kızlar ben özel sektörde çalışmak istiyorum ama bütün dünya sanki karşıma durmuş yok yorulursun,yok izin alamazsın,yok çocuk olursa ne olur diyor ama ben devlette mutsuz olurmuşum gibi geliyor.çünkü hep masa başı hep aynı iş konuştukların aynı.ne biliyim özelde yoğun iş hayatı olup çocuk bakan sanki hiç insan yok.bari diyorum deneyim olmazsa gene kpssye çalışır devlete girerim diyorum.bu iş durumların kafayı şimdi ingilizceye taktım.en kısa zamanda sular seller gibi yapmam lazım ingilizceyi((
amin canım benim bugün takım arkadaşlarım geldiler onlarla yemek yedim de makarna poğaça ve tiramisu yapmıştım :) dayanamadım tiramisudan yedim maaaalesefçok pişmanım şuanda zaten o yüzden. bugünde misafir var diye spora gidemedim birazdan odada soğuktan dona dona gidip yürüyüş yapıcam ceza vericem kendime :)
canım öncelikle hoşgeldin..yaşın küçük metabolizman hızlı vermen gereken kilo az sen bu işi hemen bitirirsin.
Hoşgeldin canım ne kadar güzel gencecik bir arkadaşımız daha oldu..Canım seninle hem boyumuz hemde hedefimiz aynıymış.. Bende 80 kilodan 61.5 kadar indim.. Spora da gidiyormuşsun senin metabolizmanda hızlıdır çok çabuk vereceğine inanıyorum..
n'oldu bayanlar..gelen giden yok:44:
selam kizlar 12de kalktim bugun superimtatilin tadini cikariyorum.. yuzume maske yaptim, sac bakimi yaptim, uzun uzun banyo yaptim oh simdi de pc basina geldim simdi aksama kadar oyun hayat ne guzel
sanırım sadece kural yeterli gelmedi.
Fıstıklar şimdi şöyle ki:
günde 5 mesaj yazma kuralı koyuyoruz.O gün paylaşım yapamayacaksanız önceden bildirin lütfen.Tabi o gün yazamasanızda haftada 35 mesajı tamamlamış olmanız gerekiyor.Her uymadığınızda uyarı alacaksınız ancak 3 haftadan fazla eksik kalırsa diskalifiye edilirsiniz.
ohhh sefan olsun beeselam kizlar 12de kalktim bugun superimtatilin tadini cikariyorum.. yuzume maske yaptim, sac bakimi yaptim, uzun uzun banyo yaptim oh simdi de pc basina geldim simdi aksama kadar oyun hayat ne guzel
aa minnakım ben kural koyduğunu bilmiyordum, şimdi okudum..ben kuralları pek sevmem, böyle gominist bir tarafımda vardır ama senin için uyarım canımsanırım sadece kural yeterli gelmedi.
Fıstıklar şimdi şöyle ki:
günde 5 mesaj yazma kuralı koyuyoruz.O gün paylaşım yapamayacaksanız önceden bildirin lütfen.Tabi o gün yazamasanızda haftada 35 mesajı tamamlamış olmanız gerekiyor.Her uymadığınızda uyarı alacaksınız ancak 3 haftadan fazla eksik kalırsa diskalifiye edilirsiniz.
canım bende hoşlanmıyorum ama ....ohhh sefan olsun bee..
aa minnakım ben kural koyduğunu bilmiyordum, şimdi okudum..ben kuralları pek sevmem, böyle gominist bir tarafımda vardır ama senin için uyarım canım
nerdesiniz uleynnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?