- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.481
Tamam Ececiğim elimden geleni yapacağım canım..
Hoşbulduk canımmoo hadi yarışalım o zamann Spor varda boğazı kesmeyince olmuyor yahu
selam kizlar 12de kalktim bugun superimtatilin tadini cikariyorum.. yuzume maske yaptim, sac bakimi yaptim, uzun uzun banyo yaptim oh simdi de pc basina geldim simdi aksama kadar oyun hayat ne guzel
hatunlarrrrrrr yarın dershanede veli toplantısı var.Neymiş efendim en iyisi olmamızı istiyolarmış.Yarın hepside ispiyonlayacak birşey bulacak.Sonra tut tutabilirsen annemin çenesini
Bir de birşey danışacağım.Kredi kartının kesim tarihinde henüz borcu göremiyorsak bile alışveriş yaptığımızda sonraki aya erteliyor mu?
Kartın hesap kesim tarihi geçtiyse alışverişin diğer aya aktarılıyor. Bildiğim kadarıyla hesap kesim günüde hafta sonuna gelmediyse alışveriş yapabilirsin oda diğer aya aktarılıyor.
Altını üstünü çizdim ve daire içine aldım:))) Küçük hatalarda insanı büyük hatalara yönlendirir diye korkuyorum ama şimdilik sıkıntı yok.Cuma görücez bakalım neler olmuş :Soyle bir giris yapmissin ki ben de dunyalari yedin zannettim5-6 sarmadan bir sey olacagini zannetmiyorum bence masum bir kacamak olmus bu, her gun olmadigi muddetce kilo vermeni etkilemez diye dusunuyorum. sen yine de bunun altina bir cizgi cek ve bence daha fazla uzerinde durma yarin yeni bir gun :109:
Kız bu nasıl diyet bozmak:) Aç kaldım desene sen şuna:)Günaydın beybiler,
ben diyeti bir bozdum ki sormayın.... inşallah bu hafta toparlarım.... help meee((
sabah öğünümü hiiiç yazmıyayım....
öğlenden düzelterek gideyim....
öğlen
3-5 lahana dolması
1 kase yoğurt
ara
1 b yeşil çay --- gene bitmiş almak lazım....
akşam
öğlenin aynısı....
kızlar hepinize kocaman selamlar..hafdta sonu misafir vardı,giremedim.sohbet de almış başını gitmiş.misafirlerden dolayı dikkat de edemedim.bu hafta kendime hedef koydum ne olursa olsun 87yi görecem,gerekirse aç kalırım.geçmişi iyice okuma fırsatım olmadı şimdiden yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
canım öncelikle hoşgeldin.stres kaynaklı kilo almanın,bu aldığın kiloların sen daha farkına varmadan gelmiş olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.ayrıca aile apartmanında oturmanında zorluklarını tahmin dahi edemiyorum ama bi kere azmedersen herşey daha güzel olur.bence çalışmak sana daha iyi gelir,daha hızlı kilo verirsin
canım kesinlikle yemek kaçış oluyor ama bazı şeylerden kaçarken bi girdabın içine doğru sürükleniyorsun birde bakmışsın ki dah büyük sorunların içine girmişsin
kızlar bugün ki menüm
sabah
1 yumurta ile omlet
1 domates
peynir
öğle
1 kase çorba
ıspanak kavurması
2 kaşık yoğurt
ara 1 bardak süt
akşam
1 kase çorba salata
kızlar iş için bi yerle görüştüm adam konya dışına çıkacakmış belki yarın belki de diğer gün yüz yüze görüşecekmişiz.iş benim ankarada yaptığım işin aynısı,sektörde aynı maaşda da anlaşırsak çok iyi olur(sanki işe alındım da maaşda anlaşmak kaldı).bide eşim cumartesileri çalışmıyor benim de çalışmam lazım.kızlar ben özel sektörde çalışmak istiyorum ama bütün dünya sanki karşıma durmuş yok yorulursun,yok izin alamazsın,yok çocuk olursa ne olur diyor ama ben devlette mutsuz olurmuşum gibi geliyor.çünkü hep masa başı hep aynı iş konuştukların aynı.ne biliyim özelde yoğun iş hayatı olup çocuk bakan sanki hiç insan yok.bari diyorum deneyim olmazsa gene kpssye çalışır devlete girerim diyorum.bu iş durumların kafayı şimdi ingilizceye taktım.en kısa zamanda sular seller gibi yapmam lazım ingilizceyi((
Başınız sağolsun.İyi geceler kizlar.cenazeden dolayi bir haftadir yazamadim.yarin ise basliyorum.takip edebilirim insallah.benim bu hafta diyet falan hakgetire. hic birsey yapamadim. ama malum cenaze evi birsey yenmiyor.bu haftaki listede adim yoktu.2 hafta sonrami gruba dahil olacagiz.oyle okudugumu hatirliyotum.
Bizde bu çene varken 35 mesaj nedir diyesim geldi:) Bende dışarı çıkmak zorunda kalmadığım sürece mutlaka tamamlarım.Fıstıklar şimdi şöyle ki:
günde 5 mesaj yazma kuralı koyuyoruz.O gün paylaşım yapamayacaksanız önceden bildirin lütfen.Tabi o gün yazamasanızda haftada 35 mesajı tamamlamış olmanız gerekiyor.Her uymadığınızda uyarı alacaksınız ancak 3 haftadan fazla eksik kalırsa diskalifiye edilirsiniz.
Bugünkü menümü paylaşayım..
Sabah: 1 fincan çay, 2 zeytin 1 kk peynir, 2 çeri domates 1 dilim ekmek
Öğlen yiyemedim
Akşam 16:30 civarı 1 dilim börek 1 kase makarna salatası ve yarım kase sütlü tatlı yedim..
O saatten sonrada yemedim anlayacağınız günde yediklerim hem öğlen hem akşam yemeği oldu bana.. Sağlıklı oldu mu tabiki hayır...
İyi geceler kızlar.
Bende dün kardeşimi ziyarete diye çıktım akşam orda kalakaldım:)Bu akşam dönünce yemek hazırla çocukla ilgilen doyur yatır ancak kendime sıra geldi.
Ben kaçamaksız gittiğimi düşünüyorum ama yazayım bakalım siz nasıl yorumlayacaksınız.
Pazartesi:
Sabah malesef sohbet bebekler derken öğle ye sarktı:)
1 domates
1 salatalık
maydanoz
kepek ekmeği ile kaşarlı tost(Ölçü gayet uygun)
Ara:Kahve ve 1 tane(Paket değil)yulaflı bisküvi
Akşam üzeri beyaz leblebi
Akşam yemeği:3 yemek kaşığı et
Salata ve 2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan salatası.
Salı
Sabah 1 elma
öğle:1 salatalık maydanoz 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
Yumurta yediğim için yarım tost.(kaşarlı ama tat versin diye zar gibi incecik 3 dlm sucuk)
1 dlm kepek ekmeği.(Tostla beraber 2 dlm yemiş oldum)
Ara:1 mandalina
Saat 4 gibi bir arkadaşta çaydaydık.Veeeeeeee ben o canım kekleriiiiii yemedimmmmmmmm.Simitle çay içtim.
akşam yemeğini eve geç geldiğim için yiyemedim.Eşime yemek hazırlarken o geçen günden kalan dolmalardan:) 3 tane kuru biber dolması yedim.(3 tane derken küçük biberleri kastediyorum.Totali 1 biber dolması anca eder.)
Çayla da 1 avuç kuruyemiş yedim.Çoğunluğu leblebi.
Final:) Bugünde başarılı sayıyorum kendimi.Uarım sizde olulu yorularsınız da için rahat eder:)
herkese çok selam kızlar öncelikle ececim kural koyulmuş hatırlıyor gibiyim ama karıştırıyor olabilirim :) günlük 5 mesaj denilmiş ama ben bu saatte giriyorum ve bir çok kişi ( hatta hiç) açık olmuyorkendi kendime okuyup yazıp çıkıyorum. yazdıkalrımada cevap gelmiyor ve ister istemez uğramaz oluyorum. daha öncede dile getirmiştim bu konuyu zaten canım.
evet bayanlar yine bir salı ve yine bir mutfak dersi klasiği olarak çok kaçırdım kahretsin modundan herkese merhabalar :)( yalnız ne giriş yaptım sanki çok çok iyi birşey gibi söylüyorum sunucu gibi ) bugün yediklerimi sırasıyla yazıyorum :)
sabah:
1 peynirli poğaça ( dün misafirlerim vardı ordan kalma)
1 bardak yeşil çay
öğlen:
4 adet borsok
yarım kase lebeniye
1 dilim peynirli pide
4 adet özbek mantısı
1 yemek kaşığından daha az sossuz cakcak tatlısı
3 adet nohutlu sebzeli köfte ( kıymasız)
salata
ara:
1 adet greyfurt
3 adet mandalina
akşam:
ufak tabaklarda patlıcanlı bişi ( annem adını dedi unuttum garip birşey)
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
ufak kase kayısı kompostosu ( şekersiz)
eveeettt... ister dövün ister sövün ama sonuç bukendimi bir türlü toplayamıyorum psikolojik olarak su içsem kilo alıyorum moduna girdim acayip sinirlerim bozuk kızlar ne yapmalıyım bir fikir verin diyetisyene başlarken haftada 1 kg ile devam eicez v.s. dedik ama benim 1. ayım bitti henüz 1.5 kilo verebildim ilk iki hafta şeker tüketiminden dolayı atamamıştım ama ne bileyim sonuca bakınca çok moralim bozuluyor kendimi yeniden motive etmem tekrardan kendime gelmem lazım yardım edin lütfen öğretmenlik okuyorum diye okula çalışmaya gidiyorum ama giyecek kıyafetim yok pek fazla evdeki pantalonlarımı giyince tiksinti geliyor oturup ağlıyorum resmen kendimi kalın kışlık kazakların ardna saklıyorum bunalımdayım
Bende dün gece kendi kendime yazdım gittim:)))))))) Şu öğlen yediğin borsokla cakcak tatlısı nasıl oluyor kız çok merak ettim:)özbek mantısınında bildiğimiz mantıdan ebat olarak büyük olduğu hissi uyandı bende.Büyük bişey mi o?herkese çok selam kızlar öncelikle ececim kural koyulmuş hatırlıyor gibiyim ama karıştırıyor olabilirim :) günlük 5 mesaj denilmiş ama ben bu saatte giriyorum ve bir çok kişi ( hatta hiç) açık olmuyorkendi kendime okuyup yazıp çıkıyorum. yazdıkalrımada cevap gelmiyor ve ister istemez uğramaz oluyorum. daha öncede dile getirmiştim bu konuyu zaten canım.
evet bayanlar yine bir salı ve yine bir mutfak dersi klasiği olarak çok kaçırdım kahretsin modundan herkese merhabalar :)( yalnız ne giriş yaptım sanki çok çok iyi birşey gibi söylüyorum sunucu gibi ) bugün yediklerimi sırasıyla yazıyorum :)
sabah:
1 peynirli poğaça ( dün misafirlerim vardı ordan kalma)
1 bardak yeşil çay
öğlen:
4 adet borsok
yarım kase lebeniye
1 dilim peynirli pide
4 adet özbek mantısı
1 yemek kaşığından daha az sossuz cakcak tatlısı
3 adet nohutlu sebzeli köfte ( kıymasız)
salata
ara:
1 adet greyfurt
3 adet mandalina
akşam:
ufak tabaklarda patlıcanlı bişi ( annem adını dedi unuttum garip birşey)
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
ufak kase kayısı kompostosu ( şekersiz)
eveeettt... ister dövün ister sövün ama sonuç bukendimi bir türlü toplayamıyorum psikolojik olarak su içsem kilo alıyorum moduna girdim acayip sinirlerim bozuk kızlar ne yapmalıyım bir fikir verin diyetisyene başlarken haftada 1 kg ile devam eicez v.s. dedik ama benim 1. ayım bitti henüz 1.5 kilo verebildim ilk iki hafta şeker tüketiminden dolayı atamamıştım ama ne bileyim sonuca bakınca çok moralim bozuluyor kendimi yeniden motive etmem tekrardan kendime gelmem lazım yardım edin lütfen öğretmenlik okuyorum diye okula çalışmaya gidiyorum ama giyecek kıyafetim yok pek fazla evdeki pantalonlarımı giyince tiksinti geliyor oturup ağlıyorum resmen kendimi kalın kışlık kazakların ardna saklıyorum bunalımdayım
İlham perimsin sen benim.Daha çok konuş ben dinlerim vallahi:)Senden aldığım gazla hala yi gidiyorum maşallah:)))))))))))bende de sabahin 2sinde ne cene varmis arkadasneyse, iyi geceler topigim yarin gorusuruz
herkese günaydınnn.
salı sabah
1 b.peynirli sandivic
2 dilim börek(patronun ve elamanların zoruyla ayıp olmasın diye masumcuk 2 dilim)
öğle
1 kase çorba
1 adet patates püreli köfte
yoğurt ekmek yok
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
2 dilim kadar ekmek
1 dilim ayva
1 tane elma
(yatmadan önce salçalı makarna yedi ev halkı ama kendimi tutum.2-3 kasık alıp bıraktım.)
işten 6,30 - 7 arası geliyorum.bu aralar taziye nedeni ile ev dolup taşıyor.
dün akşam 25 kişiden sonrasını sayamadım.
spor yapamıyorum ama epey bi kalori yakıyorumdur herhalde.
hane sahibi sen olunca kaçmak pek mümkün olmuyor.Bende dün gece kendi kendime yazdım gittim:)))))))) Şu öğlen yediğin borsokla cakcak tatlısı nasıl oluyor kız çok merak ettim:)özbek mantısınında bildiğimiz mantıdan ebat olarak büyük olduğu hissi uyandı bende.Büyük bişey mi o?
Şu işin psikolojik kısmı varya en tehlikeli olan yer orası işte.Sırf kiloları veremem ben iğrenç bir insanım diye kendimi doldurup daha çok yediğim günleri hatırlıyorum:S:S:S Benim dolabımda 36 beden pantolonlar bekliyorO caaanım elbiseleri ben bi daha zayıflayamam diye dağıttım üstelik.Resimlere bakınca şmdi yaaaaaa ben bu gömleği ne çok severdim kime verdim acaba diye içleniyorum kaç gündür.Ben bu değilim.Gidicek bu üstümdeki allahın cezası pislik yağlar ve ben eski hayatıma geri dönücem.Daracık pantolonlar kafama kocaman tokalar takıcam.Takıları dolaptan çıkarıcam.Parmağıma olmayan söz ve nikah yüzüğümü yeniden takıcam.İnsanın kendini durdurması o kadar zor ki.Birgün mutlaka olmalı böyle düşün sende.Benimde inancımı kaybettiğim çok oldu.Oturduğum ağladığım.Şimdi bakıyorum da her zaman yemek için bir alternatif var.Davetlerde bile yiyecek birşey bulamayınca tabağı yarıya hatta çeyreğe indirmek yeter.Böylece üzüntü de duymadan yemek yemiş oluruz.
Üzülmeyi bi kenara bırakta silkelen şekerim.Daha yolun başındasın.Çok güzel bir hayat seni bekliyor.
İlham perimsin sen benim.Daha çok konuş ben dinlerim vallahi:)Senden aldığım gazla hala yi gidiyorum maşallah:)))))))))))
Ev halkıda insanı yoldan çıkaracak bak bak..Bi daha yatmadan bişeyler yenirse ya yatağa kaç yada müzik dinle:)Şahsen ben byerken görsem bende dayanamayabilirdim.Onun için kaçıyoru başka odalara:)
hane sahibi sen olunca kaçmak pek mümkün olmuyor.mecburen yanlarına oturuyorum
Gözünü kapat:))
Senin çizelgene bakayım dedim ama başlangıç kilon yazmıyor:S 68 kilo verdi yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?