Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım teşekkür ederim verdiğin yanıt için :) ben turizm öğretmenliği okuyorum ve uluslar arası mutfak dersim var. o gün yemekler yapıp yiyoruz farklı ülkelere ait. borsok böyle mayalı bir hamur ( dün hep hamur vardı) un maya tuz şeker yumurta dan elede ediliyor kesip yağda çeviriyorsun çok kısa süreli hemen kabarıyor bizim bişi gibi birşey. orta asyada ekmek yedine tüketilen madde olarak geçiyor. az yedim hepsinden ama yinede bilmiyorum yaa özbek mantısı ince hamurlu sebzeli yada etli olarak hazırlanan büyükçe ebatlı (avuç içinden daha küçük) buharlı tencerede pişen bir mantı. cakcak tatlısıda kuru üzün bal ile tatlandırılmış kızarmış hamur tatlısı. ufak şeritler halinde kesilen hamurun kuru üzümle karıştırılıp bal ile tatlandırılması demek. çok az yedim ondan sadece hamurundan 3 tane falan aldım oda tadımlık olsun nasıl birşeydir diye yorumlar yapıyoruz çünkü ders sonunda.

canım o kadar teşekkür ederimki yazdıkların için zahmete girip uzuuuunca bir cevap yazmışsın hepsini bir çırpıda okudum o kadar mutlu oldumki. canım meyve konusunda 7 porsiyon meyve tüketmem lazım günde diyetisyenim vardi mecbur yapıyorum kalori cetvelinide yine diyetisyenimin sistemine her gün giriyorum ne yiyiyp ne içtiysem ordan takip ediyor beni. bende ne tükettim görüyorum yani. ben gerçek manada hazır hissetsemde kendimi bilmiyorum bir şekilde sanki şişmiş hissediyorum kendimi. o pantalonları arkalar aittirdim ve diyetisyenimin dediğine göre mart nisan gibi o ayırdıklarımın hepsini daralttırıp tekrardan giyecekmişim :) çok istiyorum. benim bedenim geniş yani kemik yapımdan dolayı dümdüz inen bir sülüetim var. sporculuktan kaynaklı omuzlarda geniş bacaklarda. en çok bacaklarımın incelmesini istiyorum mesela :) böyle artık dılşarda dolaşan insanların daha çok bacak yapısını inceler oldum. çok ince olmakta istemem 36 beden olmak gibi bir derdim yok çünkü zaten ne kadar zayıf olursam olayım kemik yapım müsait değil 36 bedene. :) yaza mezuniyetim var ve ben bahar döneminde sömestre tailinden dönünce milleti bir şoka uğratmak istiyorum. zayıf zayıf salınmak istiyorum ortalıklarda. teklif edilenlere hayır diyebiliyorum. mesela az önce pc başına oturdum annem çikolata getirdi hemde bitter( en sevdiğim) hayır istemiyorum dedim. bazen oluyor böyle şeyler. diyet listeme uygun gidiyorum 2 haftadır şekeri bıraktığım için kiloda veriyorum su miktarımda artıyor aslına bakarsan sonuçlar iyi ama ben biraz kötümserim sanırım ama yazdıkalrını okuduktan sonra kendime geldim diye bilirim. çok teşekkür ederim tekrardan. ve kendimi o ince bacaklarla pantalonun taytın içinde hayal etmedim direk şort giydirdim hayalimdeki ben e :) sıkı fit bacaklarım kısacık şortum üstüne t atletlerden giydim birde uzun bez bir çantayla güzel bir sanadalet giyip sokaklarda dolaştırdım hayal,imi :) ayy ne güzel oldum ben yaa :) dur bi zayıflayayım öncesi sonrası fotoğraflar koyucam :) o kadar yardımcı oldunki anlatamam canım. ve o kıyafetlerimi vermiycem.. hepsini daralttırıp giyicem terziye sırf pantalonlarım için bir sürü para vericem... :):):):):)

Hedeflerimiz bir yerde yazıyormu? Bende ne yazıyor acaba?

Teşekkür ederim canım.İlginçler aynı isimleri gibi:)

İlham perimsin sen benim.Daha çok konuş ben dinlerim vallahi:)Senden aldığım gazla hala yi gidiyorum maşallah:)))))))))))

canim benim tesekkur ederim cenem dustu son zamanlarda zaten gercek hayatta tanisan sasirirsin yalniz, o kadar sessizim ki esim bile biraz insanlarla konus biraz sosyalles diye kac kere bana uzun uzun nutuk cekmisti (artik kabullendi tabi durumu)

ne guzel derstir o yahu ben de isterim
ince bacaklar benim kilo konusundaki tek takintim biliyor musun hemen bacaklara bakarim ben de... su thigh gap dedikleri sey var ya birbirine hic degmeyen incecik ust bacaklar... iste onun hastasiyim. hayatimda hic olmadi :26: ama olacak ve ben cok emin adimlarla ilerliyorum artik burnumu sikarak zorla bana yedirseler bile yemem 60a inmek istiyordum hedefi 57'ye indirdim bacaklarim hala istedigim gibi olmazsa da liposuction yaptiririm eninde sonunda sutun gibi bacaklarim olacaaaak kayinvalidem bile mini sortlarla geziyor totosunda sort yani oyle boyle degil. yaz boyu gorumcemle ikisi kisacik sortlarla gezip dururlar sinir ederler (kiskaniyorum ne yapayim) ben de her yaz sisman oldugumdan bacaklarimi saklar dururum ama bu yaz oyle olmayacak hodri meydan

sen de bu yaza istedigin kilo ve olculerde olacaksin sana inaniyorum zaten bunalimdayim deyince ben de kacamaklar havada ucusuyor zannetmistim ama oyle degilmis demek iraden saglam bunu basarabilirsin neyimiz eksik o incecik fit kizlardan

kızlar size hemen menümü yazıyım
sabah
1 bardak nescafe
öğlen
haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
ara
1 bardak süt
akşama devamınıda yazarım.çok karalıyım kendime 3 ay veriyorum tam 25 kilo vermiş olacağım

kuzum sen üniversiteye mi hazırlanıyosun??kıyamam ben sana yaa hem dersane hem diyet zor olmuyormu.ben hazırlanırken 20 kilo falan aldım sonra hepsi gitti kasma sen kendini

canım öncelikle yazdıkların için çok teşekkür ederim.ben evlenmeden önce eşimin ailesiyle bir iyiydim ki sormayın ama nişan oldu birden herkes değişti sanki.bazen kendime de kızıyorum acaba benmi abartıyorum diye empati yapmaya çalışıyorum ama öyle şeyler oluyor ki anlam veremiyorum.evlenmek zor işmiş.heran bişeyler olabilecekmiş gibi düşünerek konuşmaya çalışıyorum.sen sürekli yüz yüzesin allah sabır versin.iş konusunda bende senin gibi düşünüyorum mutsuz bir annesi olacağına elindeki tüm zamanını ona verniş mutlu bir annesi olsun diyorum.evet belki biçok şeyi kaçırcaz ama annem bizim için çalışmamış biz büyüdükten sonra işle girdi müdür oldu ben keşke sende çalışsaydın diğerlerinin anneleri gibi demiştim.

yürüme çok fark ediyor elinden geldiğince çok yürümelisin

çıkmadan bende menümü yazayım

sabah
1 simit

ara öğün bitki çayı

öğlen
yarım kase çorba
tavuk şiş

ara
yookkk

akşam

annem ne pişirdi bilmiyorum ama fazla kaçırmamalıyım malum cuma geliyor.

canim benim tesekkur ederim cenem dustu son zamanlarda zaten gercek hayatta tanisan sasirirsin yalniz, o kadar sessizim ki esim bile biraz insanlarla konus biraz sosyalles diye kac kere bana uzun uzun nutuk cekmisti (artik kabullendi tabi durumu)

Bana da bi sus derler hep:))))))))))Alışkınım:))))))))))))

lypsa diğer kişilerde kaç kilo ile başladıkları ne kadar verdikleri ve hedefi yazıyor.ben çizelge yapmayı beceremedim.
Hee bende sandım ki bi yerlerde bir liste var:)))) Yanlış anlamışım:)
Allahım 3 ay sonra 25 kg eksik olsam havalara uçarım .Ama ben o kadar kısa sürede inemem bence:S

Ayy canımm Bunlar bizden ne istiyorlar anlamadım gitti.Başkalarından bahsediyor gibi yapıp veriyorum ağzının payını:))))))Çalışmazsan işler karışıyor mu ne:S

Ahhhh Ahhhh eskiden bende öyle salınıyordum son iki yazdır bende saklamaya çalışıyorum kendimi
Bu son olsun inşallah.Son kış ve son yaz tontiş olarak.

aynen canım neyimiz eksik?? biz dahada güzellerini dahada kendine güvenenleri olacağız :) neden çünkü bu kilolardan o incecik vücutlara erişmenin şerefini haklı gururunu yaşayarak dolaşacağız caddelerde :) incecik fiziğimizle gezeceğiz. çok kısa bir süre vermiyorum 71 kiloyum ve 60 kilo bende çok çok zayıf kalacak eminim o yüzden hedefim 60 :) kemik torbası gibi olmak istemiyorum çünkü :) 11 kiloyu vermek için kendime 23 mart a kadar zaman veriyorum canımcım :) yani 3 ayda 11 kilo neki demi :) başaracağım bu işi eminim :)

canım zaten bizde kuralı birileri birşeyler konuşmaya çalışsın diye koyduk.Yoksa olay zincirleme gidiyor...
canım o moral bozukluklarını bende çok yaşadım.Ama birden bire kasma kendini.Aslında bu konuda araştırmalar yapıp paylaşsak iyi olacak ben bir bakayım sizleri motive edebilecek bir şeyler bulabilecek miyim..
bende de sabahin 2sinde ne cene varmis arkadas neyse, iyi geceler topigim yarin gorusuruz
çene olsun da biz razıyız
canım umarım motivene yardımcı olur..Kızınıda yerim kaç aylık..
kuzum sen üniversiteye mi hazırlanıyosun??kıyamam ben sana yaa hem dersane hem diyet zor olmuyormu.ben hazırlanırken 20 kilo falan aldım sonra hepsi gitti kasma sen kendini

ehehehhehe geç kaldın hayatım bunu söylemek için. Ben kilomu verdim zaten.Farkettiysen listede yokum..

evet 3 ayda 11 kilo bence guzel ve rahat ulasilabilir bir hedef basaracaksin ben de eminim heeeyt kim tutar bizi

ben de mart sonunda 60 olayim demistim ama zamanla kilo verme yavasliyor o yuzden nisan sonuna cekebilirim ben daha 76lardayim cunku hala. olsun farketmez yaz gelmeden hedefe ulasayim da o zaten yeterli benim icin

maşallah yalnız arkadaşlar 5. mesajınıza kadar sayıyı yazarsanız bizim için daha kolay olur herşey. uzun uzun da yazmışsınız maşallah birazdan çıkmam lazım.Annem bugün toplantıya gitmedi ama yarın danışman hocamla görüşecek telefonda.Kesin hoca soracak eve gidince ne yapıyor annemde pc başına oturuyor falan diyecek.Çözdüğüm soruları görmüyor.Bari bu akşam az takılayım..

Bugünde nihayet akşam oldu:)
Artık başladığım günlerdeki gibi gelmiyor bana elbette.Hele çizelgeye bakınca aklım gidiyor.Listeyi yazıyorum bir ekleme olursa yarın sabah ekleyiveririm.
Sabah 10 gibi 2 mandalina.
Öğle: tavuk sote(ölçüsü gayet uygun)
bir kase yoğurt

Ara:Bir avuç kabuklu fındık
Ara:3 ceviz

Akşam : Pırasa yemeği2 dlm buğday ekmeği ve 2 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma.Eşime kıymalı makarna:))))) banada kıymasından:))
Muhtemelen akşam çayında çerez vb.bişeyler olur.Çünkü bu fındık ve Cevizler beni tatlıdan kurtardı.Özellikle sabah yediğim meyveler tatlı isteğimi kesti.Çabuk maşallah diyin kızlar hemen:))))))))))))) Kilo verişim durursa beni kıskandınız derim ona göre
Şaka yapıyorum elbette.Biz bir takımız değil mi neticede:)

aynen canım bende yaza zayıf gireyim yeter bana ): hatta 60 hedef ama 58 e inip böyle 2 kiloda yeme içme payı bırakmak istiyorum :) yarın sabha kan verip sağlık raporu alıcam idmanlar yetersiz geliyor b-fit de uzak kaldıyor o yüzden aile yaşam merkezine kayıt olucam spor salonuna :) arkadaşımda gelecek ve daha iyi olacak haftada 3 gün 1 er saat :) ben aerobik ve pilates istiyorum evdede fitness aletlerim var zaten onuda kullanırsam ve haftada 2 gün 2 şer saattende voleybol idmanım var yeter heralde :) martın sonuna kadar 60 ı görmem lazım mutlaka görmeliyim :)

aynen canım bak daha iyi oldu uzuuuun uzuuuuun yazıyorlar :) benide sağolsun motive ettilerrr :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…