Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayağı iyi bir menü olmuş bencee

Şahsen ben sabah tutsam akşam kaçıyo şu sıralar

Kızlar ben artık ceza vermeye başlıcam kendime günde ne kadar kaçırırsam onun karşlılığında mekik yoksa olmaz yani,çünkü başlıyorum sabah gayet iyi başlıyorum ondan sonra gidiyo öğlen gayet sağlıklı yesem bile akşam olmuyo arada atıştırıyorum.

bende ceza yoluna mı gitsem acba?? sabahtan beri sağlıklı tam diyet listeme uygun besleniyorum ama arkadaşlarım geldi tereyağlı un kurabiyesi getirdiler yarımını yedim (yaklaşık 15 gram kadar) ama suçlu hissediyorum : mekik cezasını yediğimizin gramajı * 10 olarak verelimmi ne dersin??? yani 15 gram un kurabiyesi yediysem 150 tane mekik çekeyim :)

esim firinda ton balikli makarna istedi onu yaptim tam yerime oturdum diyorum bir eksik var ama ne... aksma yemegi yemeyi unutmusum pc basina oturduktan sonra aklima geldi. iyice sapsal oldum ben ama bir bakima da iyi eskiden surekli ne yesem diye dusunurdum simdi aklima bile gelmiyor (sabahlari haric, sabah uyaninca hemen kahvalti yapmam lazim )

firinda yagsiz unsuz kabak mucver yaptim kendime kizlar yani su an hala firinda 15 dakikasi kaldi bakalim nasil olacak... mucvere bayilirim da bu versiyonu nasil olur bilemiyorum gorecegiz

fena fikir degil aslinda eger sistemi oturtursan bir sure sonra onca mekigi cekmemek icin yememeye baslarsin bir ara ben de yeltenmistim ceza olayina da becerememistim sonra tembellikten olsa gerek

ooh ne güzel mücvere bende bayılırım ama kızartma olduğundan yiyemiyorudum canım. kepek unuyşla tutturup fırında yapsam mı ki acaba yarına :) ceza bana vız gelirki sporu seviyorum canım değil 150 500 mekik bile az geliyor bazen :)

tabi olur dukan tariflerine bakabilirsin firinda mucver diye, cok dusuk kalorili ve de cok guzel oluyor
benimki hepten unsuz sadece yarim rendelenmis kabak 1 yumurta bir kasik quark peyniri ve cok az dereotu karistirdim firinda 20 dk pisirdim hepsi o kadar. yag ve tuz hic yok. sekil vermedim kucuk cam tabaga normal yayip attim firina cok guzel oldu ama toplam 109 kalori, 3 gr karbonhidrat, 5 gram yag (yumurta sarisindan o da), 14 gram protein

Bende senin gibi 7li rakamlara bi insem
Bende aynı hatayı ççoookkkk yaptım.Cezada versen sonu gelmiyor üzgünüm İnşallah sende işe yarar bana sökmedi.Başka çaren yok bir alternatif bulup gözün neyde kaldıysa ondan vazgeçeceksin.
İlk işe başladığım yıllar bende çok unutuyordu yemek yemeyi:)))) Ama o zaman 54 kiloydum:))))Demekki doğru yoldasın))))))))

Son düzenleme:
kızlar akşam 1 kase çorba içtim ve salata yedim.bitki çayımıda içtim. şimdi 1 bardak süt içecemç

ececim ben kendi derdime daldım hiç dikkat etmedim sen gerçektemde yokmuşsun listede.

fulyacım fırında mücver tarifi gerçekten çok hoşuma gitti.bende en kısa zamanda deneyeceğim.

kızlar obezite ile savaşan doktor diye bi program var.ben fırsat buldukça bakıyorum.adam 245 kilo olmuş.yemek benim için kaçıştı diyor.annesi 12 yaşında ölmüş ondan sonra kendini yemeğe vermiş bi süre sonra ipin ucu kaçmış ve 245 kilo olmuş.ayakta 2 dak fazla duramıyormuş.günde 12 paket falan cips yiyormuş yedikçe yiyesim geliyor diyor.tamam bu biraz uc bir örnek ama bende mutsuz olduğum için yemege başladım sonra ipin ucu kaçtı ve bu kilolara geldim.bu sonra pişmanlığı getiriyor.bence bu saatten sonra artık dur demeliyiz.herşeyden önce yemek yemenin mutlu etmeyeceğini düşünmeliyiz

:) tarife bayıldım cancazım :) en kısa zamanda deneyeceğim :) kabak zaten sindirim sistemini çalıştırdığı için çok çok yararlı :) o yüzden tarifi çok çok beğendim deneyeceğim mutlaka yazdım kenara :)

umarım yarar :) bende şimdi mekik çekmeyi planlıyordum ama yarın idmanım var o yüzden çekmedim :)

kesinlikle canım. ben hatırlıyorum mesela eski hallerimi böyle 63 kilo olduğum zamanları falan :) sonra birde şimdiki halime bakıyorum 70 li kilolarda ama olacak yine o kilolara hatta daha aşağılarına ineceğim. sınav dönemlerinde dahi yediğime içtiğime mukayet olacağım :)

Bence çok güzel oluuuur

merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer

hoşgeldin aramıza :) kendinden ve kilo hikayenden bahseder misin :)
Bence çok güzel oluuuur

evet ama bugün yapmadım :) evde misafirlerim avrdı yarın yapıcam idmanımı bir güzel eve gelincede çekicem mekiğimi zaten alışverişede çıkıcam yarın :) o aradada bolca yürürüm yani :)

günaydınlaar.

bu gün berbat bir şekilde kalktım yataktan.ölüyorum yorgunluktan.
dünkü menüm iyi gidiyordu ama akşam yemeğini 9,30 dan sonra yiyebildim
çok misafir vardı yine. bizim taziyeler 1-2 ay devam eder herhalde.yemek yemeğe fırsat bulamadım.
ama akşam 1 tabak sebze yemeği ve salata 3 dilim kadar ekmek yedim.
saat 10,30 dan sonrada uyuyakalmışım kızımın yanında.

bu sabah
b.peynirli sandivic , 1 bardak çay

beybileeer,

ıyy valla çok kötü oldum ben artııık.... akşam ev yerleştir sabah iş yetiştir malum yıl sonu.... gece hangi ara uyuduğumu bilmiyorum valla....

rejim mejim kalmadı bacılar....yemek yapmaya vakit kalmıyo :))) diyorum iyiki çoluğum çocuğum yok perişan olurdu yavrucaklar...

bu günkü menüm

sabah
1 tabak kıymalı yumurta 1 yumurtadan...

ara
1 çukulata ( ahhh ahhhh
1 b kolaa

öğlen
patates mi haşlasam acabaa
1 haşlama patates

ara
1 elma

akşam
1 haşlama patates
1 kase yoğurt

finiş....

yeşil çayımıda demliyeyim azıcık toparlanmaya başlıyayım artık bi zahmet....

Herkese gunaydin ben yeni katildim 9.takima. Suan 72 kiloyum kiloyum son 10 yildir 62+3 ama hic 70 leri gormemistim kiyafetler dar gelmeye baslayinca bi baktim 72 olmusum ne olduysa son 6 ayda oldu cunku sporu biraktim simdi sizinle ve allahin izniyle eski kiloma donmek planim hadi kizlar birbirimize destek verirsek kimse yikamaz bizi :13:
Suan sirkeli balli suyumu iciyorum

merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer
Hoşgeldin buseb.Biraz kendinden kilondan bahsedersen sevinirim.

Hoşgeldin martı.Ben 7 leri görürüyüm diye düşünüyorum ya bana kolay geliyor:) Amannnn ne var onu vermekte diyesim geldi vallahi:) Bol bol motivasyon ve şans dilerim.

Kızlar herkese selamlarrr, ben geldimmmm işlerimi kolayladım artık biraz daha rahatım çok şükür, diyete tam gaz devam sadece dün akşam çok acıktım yumurta ve kepek ekmeği yedim, nedense canım akşam az pişmiş yumurta çekti ve ayrıca çok meyve yedim Bu yüzden yarın tartı günü olduğu için bugün çok az olacak menüm.

Sabah
Yarım paket eti form bisküvi

Öğle
1 kase çorba
2-3 kaşık fasulye

Ara: 1 elma

Akşam
1 elma+1 portakal.

Spor: 45 dk.

Yarın sporda ölçüm yapılacak sabahtan spora uğruycam 35-40 gün oldu spora başlayalı vaktim olmadığı için sabah uğrayamıyordum yarın kilo bildirimi ile birlikte ölçümleri de bildiririm., çok merak ediyorum

Hoşgeldin martı.Ben 7 leri görürüyüm diye düşünüyorum ya bana kolay geliyor:) Amannnn ne var onu vermekte diyesim geldi vallahi:) Bol bol motivasyon ve şans dilerim.

Hosbuldum lypsa insallah hep beraber verecegiz kilolari bak hele bi baslayalim bir bir gideck hepsi benimki 3 ay surerse seninki 4 ay olur ama olur sonunda ay simdiden heycanlandim yaaa yaza fistik olacaz fistik ama ne olur sabirli olalim iradeyi birakmayalim.Sabah kahvaltim bir dilim kiymali borek 3 fincan cay.
Suan ara ogunum yagsiz yogurt yiyorum bi de gelin gidin su icin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…