- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.521
İyi geceler kızlar.
Bende dün kardeşimi ziyarete diye çıktım akşam orda kalakaldım:)Bu akşam dönünce yemek hazırla çocukla ilgilen doyur yatır ancak kendime sıra geldi.
Ben kaçamaksız gittiğimi düşünüyorum ama yazayım bakalım siz nasıl yorumlayacaksınız.
Pazartesi:
Sabah malesef sohbet bebekler derken öğle ye sarktı:)
1 domates
1 salatalık
maydanoz
kepek ekmeği ile kaşarlı tost(Ölçü gayet uygun)
Ara:Kahve ve 1 tane(Paket değil)yulaflı bisküvi
Akşam üzeri beyaz leblebi
Akşam yemeği:3 yemek kaşığı et
Salata ve 2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan salatası.
Salı
Sabah 1 elma
öğle:1 salatalık maydanoz 5 siyah 2 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta
Yumurta yediğim için yarım tost.(kaşarlı ama tat versin diye zar gibi incecik 3 dlm sucuk)
1 dlm kepek ekmeği.(Tostla beraber 2 dlm yemiş oldum)
Ara:1 mandalina
Saat 4 gibi bir arkadaşta çaydaydık.Veeeeeeee ben o canım kekleriiiiii yemedimmmmmmmm.Simitle çay içtim.
akşam yemeğini eve geç geldiğim için yiyemedim.Eşime yemek hazırlarken o geçen günden kalan dolmalardan:) 3 tane kuru biber dolması yedim.(3 tane derken küçük biberleri kastediyorum.Totali 1 biber dolması anca eder.)
Çayla da 1 avuç kuruyemiş yedim.Çoğunluğu leblebi.
Final:) Bugünde başarılı sayıyorum kendimi.Uarım sizde olulu yorularsınız da için rahat eder:)
Kızlar ben artık ceza vermeye başlıcam kendime günde ne kadar kaçırırsam onun karşlılığında mekik yoksa olmaz yani,çünkü başlıyorum sabah gayet iyi başlıyorum ondan sonra gidiyo öğlen gayet sağlıklı yesem bile akşam olmuyo arada atıştırıyorum.
bende ceza yoluna mı gitsem acba?? sabahtan beri sağlıklı tam diyet listeme uygun besleniyorum ama arkadaşlarım geldi tereyağlı un kurabiyesi getirdiler yarımını yedim (yaklaşık 15 gram kadar) ama suçlu hissediyorum: mekik cezasını yediğimizin gramajı * 10 olarak verelimmi ne dersin??? yani 15 gram un kurabiyesi yediysem 150 tane mekik çekeyim :)
esim firinda ton balikli makarna istedi onu yaptim tam yerime oturdum diyorum bir eksik var ama ne... aksma yemegi yemeyi unutmusumpc basina oturduktan sonra aklima geldi. iyice sapsal oldum ben ama bir bakima da iyi eskiden surekli ne yesem diye dusunurdum simdi aklima bile gelmiyor (sabahlari haric, sabah uyaninca hemen kahvalti yapmam lazim )
firinda yagsiz unsuz kabak mucver yaptim kendime kizlar yani su an hala firinda 15 dakikasi kaldi bakalim nasil olacak... mucvere bayilirim da bu versiyonu nasil olur bilemiyorumgorecegiz
fena fikir degil aslindaeger sistemi oturtursan bir sure sonra onca mekigi cekmemek icin yememeye baslarsin bir ara ben de yeltenmistim ceza olayina da becerememistim sonra tembellikten olsa gerek
ooh ne güzel mücvere bende bayılırım ama kızartma olduğundan yiyemiyorudum canım. kepek unuyşla tutturup fırında yapsam mı ki acaba yarına :) ceza bana vız gelirkisporu seviyorum canım değil 150 500 mekik bile az geliyor bazen :)
Bende senin gibi 7li rakamlara bi insemKızlar ben artık ceza vermeye başlıcam kendime günde ne kadar kaçırırsam onun karşlılığında mekik yoksa olmaz yani,çünkü başlıyorum sabah gayet iyi başlıyorum ondan sonra gidiyo öğlen gayet sağlıklı yesem bile akşam olmuyo arada atıştırıyorum.
Bende aynı hatayı ççoookkkk yaptım.Cezada versen sonu gelmiyor üzgünümbende ceza yoluna mı gitsem acba?? sabahtan beri sağlıklı tam diyet listeme uygun besleniyorum ama arkadaşlarım geldi tereyağlı un kurabiyesi getirdiler yarımını yedim (yaklaşık 15 gram kadar) ama suçlu hissediyorum: mekik cezasını yediğimizin gramajı * 10 olarak verelimmi ne dersin??? yani 15 gram un kurabiyesi yediysem 150 tane mekik çekeyim :)
İlk işe başladığım yıllar bende çok unutuyordu yemek yemeyi:)))) Ama o zaman 54 kiloydum:))))Demekki doğru yoldasın))))))))esim firinda ton balikli makarna istedi onu yaptim tam yerime oturdum diyorum bir eksik var ama ne... aksma yemegi yemeyi unutmusumpc basina oturduktan sonra aklima geldi. iyice sapsal oldum ben ama bir bakima da iyi eskiden surekli ne yesem diye dusunurdum simdi aklima bile gelmiyor (sabahlari haric, sabah uyaninca hemen kahvalti yapmam lazim )
firinda yagsiz unsuz kabak mucver yaptim kendime kizlar yani su an hala firinda 15 dakikasi kaldi bakalim nasil olacak... mucvere bayilirim da bu versiyonu nasil olur bilemiyorumgorecegiz fena fikir degil aslinda eger sistemi oturtursan bir sure sonra onca mekigi cekmemek icin yememeye baslarsin bir ara ben de yeltenmistim ceza olayina da becerememistim sonra tembellikten olsa gerek
tabi olur dukan tariflerine bakabilirsin firinda mucver diye, cok dusuk kalorili ve de cok guzel oluyor
benimki hepten unsuz sadece yarim rendelenmis kabak 1 yumurta bir kasik quark peyniri ve cok az dereotu karistirdim firinda 20 dk pisirdim hepsi o kadar. yag ve tuz hic yok. sekil vermedim kucuk cam tabaga normal yayip attim firina cok guzel oldu amatoplam 109 kalori, 3 gr karbonhidrat, 5 gram yag (yumurta sarisindan o da), 14 gram protein
Bende senin gibi 7li rakamlara bi insem
Bende aynı hatayı ççoookkkk yaptım.Cezada versen sonu gelmiyor üzgünümİnşallah sende işe yarar bana sökmedi.Başka çaren yok bir alternatif bulup gözün neyde kaldıysa ondan vazgeçeceksin.
İlk işe başladığım yıllar bende çok unutuyordu yemek yemeyi:)))) Ama o zaman 54 kiloydum:))))Demekki doğru yoldasın))))))))
kızlar akşam 1 kase çorba içtim ve salata yedim.bitki çayımıda içtim. şimdi 1 bardak süt içecemç
ececim ben kendi derdime daldım hiç dikkat etmedim sen gerçektemde yokmuşsun listede.
fulyacım fırında mücver tarifi gerçekten çok hoşuma gitti.bende en kısa zamanda deneyeceğim.
kızlar obezite ile savaşan doktor diye bi program var.ben fırsat buldukça bakıyorum.adam 245 kilo olmuş.yemek benim için kaçıştı diyor.annesi 12 yaşında ölmüş ondan sonra kendini yemeğe vermiş bi süre sonra ipin ucu kaçmış ve 245 kilo olmuş.ayakta 2 dak fazla duramıyormuş.günde 12 paket falan cips yiyormuş yedikçe yiyesim geliyor diyor.tamam bu biraz uc bir örnek ama bende mutsuz olduğum için yemege başladım sonra ipin ucu kaçtı ve bu kilolara geldim.bu sonra pişmanlığı getiriyor.bence bu saatten sonra artık dur demeliyiz.herşeyden önce yemek yemenin mutlu etmeyeceğini düşünmeliyiz
bende ceza yoluna mı gitsem acba?? sabahtan beri sağlıklı tam diyet listeme uygun besleniyorum ama arkadaşlarım geldi tereyağlı un kurabiyesi getirdiler yarımını yedim (yaklaşık 15 gram kadar) ama suçlu hissediyorum: mekik cezasını yediğimizin gramajı * 10 olarak verelimmi ne dersin??? yani 15 gram un kurabiyesi yediysem 150 tane mekik çekeyim :)
İlk işe başladığım yıllar bende çok unutuyordu yemek yemeyi:)))) Ama o zaman 54 kiloydum:))))Demekki doğru yoldasın))))))))
merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer
Bence çok güzel oluuuur
Hoşgeldin buseb.Biraz kendinden kilondan bahsedersen sevinirim.merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer
Herkese gunaydin ben yeni katildim 9.takima. Suan 72 kiloyum kiloyum son 10 yildir 62+3 ama hic 70 leri gormemistim kiyafetler dar gelmeye baslayinca bi baktim 72 olmusum ne olduysa son 6 ayda oldu cunku sporu biraktimsimdi sizinle ve allahin izniyle eski kiloma donmek planim hadi kizlar birbirimize destek verirsek kimse yikamaz bizi :13:
Suan sirkeli balli suyumu iciyorum
Hoşgeldin martı.Ben 7 leri görürüyüm diye düşünüyorum ya bana kolay geliyor:) Amannnn ne var onu vermekte diyesim geldi vallahi:) Bol bol motivasyon ve şans dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?