- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.541
mrb kızlar
öğle yemeğinde kendimi zor tuttum.
yarım kase mercimek
çerkez tavuğu yarım tabak
2 tane kemalpaşa
şimdide biberiye ile kiraz saplı çayı karıştırdım onları içiyorum
mrb kızlar
öğle yemeğinde kendimi zor tuttum.
yarım kase mercimek
çerkez tavuğu yarım tabak
2 tane kemalpaşa
şimdide biberiye ile kiraz saplı çayı karıştırdım onları içiyorum
merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer
günaydınlaar.
bu gün berbat bir şekilde kalktım yataktan.ölüyorum yorgunluktan.
dünkü menüm iyi gidiyordu ama akşam yemeğini 9,30 dan sonra yiyebildim
çok misafir vardı yine. bizim taziyeler 1-2 ay devam eder herhalde.yemek yemeğe fırsat bulamadım.
ama akşam 1 tabak sebze yemeği ve salata 3 dilim kadar ekmek yedim.
saat 10,30 dan sonrada uyuyakalmışım kızımın yanında.
bu sabah
b.peynirli sandivic , 1 bardak çay
beybileeer,
ıyy valla çok kötü oldum ben artııık.... akşam ev yerleştir sabah iş yetiştir malum yıl sonu.... gece hangi ara uyuduğumu bilmiyorum valla....
rejim mejim kalmadı bacılar....yemek yapmaya vakit kalmıyo :))) diyorum iyiki çoluğum çocuğum yok perişan olurdu yavrucaklar...
bu günkü menüm
sabah
1 tabak kıymalı yumurta 1 yumurtadan...
ara
1 çukulata( ahhh ahhhh
1 b kolaa
öğlen
patates mi haşlasam acabaa
1 haşlama patates
ara
1 elma
akşam
1 haşlama patates
1 kase yoğurt
finiş....
yeşil çayımıda demliyeyim azıcık toparlanmaya başlıyayım artık bi zahmet....
Herkese gunaydin ben yeni katildim 9.takima. Suan 72 kiloyum kiloyum son 10 yildir 62+3 ama hic 70 leri gormemistim kiyafetler dar gelmeye baslayinca bi baktim 72 olmusum ne olduysa son 6 ayda oldu cunku sporu biraktimsimdi sizinle ve allahin izniyle eski kiloma donmek planim hadi kizlar birbirimize destek verirsek kimse yikamaz bizi :13:
Suan sirkeli balli suyumu iciyorum
kızlar eşim günde 2 pakete yakın sigara içiyordu.akşam ve gündüz uyandığında öksürük nöbetleri başladı artık doktora gitti.sigarayı bırakmaya karar verdi hafta sonu biorezonans yöntemiyle sigarayı bırakması için doktora gitcez.rüyada gibiyim inanamıyorum karar verdiğine.bende içiyorum ama o kadar çok değil sen bırak bende hemen bırakacağım dedim.inşallah kurtuluruz bu illetten
evet ama bugün yapmadım :) evde misafirlerim avrdı yarın yapıcam idmanımı bir güzel eve gelincede çekicem mekiğimi zaten alışverişede çıkıcam yarın :) o aradada bolca yürürüm yani :)
Herkese gunaydin ben yeni katildim 9.takima. Suan 72 kiloyum kiloyum son 10 yildir 62+3 ama hic 70 leri gormemistim kiyafetler dar gelmeye baslayinca bi baktim 72 olmusum ne olduysa son 6 ayda oldu cunku sporu biraktimsimdi sizinle ve allahin izniyle eski kiloma donmek planim hadi kizlar birbirimize destek verirsek kimse yikamaz bizi :13:
Suan sirkeli balli suyumu iciyorum
tekrar merhaba arkadaşlar. kendimden bahsetmemi istemişsiniz. :) ben 1.58 boyunda şuan 58.7 kg ım. 68.2 kg ile başladım. kendi çabalarımla 2 ayda 6 kg verdim. yemeği azalttım. bol su içtim. ekmeği çok azalttım. yeşil çay vs. şimdi de 3 gündür kk da bulduğum bi listeyi yapıyordum ama şok bir diyetti. zararlı olacağını anladım ve bıraktım. bu diyet sayesinde de 1 kilo verdim. hedefim 47 olmak. açıkcası zayıf olmak istiyorum arkadaşlar. eskiden zayıf bi insandım. böyle şişman kendimi iyi hissetmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?