Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb kızlar

öğle yemeğinde kendimi zor tuttum.
yarım kase mercimek
çerkez tavuğu yarım tabak
2 tane kemalpaşa

şimdide biberiye ile kiraz saplı çayı karıştırdım onları içiyorum

Vallahi bende haberler iyi kızlar.Kaçaak fln yok çok şükür.Sabah kalktı güzel bir bardak bitki çayı içtim.Sonrada mis gibi yumurta domates salatalık kepek ekmeği bir kaç zeytinle kahvaltımı yaptım.(kahvaltı derken 10-11 arası)Ara olarak 4-5 ceviz yedim.Şimdi de kahvemi yudumluyorum.Bebişim uyanınca da beraber anne kız biraz hava almaya çıkıcaz.
Bu arada benim pedometre geldi.Deniyorum.10 adım atıyorum 5 yazıyor Çözemedim henüz olayı nedir acaba bunun yaww:S

mrb kızlar

yarım kase mercimek
2 tane kemalpaşa

O Kemalpaşalar olmuşmu oraya özdemi:) yarın da Cuma herkes bugün aç geziyor:)))))))))))))

mrb kızlar

yarım kase mercimek
2 tane kemalpaşa

kemalpasa mi dedin canim cok cekti ozdemi ben tatlisiz bir yasam dusunemiyorum ama kararliyim tatliyi hayatimdan cikararmam ama yerine daha masum seyler koyabilirim dedim ve canim tatli cekerse onun yerine kuru kayisiyi koydum mesela ama abartmadan

merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer

hoşgeldin canım,inşallah kısa sürede kilo verirsin

canım herşeyi anladım da o aradaki çukulata ve kolayı anlayamadım.bsri onları yemeseydin ama yorgunluguna sayalım

canım öncelikle hoşgeldin.sen 70li kilolarda dur demeyi becerebilmişsin.sakın vazgeçme bu kiloyu geçme eski formuna kavuş

kızlar eşim günde 2 pakete yakın sigara içiyordu.akşam ve gündüz uyandığında öksürük nöbetleri başladı artık doktora gitti.sigarayı bırakmaya karar verdi hafta sonu biorezonans yöntemiyle sigarayı bırakması için doktora gitcez.rüyada gibiyim inanamıyorum karar verdiğine.bende içiyorum ama o kadar çok değil sen bırak bende hemen bırakacağım dedim.inşallah kurtuluruz bu illetten

Ohhh maşallah, bugün forum baya canlı Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım hep beraber bu kilolardan kurtuluruz.

Lise yıllarımda başladım üniversitede iş hayatımda bir türlü bu sigaradan kurtulamadım.Tam 29 yaşımda hamile olduğumu öğrenince(Geçen kış)ayaklarım yerden kesildi mutluluktan.Tamda istediğim zaman hamile kalmıştım.Rabbim kimseye aratmasın istediğin anda olması aynı bir mutluluk.Bende oturdum düşündüm.Bulantım yoktu istesem fosur fosur içebilecek durumdaydım.Hayatımı düzene sokmanın tam zamanıydı.Anneydim ben artık.Bebeğimin gözünde dediğini yap yaptığını yapmacılardan olmak istemezdim.Bıraktım.Şirkette sigara molasına çıkan arkadaşlara bakıp onlar gelene kadar şirketin içinde volta atmaya başladım:) Nefes alıp veriyordum yürüyordum.Kolay değildi ama kafamda yerini bulmuştu düşünce olarak.1 gün 1 gün daha derken aklıma bile gelmez oldu.Şimdi eşim eve gelince bööö diyesim geliyor.Onca zaman nasıl içtim ben kendime inanamıyorum.Hayatım tamamen değişti.Meğer sadece ciğerlerim değilmiş yanıp kavrulan.Herşeyin tadı bir başka.1.sınıf yaşamak nedir ben şimdi öğrendim.Darısı başınıza inşallah.Bende made bunu başardım şimdide bu kilolardan kurtulma zamanı diyorum hep kendimeOnu başaran bunu havada karada diyerek kendimi ikna ediyorum.Çünkü ben aç kalır sigarasız asla kalamazdım.
Başarılar dilerim eşinede sana da inan isteyince çok kolay.

Çok şükür bugünü de atlattım sayılır.Ne varsa bugünde anlayamadım.Şeytan yoklayıp duruyor sanki.Doymadın sen doymadın sen:)))))))))) Ama şeytana bi tekme attım dedim yürü git düş benim yakamdan ömrümü yedin bitirdin:))Benden sana iş çıkmaz hıhhh
2 yumurta domates salatalık kepek ekmeği bir kaç zeytinle kahvaltımı yaptım.(kahvaltı derken 10-11 arası)
Ara olarak 4-5 ceviz yedim.
başka bir ara Kahve

Akşam 5 gibi:1 kase pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt.
bir kaç fındık atıverdim ağzıma şeytanı kovalarken:)

Bugünde çay saatimi cevizle geçirmeyi düşünüyorum belki biraz da fındık olabilir.Malum yarın büyük gün mahçup olmak istemeyiz

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlarım 2 gündür dökülüyorum çok hastayım üstüne bugün okulda nöbetçiydim okulda bir aşağı bir yukarı derken başım ağrıdı iyice.. Kusura bakmayın ihmal ettim sizleri.. Yarın sabah yetişemezsem diye kilomu yazayım 61 kiloyum..

Gelmişken menümü yazayım..

Sabah: yarım muz ve 1 bardak süt
Ara: 1 ceviz
Öğlen: 1 tost
Ara: yeşilçay
Akşam: 1 porsiyon barbunya, yarım porsiyon bulgur pilavı ve kase yoğurt

tekrar merhaba arkadaşlar. kendimden bahsetmemi istemişsiniz. :) ben 1.58 boyunda şuan 58.7 kg ım. 68.2 kg ile başladım. kendi çabalarımla 2 ayda 6 kg verdim. yemeği azalttım. bol su içtim. ekmeği çok azalttım. yeşil çay vs. şimdi de 3 gündür kk da bulduğum bi listeyi yapıyordum ama şok bir diyetti. zararlı olacağını anladım ve bıraktım. bu diyet sayesinde de 1 kilo verdim. hedefim 47 olmak. açıkcası zayıf olmak istiyorum arkadaşlar. eskiden zayıf bi insandım. böyle şişman kendimi iyi hissetmiyorum...

menümü de paylaşayım

sabah türk kahvesi, sandviç ekmeği

ara öğün çok küçük tonbalıklı sandviç

öğlen 4 yemek kaşığı pilav ve suyu süzülmüş nohut

ara ögün 1 meyve

akşam kendi suyuyla pişmiş tavuk

Hoşgeldin canımm kilolarımız aynıymış

Hoşgeldin canım Veririz beraber kilolarımızıı

Menüm:

Sabah:1 dilim börek ve çay

Öğle:çin usulü tavuk ve 10 tane patates kızartması

Ara:1 canga yedim

Akşam:10 tane lahana dolması

bugün biliyorum pek güzel bir menü olmadı ama elimde olmayan sebepler vardı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…