Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

verelim kurtulalım arkadaşlar. neyimiz eksik ya bizim.

spor olarak sabah 20 mekik

aksam üzeri 50 mekik çektim arkadaşlar.

bacak ve kol hareketleri yapıyorum bi de.

3 kg dambellarım var :)

Bu arada pirinç lapası diyeti diye birşey gördüm deneyeniniz var mı?

ben denemedim bilmiyorum ama bu son 3 günlük diyetimden sonra diyet listelerine küstüm arkadaşlar. resmen kasım eriyordu gibi geldi bana. hiç sağlıklı değil listelerle kilo vermek. ama işte öteki türlü de kontrollü olmak çok zor dimi :2:

selam kizlar ben de anca isten gelebildim bir iki alisveris yapmistim onlari yerlestirdim yemek yaptim falan derken daha totom yeni yer gordu calistigim yerde bugun kiyafetlerde 50% indirim vardi valla kaptim bir suru cogu kiyafeti artik 38/40 beden aliyorum cunku buyuk buyuk alip sonra ziyan etmek istemiyorum 3.5 ayda 3 beden kuculdum cunku boyle giderse yakinda tum kiyafetleri ebay'de satiliga cikarmam gerekecek demektir neyse kalin corapla giymek icin mini sort falan aldim bugun iyice costum, bir ara alisveristen nefret ederdim (cunku hicbir seyin icine giremezdim) simdi yeniden sevmeye basladim bir de isyerinden arkadasimla konusuyordum indirimden bir seyler alicam kendime is cikisi dedim o da dedi ki pek bir sey kalmamis millet talan etmis ben kendime gore bir sey bulamadim ama sen zayifsin rahat bulursun dedi ben once bir sok sonra da kadini yakalayip io an sapur supur opme istegi... yani zayif olmadigimi biliyorum ama artik sisman da gorunmuyorum tam baliketi modundayim yine de o oyle deyince dunyalar benim oldu verdi gazi yani iyice

selam topiğim....

selam verip verip kaciyorsun hoppisim iyice kayiplara karistin kilo durumlari ne alemde

cok iyi bir karar vermissiniz canim ben de 3.5 yil once biraktim eskiden 2 merdiven cikinca tikanir kalirdim simdi 2 saat spor yapsam bana misin demiyor sigara cidden cok kotu bir aliskanlik da iste ayda yilda bir hala bir tane tutturesim geliyor icmiyorum tabi sadece icimden geciriyorum ne benim ailemde ne de esimin ailesinde (hatta sulalesinde) hic sigara icen yok

merhaba arkadaşlar. beni davet ettiğiniz için teşekkürleer

takima hosgeldin canim

ne marka aldin canim? ben de kullaniyorum "fitbit ultra" markasi, cok memnunum. surekli sutyenimde takili hic cikarmiyorum desem yeridir

hosgeldin marti takimimiz iyice senleniyor ne guzel

canım ben de bakıyorum şuan. çok sağlık bir diyet falan yazıyor 2 günlükmüş zaten. benim diyetim çok kötüydü. şok diyetti. bunlar farklı tabi. yapacak mısın? :)

yapan cok kisi taniyorum su pirinc lapasi diyetini, detox gibi bir sey birkac guncuk zaten. ise de yariyor yapabilirsiniz takimca

benim hayatimda yaptigim en kotu sok diyet 5 gunde 5 kilo diyetiydi alt ust etti tum metabolizmami, 2 hafta kendime gelememistim o diyetin arkasindan

ay arkadaşlar ben de alayım mı pedometreee? hangi marka alayım. tavsiyeniz var mııı?

kızlaar yarınki yarışma için kilo bildirimi yapıyorum. bu hafta 59.9 kg dan 58.7 ye düştüm. yarın da tartılacağım ve buraya yazacağım ama aksilik çıkar da haber veremezsem diye bu bilgi de burda bulunsun.

merhabaaa ben takımda yeniyim. takımda kimler var kimler yok onu bile bilmiyorum şuan inan ki. ama yapmak isteyen bi arkadaşım olursa birlikte başlayabiliriz tabi. benimde sol kolumda ödem var sanki, iyi gelir :)

şok diyet yapmamak lazım. işte ben de yaptım günümü gördüm. bacaklarım kasıldı. :/ metabolizmam durmuş bile olabilir şuan.

Son düzenleme:

zamanla hepimizi tanirsin ben Fulya bu arada 29 yasindayim yarismaya ingiltere'den katiliyorum

sok diyet yuzunden ben de metabolizmami resmen durdurmustum. ne guzel yavas yavas verirken sok diyeti bir yaptim once 4 kg civari verdim 1 haftada, sonraki 2 haftada o kilolari geri aldim, sonraki 1 ay da hic kilo falan veremedim sonra da zaten motivasyonumu hepten kaybettim.. benimle ayni anda o diyete baslayan arkadasim da mide spazmindan hastanelik oldu serumla beslendi gunlerce. nefret ettim o diyetten tabi bunlar gecen sene oluyor. artik iyiyim sahalara geri dondum su an 75 civariyim, hedef yaza kadar 57 olmak

ne marka aldin canim? ben de kullaniyorum "fitbit ultra" markasi, cok memnunum. surekli sutyenimde takili hic cikarmiyorum desem yeridir
Markası Bigem.Bende çözene kadar biraz zor oldu halbuki en basit olanını almıştım:))))))))) Belime fln taktım ein olaadım çorabımın kenarına takıverdi.Tık tık sayıyor maşallah.
ay arkadaşlar ben de alayım mı pedometreee? hangi marka alayım. tavsiyeniz var mııı?

Ben rastgele aldı ama sen iyice bir araştır bence.Kalori ve yakılan yağı ölçen cinsleri bile var.

ooh canım bende takıma girdiğimde 73.5 tim sorna 72.5 ile 9. takıma girdim :) bi aralar 60 65 arasında geziyordum nasıl aldığımı fark edemedim ama tartıya çıktığımda 7 li rakamları görünce şok yaşadım şuanda 71 kiloyum cumartesileri diyetisyene gidiyorum :) 1 ay oldu :) ilk iki hafta yağ parçalayıp kilo veremedim üstüne 100 gram aldım yani ama son 2 haftadır iyi gidiyordumkiiii bugün bozdum diyeti patates kızartması yedim ama akşam idmanım avrdı sanırım erimiştir

kız o kadar zayıf olup napıcan diyeceğim ama olmaz ne kadar zayıf olmak istiyorsan o kadar ol ama kemik torbasıda olma canım bende 157 boyundayım 55 60 arası olmak istiyorum. hatta 60 benim için ideal kemik yapım vücut yapım çok zayıflığı kaldırmaz. özellikle bacaklarım incelsin istiyorum

kızzz sen bugün alışveriş yaptın yaa bende yaptımm ; aldıklarını güle güle incecik bacaklarınla giy inşallah bende tayt aldım uzuuuuuuunnnn ca bir aradan sonra tayt giyicem :) bugün 38 e de 40 a da sığdım ama 40 aldımki rahat edeyim diye :) böyle dar bişi giyince kilolu olduğum kafama kafama kakılıyor resmen ve ben motivasyon kaybediyorum hem sonradan aaa bunlar bana bol geliyor diyerek annemi zoraki çarşıya çıkartmanın zevki çok çok daha iyidir diye düşündüm :):)

Markası Bigem.Bende çözene kadar biraz zor oldu halbuki en basit olanını almıştım:))))))))) Belime fln taktım ein olaadım çorabımın kenarına takıverdi.Tık tık sayıyor maşallah.

ben sutyenden sasmiyorum canim ya ilk aldigimi kaybettim ya dusurup :26: sagolsunlar yenisini gonderdiler ertesi gunu. artik risk almiyorum hep sutyende benimkinin uzerinde yaziyor zaten ya bele ya da sutyeninize ilistirin diye

tesekkur ederim canim sen de gule gule giy taytini sutun gibi bacaklarinlaaaaa ben dar almayi seviyorum cunku yavas yavas bollasirken kilo verdigimi anliyorum cok hosuma gidiyor ben hep bir beden kucuk "test pantolonu" alirim dolabin ustune asarim her hafta onu dener dener geri asarim ta ki icine girebilene kadar dediginde haklisin dar giyince kilolu oldugunun surekli bilincinde oluyor insan ama bence bu pozitif bir sey kacamak yapmayi engeller porsiyonu fazla kacirmayi engeller yani bende cok ise yariyor bilemiyorum herkeste ayni etkiyi yaratmayabilir tabi senin annen var tabi ohh bollastikca aldir ben kendi parami harcadigim icin dar dar aliyorum daha uzun sure giyeyim diye :18:

ayy inşallah birde baharlık bir beden küçük aldımki bahara kadar azmedip onun içine gireyim diye :) canım annem varda bende kendi paramla alıyorum tek başıma alışveriş yapınca sıkılıyorum ben eh burda kız arkadaşımda yokki çekip kolundan çıkarayım o yüzden mecburen annemle çıkıyorum çok kavga ediyoruz ama olsun ne yapayım :)

biz de annemle alisveriste illa kavga ederdik ya ahahaha eski anilar canlandi simdi birden sen oyle deyince ben de tek cikiyorum hep alisverise ama oylesi daha cok hosuma gidiyor zaten. arkadasla cikinca herkes baska seye bakmak istiyor, o seni beklesin sen onu bekle vs cok vakit kaybi oluyor. :26:

yok canım çok kalabalık değil 2 kişiden falan bahsetmiştim ben :) bir gün biriniz bir gün biriniz için alışverişe çıkmak gerek öyle dağılır yoksa ne aldığınıda bilmez insan :) tek olduğum zaman alış veriş merkezi seviyorum dışarıda değilde ordan alışveriş yapmayı seviyorum :) ama annemle ciddi manada zevk ve renk konusunda sorun yaşıyoruz. sanki kendi giyecekmiş gibi seçimler yapıyor deli ediyor beni

hayırlı cumalar

topigin yüz karası geldi bu aralar kaynanamın gelmesiyle hiç kendimi durduramıyorum

kilom 98.6

sporum 280

bel 103

basen 114
göbek 119
gögüs 113

herkese günaydın

bu sabah tartıda 66,2 gk çıktım
geçen hafta 67 kg dım

kızlar sizinle olunca kendime bir güven geldi.
normalde kendimi tutamam ama cuma günü gelecekte o tartıda yüksek çıkacam diye aklım çıkıyor.
2 haftada 1,8 kg benim için büyük başarı.inşallah devamı da gelecek

ben sutyenden sasmiyorum canim ya ilk aldigimi kaybettim ya dusurup :26: sagolsunlar yenisini gonderdiler ertesi gunu. artik risk almiyorum hep sutyende benimkinin uzerinde yaziyor zaten ya bele ya da sutyeninize ilistirin diye

senin gibi taşımak daha güzel bencede.Belime takınca doğru saymayınca hassas birşey değil diye düşündüm.Birde bugün senin gibi deneyeyim bakalım sayacak mı.Olmadı daha hassas bir tane daha alırım çnkü bir kaç hafta sonra işe başlıyorum ayakkabının içine sokacak halim yok ya Acemiliğime geldi.Hepsi aynıdır zannettim.Neyse ama pişman değilim evn içinde 1 saatte neredeyse 1000 adım attım.Bugün totali görücem artık.

Ayyy benim annemde aynı öyle.Elbise alırım mesela ''Güzel güzelde iki parmak uzun olaydı iyiydi'' der:))))))))Upuzun şala benzeyen pançolar var ya onlardan almış geçen hafta böyle süslü bişey.Kızlar ta size göre hepinize birer tane alıcam dedi.Geldi bir baktım ki 50 yaşından küçüklere olmaz:)Biz kardeşler 30 26 22 yaşlarındayız:) Sonrada annecim o sana göre bize olmaz ki deyince.....Kokmuşlara bak benim sizden neyim eksik demez mi

Ohhhhh yaşasın.bende çok mutluyum bugün tartıdan dolayı.Mutluluklarımız daim olsun inşallah.

Günaydın kızlarrrrrrrrr.
Mutluluk böyle birşey işte.Başlangıç için çok iyi bir sonuç oldu bende.Ben bu gazla bir daha ki cumayı görürüm:)
Sabah Tartım 95.7.
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…