Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben sutyenden sasmiyorum canim ya ilk aldigimi kaybettim ya dusurup :26: sagolsunlar yenisini gonderdiler ertesi gunu. artik risk almiyorum hep sutyende benimkinin uzerinde yaziyor zaten ya bele ya da sutyeninize ilistirin diye

Denedim de hakikaten sutyende de sayıyor.Sadece tek sorun eğilip kalkıncada sayıyor:)))))))))))Malum bende bi bıcırık var akşama kadar eğil kalk:)))))))))) Sendede böyle oluyor mu?

benim kaybettiğime benziyor.int.25 tl ye bir tane buldum.
ama ben bir ürünü elime alıp incelemeden alamıyorum
oyüzden int.çok fazla alışveriş yapamıyorum.

Ben hep çalışıyorum:S ee birde hamilelik doğum bebek bakımı derken işimi kolaylaştırıyor internet.Ama bende kazıklanmışım))))))))
Allahtan çok bişey değil:)

amannn sakın o şeytanın lafını falan dinleme,uyma ona.kötü onlar çooooook kötü.bak ne kadar güzel yemişsin

selam topiğim....

kızz sen nerdesin

geçmiş olsun canım

ne kadar güzel.inşallah daha da çok kilolar vereceksin

kızlar çok utanıyorum ama ben bu hafta 89 kiloyum.200 gram farklı çıkcam.beni mazur görün.bahane değil ama misafirden başımı kaldıramadım tekrardan verdiğim kiloları aldım ancak bu kadar düşebildim ama size söz önümüzdeki cumaya bomba gibi olacagım

:) ay çok güldüm kızzz :) aynısı valla bütün anneler mi böyle yaa :d tayt alıyorum bak siyah alma diyor bişi aıyorum leoparlı al iyor ( ki sevmem pek fazla leoparı) geçenlerde bir kaç t-shirt almış gelmiş outletten ama yüzüne bakmam yani o derece banada bir anlatıyorki öyle güzel böyle taşlı ( taşlı şeyleride sevmem) merak ede ede geldim eve bir gördüm kiiii akıllara zarar. üstüne para verseler almam :)

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım? gece kuşu olduğum yetmedi birde sabah karıştırayım topiği dedim :) bugün dışarıda olacağım :) o yüzden şimdiden yazayım dedim ama asıl sonuç yarına :) 2 haftadır izinli olduğum için iki hafta önceki kilomu geçen hafta olarak yazıyorum ececim :) nasıl olması gerekiyorsa sen bakıverirsin artık :)

geçen hafta: 72.5
bu hafta: 71.0
giden: 1.5

iyi yaa 2 hafta için kötü bir sonuç değil yani :)

Herkese selammmmm sabah bankadaydım ancak gelebildim dün sporda ölçümüm yapıldı çok mutluyummmm

Ölçülerim aynen şöyle

Göğüs: 97 95
Göğüs altı: 84 80
Bel: 76 73
Karın 94 87
Kalça 105 104
Basen 111 107
Sağ üst bacak 65 62,5
Sol üst bacak 64 61
Sağ baldır 41 40
Sol baldır 40 39,5

Yağ 33 iken 31,4'e düşmüş Ve 1 ayda 4,70 kg vermişim

Kilomuda bildireyim

Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5

Sabah
2 yumurta
2,5 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin

Ara: 2'si bir arada nescafe

Öğle
2 kepçe çorba
domates+salata
1 bardak ayran

Ara: 1 portakal

Akşam
1 elma+1 portakal.

Spor: 30 dk.

:))))))))))))))) Ah şu anneler:)))))))))))))))))))

Darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaa Darısı 65 lere inşallah:=))

Ah o seytan yok mu bi gecirsem elime varya papucunu ters giydirecem yok kizlar pes etmiyoruz

takımda yeniyim arkadaşlar. 23 yaşındayım. adım buse. bugün bi aksilik çıkarsa diye dün aksam kilomu bildirmiştim. bugün geciktim 1.30 da bildirim yaptım. dışardaydım anca yetiştim. :26:

geçen hafta: 59.9
bu hafta: 58.7

kızlaaar aranızda şeker hastası olan var mı bir de?

slm buseb ben de yeniyim ama herkes cok samimi yeni eski olmak pek sorun gorunmuyor ben seker hastasi degilim ama doktor aday oldugumu soyledi 110 sekerim dikkat etmek gerekiyormus :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…