- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.581
kızlar adım sayarı hangi marka ve nerden aldınız.benimde evde vardı.sauna eşofmanla gelmişti ama kaybettim.
Benim bu hafta aldığım bigem.Ama bence başka birşey al:S Bu çok hassas değil.
ben sutyenden sasmiyorum canim ya ilk aldigimi kaybettim ya dusurup :26: sagolsunlar yenisini gonderdiler ertesi gunu. artik risk almiyorum hep sutyendebenimkinin uzerinde yaziyor zaten ya bele ya da sutyeninize ilistirin diye
benim kaybettiğime benziyor.int.25 tl ye bir tane buldum.
ama ben bir ürünü elime alıp incelemeden alamıyorum
oyüzden int.çok fazla alışveriş yapamıyorum.
Çok şükür bugünü de atlattım sayılır.Ne varsa bugünde anlayamadım.Şeytan yoklayıp duruyor sanki.Doymadın sen doymadın sen:)))))))))) Ama şeytana bi tekme attım dedim yürü git düş benim yakamdan ömrümü yedin bitirdin:))Benden sana iş çıkmaz hıhhh
2 yumurta domates salatalık kepek ekmeği bir kaç zeytinle kahvaltımı yaptım.(kahvaltı derken 10-11 arası)
Ara olarak 4-5 ceviz yedim.
başka bir ara Kahve
Akşam 5 gibi:1 kase pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt.
bir kaç fındık atıverdim ağzıma şeytanı kovalarken:)
Bugünde çay saatimi cevizle geçirmeyi düşünüyorum belki biraz da fındık olabilir.Malum yarın büyük gün mahçup olmak istemeyiz
selam topiğim....
Merhaba arkadaşlarım 2 gündür dökülüyorum çok hastayım üstüne bugün okulda nöbetçiydim okulda bir aşağı bir yukarı derken başım ağrıdı iyice.. Kusura bakmayın ihmal ettim sizleri.. Yarın sabah yetişemezsem diye kilomu yazayım 61 kiloyum..
Günaydın kızlarrrrrrrrr.
Mutluluk böyle birşey işte.Başlangıç için çok iyi bir sonuç oldu bende.Ben bu gazla bir daha ki cumayı görürüm:)
Sabah Tartım 95.7.
Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.
amannn sakın o şeytanın lafını falan dinleme,uyma ona.kötü onlar çooooook kötü.bak ne kadar güzel yemişsin
ne kadar güzel.inşallah daha da çok kilolar vereceksin
Ayyy benim annemde aynı öyle.Elbise alırım mesela ''Güzel güzelde iki parmak uzun olaydı iyiydi'' der:))))))))Upuzun şala benzeyen pançolar var ya onlardan almış geçen hafta böyle süslü bişey.Kızlar ta size göre hepinize birer tane alıcam dedi.Geldi bir baktım ki 50 yaşından küçüklere olmaz:)Biz kardeşler 30 26 22 yaşlarındayız:) Sonrada annecim o sana göre bize olmaz ki deyince.....Kokmuşlara bak benim sizden neyim eksik demez mi
:))))))))))))))) Ah şu anneler:))))))))))))))))))):) ay çok güldüm kızzz :) aynısı valla bütün anneler mi böyle yaa :d tayt alıyorum bak siyah alma diyor bişi aıyorum leoparlı al iyor ( ki sevmem pek fazla leoparı) geçenlerde bir kaç t-shirt almış gelmiş outletten ama yüzüne bakmam yani o derece banada bir anlatıyorki öyle güzel böyle taşlı ( taşlı şeyleride sevmem) merak ede ede geldim eve bir gördüm kiiii akıllara zarar. üstüne para verseler almam :)
Herkese selammmmmsabah bankadaydım ancak gelebildim dün sporda ölçümüm yapıldı çok mutluyummmm
Ölçülerim aynen şöyle
Göğüs: 97 95
Göğüs altı: 84 80
Bel: 76 73
Karın 94 87
Kalça 105 104
Basen 111 107
Sağ üst bacak 65 62,5
Sol üst bacak 64 61
Sağ baldır 41 40
Sol baldır 40 39,5
Yağ 33 iken 31,4'e düşmüşVe 1 ayda 4,70 kg vermişim
Kilomuda bildireyim
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Ohhh maşallah, bugün forum baya canlıYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz umarım hep beraber bu kilolardan kurtuluruz.
Çok şükür bugünü de atlattım sayılır.Ne varsa bugünde anlayamadım.Şeytan yoklayıp duruyor sanki.Doymadın sen doymadın sen:)))))))))) Ama şeytana bi tekme attım dedim yürü git düş benim yakamdan ömrümü yedin bitirdin:))Benden sana iş çıkmaz hıhhh
2 yumurta domates salatalık kepek ekmeği bir kaç zeytinle kahvaltımı yaptım.(kahvaltı derken 10-11 arası)
Ara olarak 4-5 ceviz yedim.
başka bir ara Kahve
Akşam 5 gibi:1 kase pırasa yemeği ve 1 kase yoğurt.
bir kaç fındık atıverdim ağzıma şeytanı kovalarken:)
Bugünde çay saatimi cevizle geçirmeyi düşünüyorum belki biraz da fındık olabilir.Malum yarın büyük gün mahçup olmak istemeyiz
martitakimimiz iyice senleniyor ne guzel
takımda yeniyim arkadaşlar. 23 yaşındayım. adım buse.bugün bi aksilik çıkarsa diye dün aksam kilomu bildirmiştim. bugün geciktim 1.30 da bildirim yaptım. dışardaydım anca yetiştim. :26:
geçen hafta: 59.9
bu hafta: 58.7
kızlaaar aranızda şeker hastası olan var mı bir de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?