Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fulyacim metabolizmani tekrar hizlandirmak icin neler yaptin? Yaza hepimiz cibik kraker olucaz insallah

sabahtan beri yorum yaziyorumda ben de kilomu yaziyim demiyorum ama ben daha cooook yeniyim hani gram bile eksilmediysem moral bozmayacagim 3 gunde almadigim kilolari 3 gunde veremem di mi kizlar:13:bi dakka hemen geliyorum...........

slm buseb ben de yeniyim ama herkes cok samimi yeni eski olmak pek sorun gorunmuyor ben seker hastasi degilim ama doktor aday oldugumu soyledi 110 sekerim dikkat etmek gerekiyormus :18:

merhabaa marti. senin adın ne peki :) dediklerine katılıyorum. ben şimdiden takımımı çok sevdim. paylaşımlarımız da çok güzel.
şeker hastası olan var mı diye sordum çünkü şuanda elimde senin gibi şeker hastası adayı bi arkadaşıma doktor tarafından verilen bir diyet listesi var. bu listeyle 21 kg verdi. ayda 7-8 kg verdiriyormuş. hem de aç kalmadan sağlıklı bir şekilde.

bu listeyi forumda paylaşmayı düşünüyorum. ama kararsızım. çünkü hassas bir konu. :44:

Bacılar ben şu an dershanedeyim. Hoca bırakmadı daha.. Yüzdeleri hesaplayamasanizda geçen haftaki listeyi baz alarak şu düzenle liste hazırlarsanız sevinirim. Ben 4 gibi evde olurum.

Geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/fark/%

Benim adim Emine ver ver:26: ama dur belki yasaktir burda liste vermek bilmem okuyan arkadaslar cevap verin yasak mi degil mi ona gore verirsen daha iyi olur ama yasaksa sen bana ozelden yollasana bi bakiyim

Benim adim Emine ver ver:26: ama dur belki yasaktir burda liste vermek bilmem okuyan arkadaslar cevap verin yasak mi degil mi ona gore verirsen daha iyi olur ama yasaksa sen bana ozelden yollasana bi bakiyim

memnun oldum emine. özel mesaj atamıyorum çünkü forumlardaki mesaj sayım yetersiz. en az 100 olması gerekiyormuş.

arkadaşlar şuanda evden çıkmam gerek. ben arkadaşımızın istediği gibi kilo bildirimimi yapıyorum şimdi.

59.9/58.7/1.2/%

maalesef yüzde hesaplamayı bilmiyorum.

Son düzenleme:
supersin hangi sehirdesin ve spor derken ne yapiyorsun

öğlen kendimi ödüllendirdim.kaç kalori bilmiyorum ama 6 adet kanat,b.pilavı yedim

şimdide kıraz saplı çay ile biberiye çayını karıştırdım içiyorum.

Denedim de hakikaten sutyende de sayıyor.Sadece tek sorun eğilip kalkıncada sayıyor:)))))))))))Malum bende bi bıcırık var akşama kadar eğil kalk:)))))))))) Sendede böyle oluyor mu?

yok egilip kalkinca saymiyor simdi denedim :44: seninki baya hassas demektir o zaman? sen tum gun egilip kalkiyorsan yine kemerine falan tak o zaman canim ya ama eger disari cikacaksan sutyenin orta yerine ilistir bir kere dusurdum ya icim yandi kimsenin basina gelsin istemiyorum

hah oyle olur ama benim zaten bunu yapacak arkadasim yok buralarda. bir kez gorumcemle cikmistik bana alisveris yapmaya benim dugunden once... fena degildi yine de tek basima olmayi sanirim tercih ediyorum cunku ben tonla seyi denerken biri orada oturup beni bekliyorsa huzursuz oluyorum. ayni sebepten esimi de supermarket alisverisine goturmem cunku sikilip oflayip puflarsa sinir olurum kendi kendime takarim muzigimi kulagima oh gezer gezer saatlerce alisverisimi yaparim sonra da esim gelir beni alir torbalari da tasir

ay koptum sabah sabah

harikasiiiiinn tebrik ederim canim cok guzel incelmissin ayda 4.7 kg de super aynen bu sekil devam et

Hosbulduk TrulyScrumptious yeni cicilerini gule gule kullan en... sen..... takim... bizim.... takim.... en.... sen.... takim... bizim... takim....

tesekkur ederim ve evettt takim iyice canlandi super

bence paylasmanda bir sakinca yok KK'de ne listeler paylasiliyor saglikli sagliksiz...

uykucu seni gunaydin

ihihi gunaydin

merhaba arkadaşlaarr :)
her ne kadar bu hafta benim kilom listede yer almasa daa bölüm ikincisi olmuşuuzz. tebrikleeer

kızlar bugün yediklerim
sabah
2yumurta
2domates
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
saat 5 gibi yarım simit
akşam
1 bardak süt
bide canım çok istedi kabak çekirdeği çitlicem
bugün spora yazıldım.yüzme ve fitnessa gitcem.haftada 2 yada 3 gün giderim diye düşünüyorum.

Fulyacim metabolizmani tekrar hizlandirmak icin neler yaptin? Yaza hepimiz cibik kraker olucaz insallah

kız çubuk değilmiydi o?? tabi ama o çubuk krakerdeki u lar bile kalın olacak bizim yanımızda çıbık kraker iyidir iyiii :)

ayyy nerde böyle adam arkadaş :) benimkide el memleketlerde yetişemez :) alışveriş yapmak güzel torba taşımak berbat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…