- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.601
zamanla hepimizi tanirsinben Fulya bu arada 29 yasindayim yarismaya ingiltere'den katiliyorum
sok diyet yuzunden ben de metabolizmami resmen durdurmustum. ne guzel yavas yavas verirken sok diyeti bir yaptim once 4 kg civari verdim 1 haftada, sonraki 2 haftada o kilolari geri aldim, sonraki 1 ay da hic kilo falan veremedim sonra da zaten motivasyonumu hepten kaybettim.. benimle ayni anda o diyete baslayan arkadasim da mide spazmindan hastanelik oldu serumla beslendi gunlerce. nefret ettim o diyettentabi bunlar gecen sene oluyor. artik iyiyim sahalara geri dondum su an 75 civariyim, hedef yaza kadar 57 olmak
slm buseb ben de yeniyim ama herkes cok samimi yeni eski olmak pek sorun gorunmuyor ben seker hastasi degilim ama doktor aday oldugumu soyledi 110 sekerim dikkat etmek gerekiyormus :18:
merhabaa marti. senin adın ne peki :) dediklerine katılıyorum. ben şimdiden takımımı çok sevdim. paylaşımlarımız da çok güzel.
şeker hastası olan var mı diye sordum çünkü şuanda elimde senin gibi şeker hastası adayı bi arkadaşıma doktor tarafından verilen bir diyet listesi var. bu listeyle 21 kg verdi. ayda 7-8 kg verdiriyormuş. hem de aç kalmadan sağlıklı bir şekilde.
bu listeyi forumda paylaşmayı düşünüyorum. ama kararsızım. çünkü hassas bir konu. :44:
Gec kaldim galiba uyansmadim kizlar ozur dilerim kilom 75.5
Benim adim Emine ver ver:26: ama dur belki yasaktir burda liste vermekbilmem okuyan arkadaslar cevap verin yasak mi degil mi ona gore verirsen daha iyi olur ama yasaksa sen bana ozelden yollasana bi bakiyim
Herkese selammmmmsabah bankadaydım ancak gelebildim dün sporda ölçümüm yapıldı çok mutluyummmm
Ölçülerim aynen şöyle
Göğüs: 97 95
Göğüs altı: 84 80
Bel: 76 73
Karın 94 87
Kalça 105 104
Basen 111 107
Sağ üst bacak 65 62,5
Sol üst bacak 64 61
Sağ baldır 41 40
Sol baldır 40 39,5
Yağ 33 iken 31,4'e düşmüşVe 1 ayda 4,70 kg vermişim
Kilomuda bildireyim
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
Denedim de hakikaten sutyende de sayıyor.Sadece tek sorun eğilip kalkıncada sayıyor:)))))))))))Malum bende bi bıcırık var akşama kadar eğil kalk:)))))))))) Sendede böyle oluyor mu?
yok canım çok kalabalık değil 2 kişiden falan bahsetmiştim ben :) bir gün biriniz bir gün biriniz için alışverişe çıkmak gerek öyle dağılır yoksa ne aldığınıda bilmez insan :) tek olduğum zaman alış veriş merkezi seviyorum dışarıda değilde ordan alışveriş yapmayı seviyorum :) ama annemle ciddi manada zevk ve renk konusunda sorun yaşıyoruz. sanki kendi giyecekmiş gibi seçimler yapıyor deli ediyor beni
Ayyy benim annemde aynı öyle.Elbise alırım mesela ''Güzel güzelde iki parmak uzun olaydı iyiydi'' der:))))))))Upuzun şala benzeyen pançolar var ya onlardan almış geçen hafta böyle süslü bişey.Kızlar ta size göre hepinize birer tane alıcam dedi.Geldi bir baktım ki 50 yaşından küçüklere olmaz:)Biz kardeşler 30 26 22 yaşlarındayız:) Sonrada annecim o sana göre bize olmaz ki deyince.....Kokmuşlara bak benim sizden neyim eksik demez mi
Herkese selammmmmsabah bankadaydım ancak gelebildim dün sporda ölçümüm yapıldı çok mutluyummmm
Ölçülerim aynen şöyle
Göğüs: 97 95
Göğüs altı: 84 80
Bel: 76 73
Karın 94 87
Kalça 105 104
Basen 111 107
Sağ üst bacak 65 62,5
Sol üst bacak 64 61
Sağ baldır 41 40
Sol baldır 40 39,5
Yağ 33 iken 31,4'e düşmüşVe 1 ayda 4,70 kg vermişim
Kilomuda bildireyim
Geçen hafta: 68,5
Bu hafta: 67,5
HosbuldukTrulyScrumptious yeni cicilerini gule gule kullan en... sen..... takim... bizim.... takim.... en.... sen.... takim... bizim... takim....
merhabaa marti. senin adın ne peki :) dediklerine katılıyorum. ben şimdiden takımımı çok sevdim. paylaşımlarımız da çok güzel.
şeker hastası olan var mı diye sordum çünkü şuanda elimde senin gibi şeker hastası adayı bi arkadaşıma doktor tarafından verilen bir diyet listesi var. bu listeyle 21 kg verdi. ayda 7-8 kg verdiriyormuş. hem de aç kalmadan sağlıklı bir şekilde.
bu listeyi forumda paylaşmayı düşünüyorum. ama kararsızım. çünkü hassas bir konu. :44:
uykucu seni gunaydin
memnun oldum emine. özel mesaj atamıyorum çünkü forumlardaki mesaj sayım yetersiz. en az 100 olması gerekiyormuş.
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu aralar hiç zaman bulamıyorum kk açmaya beni idare edin misafirlerim gidene kadar
Fulyacim metabolizmani tekrar hizlandirmak icin neler yaptin? Yaza hepimiz cibik kraker olucaz insallah
hah oyle olurama benim zaten bunu yapacak arkadasim yok buralarda. bir kez gorumcemle cikmistik bana alisveris yapmaya benim dugunden once... fena degildi yine de tek basima olmayi sanirim tercih ediyorum cunku ben tonla seyi denerken biri orada oturup beni bekliyorsa huzursuz oluyorum. ayni sebepten esimi de supermarket alisverisine goturmem cunku sikilip oflayip puflarsa sinir olurum kendi kendime takarim muzigimi kulagima oh gezer gezer saatlerce alisverisimi yaparim sonra da esim gelir beni alir torbalari da tasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?