- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.621
biz de bekleriz nice 100 lere insallah ben de memnun oldum
busecim simdi okudum yasak degil diyor arkadaslar yayinlayabiliyormussun yani diyet listesini hadi yayinla lutfen
tamam. bilgisayara geçirmem gerek önce. yayınlayayım forumda o zaman herkes faydalansın. linkini bildiririm burdan tatlım. :13:
canım ben de bakıyorum şuan. çok sağlık bir diyet falan yazıyor 2 günlükmüş zaten. benim diyetim çok kötüydü. şok diyetti. bunlar farklı tabi. yapacak mısın? :)
merhabaaa ben takımda yeniyim. takımda kimler var kimler yok onu bile bilmiyorum şuan inan ki.ama yapmak isteyen bi arkadaşım olursa birlikte başlayabiliriz tabi. benimde sol kolumda ödem var sanki, iyi gelir :)
şok diyet yapmamak lazım. işte ben de yaptım günümü gördüm. bacaklarım kasıldı. :/ metabolizmam durmuş bile olabilir şuan.
ben sutyenden sasmiyorum canim ya ilk aldigimi kaybettim ya dusurup :26: sagolsunlar yenisini gonderdiler ertesi gunu. artik risk almiyorum hep sutyendebenimkinin uzerinde yaziyor zaten ya bele ya da sutyeninize ilistirin diye
tesekkur ederim canim sen de gule gule giy taytini sutun gibi bacaklarinlaaaaaben dar almayi seviyorum cunku yavas yavas bollasirken kilo verdigimi anliyorum cok hosuma gidiyor ben hep bir beden kucuk "test pantolonu" alirim dolabin ustune asarim her hafta onu dener dener geri asarim ta ki icine girebilene kadar dediginde haklisin dar giyince kilolu oldugunun surekli bilincinde oluyor insan ama bence bu pozitif bir sey kacamak yapmayi engeller porsiyonu fazla kacirmayi engeller yani bende cok ise yariyor bilemiyorum herkeste ayni etkiyi yaratmayabilir tabi senin annen var tabi ohh bollastikca aldir ben kendi parami harcadigim icin dar dar aliyorum daha uzun sure giyeyim diye :18:
Beraber yapalım o aman canım ama ben anca yılbaşından sonra başlayabilirimm
tamam canım benim için de uygun bi zaman. yılbaşından sonra birlikte başlıyoruz o zaman :13:
Fulyacim metabolizmani tekrar hizlandirmak icin neler yaptin? Yaza hepimiz cibik kraker olucaz insallah
onemli degil canim sen derslerine odaklan biz idare ediyoruz buralarimerhabalar.. Kızlar yine girememeye başladım. Doğru düzgün sohbeti takip edemiyorum. Çok üzülüyorum.. İnanın şu üni.yi kazanayım daha çok ilgileneceğim..
misafirler tatlıları götürürken ben hiç oralı olmadım:13: Yarında iş arkadaşlarım geliyor:mutfak ve dolap tatlılar çerezler yıkılıyor.Ehh yarın börekler salatalarda eklenir.Ama dokunmak yok
Sabah sınavım vardı kızlar geçte kalktım o hızla bildirimde yapamadım gerçi eski grubumdan olucaktı ama olsun
Bu hafta tatilimm artık sıkı bi diyet yaparım tabii yılbaşında kaçar birazcık ama napalım
Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr darısı benim başıma
canim kusura bakma bu mesaj arada kaynamis cevap yazamamisim simdi gordum daha. metabolizmam bozulduktan sonra artik diyetten falan bikkinlik gelmisti zaten, toptan biraktim diyet ve spor olayini. aylarca hic dikkat etmedim. oncesinde verdigim tum kiloyu da fazlasiyla geri aldim... sonra da bu ketojenik diyete basladim iste. zaten yoyo diyetlerden sonra metabolizmasi bozulmus kisiler icin cok etkili bir diyet diye okumustum dedim bu tam benlik. dukan modunda bir diyet ama kalorisi dusuk o yuzden doktor kontrolunde oluyorsun yani hem diyetisyen hem doktor. 3 ay boyunca grami gramina olculmus ozel bir menum vardi ona harfiyen uydum gram kacamak yapmadim. 3 ay bitince de yavas yavas menume normal yemeklerden eklemeye basladilar ama hala ekmek makarna patates falan yasak 4 aydir yemedim hicbirinden. ama 1-2 ay icinde onlar da eklenecek. su an sadece protein agirlikli yiyeceklerle yesil sebzelerden yemem serbest. onlari da tabi ki mutfak tartisinda olcerek grami gramina hesapliyorum. gunde sadece 80 gram sebze yiyebiliyorum mesela... oyle bir sey :) ama ise yaradi metabolizmami duzelttim cok sukur. kilo veremedigim bir hafta hic olmadi simdiye kadar duzenli verdim hep - ki bu ilk kez basima geliyorne varsa protein diyetlerinde var bunu bilir bunu soylerim.
merhaba arkadaşlarşimdi şeker hastaları ve adayları için diyetisyen tarafından verilen bir diyet listesi paylaşacağım forumlarda. buradan da size linkini veririm. arkadaşım bu diyet listesiyle ayda 7-8 kg, toplamda 21 kg verdi. ama tabi ki de yine de hassas bir rahatsızlık olduğundan bu diyete doktorunuza danışmadan başlamamanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?