Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

busecim simdi okudum yasak degil diyor arkadaslar yayinlayabiliyormussun yani diyet listesini hadi yayinla lutfen

tamam. bilgisayara geçirmem gerek önce. yayınlayayım forumda o zaman herkes faydalansın. linkini bildiririm burdan tatlım. :13:

tamam. bilgisayara geçirmem gerek önce. yayınlayayım forumda o zaman herkes faydalansın. linkini bildiririm burdan tatlım. :13:

Supersin hani belki harfi harfine uymayiz ama kendi yediklerimizle karsilastirip hatalarimizi belki gorebiliriz.Ben ne yiyecegimi bilsem de uygulamada cuvalliyorum bugun sabah 3 elmali kuabiye cay la basladim ne sagliksiz ama dunden beri o elmali kurabiyeler gozumun onunde donup durdular ara ogun kendimden utandim yiyemedim ama o da sorun yemeyerek sorunu cozecegimizi saniyoruz ama yaniliyoruz.Butun gun yuruyuse cikma plani yaptim ama sadce bilgisayar basinda parmak kaslarimi gelistirdim biraz evvelde esimle disari ciktik ekmeksiz doner yedim yaninda salata birazdan yogurt yeyip agzimin fermuarini cekmeyi dusunuyorumartik hafta sonu da dikkat edemempek ama 1 ocak tan itibaren yeni bir ben diyorum

merhabalar.. Kızlar yine girememeye başladım. Doğru düzgün sohbeti takip edemiyorum. Çok üzülüyorum.. İnanın şu üni.yi kazanayım daha çok ilgileneceğim..

Beraber yapalım o aman canım ama ben anca yılbaşından sonra başlayabilirimm

Ne güzel ya aslında onu yapmak lazım valla gerçi ben yavaş yavaş zamanında bana küçüldüğü için anneme verdiğim şeylerimi topluyorum O kıyafetleri giymek motive ediyoo

Sabah sınavım vardı kızlar geçte kalktım o hızla bildirimde yapamadım gerçi eski grubumdan olucaktı ama olsun

Bu hafta tatilimm artık sıkı bi diyet yaparım tabii yılbaşında kaçar birazcık ama napalım

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr darısı benim başıma

***9. Takım 289. Etap ***etap ikincisi

zehra_s (61,5/61/0,5/%0,81)
fadime02( 98/98,6/-0,6/-%0,61)
NoRaaa (68,5/67,5/1/%1,46)
hoppidicik (90,7/90,7/0,0/% 0,00) kilosu aynı
TrulyScrumptious (76,7/75,5/1,2/%1,56)
ozdemi (67/66,2/0,8/%1,19)
butterfly_0809 (88,8/89/-0,2/%-0,23)
bsrmhmmt (72,5/71/1,5/%0,69) izinli ayrılan üye geri döndü yüzdesi bölündü.

9. takım toplam yüzdesi %0,61

Ben neden yokum listede((((((((((((((((
(103.1/95.7/7.4/% 7.177)

Son düzenleme:
Mesajını yeni gördüm.Çok özür dilerim geç oldu fazlasıyla.Bende diyorum neden adım yazmıyor listede((((( Misafirlerim vardı.Hazırlık temizlik derken göz ucuyla forumu okuyup kaçtım.Mesaj dikkatimi hiç çekmedi((((((((
Neyse en azından misafirler tatlıları götürürken ben hiç oralı olmadım:13: Yarında iş arkadaşlarım geliyor:mutfak ve dolap tatlılar çerezler yıkılıyor.Ehh yarın börekler salatalarda eklenir.Ama dokunmak yok
(103.1/95.7/7.4/% 7.177)

Son düzenleme:
selam kizlar yine isten gec geldim esim de 1 hafta tatil ya butun gun yatmis bulasik makinesini yerlestirecekti ama hak getire neyse o mutfagi topladi temizledi sonra ben yemek yaparken o da salonu toplayip supurmus yirim ya neyse, tavuk sis yaptim beyefendiye bana da sadece bir kase corba... yarin sabah diyetisyen randevum var o yuzden hafif gecistirdim

Fulyacim metabolizmani tekrar hizlandirmak icin neler yaptin? Yaza hepimiz cibik kraker olucaz insallah

canim kusura bakma bu mesaj arada kaynamis cevap yazamamisim simdi gordum daha. metabolizmam bozulduktan sonra artik diyetten falan bikkinlik gelmisti zaten, toptan biraktim diyet ve spor olayini. aylarca hic dikkat etmedim. oncesinde verdigim tum kiloyu da fazlasiyla geri aldim... sonra da bu ketojenik diyete basladim iste. zaten yoyo diyetlerden sonra metabolizmasi bozulmus kisiler icin cok etkili bir diyet diye okumustum dedim bu tam benlik. dukan modunda bir diyet ama kalorisi dusuk o yuzden doktor kontrolunde oluyorsun yani hem diyetisyen hem doktor. 3 ay boyunca grami gramina olculmus ozel bir menum vardi ona harfiyen uydum gram kacamak yapmadim. 3 ay bitince de yavas yavas menume normal yemeklerden eklemeye basladilar ama hala ekmek makarna patates falan yasak 4 aydir yemedim hicbirinden. ama 1-2 ay icinde onlar da eklenecek. su an sadece protein agirlikli yiyeceklerle yesil sebzelerden yemem serbest. onlari da tabi ki mutfak tartisinda olcerek grami gramina hesapliyorum. gunde sadece 80 gram sebze yiyebiliyorum mesela... oyle bir sey :) ama ise yaradi metabolizmami duzelttim cok sukur. kilo veremedigim bir hafta hic olmadi simdiye kadar duzenli verdim hep - ki bu ilk kez basima geliyor ne varsa protein diyetlerinde var bunu bilir bunu soylerim...

merhabalar.. Kızlar yine girememeye başladım. Doğru düzgün sohbeti takip edemiyorum. Çok üzülüyorum.. İnanın şu üni.yi kazanayım daha çok ilgileneceğim..
onemli degil canim sen derslerine odaklan biz idare ediyoruz buralari

misafirler tatlıları götürürken ben hiç oralı olmadım:13: Yarında iş arkadaşlarım geliyor:mutfak ve dolap tatlılar çerezler yıkılıyor.Ehh yarın börekler salatalarda eklenir.Ama dokunmak yok

super gidiyorsun gercekten de iraden oldukca gucluymus bu gidisle istedigin kiloya inmen cok uzun surmez bu yaz hepimiz citir hatunlar olacagiz demektir

amiiiiiiin

ben diyetimi yilbasinda da bozmamaya kararliyim, zaten biz yilbasi kutlamayiz o yuzden bizim icin siradan bir gun olacak ama tabi bozana da saygi duyarim nasil olsa ozel bir gun (sizin icin ozel yani - bizim icin pijama terlik televizyon gunu olacak tipki yilin diger gunleri gibi )

2013 bizim yilimiz olacak bu kilolar bu yil gideceeek 1 ocaktan itibaren herkes iyice ciddiye alsin bu diyet olayini ve motivasyon kaybedenler de artik aramiza donsunler, son 2 haftadir surekli dereceye giriyoruz aynen bu tempoyla hatta daha da arttirarak devam edelim arkadaslar

tünaydın herkese
millet haftasonu uykusunda mı ne?
ben çalışıyorum
malum yıl sonu hesapları zorluyor.
ben kendimi hiç tanıtmamıştım.
31 yaşındayım
6 yaşında bir kızım var
özel bir şirkette malimüşavirlik yapıyorum
aynı zamanda ilahiyat okuyorum.
haftaya da sınavlarım var.bu aralara fazlasıyla yoğunum.
işin kötüsü ben böyle zamanlarda yemek konusunda tutamıyorum kendimi
ders çalışırken sürekli atıştırmam gerekiyor.
ben işe dönüyorum.herkese iyi hafta sonları.

merhaba arkadaşlar şimdi şeker hastaları ve adayları için diyetisyen tarafından verilen bir diyet listesi paylaşacağım forumlarda. buradan da size linkini veririm. arkadaşım bu diyet listesiyle ayda 7-8 kg, toplamda 21 kg verdi. ama tabi ki de yine de hassas bir rahatsızlık olduğundan bu diyete doktorunuza danışmadan başlamamanızı öneririm.

azminle hepimize iyi bir orneksin arkadaasim.Protein konusunda kesinlikle hemfikiriz canin hic tatli biseyler istemiyor mu benim tek sorunum bu herseye dayanabiliyorum butun gun hicbirsey yemeden yasayabilirim ama tatlisiz bir yasamolamaz diyorum zaman zaman uzaklasiyorum ama bi defa yersem basa donuyorum

Son düzenleme:

bekliyoruz busecim butun gozler sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…