- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.641
bekliyoruz busecim butun gozler sen de
azminle hepimize iyi bir orneksin arkadaasim.Protein konusunda kesinlikle hemfikiriz canin hic tatli biseyler istemiyor mu benim tek sorunum buherseye dayanabiliyorum butun gun hicbirsey yemeden yasayabilirim ama tatlisiz bir yasam olamaz diyorum zaman zaman uzaklasiyorum ama bi defa yersem basa donuyorum
Operasyon tamamdır kızlaaar.
İşte şeker hastaları ve adayları için 3 ay ugulanabilecek diyet listesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-icin-ayda-7-8-kg-verdiren-diyet-listesi.html
kızlar kk daki kıl tüy topiğinin sahibi aycangül ün bloğu var..orayı takip ediyorum..bakın 29 aralıktan sonraki 15 günlük dönemde kilo vermek daha kolaylaşıyormuş..alın okuyun http://**************************/
paylastigin icin tesekkur ederizguzel bir liste gayet dengeli, seker hastasi olmayanlar da yapabilir bence.
Mesajını yeni gördüm.Çok özür dilerim geç oldu fazlasıyla.Bende diyorum neden adım yazmıyor listede((((( Misafirlerim vardı.Hazırlık temizlik derken göz ucuyla forumu okuyup kaçtım.Mesaj dikkatimi hiç çekmedi ((((((((
Neyse en azından misafirler tatlıları götürürken ben hiç oralı olmadım:13: Yarında iş arkadaşlarım geliyor:mutfak ve dolap tatlılar çerezler yıkılıyor.Ehh yarın börekler salatalarda eklenir.Ama dokunmak yok
(103.1/95.7/7.4/% 7.177)
amiiiiiiin
ben diyetimi yilbasinda da bozmamaya kararliyim, zaten biz yilbasi kutlamayiz o yuzden bizim icin siradan bir gun olacakama tabi bozana da saygi duyarim nasil olsa ozel bir gun (sizin icin ozel yani - bizim icin pijama terlik televizyon gunu olacak tipki yilin diger gunleri gibi )
2013 bizim yilimiz olacak bu kilolar bu yil gideceeek1 ocaktan itibaren herkes iyice ciddiye alsin bu diyet olayini ve motivasyon kaybedenler de artik aramiza donsunler, son 2 haftadir surekli dereceye giriyoruz aynen bu tempoyla hatta daha da arttirarak devam edelim arkadaslar
merhaba arkadaşlarşimdi şeker hastaları ve adayları için diyetisyen tarafından verilen bir diyet listesi paylaşacağım forumlarda. buradan da size linkini veririm. arkadaşım bu diyet listesiyle ayda 7-8 kg, toplamda 21 kg verdi. ama tabi ki de yine de hassas bir rahatsızlık olduğundan bu diyete doktorunuza danışmadan başlamamanızı öneririm.
Emeğine sağlık canım bence çok yararlı bi paylaşım oldu çünkü cidden çoğu insan bilinçsizce yapıyor diyetleri.
Eveet faydalı oldu bence deBen de yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıyorum. Herhangi bir listem yok. Bu listeden sütü kahvaltıma kattım ben de. Normalde süt hiç sevmem, içe içe sevmeye başladım. Gittim 36 beden pahalı bi pantalon aldım. Bütün amacım onun içine güzelce girmek artık. Sen de durumlar nasıl?
Operasyon tamamdır kızlaaar.
İşte şeker hastaları ve adayları için 3 ay ugulanabilecek diyet listesiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-icin-ayda-7-8-kg-verdiren-diyet-listesi.html
Aynen zaten listeye uymaa çalışsam bile bütün gün dışarda olduğumdan bi süre sonra kaçıyo.Bende süt hiç sevmem sadece nesfitle falan yiyebiliyorum,ooo güzel yapmışsın canım ya benimde öyle yapmam lazım içine girebileceğim güzel bişey çok iyi motive eder Bende durumlar artık iyi olucak kaçarı yok,1 hafta evdeyim menüm belli sabah sabah vitalis fix geri kalanıda sebze olucak ekmeğide kesiyorumm artık 2013 e radikal kararlarla giricem ve şu 9lu bitki çayına başlıcam canım
Busecim cok tesekkurler paylasimin icin liste ekmek dilimlerini saymazsak super gorunuyor ama ben o kadar ekmegi yersem birak vermeyi uzerine alirim gibi geldi bana ama doktorlardaniyi bilecek degiliz bunun da vardir bir sebebi tabii
vitalis fix ne canım? ender saraç ı izlemiştim. 5 tane bitkiden fazla karışımlı çayları önermiyorum demişti. bir de ekmeği kesme. ekmeğe de ihtiyacı var vücudunun. en azından sabah 1 dilim çavdar ya da buğday ekmeği yemeni öneririm. :26:
Vitalis fix değil canım vitalis.fix derken kesin onu yicem demek istemiştim açıklayamamışım pekhadi ya ama o kadar herkes yapıyo da kilo da veriyorlar gerçi düzgünce araştırmak lazım canım haklısın:44: Sabah değilde akşam yiyim o zaman ben çünkü sabah ekmekle kahvaltı yapsam durduramıyorum kendimi
sabahları kırmızı meyveli nesfit yiyorum ben bazen. tadı da güzel. tavsiye ederim canım.
ne demeeekbence de çok sağlıklı görünüyor. ben hatta bu listeden ilham aldım her sabah süt içmeye başladım. normalde süt hiç sevmeem. kendime ilk defa 36 beden pantalon aldım. içine gireceğim günü bekliyorum.
tatlım isim konusunda pek iyi değilim ama emineydi sanırım dimi? canım o arkadaşıma bu liste verildiğinde 105 kg dı. bence sen 2 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek diyebilirsin. :) Bahsedilen ekmekler zaten lif oranından çok zengin. Ekmeğin de faydası var yani.
sabahları kırmızı meyveli nesfit yiyorum ben bazen. tadı da güzel. tavsiye ederim canım.
ben cok severdim kirmizi meyveli nesfit :) bir de kirmizi meyveli ve beyaz yogurt kapli olanlar var creamy berry crunch burada ismi, turkcesi ne bilmiyorum. onlar benim favorimdibayadir yemedim tabi :26:
şuan da 38 bedenim. 36 olmalıyım. en son sanırım lisede o kadar zayıftım. istersek yaparızhırs yapmamız lazım. neyimiz eksik bizim yaa. fit insanları görüp iç çekmekten bıktım.
ben su an 42 bedenim38 beden olmaya da raziyim tabi hatta harika olur ama 36 olmazsam icimde ukde kalacak isteyenin bir yuzu kara
o kadar hirs yaptim ki artik daha fazla hirs yapamiyorumya bu kiloyu verecegim ya da bu diyardan gidecegim oyle bir durum yani. vermeme ihtimalim yok o yuzden insallah masallah falan da demiyorum, direkt yaptim olacak modundayim sifir kacamak, duzenli spor/yuruyus. neden olmasin ki? dedigin gibi, neyimiz eksik
36/38 beden bikini ve ustune mini kot sortumla bu yaz salina salina gezme hayalleri kurarak yasiyorum. yazin fotolari paylasicam burada size soz.
hani bizim şort hayalleri nerede ne oldu şortlarımızabikininin altına şort çekip büstiyer şort gece gezmelerine mi gitsek discoya falan ne dersin?? sahilde şöyle olmayan göbeğimizi katlaya katlaya otursak o bize aaa bu ne güzle zayıflamış nasıl yaptıki acaba diye bakıp hayıflanan gözler arasında :) ne yazdım beee :)
bugün diyetisyene gi,ttim :) 850 gr. yağ parçalamış 460 gr. kas yapmışım ama tartıda oynayan gram 100 :) şaşırmaktan bi hal olduk resmen diyetisyenimle :) su oranım artmış yağ gitmiş kas gelmiş ama kilo değişimi 100 gram :) oda bana 4 günlük bir progrm verdi :) bugünden başladım uygulamaya hatta 2.3. günlerin yerini değiştirdikki yılbaşında yemekte hovardalık edebileyim :) 4 gün swonra kendi 1700 kalorilik diyetime geri dönücem. kızlar kendime güvenimi geri getirdi betül hanım bugün :) bende yapıcam :) formalarımız geldi benimki dar gibi geldi denedim yanında ne zamaqn maçlar dedi 1 ay var dedim her hafta o formayı yanında getir sende ki değişimi birlikte görelim dedi en azından 4 5 kilo vereceksin dedi :) 0 kaçamakla geçiricem haftalarımı ki o formaya sığayım :) nasıl bi formaysa üst oturdu alt dar geldi :) 71.0 çıktım bugün haftaya 69 lu rakamları görücem inşallah öyle dedi yani olmalı olanlardan olduranlardan neyim eksik?? fazlam bile var gencim hareketliyim sporu seviyorum. o yüzden büşra sahalara geri dönnnndüüüüü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?