Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kizlar diyetisyenden geldim ama sabah esim sinir etti dun gece PS3 basinda fifa oynuyordu sozde erken yatacakti sabah bir kalktim yatmaya bile gelmemis... tv acik, playstation acik, bu elinde oyun kumadasi bir bacak yerde bir bacak koltukta kafasinin "ustunde" bir minder oyle uyuyup kalmis... beni diyetistyene goturecekti her ctesi oldugu gibi. uyandirmaya calistim uyanmadi uyanmadi sonra bir kizdi bana... azari isittim bir guzel. sonra taksi cagirdim o da tonla para tuttu, o kadar tutacagini tahmin edememistim 5 parasiz kaldim. donus yolunu yurumek zorunda kaldim tam 1.5 saat boyunca yurudum (9000 adim atmisim). bunun bir kisminda yagmur yagiyordu, ve benim karnim dun aksam ustunden beri acti... basim done done eve geldim bir baktim hala uyuyor. ama durun ben bunu onun burnundan fitil fitil getirmesini de bilirim. surundureyim biraz. bugun borek gunumuzdu kac gundur ctesi gununu bekliyor ben borek yapicam diye. artik havayi alir kusura bakmasin. gitsin yarim ekmek arasi ceyrek ekmek falan yesin banane uyuz

tesekkur ederim canim. protein diyetlerinin sanirim ortak ozelligi bir sure sonra tat alma ve istah olayinda koklu bir degisiklik yapmasi. benim zamaninda yasadigim cikolata bagimliligini anlatacak kelime yok, gormeden inanmazdiniz heralde. her gun tablet tablet bitiriyorduk esimle ikimiz. artik midem bulanana kadar veya reflu baslayana kadar... yemek yemesem olurdu ama tatlisiz bir ogunum gecmezdi yani sabah ogle aksam yerdim o denli... her gun de Rennie cignemek zorunda kalirdim midem kotu oldugu icin, gece uyuyamazdim midemin yanmasindan. simdiye kadar seker hastasi olmamam bir mucize. bu diyete ilk basladigimda ilk 3 gun surekli basim agridi ve cok berbat hissettim. sonra grip oldum (zannettim) meger karbonhidrat bagimliligi yuzunden ketojenik diyete ilk baslayanlarda hep olurmus bu belirtiler... 1 hafta surundum desem yeridir :) sivilceler falan cikti... tam detox gibi oldum yani. ama ertesi haftaya bomba gibi basladim. cildim su an dumduz oldu puruzsuz, yillardir minik sivilce ve puturcuklerim olmustur su an bebek gibi oldu. tatli istegim yavas yavas koreldi ve 1-1.5 ay icinde tamamen bitti. su an tatliya burun kivirir vaziyetteyim inan ki. her sabah kahvaltida yulaf lapamin icine tarcin koyuyorum bol bol. icinde hic seker/bal falan yok duz yulaf, suyla pisirilmis, icinde tarcin hepsi bu. onun da tatli istegimin korelmesinde buyuk payi var diye dusunuyorum. sutun icine tarcin koyup icsen de olur tavsiye ederim. neyse 3.5-4 aydir hic tatli yemedim (bu benim icin bir rekor). daha dun cilekli cheesecake yaptim esime (en sevdigim tatli) ama hic canim istemedi inan ki. elime bulassa yikiyorum hemen, eskiden parmagimi yalardim, sonra da tencerenin dibindeki tum kremayi kasik kasik bitirirdim, sonra da yaptigim pastadan 2 dilim gotururdum

birkac aydir canimin istedigi seyler var ama yasak oldugundan yiyemiyorum sabirla diyetin 3. etabina gecmeyi bekliyorum (subat sonu gibi umarim). onlar da beyaz peynir, kendi yaptigim yagsiz kumpir & ustune firinda domates soslu fasulye (buranin klasik yemeklerinden), bi de susi... tatli olarak da meyvelerden mango. mango yiyecegim gunu iple cekiyorum desem yeridir. bunlar disinda da hic oyle canimin cok istedigi bir sey yok acikcasi. hele tatli hic aklimin ucundan gecmiyor artik.bunu protein diyetine bagliyorum. bagimliligim resmen yok oldu. bir daha asla o eski halime donmek istemiyorum artik hayat boyu bu sekil devam etsin istiyorum. yani haftada bir tatli yeter de artar bile. sen de tatlisiz yasayamam deme. inan eger ben yasiyorsam herkes yasayabilir. bir sure dayansan aslinda kurtulacaksin ama bir kere yersen dedigin gibi yine basa donuyorsun. tamamen birakmasan da sen de haftada bire dusurebilirsin. ya da dukan yapmasan bile canin tatli istedikce dukan tatlilarindan yapabilirsin, ozellikle de sutlu olanlardan. sifir seker ve sifir yag ve cok dusuk kalori. ben oyle yapardim eskiden dukan cikolatali puding yapardim surekli, bardaklara doldurur kucuk buzdolabimiza stok yapardim. gunlerce yerdim artik onu... veya dukan helva.... en sevdiklerimden biriydi bol tarcinli nom nom nom gecen yil oluyor tabi bu, artik ona da ihtiyacim kalmadi. yine de guzel bir alternatif bence.

Operasyon tamamdır kızlaaar.
İşte şeker hastaları ve adayları için 3 ay ugulanabilecek diyet listesiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-icin-ayda-7-8-kg-verdiren-diyet-listesi.html

paylastigin icin tesekkur ederiz guzel bir liste gayet dengeli, seker hastasi olmayanlar da yapabilir bence.

ay umarim son 2 haftadir benim kilo gidiyor gitmesine de cok yavasladigini hissediyorum artik, su 2 hafta iyi gecse super olazak :122: aycangul'un blogunu da bayadir takip edemiyorum kil tuy olaylarini zaten 2 ay ust uste tarihi kacirdim sonra da kaldi oyle. yeniden baslamam gerek onumuzdeki ay.

paylastigin icin tesekkur ederiz guzel bir liste gayet dengeli, seker hastasi olmayanlar da yapabilir bence.

ne demeeek bence de çok sağlıklı görünüyor. ben hatta bu listeden ilham aldım her sabah süt içmeye başladım. normalde süt hiç sevmeem. kendime ilk defa 36 beden pantalon aldım. içine gireceğim günü bekliyorum.

Valla çok güzel sabrediyosun canım bendede olsa o neler olucakta yoook

Eveet gidicek o kilolar başka çaresi yok ya vericez ya veriz.Ben kendi açımdan söylüyorum bu sene cidden kurtulmak istiyorum tüm kilolarımdaan

Emeğine sağlık canım bence çok yararlı bi paylaşım oldu çünkü cidden çoğu insan bilinçsizce yapıyor diyetleri.

Emeğine sağlık canım bence çok yararlı bi paylaşım oldu çünkü cidden çoğu insan bilinçsizce yapıyor diyetleri.

Eveet faydalı oldu bence de Ben de yediklerime dikkat ederek zayıflamaya çalışıyorum. Herhangi bir listem yok. Bu listeden sütü kahvaltıma kattım ben de. Normalde süt hiç sevmem, içe içe sevmeye başladım. Gittim 36 beden pahalı bi pantalon aldım. Bütün amacım onun içine güzelce girmek artık. Sen de durumlar nasıl?

Aynen zaten listeye uymaa çalışsam bile bütün gün dışarda olduğumdan bi süre sonra kaçıyo. Bende süt hiç sevmem sadece nesfitle falan yiyebiliyorum,ooo güzel yapmışsın canım ya benimde öyle yapmam lazım içine girebileceğim güzel bişey çok iyi motive eder Bende durumlar artık iyi olucak kaçarı yok,1 hafta evdeyim menüm belli sabah sabah vitalis fix geri kalanıda sebze olucak ekmeğide kesiyorumm artık 2013 e radikal kararlarla giricem ve şu 9lu bitki çayına başlıcam canım

vitalis fix ne canım? ender saraç ı izlemiştim. 5 tane bitkiden fazla karışımlı çayları önermiyorum demişti. bir de ekmeği kesme. ekmeğe de ihtiyacı var vücudunun. en azından sabah 1 dilim çavdar ya da buğday ekmeği yemeni öneririm. :26:

Busecim cok tesekkurler paylasimin icin liste ekmek dilimlerini saymazsak super gorunuyor ama ben o kadar ekmegi yersem birak vermeyi uzerine alirim gibi geldi bana ama doktorlardan iyi bilecek degiliz bunun da vardir bir sebebi tabii

tatlım isim konusunda pek iyi değilim ama emineydi sanırım dimi? canım o arkadaşıma bu liste verildiğinde 105 kg dı. bence sen 2 dilim ekmek yerine 1 dilim ekmek diyebilirsin. :) Bahsedilen ekmekler zaten lif oranından çok zengin. Ekmeğin de faydası var yani.

Vitalis fix değil canım vitalis.fix derken kesin onu yicem demek istemiştim açıklayamamışım pek hadi ya ama o kadar herkes yapıyo da kilo da veriyorlar gerçi düzgünce araştırmak lazım canım haklısın:44: Sabah değilde akşam yiyim o zaman ben çünkü sabah ekmekle kahvaltı yapsam durduramıyorum kendimi

Son düzenleme:

sabahları kırmızı meyveli nesfit yiyorum ben bazen. tadı da güzel. tavsiye ederim canım.

kizlar az once annemlerle konustum, mart 15 gibi gelecekler bir haftaligina bizi ziyarete. annem zaten 8 aydir beni gormedi, geldiklerinde 1 yil olmus olacak. karsisina incecik cikip onu sasirtmak istiyorum. ayda 5 kg versem super olur ama o kadar verebilir miyim bilmiyorum. ayda 3-4 kiloya da fitim yeter ki gitsin haftada 1 kg versem annemler gelene kadar 63'e dusmus oluyorum muhtesem olur o da ayy umarim basarabilirim

36 beden ben de istiyorum 36 bedene girmek kimbilir ne zaman...

evet b vitamini acisindan gerekli ozellikle benim gibi vejeteryan/vegan olanlar icin olmazsa olmaz aslinda ekmek. tam tahillilar tabi.

ben aylardir ekmek yemedim su diyet yuzunden ama yedigim her sey vitamin takviyeli oldugundan sorun yok. 6-7 kg daha verince zaten ekmek patates ve makarna da eklenecekmis listeme heyecanla bekliyorum

ben cok severdim kirmizi meyveli nesfit :) bir de kirmizi meyveli ve beyaz yogurt kapli olanlar var creamy berry crunch burada ismi, turkcesi ne bilmiyorum. onlar benim favorimdi bayadir yemedim tabi :26:

şuan da 38 bedenim. 36 olmalıyım. en son sanırım lisede o kadar zayıftım. istersek yaparız hırs yapmamız lazım. neyimiz eksik bizim yaa. fit insanları görüp iç çekmekten bıktım.

Son düzenleme:
şuan da 38 bedenim. 36 olmalıyım. en son sanırım lisede o kadar zayıftım. istersek yaparız hırs yapmamız lazım. neyimiz eksik bizim yaa. fit insanları görüp iç çekmekten bıktım.

ben su an 42 bedenim 38 beden olmaya da raziyim tabi hatta harika olur ama 36 olmazsam icimde ukde kalacak isteyenin bir yuzu kara
o kadar hirs yaptim ki artik daha fazla hirs yapamiyorum ya bu kiloyu verecegim ya da bu diyardan gidecegim oyle bir durum yani. vermeme ihtimalim yok o yuzden insallah masallah falan da demiyorum, direkt yaptim olacak modundayim sifir kacamak, duzenli spor/yuruyus. neden olmasin ki? dedigin gibi, neyimiz eksik

36/38 beden bikini ve ustune mini kot sortumla bu yaz salina salina gezme hayalleri kurarak yasiyorum. yazin fotolari paylasicam burada size soz.

hani bizim şort hayalleri nerede ne oldu şortlarımıza bikininin altına şort çekip büstiyer şort gece gezmelerine mi gitsek discoya falan ne dersin?? sahilde şöyle olmayan göbeğimizi katlaya katlaya otursak o bize aaa bu ne güzle zayıflamış nasıl yaptıki acaba diye bakıp hayıflanan gözler arasında :) ne yazdım beee :)

bugün diyetisyene gi,ttim :) 850 gr. yağ parçalamış 460 gr. kas yapmışım ama tartıda oynayan gram 100 :) şaşırmaktan bi hal olduk resmen diyetisyenimle :) su oranım artmış yağ gitmiş kas gelmiş ama kilo değişimi 100 gram :) oda bana 4 günlük bir progrm verdi :) bugünden başladım uygulamaya hatta 2.3. günlerin yerini değiştirdikki yılbaşında yemekte hovardalık edebileyim :) 4 gün swonra kendi 1700 kalorilik diyetime geri dönücem. kızlar kendime güvenimi geri getirdi betül hanım bugün :) bende yapıcam :) formalarımız geldi benimki dar gibi geldi denedim yanında ne zamaqn maçlar dedi 1 ay var dedim her hafta o formayı yanında getir sende ki değişimi birlikte görelim dedi en azından 4 5 kilo vereceksin dedi :) 0 kaçamakla geçiricem haftalarımı ki o formaya sığayım :) nasıl bi formaysa üst oturdu alt dar geldi :) 71.0 çıktım bugün haftaya 69 lu rakamları görücem inşallah öyle dedi yani olmalı olanlardan olduranlardan neyim eksik?? fazlam bile var gencim hareketliyim sporu seviyorum. o yüzden büşra sahalara geri dönnnndüüüüü :)

ayy Busra.... su yazdigini okurken sahne tum gercekligiyle gozlerimin onune geldi... offff diyorum. tam da "daha fazla gaza gelemem su an maksimumdayim" derken hepten hirslandim. aynen o dediklerini bir bir yapmak istiyorum bu yaz

850 gram yag gitmesi muthis bir sey sen tartidakine bakma, tebrik ederim canim super gidiyorsun... hic kilo vermeden bile insan 1-2 beden kuculebiliyor yag yakip kas yaptikca. ki sen kilo da veriyorsun bence harika aynen boyle devam et bu yaz yapalim artik su bikini+bustiyer+sort olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…