- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.661
ayy Busra.... su yazdigini okurken sahne tum gercekligiyle gozlerimin onune geldi... offff diyorum. tam da "daha fazla gaza gelemem su an maksimumdayim" derken hepten hirslandim. aynen o dediklerini bir bir yapmak istiyorum bu yaz
850 gram yag gitmesi muthis bir sey sen tartidakine bakma, tebrik ederim canim super gidiyorsun... hic kilo vermeden bile insan 1-2 beden kuculebiliyor yag yakip kas yaptikca. ki sen kilo da veriyorsun bence harika aynen boyle devam etbu yaz yapalim artik su bikini+bustiyer+sort olayini
kaçarı yokki :) zaten bu yaz staj yapacağım 5 yıldızlı bir otelde zorunlu stajım son seneme kaldı maalesef o yüzdende bu yaz sahiller beni bekler :) şortumu çekip bikiniyi üstüme takıp izin günlerimde fink atıcam sahillerde :) birde zaten esmerim ama güzelce bronzlaşıp böyle pırıltılı vücut losyonlarından sürüp milllleeetttiii iyice çatlatmak istiyorum :) ooohh sefam olsun valla çok pis gaza geldim :)
ben su an 42 bedenim38 beden olmaya da raziyim tabi hatta harika olur ama 36 olmazsam icimde ukde kalacak isteyenin bir yuzu kara
o kadar hirs yaptim ki artik daha fazla hirs yapamiyorumya bu kiloyu verecegim ya da bu diyardan gidecegim oyle bir durum yani. vermeme ihtimalim yok o yuzden insallah masallah falan da demiyorum, direkt yaptim olacak modundayim sifir kacamak, duzenli spor/yuruyus. neden olmasin ki? dedigin gibi, neyimiz eksik
36/38 beden bikini ve ustune mini kot sortumla bu yaz salina salina gezme hayalleri kurarak yasiyorum. yazin fotolari paylasicam burada size soz.
Mesajını yeni gördüm.Çok özür dilerim geç oldu fazlasıyla.Bende diyorum neden adım yazmıyor listede((((( Misafirlerim vardı.Hazırlık temizlik derken göz ucuyla forumu okuyup kaçtım.Mesaj dikkatimi hiç çekmedi ((((((((
Neyse en azından misafirler tatlıları götürürken ben hiç oralı olmadım:13: Yarında iş arkadaşlarım geliyor:mutfak ve dolap tatlılar çerezler yıkılıyor.Ehh yarın börekler salatalarda eklenir.Ama dokunmak yok
(103.1/95.7/7.4/% 7.177)
iste o konuda ben biraz sanssizim 3 yildir tatil de yapamadim ingiltere'de zaten gunes de gordugum yok iyice peynire dondumama kakao yagindan umitliyim bu yaz tatilinde artik her gun sabahtan aksama kadar gunesin geldigi aciya gore done done yaticam guzelce bi bronzlasayim sonra da buraya donup ben de milleti catlatayim gerek rengimle gerek vucudumla aynen ben de gaza geldim feci
kızlar dün saat 5ten beri hiç sigara içmedim.beynimden sigara sigara diye inlemelerin geldiğini hissediyorum.eşime biorezonans uygulandı o da akşam 9:30da uyudu(inanın bu saatte uyuması mucize)şimdi de uyuyor.dün pek bişey yemedim ama benim kilo vermem galiba yavaşladı.tartıda pek bişey eksilmiyor.bugün sabah 1 bardak süt içtim.öğle 3 rendelenmiş havuç ve peynir yedim.şimdide bir bardak süt içtim.sigarasız bu günüde atlatırsam inşallah daha güzel olacak
super gidiyorsun gercekten deiraden oldukca gucluymus bu gidisle istedigin kiloya inmen cok uzun surmez bu yaz hepimiz citir hatunlar olacagiz demektir
Canımsınız kızlar..Misafirlerim geldi gitti.Önce iş arkadaşlarımı ağırladım.Sonra akşam eşimin bazı akrabalarını.Bu sabahta kendi ailemi kardeşlerimi..Anlayacağınız dün kalktığımdan beri sofralar yeekler çaylar pastalar tatlılar.........vs...vs...Valla çok güzel sabrediyosun canım bendede olsa o neler olucakta yoook
valla harikasın canım ya. okurken bile gaza geldim sayende. çook sağ ol. o kadar hırslısın ki daha fazla hırs yapamazsın bence debu sözüne bayıldım. adım merve senin nedir? fotoğrafları 4x4 gözle bekliyorum. sana da şuan inancım tam. bu gazla üsküdar a bile yol alırsın. sen de benim gibi bi pantalon al ve onu sandalyenin üzerine sererek başlayabilirsin sevinmeye
ooff 1 saat önce bebe bisküvisine yenildim arkadaşlar8 tane bebe bisküvisine süt döktüm yedim. dayanamadım. ama aksam yemeğim zeytinyağlı kereviz. yine de az yeyip dengeleyeceğim umarım. az önce de yeşil çay içtim yine.
9 lu çay banada eşim almıştı neye yaradığını bile bilmeden:)Sen seviyorsun diye aldı dedi yeni çıkmışAynen zaten listeye uymaa çalışsam bile bütün gün dışarda olduğumdan bi süre sonra kaçıyo.Bende süt hiç sevmem sadece nesfitle falan yiyebiliyorum,ooo güzel yapmışsın canım ya benimde öyle yapmam lazım içine girebileceğim güzel bişey çok iyi motive eder Bende durumlar artık iyi olucak kaçarı yok,1 hafta evdeyim menüm belli sabah sabah vitalis fix geri kalanıda sebze olucak ekmeğide kesiyorumm artık 2013 e radikal kararlarla giricem ve şu 9lu bitki çayına başlıcam canım
Bende bayılıyorum kırmızı meyveli gevreklere...sabahları kırmızı meyveli nesfit yiyorum ben bazen. tadı da güzel. tavsiye ederim canım.
Hayallerimiz de olmasa:) O salınmaları bende gözümde hep canlandırıyorum.ben su an 42 bedenim38 beden olmaya da raziyim tabi hatta harika olur ama 36 olmazsam icimde ukde kalacak isteyenin bir yuzu kara
o kadar hirs yaptim ki artik daha fazla hirs yapamiyorumya bu kiloyu verecegim ya da bu diyardan gidecegim oyle bir durum yani. vermeme ihtimalim yok o yuzden insallah masallah falan da demiyorum, direkt yaptim olacak modundayim sifir kacamak, duzenli spor/yuruyus. neden olmasin ki? dedigin gibi, neyimiz eksik
36/38 beden bikini ve ustune mini kot sortumla bu yaz salina salina gezme hayalleri kurarak yasiyorum. yazin fotolari paylasicam burada size soz.
Tam gaz:) Asla pes etmek yok.Nerede benim güzel takım arkadaşlarrıııımmeyvemi yedim, yeşil çay içtim. gidecek bu kilolar gidecek
Allahım ağzından bal damlıyor ballllllllllllll:)canım sen 7 kilomu verdin.valla inanılmazsın bide kendine haksızlık ediyosun.sen bu azimle gidersen yaza bile kalmadan verirsin kiloları
Kız bende bebişime hazırlarken fena kokuyorlar ama oralı olmuyorum:)ooff 1 saat önce bebe bisküvisine yenildim arkadaşlar8 tane bebe bisküvisine süt döktüm yedim. dayanamadım. ama aksam yemeğim zeytinyağlı kereviz. yine de az yeyip dengeleyeceğim umarım. az önce de yeşil çay içtim yine.
selam kizlar yeni isten geldim cok yorgunum..
dun alerjik reaksiyon oldu neden bilmiyorum gece yuzumde kirmizi kirmizi lekeler cikti acayip kasiniyor ve de igne batiriyormus gibi batiyordu, biraz da sismisti yuzum, cok korktumsabaha inmisti gerci ama hala biraz kasinti vardi, simdi gecti neyse ki... neye alerjim var acaba :44:
ben de bu sabah yarim kg eksik ciktim mutluyum, yavas yavas (ama baya bi yavas) 60lara dogru yol aliyorum
benim adim da Fulya, memnun oldumvar canim test pantolonum her daim dolabin disinda asili her hafta deniyorum. icine girebildigimde bir beden kucugunu alip asiyorum. oyle yapa yapa 4 beden kuculdum
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hem de bebe biskuvisi, en cok kilo aldiran seykilo almak isteyenlerin topiginde gordum valla her gun bebe biskuvisi yiyorlar ise yariyor diye. aman diyeyim... canin cok tatli isterse bile bence usenme kendine sutlu tatli falan yap.
9 lu çay banada eşim almıştı neye yaradığını bile bilmeden:)Sen seviyorsun diye aldı dedi yeni çıkmışBir iki haftadır günde bir bilemedin 2 tane içtim bak 7 kg gitmiş:))))))))))))
şuan da 38 bedenim. 36 olmalıyım. en son sanırım lisede o kadar zayıftım. istersek yaparızhırs yapmamız lazım. neyimiz eksik bizim yaa. fit insanları görüp iç çekmekten bıktım.
ay ne güzel ya bende başlıcam işte bu hafta aktardan alıp otları yaklaşık 1 ay kullanıyım diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?