Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kaçarı yokki :) zaten bu yaz staj yapacağım 5 yıldızlı bir otelde zorunlu stajım son seneme kaldı maalesef o yüzdende bu yaz sahiller beni bekler :) şortumu çekip bikiniyi üstüme takıp izin günlerimde fink atıcam sahillerde :) birde zaten esmerim ama güzelce bronzlaşıp böyle pırıltılı vücut losyonlarından sürüp milllleeetttiii iyice çatlatmak istiyorum :) ooohh sefam olsun valla çok pis gaza geldim :)

iste o konuda ben biraz sanssizim 3 yildir tatil de yapamadim ingiltere'de zaten gunes de gordugum yok iyice peynire dondum ama kakao yagindan umitliyim bu yaz tatilinde artik her gun sabahtan aksama kadar gunesin geldigi aciya gore done done yaticam guzelce bi bronzlasayim sonra da buraya donup ben de milleti catlatayim gerek rengimle gerek vucudumla aynen ben de gaza geldim feci

valla harikasın canım ya. okurken bile gaza geldim sayende. çook sağ ol. o kadar hırslısın ki daha fazla hırs yapamazsın bence de bu sözüne bayıldım. adım merve senin nedir? fotoğrafları 4x4 gözle bekliyorum. sana da şuan inancım tam. bu gazla üsküdar a bile yol alırsın. sen de benim gibi bi pantalon al ve onu sandalyenin üzerine sererek başlayabilirsin sevinmeye

kızlaar günaydııın. kahvaltı menümü paylaşıyorum.

Yemekten önce 2 bardak su
2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirle hazırlanmış yağsız tost
2 siyah zeytin
1 bardak süt
Yemekten sonra 1 bardak su

Sabah 8.45 de kahvaltı yaptım. 20 dk sonra 40 mekik çektim. Kol ve bacak hareketleri yaptım. Şimdi birazdan ara öğün olarak bir meyve yiyeceğim ya da 3 kuru kayısı 2 ceviz tüketeceğiiim 36 beden olacağım kızlaaar kaçarı yoook

Nerede benim güzel takım arkadaşlarrıııım meyvemi yedim, yeşil çay içtim. gidecek bu kilolar gidecek

kızlar dün saat 5ten beri hiç sigara içmedim.beynimden sigara sigara diye inlemelerin geldiğini hissediyorum.eşime biorezonans uygulandı o da akşam 9:30da uyudu(inanın bu saatte uyuması mucize)şimdi de uyuyor.dün pek bişey yemedim ama benim kilo vermem galiba yavaşladı.tartıda pek bişey eksilmiyor.bugün sabah 1 bardak süt içtim.öğle 3 rendelenmiş havuç ve peynir yedim.şimdide bir bardak süt içtim.sigarasız bu günüde atlatırsam inşallah daha güzel olacak

canım sen 7 kilomu verdin.valla inanılmazsın bide kendine haksızlık ediyosun.sen bu azimle gidersen yaza bile kalmadan verirsin kiloları

ooff 1 saat önce bebe bisküvisine yenildim arkadaşlar 8 tane bebe bisküvisine süt döktüm yedim. dayanamadım. ama aksam yemeğim zeytinyağlı kereviz. yine de az yeyip dengeleyeceğim umarım. az önce de yeşil çay içtim yine.

gaz iyidir :) ucuz ama etkili işin şaka yanı bir tarafa valla gıdım gıdım uyuyorum listeye :) sırf 69 u görüp çikolata ile kutlamak için :) doktorun dediğine göre bu hafta dikkat edersem cumartesi 70 in altını görücem nasipsee :) yılbaşı araya giriyor falan diye korkma şeker yada şekerli şeyler yeme ne istersen ye dedi :) ama 4 günlük verdiği liste yılbaşına denk geliyorda allahtan yarınki menüde et var :) tüketim serbest :)

canım benim benimde öyle problemim vardı yani yağ parçalıyorum ama tartıda gram oynamıyor sinirlerim bozuluyordu. ama şeker tüketmemin buna neden olduğunu öğrendim. ki görüyorumki sende havuç tüketmişsin. 2 havuç 1 ölçü şeker 2 ölçü sebzeye denk geliyor bana verilen diyet sisteminde o yüzden tüketmiyorum. havuç yada şekerli besin tüketme. yağını tuzunu yine ye ama az az ye. sigarayı bırakmışsın ara öğünlerde kuru meyve tüketmen ve bolllca su içmen sana çok yararlı olacaktır :) sigara için çok çok çok çok tebrik ediyorum ne kadar güzel karar vermişsin sakın geri başlama gönülden tebrikler :)

menümü de paylaşayım dedim :)

sabah:
3 kuru kayısı
200 gr. yoğurt

ara:
1 greyfurt suyu

öğlen:
200 gram yoğurt
4-5 adet kuru üzüm

ara:
yemedim akşam ara öğünümde yiyeceğim :)

akşam:
2 biber dolması
200 gr. yoğurt
1 tabak kapuska

ara:
1.5 adet greyfurt

su:
2 litre den fazla :)

spor:
dershanem vardı spor yapamadım ama yürüdüm her fırsatta. akşam yaparım belki birşeyler.

super gidiyorsun gercekten de iraden oldukca gucluymus bu gidisle istedigin kiloya inmen cok uzun surmez bu yaz hepimiz citir hatunlar olacagiz demektir

Valla çok güzel sabrediyosun canım bendede olsa o neler olucakta yoook
Canımsınız kızlar..Misafirlerim geldi gitti.Önce iş arkadaşlarımı ağırladım.Sonra akşam eşimin bazı akrabalarını.Bu sabahta kendi ailemi kardeşlerimi..Anlayacağınız dün kalktığımdan beri sofralar yeekler çaylar pastalar tatlılar.........vs...vs...
Size ihanet etmemek için herkesi tehdit etmek zorunda kaldım:)))) Menülerimi paylaşıcam.

selam kizlar yeni isten geldim cok yorgunum..
dun alerjik reaksiyon oldu neden bilmiyorum gece yuzumde kirmizi kirmizi lekeler cikti acayip kasiniyor ve de igne batiriyormus gibi batiyordu, biraz da sismisti yuzum, cok korktum sabaha inmisti gerci ama hala biraz kasinti vardi, simdi gecti neyse ki... neye alerjim var acaba :44:

ben de bu sabah yarim kg eksik ciktim mutluyum, yavas yavas (ama baya bi yavas) 60lara dogru yol aliyorum

benim adim da Fulya, memnun oldum var canim test pantolonum her daim dolabin disinda asili her hafta deniyorum. icine girebildigimde bir beden kucugunu alip asiyorum. oyle yapa yapa 4 beden kuculdum

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hem de bebe biskuvisi, en cok kilo aldiran sey kilo almak isteyenlerin topiginde gordum valla her gun bebe biskuvisi yiyorlar ise yariyor diye. aman diyeyim... canin cok tatli isterse bile bence usenme kendine sutlu tatli falan yap.

9 lu çay banada eşim almıştı neye yaradığını bile bilmeden:)Sen seviyorsun diye aldı dedi yeni çıkmış Bir iki haftadır günde bir bilemedin 2 tane içtim bak 7 kg gitmiş:))))))))))))
sabahları kırmızı meyveli nesfit yiyorum ben bazen. tadı da güzel. tavsiye ederim canım.
Bende bayılıyorum kırmızı meyveli gevreklere...

Hayallerimiz de olmasa:) O salınmaları bende gözümde hep canlandırıyorum.
Nerede benim güzel takım arkadaşlarrıııım meyvemi yedim, yeşil çay içtim. gidecek bu kilolar gidecek
Tam gaz:) Asla pes etmek yok.
canım sen 7 kilomu verdin.valla inanılmazsın bide kendine haksızlık ediyosun.sen bu azimle gidersen yaza bile kalmadan verirsin kiloları
Allahım ağzından bal damlıyor ballllllllllllll:)
Kız bende bebişime hazırlarken fena kokuyorlar ama oralı olmuyorum:)

Geçmiş olsun canım.Takip etmeden de anlaman imkansız alerjin varsa.İnşallah tekrarlamaz.

Valla kızlar ben sizin yazdıklarını okudukça sanki hiç diyete değilmişim gibi hissediyorum zaten şu sıralarda pek kendime hakim olamıyorum ama neyse sizin yediklerinizi gördükçe kendime çeki düzen veriyorum

9 lu çay banada eşim almıştı neye yaradığını bile bilmeden:)Sen seviyorsun diye aldı dedi yeni çıkmış Bir iki haftadır günde bir bilemedin 2 tane içtim bak 7 kg gitmiş:))))))))))))

ay ne güzel ya bende başlıcam işte bu hafta aktardan alıp otları yaklaşık 1 ay kullanıyım diyorum:)

şuan da 38 bedenim. 36 olmalıyım. en son sanırım lisede o kadar zayıftım. istersek yaparız hırs yapmamız lazım. neyimiz eksik bizim yaa. fit insanları görüp iç çekmekten bıktım.

Bende bende yaa ben hatılamıyorum bile zayıf olduğum zamanları o derece küçüklüğümden beri hep tombik tombktim

Sıra geldi menümüze:)
Dün benim bebiş nedense biraz huysuzdu sürekli ağladı ağladı ağladı Üstelik misafir hazırığı da vardı malum Dengeli bişeyler yiyemedim ama sınırlarımı da aşmamaya özen gösterdim.

Cumartesi

Sabah: Aç
Ara : Yok.
Öğle yemeği de yok
Saat 14 gibi çeyrek yufka ile ıspanaklı börek (Ama börekten kastım yağlı klasik bir börek değil.Sütle yapılmış hafif bişey.Gerçi bu benim menüme koyduğum bişey değildi çaresiz açlıktan )
Saat 16 gibi küçük bir kase mercimek çorbası 2 çiğ köfte bir parça lavaş ile..
Akşam yemek yok.
Çayla fındık ve ceviz.

Pazar
Sabah 10 :domates salatalık yumurta 2 dlm buğday ekmeği ve bir kaç zeytin.
14 gibi bir önceki gün yaptığım sütlü börekten bu defa yarım yufka ile.
Akşam 18 gibi domates ve biber ile yumurtasız menemen gibi bişey yaptım.4 yemek kaşığı.
3-4 yemek kaşığı tavuk ciğeri.
1 dlm buğday ekmeği
Bu akşam fındık ceviz fln yok artık.

Şu yukarıdaki börekleri yazarken içimden bi ses yazma onları diyip durdu:))) Ama ben inadına yazdım.Bir kez yediklerimi saklarsam devamı kesinlikle gelir.Kendimi hiiiiiiiiiiiçççççççççççç kandıramam.Benim burda olmamın bir sebebi var değil mi?

İyiki varsınız bana güç veriyorsunuz..

Son düzenleme:
ay ne güzel ya bende başlıcam işte bu hafta aktardan alıp otları yaklaşık 1 ay kullanıyım diyorum:)

Bana gelen poşet çay.Mindivan.Sen bitki olarak al ama bencede o şekilde daha faydalı.Sadece dikkat et olmayan bitki yerine buda olur diye başka şeyler veriyorlarmış.Burda aktarlarda hepsinden 100 gr alınca 30-35 Tl.Sen ne kadar diye bir sorarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…