Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

memnun oldum ben dee sorma canım ya ben de bugün gördüm bebe bisküvisi olayını forumlarda gezerken. moralim bozuldu. bi daha mı hayattaaa :26:dediğin gibi fırın sütlaç yerim daha iyi. uuf ama yerken öyle lezizdi ki anlatamam ama bu sondur. ben ilk kez 36 beden pantolon aldım. içine girene kadar daa oohoo bu popo ve bacakla daha çok var gibi olsun ama giricem de giricem dukan diyeti kitabını internetten sipariş ettim bugün. annem 83 kg. 1.62 boyunda. onu düşünerek sipariş ettim. eğer başlamak isterse okuduktan sonra, ben de onunla başlamayı düşünüyorum. hem ona destek olmak açısından, hem de kilo vermem çok yavaşladı bu hafta. dukan yapanlar da hep sonuç alıyor. ne dersin fulyacım?

kızlaar geçen bir arkadaşım ben ne yaparsam yapayım 36 bedene giremem. benim kemiklerim iri gibi bir şey söyledi. sizce doğru mu, kemikli alakası olabilir mi? sonuçta kemik iri olsa bile popo küçülünce 36 beden olunabilir diye düşünüyorum. şimdi benim kemiklerim iri ise ben bu 36 beden pantolona giremeyecek miyim yaa :26::18:

Öyle canım,benimde bi arkadaşım var mesela kız yandan nerdeyse kağıt gibi böyle çizme giydiğinde bol bol kalıyo ama kız 38 beden kalça kemikleri iri ondan hiç 36 giyemiyo,ve aynısını bende düşünüyorum ya giremezsem diye

Son düzenleme:

uuff olamaz yaa nasıl anlayabilirim iri mi değil mi? o konuları da hiç bilmiyorum ki yaa :26:

Ümidini kaybetme belkide sen öyle değilsinidir.Beni görenlerde sende hayatta 36 olmaz kemikli kalıplısın diyorlar ama bende bir zamanlar 36 beden giyiyordum.Dene ve gör:)

Evet bitki olarak alırım zaten hep canım,ben geçn sene aldığımda hepsini yaklaşık 15 tlye almıştım ve bayağıda kullandım hala kalan bitkilerimden var ama kaç gr aldığımı hiç hatırlamıyorum.

fulyacııım çok geçmiş olsun bu aradaa. benim de birkaç kez kollarımda aynı bahsettiğin gibi şeyler çıktı ve kaşıyınca acıyordu. ben de neye alerjim var bilmiyorum. mühim bir şey değildir inş. vee 500 gr. vermişsiiin bu harikaaa :13:aynen böyle devam eett 50 leri bile görürsünn. harikasın canımm

Ümidini kaybetme belkide sen öyle değilsinidir.Beni görenlerde sende hayatta 36 olmaz kemikli kalıplısın diyorlar ama bende bir zamanlar 36 beden giyiyordum.Dene ve gör:)

olley canım yaaa inanılmaz motive oldum şuan :13: umarım iri kemikli değilimdir.

Gayet sağlıklı ve hafif bir menü olmuş bence canım ya

kızlaaaaarrrrr kemiğimi küçültür yine de 36 bedene girerim. böyle bi karar aldım kendi kendime

metabolizma hızlandırmak için önerileriniz var mııı? yeşil çay, form çay ve kurukayısı dışındaaa?

ben de oyle yapiyorum sayilir limitim yok ama dikkat ederek sadece sabah ekmek yiyorum diger ogunlerde yemiyorum ekmegin tabiki faydasi var ve onunla hersey cok daha lezzetli oluyor

Uzme kendini ben de yaptim hem de daha fenasabah bir damla yagda kizarmis biber yogurt ve bir dilim ekmek
ara ogun 5 tane kuru kayisi
oglen yok
ara ogun yok
aksam yemegi 3 kofte bir kasik bulgur pilav
eh menu fena degil ama.....................
esim yemegin uzerine kahve istedi
ben hic sevmem ama icecekmis gibi kendime de yaptim kahvenin tadini sevmeyince bir tane cikolata attim agzima:18:bir tane daha:18: bir tane daha8 tane yedim kahve hala duruyorcok kotu oldu yaaa

Merhaba arkadaşlarım bugün toparlandım şükür.. Bu sene hep hastalıklarla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun.. Birde evde küçük çocuk olunca hiç fırsatım olmadı kusura bakmayın.. Amaaa işin güzel tarafı arkadaşlar yılbaşı için kuşadasına gideceklermiş eşimi aramışlar oda tamam demiş yer ayırtmış süpriz oldu banada..Yılbaşı kutlaması bir yana (çokta önemli değil benim için) denize karşı kahvaltı yapıp kahve içmenin keyfi başka ya bir günde dinlenmiş olurum..
Hepinizin yeni yılını kutlarım yeni yılın hepimize sağlık ve huzur getirmesini dilerim.. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz ve tekrar kilo almayız amin..

olley canım yaaa inanılmaz motive oldum şuan :13: umarım iri kemikli değilimdir.
Değilmişsin gibi yola çıkalım biz:) İnanmak başarmanın yarısı ya:)Literatüre böyle geçmiş
Pul biber canım bi arkadaş söylemişti her yemeğine koyuyomuş

evett oyleymis ben de hemen her yemegime basiyorum biberi aci sevmezdim eskiden ama simdi oyle bi alistim ki artik acisiz bir sey yemiyorum denebilir (neredeyse)
Ayyy niye söylemiyosunuz kızlar böle gizli sırlarınız var madem Gerçi ben bolca kullanıyorum baharatları aa pul biberi ekstra tabağıma da alayı bari.Beni zayıflatacak her yol mübah.Koşar adım gider alırım evde olmayan bişey bile olsa
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kız nasıl yaparsın.Bilmiyomusun o gözü çıkasıca çikolataya bir bulaştın mı yandın:)))))))))))))

Çok geçmiş olsun.Çocuğun küçüğü büyüğü olmaz diyorlar ama küçükler anneler için çok zor hastalık sözkonusu olunca.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Kuşadasının bende yeri çok ayrıdır.Sakin ve kalabalık olmayışını çok severim.Balayı içinde tercihimizi ordan yana kullanmıştık.Kızımı da götürmek istiyorum aynı otele ilk fırsatta hatta:) Yani inşallah.
2013 bizlerin yılı olsun inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…