- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.701
Uzme kendini ben de yaptim hem de daha fenasabah bir damla yagda kizarmis biber yogurt ve bir dilim ekmek
ara ogun 5 tane kuru kayisi
oglen yok
ara ogun yok
aksam yemegi 3 kofte bir kasik bulgur pilav
eh menu fena degil ama.....................
esim yemegin uzerine kahve istedi
ben hic sevmem ama icecekmis gibi kendime de yaptim kahvenin tadini sevmeyincebir tane cikolata attim agzima:18:bir tane daha:18: bir tane daha 8 tane yedim kahve hala duruyor cok kotu oldu yaaa
Ayyy niye söylemiyosunuz kızlar böle gizli sırlarınız var mademGerçi ben bolca kullanıyorum baharatları aa pul biberi ekstra tabağıma da alayı bari.Beni zayıflatacak her yol mübah.Koşar adım gider alırım evde olmayan bişey bile olsa
Merhaba arkadaşlarım bugün toparlandım şükür.. Bu sene hep hastalıklarla uğraşıyoruz Allah beterinden korusun.. Birde evde küçük çocuk olunca hiç fırsatım olmadı kusura bakmayın.. Amaaa işin güzel tarafı arkadaşlar yılbaşı için kuşadasına gideceklermiş eşimi aramışlar oda tamam demiş yer ayırtmış süpriz oldu banada..Yılbaşı kutlaması bir yana (çokta önemli değil benim için) denize karşı kahvaltı yapıp kahve içmenin keyfi başka ya bir günde dinlenmiş olurum..
Hepinizin yeni yılını kutlarım yeni yılın hepimize sağlık ve huzur getirmesini dilerim.. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz ve tekrar kilo almayız amin..
sir degil ayoltvde falan da cok cikiyordu taaaa ben tr'deyken hatirliyorum aci biber metabolizma hizlandirir diye bol bol koy baharati elini korkak alistirma bas aci biberi
Fulyacım benim 24 Ocağa kadar 5 kg inmem lazım.İşe başlıyorum ya malum.İnada bindi bu iş artık.95 i gördüm.89 u görmeden işe gitmek istemiyorum.Yani 89 derken 8 li lere inebildiğimi görmek bana güç ve moral verecek.Alllahhhhhhhhhhhh sonra tutmayın beni:))))))))))))))))))))))))))
Yani tüm önerilere açığım.Zaten bu hafta listeyede giremedim
Kızlaaar yarın giremeyebilirim belki
O yüzden hepinize mutlu,sağlıklı ve bol kilo vermeli yıllar diliyorum
kızlar :) iyi geceler hepinize :) yarın belllki giremeye bilirim. çünkü bütün günümü mutfakta geçirmek istiyorumsevgilim gelemiyor bende gidemiyorum o yüzden çok moralim bozuk. ama moralimi biraz düzelten birşey oldu bugün yaklaşık 1 yıldır görüşmediğimiz bir akrabamız vardı bugün eve geldim daha merdivende görür görmez ayyy çok güzel olmuşsun ne güzel zayıflamışsın cildinde çok güzel olmuş dedi :) ay ben bir mutlu bir mutlu oldumki sorrrrmaaayyyııınnn :) alllaaahh dünyalar benim oldu :) o hevesle 2 kilo daha vermişimdir keyiften yani o derece :) özellikle cildimin fark edilmesinede ayrı bir mutlu oldum :) paspallıktan kurtulup artık bakımlı bir bayan olma yolunda ilerliyorum :) sevincimi görmeniz lazım :) gören 36 beden oldum sanar yani o raddedeyim :)
hah iste tam da bu yuzden yarin tum gununu mutfakta gecirmemelisinben burada olcam benimle gecir sakin abartmayin yilbasi diye valla cumaya dereceye girmeliyiz yine ona gore ayaginizi denk alin :101:
yok cancazım ben yemek yaparken dünyaya kapatırım kendimi kimseciklerle konuşmam hem menümüz belli diyetisyenin verdiği menüye bağlı kalıcam kesinlikle. şeker yeme tatlı yeme ne istersen ( cips- çerez- kızartma dahil) ye dedi :) ama benim menüm belli şimdiden :) çünkü 4 günlük özel listedeyim şu anda :)
Uzme kendini ben de yaptim hem de daha fenasabah bir damla yagda kizarmis biber yogurt ve bir dilim ekmek
ara ogun 5 tane kuru kayisi
oglen yok
ara ogun yok
aksam yemegi 3 kofte bir kasik bulgur pilav
eh menu fena degil ama.....................
esim yemegin uzerine kahve istedi
ben hic sevmem ama icecekmis gibi kendime de yaptim kahvenin tadini sevmeyincebir tane cikolata attim agzima:18:bir tane daha:18: bir tane daha 8 tane yedim kahve hala duruyor cok kotu oldu yaaa
Nice mutlu çıtıcık pıtıcık senelere o zaman:)Mutlu yıllar..Kızlaaar yarın giremeyebilirim belki
O yüzden hepinize mutlu,sağlıklı ve bol kilo vermeli yıllar diliyorum
Kız ben sana ne diyeceğimi bilmiyorum:)Ne güzel örneksin sen öyleben de 8lere bir insem diyordum... gerisi gelecek.... ve gercekten de oyle oldu8lerden o kadar cabuk 7lere indim ki ben bile hayret ettim sen de bu gazla devam edersen ulasirsin kisa ve uzun donem hedeflerinin hepsine ocak sonuna kadar 5 kg versem ben de 69u gormus olacagim ucundan.. ahhh sunu yazarken bile heyecan yapiyorum
Ayol 36 bedene şunun şurasında ne kaldı:))))))))kızlar :) iyi geceler hepinize :) yarın belllki giremeye bilirim. çünkü bütün günümü mutfakta geçirmek istiyorumsevgilim gelemiyor bende gidemiyorum o yüzden çok moralim bozuk. ama moralimi biraz düzelten birşey oldu bugün yaklaşık 1 yıldır görüşmediğimiz bir akrabamız vardı bugün eve geldim daha merdivende görür görmez ayyy çok güzel olmuşsun ne güzel zayıflamışsın cildinde çok güzel olmuş dedi :) ay ben bir mutlu bir mutlu oldumki sorrrrmaaayyyııınnn :) alllaaahh dünyalar benim oldu :) o hevesle 2 kilo daha vermişimdir keyiften yani o derece :) özellikle cildimin fark edilmesinede ayrı bir mutlu oldum :) paspallıktan kurtulup artık bakımlı bir bayan olma yolunda ilerliyorum :) sevincimi görmeniz lazım :) gören 36 beden oldum sanar yani o raddedeyim :)
Ayyy sakın kızlar.Mutfak yok.Bizim için öneli olan yeni yılda sadece hedefhah iste tam da bu yuzden yarin tum gununu mutfakta gecirmemelisinben burada olcam benimle gecir sakin abartmayin yilbasi diye valla cumaya dereceye girmeliyiz yine ona gore ayaginizi denk alin :101:
Ben mesaj atamıyorum malesef halabu arada facebook kullanan ve bende halihazirda ekli olmayan arkadaslar ozelden profil linklerini ativersinler ekleyeyim
Bende dün okudum bunu biyerde ama aklıma gelmedi nerde okuduğum:S Denesek ne kaybederiz ki.Akapunkturla zayıflamaya çalışanların diyetlerinde de çok gördüm ben bunu.Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.
Peki Çinliler neden sürekli sıcak su içer?
Vücudumuz için gerekli olan şeylerin %99'unu midemiz sayesinde alıyoruz. Yediklerimiz bizi fiziksel ve ruhsal olarak o kadar çok etkiliyor ki acı yememiz bizi daha agresif, tatlı yememiz ise bizi daha mutlu yapıyor. Hatta bu yüzden bilim adamları midemiz için 2.ci beynimiz diyorlar. Midemize en iyi gelen şey ise sıcak su.
Peki sıcak su bizim için neden iyi?
İşte binlerce yıldır bunun farkında olan Çinliler de her fırsatta sıcak su içiyor.
Midemiz vücudumuzun için bir nevi "fırın" işlevi görüyor. Midemiz yediklerimizi bakteri ve enzimlerle eritmek için ilk önce uygun ısıya getiriyor, yani tekrar ısıtıyor. Soğuk su içmek ise midemizin daha fazla enerji harcamasına neden oluyor. Ve yanında alınan diğer besinlerin sindirimini de zorlaştırıyor. Özellikle yağlar soğuk suda çok daha zor çözünüyor. Çinliler ise yemekten önce ve sonra sıcak su içerek midelerinin extra efor sarfetmesini engelliyor.
Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor. Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda
yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir.
Sıcak su sistemimizi temizler.
SICAK SUYUN Faydaları :
1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir,daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ilebirleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.
NE KADAR İÇMELİ? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı
Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.
Denemeye ne dersiniz?
Sabah kalktığınızda siz de güne sıcak su içerek başlamayı deneyin ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğini kendiniz deneyimleyin.
Eğer sıcak suyun tadı hoşunuza gitmiyorsa
İçine biraz zencefil, limon, portakal yada kivi dilimi katarak suyunuzu tadlandırabilirsiniz. Yada direkt Çin usülü yeşil çay içebilirsiniz. Afiyet olsun.
emineeeeeeeeeeeğğğğğğğğçok çılgınsın emineee sakın yapma bir daha. umarım bitter çikolatadır. bitterin diğerlerinden farklı olarak yağ yakma özelliği var ama 8 tanesinin değil tabi. ahahah daha dikkatli olalım ikimiz dee
herkese günaydın arkadaşlaaarrsabah tartıldım ve +500 gösterdi tartı. inanamadım. bu ara sürekli ileri geri gidiyor kilom. duraklama döneminde olabilirim. amaa sonra aldım mezurayı elimeee vee belimi kalçamı ölçtüm ki ne göreeyiim
3 hafta önce basenim 104 tüü bugün ise 101
3 hafta önce belim 74 tü bugün ise 70
daha ne isterim arkadaşlaaarr. kendi çapımda sabahları yaptığım fitnes hareketleri işe yarıyoorr. kol bacak hareketlerine ve mekik çekmeye devaaam
Bende bu sabah nerdeyse 1 kg fazla çıktımCiddi almamaya çalışıyorum bende.Harika gidiyorsun maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?