Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

DITTTT kisa sortlari, bikinileri, dumduz karin ve sutun gibi bacaklari dusun ustelik kahvenin tadi sevilmez mi yahu

sir degil ayol tvde falan da cok cikiyordu taaaa ben tr'deyken hatirliyorum aci biber metabolizma hizlandirir diye bol bol koy baharati elini korkak alistirma bas aci biberi

Düşünüyorum da kızımda yemek yememek için kaçmaya çalışıyor sürekli bu sayede emeklemeyi öğrendi:)) Bende biraz ona benzesem ya ne güzel olur

ay ne guzel canim ya ohh keyfini cikar bizim yerimize de eglen ben evde oturuyor olacagim cunku pijamalarla, yilbasi icin planim bu

sir degil ayol tvde falan da cok cikiyordu taaaa ben tr'deyken hatirliyorum aci biber metabolizma hizlandirir diye bol bol koy baharati elini korkak alistirma bas aci biberi

Fulyacım benim 24 Ocağa kadar 5 kg inmem lazım.İşe başlıyorum ya malum.İnada bindi bu iş artık.95 i gördüm.89 u görmeden işe gitmek istemiyorum.Yani 89 derken 8 li lere inebildiğimi görmek bana güç ve moral verecek.Alllahhhhhhhhhhhh sonra tutmayın beni:))))))))))))))))))))))))))
Yani tüm önerilere açığım.Zaten bu hafta listeyede giremedim

Son düzenleme:

ben de 8lere bir insem diyordum... gerisi gelecek.... ve gercekten de oyle oldu 8lerden o kadar cabuk 7lere indim ki ben bile hayret ettim sen de bu gazla devam edersen ulasirsin kisa ve uzun donem hedeflerinin hepsine ocak sonuna kadar 5 kg versem ben de 69u gormus olacagim ucundan.. ahhh sunu yazarken bile heyecan yapiyorum

kızlar :) iyi geceler hepinize :) yarın belllki giremeye bilirim. çünkü bütün günümü mutfakta geçirmek istiyorum sevgilim gelemiyor bende gidemiyorum o yüzden çok moralim bozuk. ama moralimi biraz düzelten birşey oldu bugün yaklaşık 1 yıldır görüşmediğimiz bir akrabamız vardı bugün eve geldim daha merdivende görür görmez ayyy çok güzel olmuşsun ne güzel zayıflamışsın cildinde çok güzel olmuş dedi :) ay ben bir mutlu bir mutlu oldumki sorrrrmaaayyyııınnn :) alllaaahh dünyalar benim oldu :) o hevesle 2 kilo daha vermişimdir keyiften yani o derece :) özellikle cildimin fark edilmesinede ayrı bir mutlu oldum :) paspallıktan kurtulup artık bakımlı bir bayan olma yolunda ilerliyorum :) sevincimi görmeniz lazım :) gören 36 beden oldum sanar yani o raddedeyim :)

hah iste tam da bu yuzden yarin tum gununu mutfakta gecirmemelisin ben burada olcam benimle gecir sakin abartmayin yilbasi diye valla cumaya dereceye girmeliyiz yine ona gore ayaginizi denk alin :101:

hah iste tam da bu yuzden yarin tum gununu mutfakta gecirmemelisin ben burada olcam benimle gecir sakin abartmayin yilbasi diye valla cumaya dereceye girmeliyiz yine ona gore ayaginizi denk alin :101:

yok cancazım ben yemek yaparken dünyaya kapatırım kendimi kimseciklerle konuşmam hem menümüz belli diyetisyenin verdiği menüye bağlı kalıcam kesinlikle. şeker yeme tatlı yeme ne istersen ( cips- çerez- kızartma dahil) ye dedi :) ama benim menüm belli şimdiden :) çünkü 4 günlük özel listedeyim şu anda :)

a tamam o zaman yemek pisirmek icinse olur, uygundur :129::128: ben de cok severim yemek yapmayi bu arada.. ama ozellikle de pasta kek kurabiye turu seyler tadina bakamadan yapmak her ne kadar korkunc bisi olsa da hala mutfak faaliyetlerim devam ediyor yani ediyordu... esim de diyette olacagi icin artik bir sure kek mek yapilmayacak evde.

onun da randevusunu aldik benim diyetisyenden. yarin sabah 10:30'da birlikte gidiyoruz bakalim ona da bir liste verilecek. 10-12 kg civari vermek istiyor.. erkekler zaten cok hizli veriyor gerci o 1-2 ay icinde tum kilosunu verir ben anca tingir mingir gidiyorum su an ama olsun yaza kadar cok vaktimiz var ne de olsa

Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.

Peki Çinliler neden sürekli sıcak su içer?

Vücudumuz için gerekli olan şeylerin %99'unu midemiz sayesinde alıyoruz. Yediklerimiz bizi fiziksel ve ruhsal olarak o kadar çok etkiliyor ki acı yememiz bizi daha agresif, tatlı yememiz ise bizi daha mutlu yapıyor. Hatta bu yüzden bilim adamları midemiz için 2.ci beynimiz diyorlar. Midemize en iyi gelen şey ise sıcak su.

Peki sıcak su bizim için neden iyi?

İşte binlerce yıldır bunun farkında olan Çinliler de her fırsatta sıcak su içiyor.

Midemiz vücudumuzun için bir nevi "fırın" işlevi görüyor. Midemiz yediklerimizi bakteri ve enzimlerle eritmek için ilk önce uygun ısıya getiriyor, yani tekrar ısıtıyor. Soğuk su içmek ise midemizin daha fazla enerji harcamasına neden oluyor. Ve yanında alınan diğer besinlerin sindirimini de zorlaştırıyor. Özellikle yağlar soğuk suda çok daha zor çözünüyor. Çinliler ise yemekten önce ve sonra sıcak su içerek midelerinin extra efor sarfetmesini engelliyor.

Çinliler soğuk içecekler içtiğiniz veya soğuk besinler yediğiniz zaman içsel organların daha fazla büzüldüğüne, mevcut problemleri daha da kötüleştirdiğine inanıyor. Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı SICAK suda
yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir.
Sıcak su sistemimizi temizler.

SICAK SUYUN Faydaları :
1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir,daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ilebirleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.

NE KADAR İÇMELİ? NE KADAR SICAK OLMALI? NE KADAR SIK ıÇMELı
Günce 3 kez 1 fincan için, kahve sıcaklığında. Daha fazlası daha iyidir.

Denemeye ne dersiniz?

Sabah kalktığınızda siz de güne sıcak su içerek başlamayı deneyin ve vücudunuzun nasıl tepki verdiğini kendiniz deneyimleyin.

Eğer sıcak suyun tadı hoşunuza gitmiyorsa

İçine biraz zencefil, limon, portakal yada kivi dilimi katarak suyunuzu tadlandırabilirsiniz. Yada direkt Çin usülü yeşil çay içebilirsiniz. Afiyet olsun.

emineeeeeeeeeeeğğğğğğğğ çok çılgınsın emineee sakın yapma bir daha. umarım bitter çikolatadır. bitterin diğerlerinden farklı olarak yağ yakma özelliği var ama 8 tanesinin değil tabi. ahahah daha dikkatli olalım ikimiz dee

Kızlaaar yarın giremeyebilirim belki

O yüzden hepinize mutlu,sağlıklı ve bol kilo vermeli yıllar diliyorum
Nice mutlu çıtıcık pıtıcık senelere o zaman:)Mutlu yıllar..
Kız ben sana ne diyeceğimi bilmiyorum:)Ne güzel örneksin sen öyleAklımdan içimden hep öyle geçiyor ne yalan söyleyeyim.8 i gördüm mü devamı tamamdır sanki.Ama bu sabah çok stresliyim sanki tartıda 1 kg fazlayım.Cumaya kadar tartılmasam mı acaba :18:
Ayol 36 bedene şunun şurasında ne kaldı:))))))))
Ayyy sakın kızlar.Mutfak yok.Bizim için öneli olan yeni yılda sadece hedef Kutlamalara kalabalık yemek sofralarına kısa bi süre mesafe koyalım.Cuma günü bende sürpriz yaşamak istemiyorum.(Geçen hafta listede yokum ya:)) Bu hafta acısını çıkarmam lazım

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlaaarr sabah tartıldım ve +500 gösterdi tartı. inanamadım. bu ara sürekli ileri geri gidiyor kilom. duraklama döneminde olabilirim. amaa sonra aldım mezurayı elimeee vee belimi kalçamı ölçtüm ki ne göreeyiim

3 hafta önce basenim 104 tüü bugün ise 101
3 hafta önce belim 74 tü bugün ise 70

daha ne isterim arkadaşlaaarr. kendi çapımda sabahları yaptığım fitnes hareketleri işe yarıyoorr. kol bacak hareketlerine ve mekik çekmeye devaaam

bu arada facebook kullanan ve bende halihazirda ekli olmayan arkadaslar ozelden profil linklerini ativersinler ekleyeyim
Ben mesaj atamıyorum malesef hala Sen bana gönder ben seni ekleyeyim.

Bende dün okudum bunu biyerde ama aklıma gelmedi nerde okuduğum:S Denesek ne kaybederiz ki.Akapunkturla zayıflamaya çalışanların diyetlerinde de çok gördüm ben bunu.

Kız bak çikolata yağ yakar fln bizim aklımızı çeleceksin:))))))) Zaten dayanmak çok zor:)

Bende bu sabah nerdeyse 1 kg fazla çıktım Ciddi almamaya çalışıyorum bende.Harika gidiyorsun maşallah.

Bende bu sabah nerdeyse 1 kg fazla çıktım Ciddi almamaya çalışıyorum bende.Harika gidiyorsun maşallah.

evet canım ya. en son 2 günlük bi şok diyet yaptım. ondan sonra dengem bozuldu. şok diyet falan yapmak mı bir daha tövbeee :26:

bu arada evet çikolatayı falan hiç karıştırmayayım bence deee hem ona gelene kadar neler var yağ yakan. ona bulaşan kendini alamıyor zaten yedikçe yiyor

bugün yılbaşı için dışarda olacaktım, az önce onu iptal ettim bi bahane bulup. çünkü neler yeyip içeceğimin haddi hesabı olmayacaktı. bu kaçamak olayından da kurtuldum şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…