Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MENÜÜM

sabah iki dilim tam buğday ekmeği arasına bir kibrit kutusu kadar izmir tulumuyla hazırlanmış yağsız tost
1 zeytin

ara öğün iki yemek kaşığı dolusu yoğurt.

şimdilik bu kadar.

Selam beybiler,

Nasılsınız görüşmeyeli... seng atıldım mı bebişim ben genee....

Bu günkü menüm;

Sabah
1 yumurta
1parça peynir

Ara yok

Öğlen
1 tabak sarma hazırlardan
1 kase yoğurt

ara
yok

akşam
1 tabak kıymalı makarna

akşamada muuuz yerim

hepinize güzel bir yıl diliyorum... Sevdiklerinizle sağlıklı sıhhatli bol kazançlı bol kahkahalı bir yıl olsun inşallah hepimiz için

merhaba tatlııım. sana da iyi seneleer ben busee. senin adın nedir?
bu arada o 1 tabak dolusu hazır sarma, kıymalı makarna ve MUZ sence de fazla kalorili ve yağlı şeyler değil mi? menünü bi gözden geçir derim.

DITTTT kisa sortlari, bikinileri, dumduz karin ve sutun gibi bacaklari dusun ustelik kahvenin tadi sevilmez mi yahu

Benim damak tadim kilo aldiran seylere kodlanmis ne yapiyim kahveyi seviyorum ama turk kahvesi bana cok yavan geliyo soooole basacan ustune kremayi cikolata sosu kahve o zaman kahve benim icin ama kokusuna her daim her sekilde oluyorum
ayy evt yaaaa hadi simdi paltolarin ceketlerin altina saklaniyoruz ama yazin herkes acilip sacilirken ben de ben de ben de istiyorum dumduz karin

ooo aslında birlikte diyetisyene gidiyor olmanız çok daha iyi olur sende hızlıa kilo verirsin neden dersen evde diyet yemekleri ve full motivasyon olacak çok şanslısın :) haberdar et bizide gelince :) bu arada face adresi istemişsin göndereyim mesajla sana canım :) bende aşçılık olduğu için bayılırım yemek pişirmeye böyle bırak 3 gün çıkmam mutfaktan tek sevmediğim şey gerideki bulaşıklar

:) canım iyi işte ne güzel bak bu hafta listeyede gireceksin bir güzel kilo vermeye devam ediceksin :) 36 bedene ne mi kaldı valla benim bayaaa bir yolum var yaklaşık 12 13 kilo civarında :)

memnun oldum Busecim.... oooff ben koptum gidiyorum zaten :))) adım betül.... bu aralar ev taşıdım bilmem ne derken negüzel oturttuğum düzenim bozuldu..... tekrar toparlıcam inşallah.... bir kaç haftadır abuk sabuk yediğim için bu gün böyle güzel yemek yiyeyim dedim :))

yarın adam olcam söz....

günaydın hatunlar nasılsınız?? bugün yeni yıl sabahı yani yılın son günü sabahı :) bugünün yemek menüleri benden olacak bakalım neler yapacağım öğlene ve akşama et yazmıştı diyetisyenim :) öğlen balık yapmayı planlıyorum akşama allah kerim :) tatlı yasak malum :) bu arada dün akrabanm zayıflamışsın deyince aklıma geldi gidip tartıya çıktım sabah hemen 70.3 çıktım kıyafetlerle :) sanırım bu hafta diyetisyenimin yanında çikolata yiyeceğiz :) 69 a inince bana çikolata ısmarlayacak söz verdi :) kahveyle içicez birlikte :) sanırım cumartesiye kadaar 69 u görürüm :) görürsem herkese benden çikolata :)

aahhhhhh ahhhhhhhhh ne bitteri yaaaa Godiva'nin truffel lerinden yediiiiim:125:yedikten sonra beynime kan gitti yani aklim basima geldi bi bakiyim dedim kac kaloriabbboooooo herbiri 100 kalori :84:

anaammm 36 beden mi diyor birileriii.... 38 i göriiim öpüpte başıma koycam.... vallaa bir aydır tartılmıyorum.... yarın sabah tartılayım bakiim.... akıbetim nedir acep....

aahhhhhh ahhhhhhhhh ne bitteri yaaaa godiva'nin truffel lerinden yediiiiim:125:yedikten sonra beynime kan gitti yani aklim basima geldi bi bakiyim dedim kac kaloriabbboooooo herbiri 100 kalori :84:

yok artıııııııkkkkkkkkkk kutuyu bitirmişsin emineeeeeee

Son düzenleme:
anaammm 36 beden mi diyor birileriii.... 38 i göriiim öpüpte başıma koycam.... vallaa bir aydır tartılmıyorum.... yarın sabah tartılayım bakiim.... akıbetim nedir acep....

tartıl bakalım. şok yaşarsan da moralini bozma. ben de taşınma süresinde 2,5 kg almıştım. durmadan lahmacun yiyordum ya da pide ben 38 bedenim şuan ama artık 36 olmak istiyorum. neyimiz eksik yaa olcam da olcam. bi olayım öncesi ve sonrasını paylaşırım arkadaşlar.

ben dedim 36 beden falan :) valla canım dün akrabamız böyle bir gazladı beni görür görmez amanda aman zayıflamış cildin güzelleşmiş falan deyince şok yaşadım :) birde sabah o gazla hemen tartıya çıktım gece dayanamadım sabahı sabah ettim resmen :) sabahki sonuç 70.3 ama kıyafetlerle falna:d geçenn gümn diyetisyene gideceğim sabah aynı kıyafetlerle tartıldığımda 71.5 çıkmıştım diyetisyende 71.0 çıktım dı :) 500 gram fark ediyor yani :) o yüzden bir mutlu oldumki sorma kendimi 36 beden hissettim :) ama yapıcam sırf benden zayıf olduğu için benden daha uzun görünen ama aslında benden kısa olan bir kuzenim var ve ben de artık 15 cm lik topukluları zarif bir şekilde taşımak istiyorum :) pantalon alırken aa bu bol geldi bunun bir beden küçüğü varmı demek istiyorum :) o yüzden ne yapıp edip 36 olacağım kaçarı yok :) kemiklerim müsade edermi emin değilim ama diyetisyen 60 da diretsede ben 55 olucam acayip karar verdim :) zayıfladıkça daha uzun görünüyor insanlar bunu anlıyorum :)

Kız ben 30 kg vercem senin kadar ümitsiz değilim:))))))))))))))))) benimde ümidimi kırma hıhhhhhhdiyeti her bozduğumda aradan aylar geçer ve ben bak şimdi yemesen 10 kg vermiş olurdun diye kendime kızarım.Demekki zaman akıııppp gidiyorrr biz yerken.
Sana benden bi tane uçan tekme Vallahi zor tutuyorum kendimi yememek için buda kalkmış çikolata ısmarlıyor
yok artıııııııkkkkkkkkkk kutuyu bitirmişsin emineeeeeee
Kilo vereyim derken 1000 kalori almış bizim emine:125:

ay yok ya daha hizli veremem, evde cikolata da olsa diyet yemegi de olsa benim yedigim hep ayni seyler zaten. neyse az once eve geldik, esim su an resmen diyete baslamis durumda. normalde sabahlari kahvalti etmeyen, aksam ustune kadar acikmayan adam diyetisyenden cikar cikmaz aciktim dedi. yol boyunca gordugumuz her restoranta ac kedi gibi bakti tamamen psikolojik, yiyemeyecegini biliyor ya

11.8 kilo vermesi gerekiyormus 1.5 ay falan surecek diyeti... erkekler daha hizli veriyor ya. haksizlik bu

bulasiklara gelince benim oyle bir derdim yok esim yikar cunku bulasiklari hehe hatta su an ben bu satirlari yazarken o mutfakta bulasik yikiyor. gideyim bir resmini cekeyim hatta dur belge olsun kayitlara gecsin

buyrun

Kilo vereyim derken 1000 kalori almış bizim emine:125:

cidden

ee o zaman sen 60lari goruyorsun bir dahaki tarti gunu kesin hatta kiyafetsiz simdi de 60lari ucundan gormus olabilirsin darisi basimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de ne yapip edip 36 olmak istiyorum ama 38de kalsam da problem degil hatta opup basima koyarim o kadar uzun zamandir zayif olmadim ki 36 beden olabilecek bir yapim var mi ona bile emin degilim. ama kemiklerim cok incedir bileklerim falan cop gibi minicik. ona dayanarak olurum gibi geliyor bilmiyorum :18:

slm kızlar,
çok geçtim ama malum yıl sonu yoğun geçiyor.

sabah
kaşar:26:dometes.ve marullu sandivic

ara öğün
kıraz saplı birberiyeli çay karışımı

öğle yemeği
mantarlı karışık sebze yemeği 1 kase yoğurt
azıcık kadayıf (2 çatal kadar)

Allahım ben bu günleri görebilecekmiyim Yok yaw yıkatamam heralde.Koy makineye ben ne yıkıycam derr:))))))))

demek senden bana uçan tekme he :) ayy çok güldüm kız :)yok kız ümidimi kırmıyorum :) kemik yapım müsait değil 36 bedene o yüzden :) kemiklerin üstüne sadece deri çek yine 36 olmaz yani ama azmettim sabrın sonu selamettir diyip gazladım kendimi :)

bu modelin aynısından istiyorum bende :) umarım benimkide böyle olur :) istediğiniz temizlik yapılır ama bir tek bulaşık yıkamayı sevmem ben yemek ütü çamaşırı elde yıka desin yıkarım ama bulaşık deyince midem kalkıyor resmen :) canım belkide hep aynı beslendiğin için kilo vermen yavaştır diyetsiyenine gittiğinde söyle durumu. çünkü belli bir süre aynı beslendiğinde vücut kendini ona şartlıyor ve kilo vermiyorsun. koruma programları daha çok öyle oluyor yani :)

mutlakaa :) 1 kilonun üstünde vermiş olarak tartı listesinde yerimi alıcam sanırım :) evet kıyafetleri çıakrtırsam muhtemelen 69 küsür çıkarım yani :) bi 69 olayım önce ablamı arayıp ooohhh ben 69 oldum diycem :) ilk yapıcağım şey o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…