- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.921
Bende daha acıkmadım valla diğer öğünler için yaptım lapayı duruyo.Aynen ben de dayanamam zaten ama bi ara yine 2 günlük kabak çorbası diyeti yapmıştım ondan iyidirEvvet canım bende bi rahatlamış hissediyorum.Birazdan da üşenmezsem yürüyüşe çıkıcam Acaba ne kadar vericez yaa:26:
daha zayif degilim ama artik cok sisman da durmuyorum balik eti moduna geldim cok sukur artiktesekkur ederim
orumcekten cok korkarimingiltere'de hic bocek yok diye seviniyordum ama o kadar cok orumcek var ki... burasi orumcek cenneti resmen. 2 gun icinde kocaman yusyuvarlak bir ag yapiveriyorlar bahcede istedigin kadar temizle.. evde mirlayan kedi olayi cok guzel biz de martta bir aksilik olmazsa yeni evimize tasindigimizda minik bir kedi daha evlat edinecegiz simdiden heyecanla bekliyorum o ani insan depresyona bile giremiyor onlarin yaninda biliyor musun. moralin bozuksa veya sinirliysen eve gelmissen kedin gelip bacaklarina surtunup mir mir yapinca hicbir sey kalmiyor o sinirden geriye
kizlar basladiniz mi simdi pirinc lapasi diyetine? nasil gidiyor? bi fotografini cekin de paylasin meraktayim su lapa nasil biseymis
kizlar basladiniz mi simdi pirinc lapasi diyetine? nasil gidiyor? bi fotografini cekin de paylasin meraktayim su lapa nasil biseymis
bilmiyoruuum 1 kilo versem bana öyle de bir yeter kiii anlatamam sanaaa
yarın akşam çaya amcalar geliyor. kuzenlerim de olacak yani. ne yapacağım bilmiyorum :18:
pastalar börekler çörekler oooff ama ben elma yiyeceğim. şimdiden kendimi buna hazırlıyorum. ben de 60 mekik çektim, 50 sol, 50 sağ bacak, 30 sağ, 30 sol kol hareketi yaptım. fitness ladım yani yinesen de yürü bakalım. yak kalorileri :13:
bugün başladık fulyacım. fena değil yani iyi gidiyor. 2 günlük zaten bu diyet ve iyi ki de 2 günlük. daha fazla dayanılmaz çünkü. lapa tek başına iyi ama bir de baharat katıyoruz içine. o zaman hiç güzel olmuyor bence. görüntü olarak normal pilavın aynısı görünüyor. hiçbir fark yok. sadece bu yağsız ve tuzsuz pişiriliyor.
bence gayet de zayıfsın hele o kollar neeeee :13:kollarım öyle zayıf olsa daha ne isteriimama tabi ki insan en iyi kendini bilir. sen ne zaman zayıfım dersen o zaman zayıfsındır sorma ben de esasında örümcekten çok korkarım ama öylece ağını yapmış duruyordu kıyamadım. sonra da ağını bozmadım. o da wc deki minik sineklerle ilgileniyordu. ben de onu kontrol ediyordum yine ne yemiş ne avlamış diye ehehe. aramızda garip bir bağ vardı. wc yi temizlerken oraya dokunmuyordum. bir gün kendiliğinden çekti gitti. gidince bozdum ağını ben de. işte çok değişik ya hayvan sevgisi. sinekleri de öldüremiyorum bu yüzden. sivri sinek odadan çıksın diye bin takla atıyorum. bi keresinde 3 gün sivri sinekle yaşadım odamda.
anladim canim, kolay gelsin o zaman zaten 2 gunlukmusbakalim ne kadar gidecek
kollar bacaklar falan ince de.. gobek ve toto malesef sorun :26:
orumcekle aranizda garip bir bag mi vardi?? su an koptum yalnizama terkedilmissin iste bak nankor hayvanmis
ben de sinekleri falan kovuyorum oldurmek istemem hic. hepsi can sonucta yazik.. simdi agresif bir vejeteryan olarak o oldurup yediginiz tavuk inek ve baliklar hakkinda da yorum yapardim amaaaa neyseo konu cooook uzar o yuzden en iyisi hic girmemek
Bende 2 verirsem çok sevinicem sonrada pazartes,ye kadar 1 kilo verirsem ohhhhYıllar sonra kendimi 70 in altında görücemm
Şşşşş yok öyle pastalarmş böreklermiş kızarım vallakomşumuzda bize pide kek falan yollamış bende kendimi odama kapattım onlar bitirene kadar çıkmıcam
evet terk edildim kıymetim bilinmedibence dee o konuya hiç girme çıkamayız sonra boğuluruz. yalnız bu diyetle 1 kilo 200 gr. verebilirsem yıllar sonra ilk kez 57 leri görmüş olcaam. bu bi rüyaaaaaa
kizlar esim pazartesi diyete basladi ya yazik dun gece ruyasinda pizza yedigini gormus sabah anlatirken neredeyse aglayacakti haha kiyamam ya oiyacliktan oldu garibim basi da feci agriyordu ilk gun ilac alip erkenden yatti yilbasi gecesiydi hem de, gram bozmuyor aferin ona
vay canınaa hem de yılbaşı günü bozmadıı. gerçekten tebrik.benim de senin gibi eşim olsa ben de bozmam. bizim gaz bombamızsın fulyaaa. sen ve o uzun yazıların olmasa kendimi salabilirdiiim
şeymiiiş ben de 1.200 gr felan verirseem yıllar sonra 57 leri görmüş oluyoruuum.yarın kendimi yememek çok pis tutcam bu rüyayı bozamam hiç gideyim biraz daha bacak çalışıp mekik çekeyim
Bende bende o zaman bırakmak yokkBende yürüyüşe çıkamadım mekik falan çekicem akşamm
DIT! salmak yokgelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim
DIT! salmak yokgelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim
ay evet keşkeeeeağlaya ağlaya eve gelir hırslanırdık hakaretleri yedikten sonra bu arada fulyacım takım kaptanımız kim? :26:
kızlaaar imdat çok fenayım.diyet falan hak getire. mide bulantısı, karın ağrısı ve mide ağrısından ölüyorum.biri bitiyor biri başlıyor.dün akşamdan beri bağırsaklarımda bişicikler kalmadı. Lavaboyu ziyaret ediyorum sürekli. bağırsaklarımı dahada çalıştırır diye bitki çaylarımı bile içemedim. çoook fena üşütmüşüm ben.
kızlaaar imdat çok fenayım.diyet falan hak getire. mide bulantısı, karın ağrısı ve mide ağrısından ölüyorum.biri bitiyor biri başlıyor.dün akşamdan beri bağırsaklarımda bişicikler kalmadı. Lavaboyu ziyaret ediyorum sürekli. bağırsaklarımı dahada çalıştırır diye bitki çaylarımı bile içemedim. çoook fena üşütmüşüm ben.
ivit cok pis aglatirdim jillian michaels gibi aynikaptanimiz seng, kaptan yardimcimiz da betul :124:
mikrobik de olabilir canim sut ve sut urunlerinden uzak dur bir suregecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?