Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bilmiyoruuum 1 kilo versem bana öyle de bir yeter kiii anlatamam sanaaa

yarın akşam çaya amcalar geliyor. kuzenlerim de olacak yani. ne yapacağım bilmiyorum :18:
pastalar börekler çörekler oooff ama ben elma yiyeceğim. şimdiden kendimi buna hazırlıyorum. ben de 60 mekik çektim, 50 sol, 50 sağ bacak, 30 sağ, 30 sol kol hareketi yaptım. fitness ladım yani yine sen de yürü bakalım. yak kalorileri :13:

bence gayet de zayıfsın hele o kollar neeeee :13:kollarım öyle zayıf olsa daha ne isteriim ama tabi ki insan en iyi kendini bilir. sen ne zaman zayıfım dersen o zaman zayıfsındır sorma ben de esasında örümcekten çok korkarım ama öylece ağını yapmış duruyordu kıyamadım. sonra da ağını bozmadım. o da wc deki minik sineklerle ilgileniyordu. ben de onu kontrol ediyordum yine ne yemiş ne avlamış diye ehehe. aramızda garip bir bağ vardı. wc yi temizlerken oraya dokunmuyordum. bir gün kendiliğinden çekti gitti. gidince bozdum ağını ben de. işte çok değişik ya hayvan sevgisi. sinekleri de öldüremiyorum bu yüzden. sivri sinek odadan çıksın diye bin takla atıyorum. bi keresinde 3 gün sivri sinekle yaşadım odamda.

kizlar basladiniz mi simdi pirinc lapasi diyetine? nasil gidiyor? bi fotografini cekin de paylasin meraktayim su lapa nasil biseymis

bugün başladık fulyacım. fena değil yani iyi gidiyor. 2 günlük zaten bu diyet ve iyi ki de 2 günlük. daha fazla dayanılmaz çünkü. lapa tek başına iyi ama bir de baharat katıyoruz içine. o zaman hiç güzel olmuyor bence. görüntü olarak normal pilavın aynısı görünüyor. hiçbir fark yok. sadece bu yağsız ve tuzsuz pişiriliyor.

kizlar basladiniz mi simdi pirinc lapasi diyetine? nasil gidiyor? bi fotografini cekin de paylasin meraktayim su lapa nasil biseymis

Valla pek merak edilicek bişey değil kuzucum baharatlayınca bence Ama bidaha yemeden önce çekiyim koyarım

Bende 2 verirsem çok sevinicem sonrada pazartes,ye kadar 1 kilo verirsem ohhhh Yıllar sonra kendimi 70 in altında görücemm

Şşşşş yok öyle pastalarmş böreklermiş kızarım valla komşumuzda bize pide kek falan yollamış bende kendimi odama kapattım onlar bitirene kadar çıkmıcam

Son düzenleme:

anladim canim, kolay gelsin o zaman zaten 2 gunlukmus bakalim ne kadar gidecek

kollar bacaklar falan ince de.. gobek ve toto malesef sorun :26:

orumcekle aranizda garip bir bag mi vardi?? su an koptum yalniz ama terkedilmissin iste bak nankor hayvanmis
ben de sinekleri falan kovuyorum oldurmek istemem hic. hepsi can sonucta yazik.. simdi agresif bir vejeteryan olarak o oldurup yediginiz tavuk inek ve baliklar hakkinda da yorum yapardim amaaaa neyse o konu cooook uzar o yuzden en iyisi hic girmemek

evet terk edildim kıymetim bilinmedi bence dee o konuya hiç girme çıkamayız sonra boğuluruz. yalnız bu diyetle 1 kilo 200 gr. verebilirsem yıllar sonra ilk kez 57 leri görmüş olcaam. bu bi rüyaaaaaa

şeymiiiş ben de 1.200 gr felan verirseem yıllar sonra 57 leri görmüş oluyoruuum. yarın kendimi yememek çok pis tutcam bu rüyayı bozamam hiç gideyim biraz daha bacak çalışıp mekik çekeyim

kizlar esim pazartesi diyete basladi ya yazik dun gece ruyasinda pizza yedigini gormus sabah anlatirken neredeyse aglayacakti haha kiyamam ya oiy acliktan oldu garibim basi da feci agriyordu ilk gun ilac alip erkenden yatti yilbasi gecesiydi hem de, gram bozmuyor aferin ona

vay canınaa hem de yılbaşı günü bozmadıı. gerçekten tebrik. benim de senin gibi eşim olsa ben de bozmam. bizim gaz bombamızsın fulyaaa. sen ve o uzun yazıların olmasa kendimi salabilirdiiim

vay canınaa hem de yılbaşı günü bozmadıı. gerçekten tebrik. benim de senin gibi eşim olsa ben de bozmam. bizim gaz bombamızsın fulyaaa. sen ve o uzun yazıların olmasa kendimi salabilirdiiim

DIT! salmak yok gelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim

şeymiiiş ben de 1.200 gr felan verirseem yıllar sonra 57 leri görmüş oluyoruuum. yarın kendimi yememek çok pis tutcam bu rüyayı bozamam hiç gideyim biraz daha bacak çalışıp mekik çekeyim

Bende bende o zaman bırakmak yokk Bende yürüyüşe çıkamadım mekik falan çekicem akşamm

Bende bende o zaman bırakmak yokk Bende yürüyüşe çıkamadım mekik falan çekicem akşamm

eveet o zaman evde fitness yapıyorsun benim gibi bugüüün. şimdi 50 mekik daha çektim, 60 ar bacak, 30 ar kol çalıştım. sabah da çalışmıştım bunun aynı gibi. oh oh ohhh

DIT! salmak yok gelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim

ay evet keşkeeee ağlaya ağlaya eve gelir hırslanırdık hakaretleri yedikten sonra bu arada fulyacım takım kaptanımız kim? :26:

kızlaaar imdat çok fenayım.diyet falan hak getire. mide bulantısı, karın ağrısı ve mide ağrısından ölüyorum.biri bitiyor biri başlıyor.dün akşamdan beri bağırsaklarımda bişicikler kalmadı. Lavaboyu ziyaret ediyorum sürekli. bağırsaklarımı dahada çalıştırır diye bitki çaylarımı bile içemedim. çoook fena üşütmüşüm ben.

ay evet keşkeeee ağlaya ağlaya eve gelir hırslanırdık hakaretleri yedikten sonra bu arada fulyacım takım kaptanımız kim? :26:

ivit cok pis aglatirdim jillian michaels gibi ayni kaptanimiz seng, kaptan yardimcimiz da betul :124:

mikrobik de olabilir canim sut ve sut urunlerinden uzak dur bir sure gecmis olsun

evet canım fulyanın dediği gibi uzak dur süt ürünlerinden :26:çok geçmiş olsun. şimdi sağlığını düşün. bağırsaklarının normale dönmesi için patates haşlaması öneririm sana. senin durumuna iyi gelecektir. patates yememeni gerektiren şeker falan gibi bir rahatsızlığın yoksa tabi. bir de kızarmış ekmek çok iyi gelir.

Canım çok geçmiş olsunn buseninde dediği gibi haşlanmış patates tuzlu çubuk falan yersen iyi gelebilirr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…