Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar.Güne iyi başladığımı zannetmiştim.YGS başvurumu yaptım bir anda özgüvenim geldi ama sanki birileri bugün beni üzmek için sözleşmiş gibi üstüme geliyor.Hani demiştim ya yeni yıla aşkla girdim galiba diye bu gün avcumu yaladım.Bu erkeklerin hepsi berbat insanlar galiba.Sanki çok tipi varmış hint kumaşıymışta bulamazmışım gibi bi de bu gece ''birine'' gideceğini söylüyor... Ama bilmiyor ki neler yapacağım ona.Salaklık bende anlamışsın en başında bunun odun olduğunu aşkı tek bir şeyden ibaret sandığını daha ne yapıcı davranıyosun.

kusura bakmayın yaa bi anda döküldüm..Ne diyecektim nerelere geldim.sonraki mesaja yazayım bari.

sen de katil :129::122:

fulyacım yalnız şeymayla ben (marti) lapa diyeti yapmaya başladık bugün. ikimizin de mide şiş. sorun değil ölçerim ama fazla gelirse 2 hafta sonra sanki biz sizden çok incelmişiz gibi yanlış bi ölçü çıkabilir ortayaaa. nasıl yapalııım? sabah aç karnına mı ölçü alsak hepimiz diyorum? yine çekelim mekiği ama yarın sabah ölçü alalım bence mide boşken. ne dersiiniiiz? :26:

Aynen ben de çok merak ediyorum şu an sanki hiç bi işe yarammış gibi geliyo nedense:26:

nedense bana da öyle geliyor demiycem nedeni belli, şişlik

Lütfen yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemedim sizinle

Cuma gününün kilosunu, hedefini bildirsin...

aynen bende onu dicektim şimdi ölçtüm ben bile korktum valla ölçülerimden belde sıkıntı yokta göbeeek

Bel:75
Göbek:97

Evet evet yarın sabah tartılır tartımaz gelicem buraya ha eğer gelmezsem verememişimdir

ne kusuru canım benim. boş ver üzme kendini. hepsi aynı değil ama ümidini de kesme. kendi kaybeder. senin bi hatan suçun yok. hem birisine gitmek de neymiş. şimdi konuşturmasın beni. öyle bi insansa zaten hiç işin olmasın. sen yine aşkı bulursun canıım

ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı. bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi

merhaba seng. önemli değil, kusur ne demek adım buse. seninki nedir?

bildirim de yaparım.

cuma 58.7
hedef 47

boy 1.58

tamaam merak etmeee. tartıldığım gibi burdayım canıım. ama yarın sabahtan işlerim var, kalamam pek ama yazıp çıkarım, öğlen geliriim.

Çoğu öyle canım o yüzden sen bunun için hiç üzülme doğru aşkı doğru insanı bulduğunda görüyosun zamanında nelere boşuna üzülmüşüm diye.Sıkma canını bak değicek biri de değilmiş zatenn.

ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı. bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi

bilmiyorum ki tatlım. erkek milleti sağı solu belli olmaz, gerçi bizim de belli olmuyor ama megaloman falan mıydı acaba. seni kendine aşık mı etmek istedi. çok da takılma. seni deniyor bile olabilir şuan, ne tepki vereceksin diye. her şey olabilir yani. bu aşk meşk işleri ince işler zor işler. bol şans bebeğim.

evet değil ama farkında olmadan umut bağlamışım :/ inşallah allah onunda canını benimle yakar.

ilk başta kızgınlığımı belli ettim. Ne bu snir dedi.tabi o an hiçde açık sözlü olmadım.Biraz kötü konuştum.sinir etme beni karşında arkadaşın yok dedi.ne var dedim sustu...

ilk başta kızgınlığımı belli ettim. Ne bu snir dedi.tabi o an hiçde açık sözlü olmadım.Biraz kötü konuştum.sinir etme beni karşında arkadaşın yok dedi.ne var dedim sustu...

susmuş işte cevap ortada kendini bir şey sanmasına müsaade etme sen de öyleyse, madem ne arkadaşın ne de sevgilin olabiliyor. öylece kala kalsın azıcık. bilmiyorum canım ya bu ilişkiler konusunda pek iyi değilim. şimdi seni yanlış yönlendirmiyim. sen içinden nasıl geliyor, mantığını da kullanıp ona göre davran artıkın.

evet değil ama farkında olmadan umut bağlamışım :/ inşallah allah onunda canını benimle yakar.

Daha fazla üzülme dicem ama ne kadar işe yarar bilemiyorum ama sen üzülme yine de.Üzülmene değmez ve her an ne olacağı belli olmaz bi bakmışsın hayatının aşkını bulmuşsun canım lütfen çok sıkma canını

canim bosver yaaa odun icin uzulmeye degmez
ben bisey sormak istiyorum ygs yilda bir defa mi basvurulabiliyor ben yurtdisindayim sistemden uzak oldugum icin pek bilgim yok biraz anlatabilir misin?

öylece kala kalacak zaten. arada yazıyorm ya kısa cevap veriyor ya hiç vermiyor.Bende bir tripli konuşuyorum bir canım diyorum bir öyle yapacam bir böyle.Ama aslında bitti benim için..

canim bosver yaaa odun icin uzulmeye degmez
ben bisey sormak istiyorum ygs yilda bir defa mi basvurulabiliyor ben yurtdisindayim sistemden uzak oldugum icin pek bilgim yok biraz anlatabilir misin?

tabi ki canım.Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınavı(ösys) yılda bir kez oluyor.2 aşamada.YGS ilk aşaması bu yıl 24 Martta.İkinci aşama LYS. 5 oturumu var.Okumak istediğin bölüm hangi alanlardan alıyorsa o sınavlara giriyorsun.Edebiyat-coğrafya, Tarih-coğrafya-felsefe grubu, matematik-geometri, fen bilimleri, yabancı dil. aklıma bunlar geldi özellikle öğrenmek istediğin birşey varsa sor.

Cuma ? hedefim 60

ezdirme kendiniindir gozune gozune bak arkandayiz kimse seni uzemez hakki yok istedigi kadar guzel seyler yazsin,istedigi kadar guzel baksin

Busecim cok tatlisin yaaaaa cok da dogru soooluyosunoyle bilmis bilmis yazacagina git mekik cekmeye basla

öylece kala kalacak zaten. arada yazıyorm ya kısa cevap veriyor ya hiç vermiyor.Bende bir tripli konuşuyorum bir canım diyorum bir öyle yapacam bir böyle.Ama aslında bitti benim için..
kendi kaybeder hic geri adim atma seviyosa ne yapar yapar gelir seni uzdugu icin ozur diler gonlunu alir

Lapa yiyen arkadaslarim tatsiz tuzsuz hangi gune kadar yiyeceksiniz hayat standarti halind gelmezki bir omur lapayla gecmez onun yerine protein agarlikli beslenmeye calisin bence yumurta yiyin mesela sabahlari lapann hcbir besin degeri yok halsiz dusersiniz dikkat daganikligi vb seyler yasama riskiniz artabilir onun yerine porsiyon azaltmaya gidin derim ben nacizhane

Busecim cok tatlisin yaaaaa cok da dogru soooluyosunoyle bilmis bilmis yazacagina git mekik cekmeye basla

ehehe bak bak bana diyeneee ben çektim mekiğimi bugün bi keree sen çektin mi bakim emineeeğğ kafiyeli oldu bi deeğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…