- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.961
sen de katil :129::122:
Aynen ben de çok merak ediyorum şu an sanki hiç bi işe yarammış gibi geliyo nedense:26:
fulyacım yalnız şeymayla ben (marti) lapa diyeti yapmaya başladık bugün. ikimizin de mide şiş. sorun değil ölçerim ama fazla gelirse 2 hafta sonra sanki biz sizden çok incelmişiz gibi yanlış bi ölçü çıkabilir ortayaaa. nasıl yapalııım? sabah aç karnına mı ölçü alsak hepimiz diyorum? yine çekelim mekiği ama yarın sabah ölçü alalım bence mide boşken. ne dersiiniiiz? :26:
nedense bana da öyle geliyor demiycem nedeni belli, şişlik
Merhabalar.Güne iyi başladığımı zannetmiştim.YGS başvurumu yaptım bir anda özgüvenim geldi ama sanki birileri bugün beni üzmek için sözleşmiş gibi üstüme geliyor.Hani demiştim ya yeni yıla aşkla girdim galiba diye bu gün avcumu yaladım.Bu erkeklerin hepsi berbat insanlar galiba.Sanki çok tipi varmış hint kumaşıymışta bulamazmışım gibi bi de bu gece ''birine'' gideceğini söylüyor... Ama bilmiyor ki neler yapacağım ona.Salaklık bende anlamışsın en başında bunun odun olduğunu aşkı tek bir şeyden ibaret sandığını daha ne yapıcı davranıyosun.
kusura bakmayın yaa bi anda döküldüm..Ne diyecektim nerelere geldim.sonraki mesaja yazayım bari.
ne kusuru canım benim. boş ver üzme kendini. hepsi aynı değil ama ümidini de kesme.kendi kaybeder. senin bi hatan suçun yok. hem birisine gitmek de neymiş. şimdi konuşturmasın beni. öyle bi insansa zaten hiç işin olmasın. sen yine aşkı bulursun canıım
Lütfen yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemedim sizinle
Cuma gününün kilosunu, hedefini bildirsin...
aynen bende onu dicektim şimdi ölçtüm ben bile korktum valla ölçülerimden belde sıkıntı yokta göbeeek
Bel:75
Göbek:97
Evet evet yarın sabah tartılır tartımaz gelicem buraya ha eğer gelmezsem verememişimdir
Merhabalar.Güne iyi başladığımı zannetmiştim.YGS başvurumu yaptım bir anda özgüvenim geldi ama sanki birileri bugün beni üzmek için sözleşmiş gibi üstüme geliyor.Hani demiştim ya yeni yıla aşkla girdim galiba diye bu gün avcumu yaladım.Bu erkeklerin hepsi berbat insanlar galiba.Sanki çok tipi varmış hint kumaşıymışta bulamazmışım gibi bi de bu gece ''birine'' gideceğini söylüyor... Ama bilmiyor ki neler yapacağım ona.Salaklık bende anlamışsın en başında bunun odun olduğunu aşkı tek bir şeyden ibaret sandığını daha ne yapıcı davranıyosun.
kusura bakmayın yaa bi anda döküldüm..Ne diyecektim nerelere geldim.sonraki mesaja yazayım bari.
ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı.bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi
Çoğu öyle canım o yüzden sen bunun için hiç üzülme doğru aşkı doğru insanı bulduğunda görüyosun zamanında nelere boşuna üzülmüşüm diye.Sıkma canını bak değicek biri de değilmiş zatenn.
bilmiyorum ki tatlım. erkek milleti sağı solu belli olmaz, gerçi bizim de belli olmuyor amamegaloman falan mıydı acaba. seni kendine aşık mı etmek istedi. çok da takılma. seni deniyor bile olabilir şuan, ne tepki vereceksin diye. her şey olabilir yani. bu aşk meşk işleri ince işler zor işler. bol şans bebeğim.
ilk başta kızgınlığımı belli ettim. Ne bu snir dedi.tabi o an hiçde açık sözlü olmadım.Biraz kötü konuştum.sinir etme beni karşında arkadaşın yok dedi.ne var dedim sustu...
evet değil ama farkında olmadan umut bağlamışım :/ inşallah allah onunda canını benimle yakar.
susmuş işte cevap ortadakendini bir şey sanmasına müsaade etme sen de öyleyse, madem ne arkadaşın ne de sevgilin olabiliyor. öylece kala kalsın azıcık. bilmiyorum canım ya bu ilişkiler konusunda pek iyi değilim. şimdi seni yanlış yönlendirmiyim. sen içinden nasıl geliyor, mantığını da kullanıp ona göre davran artıkın.
Daha fazla üzülme dicem ama ne kadar işe yarar bilemiyorum ama sen üzülme yine de.Üzülmene değmez ve her an ne olacağı belli olmaz bi bakmışsın hayatının aşkını bulmuşsun canım lütfen çok sıkma canını
canim bosver yaaa odun icin uzulmeye degmez
ben bisey sormak istiyorum ygs yilda bir defa mi basvurulabiliyor ben yurtdisindayim sistemden uzak oldugum icin pek bilgim yok biraz anlatabilir misin?
öylece kala kalacak zaten. arada yazıyorm ya kısa cevap veriyor ya hiç vermiyor.Bende bir tripli konuşuyorum bir canım diyorumbir öyle yapacam bir böyle.Ama aslında bitti benim için..
Cuma ? hedefim 60Lütfen yeni gelen arkadaşlar kusura bakmayın ilgilenemedim sizinle
Cuma gününün kilosunu, hedefini bildirsin...
ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı.bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi
Busecim cok tatlisin yaaaaa cok da dogru soooluyosunsusmuş işte cevap ortadakendini bir şey sanmasına müsaade etme sen de öyleyse, madem ne arkadaşın ne de sevgilin olabiliyor. öylece kala kalsın azıcık. bilmiyorum canım ya bu ilişkiler konusunda pek iyi değilim. şimdi seni yanlış yönlendirmiyim. sen içinden nasıl geliyor, mantığını da kullanıp ona göre davran artıkın.
kendi kaybeder hic geri adim atmaöylece kala kalacak zaten. arada yazıyorm ya kısa cevap veriyor ya hiç vermiyor.Bende bir tripli konuşuyorum bir canım diyorumbir öyle yapacam bir böyle.Ama aslında bitti benim için..
Busecim cok tatlisin yaaaaa cok da dogru soooluyosunoyle bilmis bilmis yazacagina git mekik cekmeye basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?