- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.941
şeymiiiş nasıl gidiyor diyeet? ben şimdi yeşil çay içeceğim. sonra da pirinç lapamı yiyeceğim akşam yemeği olarak. sonra da çok acıkırsam elma yiyeceğim yatmaya yakın.
mide ağrımı geçirecek diye süt de içtim sabah peynirde yedim.:26:
Ya ben ikinci lapamı bile zor yedim canım hiç bişey istemedi bidaha yemem sanırım.Bende daha demin 2 kuru kayısıyla 5 badem yedim akşam da yeşil çay ve 1 portakal yemeyi düşünüyorum.Bol bol da tarçınlı su içtimmYarında sabah lapa öğlen salata akşam yine lapa yapmayı düşünüyorum canım
hadi yaa. ikincisinde ben de zorlandım ama yiycem. yemek gerekiyormuş. olsun yapamıyorsan o kadar yap sen de. faydası olacaktır yine de. yiyorsun cünkü nasılsa az da olsa.
Yemeye çalışırım canım bi iki saat sonra çünkü hiç aç hissetmedim tadından falanda değil
şimdi kalktım masadan. çok kötü geldi lapanın tadı. tabağın yarısını bıraktım. yiyemedim daha fazla. zaten bi şişlik oldu bende akşama doğru. :26:sen de durumlar nasıl? bir saat sonra falan da elma yiyeceğim yine. bari ağzımın tadı düzelsin.
ya evet hatta 65 olsam ne guzel olur ama 10 kg biraz zor veririm menume ekleme yaptiklarindan beri gramla veriyorum. hatta gecen cumadan beri 900 gram almis gorunuyorum nasil istir cozemedim su mu tuttum acaba. bu yemeyle kilo almak imkansiz cunku. gerci 1 hafta oldu tuvaletin yolunu da unuttum.. dun gece sinameki almistim ama o da ise yaramadiilk kez oluyor boyle. hic ise yaramadi hem de... poffff.. neyse, mekik olayina katilirim eger sen de yapacaksan. olcu alalim bel ve gobekten yazalim bir yere. sonra mekige baslayalim ama hic ara vermek yok her gun yapalim. ay sonunda olculeri karsilastiririz bakalim ne kadar incelmisiz.. kabul mu?
hosgeldin yeeeeeewrum
Aman arkadasini da dusunen iyi kalpli arkadasim dusunmen yeter ben simdi bunu dusunur hem guler hem yururumhah tamam simdi olduiyice sarip sarmalan ki donmayasin sana minik yun bir burunluk da orebilirim istege bagli olarak
kabul olmaz olurmu canımm :) bu akşam mı başlayalım yoksa yarınmı?? ben yarın spora gidiyorum ısınmadan mekik çekmek istemiyorum annemi ikna edersem eğer koşu bandını odama çekicem. eğer öyle olursa her gün en az 1 2 saat yürürüm :) birde odama ses sistemi ile dvd alacağım yani annemden para kopartırsam :) spor yaparken tv izlemek için:) böylece fark etmeyeceğim sürede aklım olmayacak ve yorulmayacağım psikolojik olarak :) ama senle beraber bu gece başlayalım 150 150 mekik çekmeye. :) bakalım ne kadar kar edec ek bize :) 2 haftada bir ölçü yapalım canım. çünkü hafta bir pek etki etmez yani. moral bozukluğu olmasın
hello my dearhelloooooooooo 9. takım
ayyyy cok ciciler yerim ben onlariiiiiiiiiikizlar facebookta bende kayitli olmayanlar bilmezler dun de burada evcil hayvan muhabbeti donuyordu ben de paylasayim istedim benim miniskolarimihayvanlari insanlardan daha cok sevdigim bir gercek.. o yuzden yillardir hic et yemedim esime de vejeteryan olmayi yavas yavas asiliyorum. cocuklarim da vejeteryan hatta vegan olarak buyuyecekler. bu cok hassas oldugum konulardan biridir.. neyse gelelim benim miniklere
bu benim acayip havali bir o kadar da gicik, hickimseye pas vermeyen, sarilmaktan oksanmaktan olesiye tiksinen ("isine gelince" sadece bana izin verir gerci), elinde olsa tum insanligin sonunu getirecek olan kedim Persie
Eki Görüntüle 593658 Eki Görüntüle 593659 Eki Görüntüle 593660 Eki Görüntüle 593661
bu 2 yildir bizim bahcede yasayan cani istediginde iceri girip Persie'nin yemeklerinden asiran marti ailesinin babasi Barry
Eki Görüntüle 593662
bu da bizim birkac ay once bahcemizde alet edevatin durdugu barakada kis uykusuna yatmis halde buldugumuz, sonra ona kutudan ev yapip uyandirmadan oraya naklettigimiz kirpimiz Pickle
Eki Görüntüle 593663
ve son olarak yillar yillar once turkiye'deyken elimde buyuttugum, bana sorumluluk almayi ve hayvan sevgisini ogreten, hala deli gibi ozledigim bitanecik kopegim Waffle
Eki Görüntüle 593665 Eki Görüntüle 593666 Eki Görüntüle 593667
Walla ne guzel olurdu ooole hepimiz kampta ne gulerdikDIT! salmak yokgelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim
gecmis olsuuuuunmide ağrımı geçirecek diye süt de içtim sabah peynirde yedim.:26:
Kizlar gulmeyin ama pirinc lapasi o ise de yariyor bence pirinc lapasi yemeliCanım çok geçmiş olsunn buseninde dediği gibi haşlanmış patates tuzlu çubuk falan yersen iyi gelebilirr:26:
e Busra sen bayagi yemissin yaaa ne guzel diyet bukızlarr kızlarrr kızlarrr nedir bu lapa olayı maşallah herkes başlamış :) diyetisyen kontrolüm olmasaydı bende yapardım :) ama umarım zararsız atlatırsınız bu tarz diyetler sağlığa zararlı çünkü malum tek tip beslenme söz konusugelelim bugünki büşra menüsüne :)
sabah:
1 bardak maydanoz suyu
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir ile hazırlanmış tost
1 çay kaşığı patlıcanlı salça
ara:
6 / 7 adet kestane kavurma
öğlen:
1 dilim su böreği
akşam:
100 gram tarhana çorbası (dahda az)
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 tavuk but derisiz
1 2 kaşık kayısı hoşafı
ara:
2 tane greyfurt
su:
2.5 litre
spor:
45 dk yürüyüş
150 mekik( henüz çekmedim çekicem)
olur aksama baslayalim o vakit zaten ayin 2si oldu 1inde baslasaydik iyiydineyse artik 1 guncuk gecikmis olalim.
benim odamda da kosu bandi var ama bayadir bir islevi yok, ben de baslamak istiyorum yavastan. cok gurultulu ama ya :26: baska odaya da goturemiyorum diger odalar cok kucuk cunku..
2 haftada bir olcu almak bana uyar. ben zaten ayda bir aliriz diye dusunuyordumhaftada bir almanin bir anlami yok zaten dedigin gibi pek fark olacagini zannetmiyorum.
olur aksama baslayalim o vakit zaten ayin 2si oldu 1inde baslasaydik iyiydineyse artik 1 guncuk gecikmis olalim.
benim odamda da kosu bandi var ama bayadir bir islevi yok, ben de baslamak istiyorum yavastan. cok gurultulu ama ya :26: baska odaya da goturemiyorum diger odalar cok kucuk cunku..
2 haftada bir olcu almak bana uyar. ben zaten ayda bir aliriz diye dusunuyordumhaftada bir almanin bir anlami yok zaten dedigin gibi pek fark olacagini zannetmiyorum.
olsun :) 1 gün gecikmeli olsun ne yapalım :) haftada bir gerçektende fark olmaz oda bize moral bozukluğu yaratırbenim odamdada sadece yürüyüş bandı kadar ufacık bir alan var birde ev 2. kat alt kata acayip ses gidiyor ama alt kattakiler taşındılar o yüzden rahat rahat yürümek istiyorum :)
Ben de başlıyım mı sizle kızlaar?
Bende zar zor bitirdm son tabağımı ve bendede şişlik var biraz maden suyu içiyorum şimdi canım geçer belki sende iç birazz:44:
bizim alt kat sorunu yok ama yan komsuya ses gidebilir diye dusunuyorum yatak odalari bitisik gibi bir de bu evlerin duvarlari da ince ust katta esim yuruyunce altta deprem oluyor hahamutfaga mi koysam kosu bandini ne yapsam
baslabu aksamdan basliyoruz olculerini al defter tut yalniz 2 haftada bir not alicaz olculeri
ben de ben deeeeeeeeee ben de katılabilir miyiiim?
baslabu aksamdan basliyoruz olculerini al defter tut yalniz 2 haftada bir not alicaz olculeri
sorma canııım maden suyu bitmiş. :26:yeşil çay ve form çay içtim ben de. çok merak ediyorum. yarın sabah aç karnına tartılcam. bakalım durum nee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?