Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şeymiiiş nasıl gidiyor diyeet? ben şimdi yeşil çay içeceğim. sonra da pirinç lapamı yiyeceğim akşam yemeği olarak. sonra da çok acıkırsam elma yiyeceğim yatmaya yakın.

şeymiiiş nasıl gidiyor diyeet? ben şimdi yeşil çay içeceğim. sonra da pirinç lapamı yiyeceğim akşam yemeği olarak. sonra da çok acıkırsam elma yiyeceğim yatmaya yakın.

Ya ben ikinci lapamı bile zor yedim canım hiç bişey istemedi bidaha yemem sanırım.Bende daha demin 2 kuru kayısıyla 5 badem yedim akşam da yeşil çay ve 1 portakal yemeyi düşünüyorum.Bol bol da tarçınlı su içtimm Yarında sabah lapa öğlen salata akşam yine lapa yapmayı düşünüyorum canım

hadi yaa. ikincisinde ben de zorlandım ama yiycem. yemek gerekiyormuş. olsun yapamıyorsan o kadar yap sen de. faydası olacaktır yine de. yiyorsun cünkü nasılsa az da olsa.

Yemeye çalışırım canım bi iki saat sonra çünkü hiç aç hissetmedim tadından falanda değil

şimdi kalktım masadan. çok kötü geldi lapanın tadı. tabağın yarısını bıraktım. yiyemedim daha fazla. zaten bi şişlik oldu bende akşama doğru. :26:sen de durumlar nasıl? bir saat sonra falan da elma yiyeceğim yine. bari ağzımın tadı düzelsin.

Bende zar zor bitirdm son tabağımı ve bendede şişlik var biraz maden suyu içiyorum şimdi canım geçer belki sende iç birazz:44:

kabul olmaz olurmu canımm :) bu akşam mı başlayalım yoksa yarınmı?? ben yarın spora gidiyorum ısınmadan mekik çekmek istemiyorum annemi ikna edersem eğer koşu bandını odama çekicem. eğer öyle olursa her gün en az 1 2 saat yürürüm :) birde odama ses sistemi ile dvd alacağım yani annemden para kopartırsam :) spor yaparken tv izlemek için:) böylece fark etmeyeceğim sürede aklım olmayacak ve yorulmayacağım psikolojik olarak :) ama senle beraber bu gece başlayalım 150 150 mekik çekmeye. :) bakalım ne kadar kar edec ek bize :) 2 haftada bir ölçü yapalım canım. çünkü hafta bir pek etki etmez yani. moral bozukluğu olmasın

kızlarr kızlarrr kızlarrr nedir bu lapa olayı maşallah herkes başlamış :) diyetisyen kontrolüm olmasaydı bende yapardım :) ama umarım zararsız atlatırsınız bu tarz diyetler sağlığa zararlı çünkü malum tek tip beslenme söz konusu gelelim bugünki büşra menüsüne :)

sabah:
1 bardak maydanoz suyu

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir ile hazırlanmış tost
1 çay kaşığı patlıcanlı salça

ara:
6 / 7 adet kestane kavurma

öğlen:
1 dilim su böreği

akşam:
100 gram tarhana çorbası (dahda az)
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 tavuk but derisiz
1 2 kaşık kayısı hoşafı

ara:
2 tane greyfurt

su:
2.5 litre

spor:
45 dk yürüyüş
150 mekik( henüz çekmedim çekicem)

olur aksama baslayalim o vakit zaten ayin 2si oldu 1inde baslasaydik iyiydi neyse artik 1 guncuk gecikmis olalim.

benim odamda da kosu bandi var ama bayadir bir islevi yok, ben de baslamak istiyorum yavastan. cok gurultulu ama ya :26: baska odaya da goturemiyorum diger odalar cok kucuk cunku..

2 haftada bir olcu almak bana uyar. ben zaten ayda bir aliriz diye dusunuyordum haftada bir almanin bir anlami yok zaten dedigin gibi pek fark olacagini zannetmiyorum.

helloooooooooo 9. takım
hello my dear

ayyyy cok ciciler yerim ben onlariiiiiiiiii

DIT! salmak yok gelir hepinizi bulurum sonra zayiflama kampima sokarim he ona gore. saka bi yana keske oyle bi imkanim olsaydi hepinizi buraya toplayip psikolojik baski uygulardim zayiflatir eve geri yollardim
Walla ne guzel olurdu ooole hepimiz kampta ne gulerdik walla gule gule zayiflardik yaaaa

mide ağrımı geçirecek diye süt de içtim sabah peynirde yedim.:26:
gecmis olsuuuuun

Canım çok geçmiş olsunn buseninde dediği gibi haşlanmış patates tuzlu çubuk falan yersen iyi gelebilirr:26:
Kizlar gulmeyin ama pirinc lapasi o ise de yariyor bence pirinc lapasi yemeli

e Busra sen bayagi yemissin yaaa ne guzel diyet bu:125::131:

olsun :) 1 gün gecikmeli olsun ne yapalım :) haftada bir gerçektende fark olmaz oda bize moral bozukluğu yaratır benim odamdada sadece yürüyüş bandı kadar ufacık bir alan var birde ev 2. kat alt kata acayip ses gidiyor ama alt kattakiler taşındılar o yüzden rahat rahat yürümek istiyorum :)

Ben de başlıyım mı sizle kızlaar?

bizim alt kat sorunu yok ama yan komsuya ses gidebilir diye dusunuyorum yatak odalari bitisik gibi bir de bu evlerin duvarlari da ince ust katta esim yuruyunce altta deprem oluyor haha mutfaga mi koysam kosu bandini ne yapsam

Ben de başlıyım mı sizle kızlaar?

basla bu aksamdan basliyoruz olculerini al defter tut yalniz 2 haftada bir not alicaz olculeri

Bende zar zor bitirdm son tabağımı ve bendede şişlik var biraz maden suyu içiyorum şimdi canım geçer belki sende iç birazz:44:

sorma canııım maden suyu bitmiş. :26:yeşil çay ve form çay içtim ben de. çok merak ediyorum. yarın sabah aç karnına tartılcam. bakalım durum nee?

ben de ben deeeeeeeeee ben de katılabilir miyiiim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…