- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.981
Lapa yiyen arkadaslarim tatsiz tuzsuz hangi gune kadar yiyeceksiniz hayat standarti halind gelmezki bir omur lapayla gecmez onun yerine protein agarlikli beslenmeye calisin bence yumurta yiyin mesela sabahlari lapann hcbir besin degeri yok halsiz dusersiniz dikkat daganikligi vb seyler yasama riskiniz artabilir onun yerine porsiyon azaltmaya gidin derim ben nacizhane
Lapa yiyen arkadaslarim tatsiz tuzsuz hangi gune kadar yiyeceksiniz hayat standarti halind gelmezki bir omur lapayla gecmez onun yerine protein agarlikli beslenmeye calisin bence yumurta yiyin mesela sabahlari lapann hcbir besin degeri yok halsiz dusersiniz dikkat daganikligi vb seyler yasama riskiniz artabilir onun yerine porsiyon azaltmaya gidin derim ben nacizhane
fulyacım yalnız şeymayla ben (marti) lapa diyeti yapmaya başladık bugün. ikimizin de mide şiş. sorun değil ölçerim ama fazla gelirse 2 hafta sonra sanki biz sizden çok incelmişiz gibi yanlış bi ölçü çıkabilir ortayaaa. nasıl yapalııım? sabah aç karnına mı ölçü alsak hepimiz diyorum? yine çekelim mekiği ama yarın sabah ölçü alalım bence mide boşken. ne dersiiniiiz? :26:
ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı.bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi
O pişman olup dönersede bu sefer sen yüz vermezsin canım
Cuma ? hedefim 60
ezdirme kendini indir gozune gozune bak arkandayiz kimse seni uzemez hakki yok istedigi kadar guzel seyler yazsin,istedigi kadar guzel baksin
kendi kaybeder hic geri adim atmaseviyosa ne yapar yapar gelir seni uzdugu icin ozur diler gonlunu alir
evet tabi canim ben de sabah olculmesinden yanayim zaten. ben hemen her hafta olcup zaten not aldigim icin daha bugun olcmustum ac karnina o yuzden bende sorun yoksiz sabah olcersiniz. ben spor yapmasam da (yani daha yeni basliyorum iste) gogus, bel, gobek, kalca, ust bacak ve kol olculerimi devamli not ediyordum. kilo veremedigimi dusundugumde defterimi acip bakiyorum ne kadar inceldigimi gorunce mutlu oluyorum. simdi spora da baslayinca umarim daha hizli olur bu incelme. benim toto ve gogus baya kuculmeye basladi yalniz belim incelmiyor bir turlu. son 12 kilodur belimin olcusu ayni malesef, saka gibi ya kum saati seklinden yavas yavas duz bir sekil almaya basladim o da spor yapmamaktan diye dusunuyorum. umarim bu direnci kirmayi basarabilirim sporla.
bu zaten bir diyet degil de 2 gunluk bir detox gibi o yuzden bence bir sorun yok. yarindan sonra zaten protein agirlikli bir diyete geciyorlar.
evet canım sporla halledebilirsin. özellikle bu mekik harika bir şey. ben 3 haftada 4 cm inceldim mekikle. 74 tüm ölçtüm 70 çıktım geçenlerle. yani korkma hiiç o göbükteenben de detaylıca ölçüleyim öyleyse yarın. belin için de ona göre bir hareket yapman gerek. bi araştır internetten. sopalı bi hareket var benim bildiğim. sağa sola dönüyorsun belden aşağısını sabitleyip. onu bi yap:26:
Ben de başlıyım mı sizle kızlaar?
bizim alt kat sorunu yok ama yan komsuya ses gidebilir diye dusunuyorum yatak odalari bitisik gibi bir de bu evlerin duvarlari da ince ust katta esim yuruyunce altta deprem oluyor hahamutfaga mi koysam kosu bandini ne yapsam
baslabu aksamdan basliyoruz olculerini al defter tut yalniz 2 haftada bir not alicaz olculeri
ben de ben deeeeeeeeee ben de katılabilir miyiiim?
Kusura bakmayin kizlar basini okumadim uzundupilav sevmeyen biri olarak lapa lapa gorunce dehsete dustum
evet canım sporla halledebilirsin. özellikle bu mekik harika bir şey. ben 3 haftada 4 cm inceldim mekikle. 74 tüm ölçtüm 70 çıktım geçenlerle. yani korkma hiiç o göbükteenben de detaylıca ölçüleyim öyleyse yarın. belin için de ona göre bir hareket yapman gerek. bi araştır internetten. sopalı bi hareket var benim bildiğim. sağa sola dönüyorsun belden aşağısını sabitleyip. onu bi yap:26:
ama başta çok umut verdi.çok güzel şeyler yazdı.bi anda hayallerim yıkıldı umutlarım kesildi
yeni gelen arkadaşlar nasılsınız
Kusura bakmayin kizlar basini okumadim uzundupilav sevmeyen biri olarak lapa lapa gorunce dehsete dustum
demin kızlarımın odasında oturuyordum karşımda ayna vardı bakınca kendimden tiksindim yarın itibariyle dr listesinin dışına çıkmamaya söz verdim
ben spor salonunda o sopa hareketinden tam 300 tane yapıyorum 150 tam mekik 150 yarım mekik çekiyorum dahasıda var ama bende hiç incelme olmadı
demin kızlarımın odasında oturuyordum karşımda ayna vardı bakınca kendimden tiksindim yarın itibariyle dr listesinin dışına çıkmamaya söz verdim
ben spor salonunda o sopa hareketinden tam 300 tane yapıyorum 150 tam mekik 150 yarım mekik çekiyorum dahasıda var ama bende hiç incelme olmadı
gel tabiki herkese açık mekik etkinliğimiz :)
ahahah mutfakta koş bi elinlede çorba karıştır :)
tabbiiiiikkkkiiii :) herkese açık etkinlik :)
fadimecim bilmiyorum bu kadar harekete biraz incelmen lazımdı. tıkandım kaldım ama sadece hareketle olmaz. peki bu süre zarfında diyetine uyup kilo da verdin mi? :26:
pilav sevilmez mi nom nom nompilav yemeyeli 4 ay oldu valla ama eskiden tam bir pilav canavariydim
4 cm mi supermis.. bugun mekige basliyorum yarin da sopaya basliyorum o halde yalniz bir sopa edinmem lazim once
canim ya quote alip cevap yazmayi unutmusum. kiyamam uzulme zaten degmezmis baksana madem boyle bir insandi bunu erken ogrenmen senin icin cok daha iyi olmus. hayirlisi neyse o olsun demek lazim. belki de iliski olsaydi cok daha fazla uzulecegin seyler yasayacaktin.
ahahah mutfakta koş bi elinlede çorba karıştır :)
fulyacım evde fazla vileda sopası vardı ben onunla yapıyorumtavsiye ederiiiim
hmm iyi fikir. bende bir tane var sadece ama bir tane daha alabilirim yarin isten donerken.
yok hiç uymadım 2 yaptıysam diyeti 10 gün yapmadımiyiyim tatlııım ama yeni gelen demesek artık bir hafta oldu
dehşete düşülmeyecek gibi değil. ben de yerken dehşete düşmeye başladım. neyse ki yarın son
canım ya kendinden tiksinme ama gaza geliyorsan tiksin valla ne diyeyim.bu kararına pek sevindim. diyet gerçekten çok karalılık isteyen bir şey. başaracaksın
fadimecim bilmiyorum bu kadar harekete biraz incelmen lazımdı. tıkandım kaldım ama sadece hareketle olmaz. peki bu süre zarfında diyetine uyup kilo da verdin mi? :26:
zaten yarın ilk iş ölçülerimi alıp yazıcam ,yürüme bandımı mutfaga alıp hergün düzenli 1 saat yürürüm kendime sauna eşofman takımıda alıcam nisanda 46 beden etek alıcam kendimekarar vermene sevindim canim
incelme olmaz tabi diyet yapmiyordun ki fadimetos3-4 kg almissin hatta degil mi bir ara 96lardaydin yanlis hatirlamiyorsam. ama diyetle birlikte spor yapinca incelmemek imkansiz olur diye dusunuyorum. sen madem diyete yarin basliyorsun sabah ilk is sen de olculerini al da bir deftere yaz. sporunu da yap 2 haftada bir olc bakalim kesin incelirsin ben buna inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?