Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi fark ettim bu gün hiç su içmemişim hep bitki çayları içtim çaylara zencefil koyup sıcak sıcak 4 kupa içtim öksürügüm geçsin diye

eveet geldik biz dee. yarın aç karnına ölçülüp yazacağıım. hepimize bol şans, bol incelmeler, gitsin kilolaar, gelsin 36 bedenleeer

bende sabah ölçü alacağım :) ama bu akşam çektim mekik :) yarın akşamda spora başlıyorum hanımlar lokalinde :) haftada 3 gün ama 1 gün aerobik 1 gün plates 1 gün fitness oalcakmış :) işime geldi :) vücudu şaşırtırsam standartlaştırmazsam eğer daha iyi kas yaparım pilateste şekillendirir hem :)

İyi geceler arkadaşlar nasılsınız? Geçmişi oku oku bitiremedim bıraktım bende maşallah muhabbetiniz bol olsun..

Bugünkü menüm

Sabah: yarım simit ve 1 fincan çay

Öğlen: yarım elma ve 1 bardak süt

Akşam: Zeytinyağlı kereviz, yoğurt ve dilim ekmek..

Hedefe az kaldı inşallah bu hafta artı çıkmam..

vay canınaa harikasın canıım. programın da harikaa. hele ki pilates yaapacaksın bir dee. vücudun hep şekillenecek hem dee sıkılaşıp inceleceekk. :13:ben de çektim mekiğimi ama ben 150 mekik çekmiyorum. 40+40 şeklin de falan çekiyorum. güne bölüyorum, peş peşe değil. o kadar gücüm yetmiyor.

ben kaçar herkese iyi geceler yarın buluşmak dilegiyle

ben de kaçıyorum canım. erken yatayım ki daha fazla lapa yemek zorunda kalmayayım acıkıp herkese iyi geceleer.

lapa lapa duuu

yok ya ben alayim bir sopa, vileda sopami kullanmayayim zaten cikarip takmaya usenirim (tembellige gel)

zaten yarın ilk iş ölçülerimi alıp yazıcam ,yürüme bandımı mutfaga alıp hergün düzenli 1 saat yürürüm kendime sauna eşofman takımıda alıcam nisanda 46 beden etek alıcam kendime

hah iyi o zaman tamamdir, hadi fadimetos senden de guzel bir atak bekliyoruz haftaya kilo bildiriminde

şimdi fark ettim bu gün hiç su içmemişim hep bitki çayları içtim çaylara zencefil koyup sıcak sıcak 4 kupa içtim öksürügüm geçsin diye

o da su niyetine olmustur gerci nasil olsa icinde kafein yok bosver, yine de sade su icmeye alismak lazim ben de zor iciyorum malesef...

ozendim :26: keske ayni sehirde yasiyor olsaydik kesin sana takilirdim beraber giderdik "lokele"

ooohh gel keyfim gel.. sırf yürüyüş bandı yüzünden bir daha taşınırsam giriş kata taşınıcam varya :) bizim evin duvarları bir inceki sorma. üst kattaki AMCA horlayınca ben korkuyorum yani o derece... :)

hımm :) canım zaten sıkıyım ben oldukça.. sadece kilo vermem lazım çünkü normaldede voleybolcuyum :) hala aktif olarakta devam ediyorum ama 15 tatilini bizim okul 1 aydan fazla yapınca maalesef uzuuuunca bir ara vermek zorunda kalıcaktım o yüzden de ekstra bir yere ihtiyaç duydum enerji atacak :) ben çekiyorum normal olarak öylece 150 hatta bazen 200 ü bulur görürsün ileride :)
lapa lapa duuu

yok ya ben alayim bir sopa, vileda sopami kullanmayayim zaten cikarip takmaya usenirim (tembellige gel)
ozendim :26: keske ayni sehirde yasiyor olsaydik kesin sana takilirdim beraber giderdik "lokele"

teeemmbeeelll teneke temmmbelll tenekeee... :) allahımmm kıza 150 mekik diyoruz hatuncan vileda sopası takıp çıkartmaya üşeniyor yok böyle dava yaa :) keşkeee annemi yalvardım yakardım ikna edemedim gelmiyor hatun benle çok isterdim yanıma arkadaş bulmayı şimdi ikna ettim 1 saat yapıcaz spor gecenin bu saatinde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canim ben aslinda hacettepeden mezun oldum aradan yillar gecti ama tekrar girip baska bi bolum okumak ya da mastir falan yapmak niyetindeyim onun icin sordum ama guzel anlatmissin bu 5 oturum kismini yeni duydum :44:teskkurler aciklamalarin icinsana coook basarilar diliyorum

ehehe bak bak bana diyeneee ben çektim mekiğimi bugün bi keree sen çektin mi bakim emineeeğğ kafiyeli oldu bi deeğğ

buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee

Son düzenleme:

canım istiyorsan yap başvuruyu 15ine kadar.Bir dene en azından. eğitimin yaşı ya da şartı yok..hatta canım sıkılıyor farklı birşey okusam diyosan açıköğretim ya da uzaktan eğitim bile okuyabilirsin

15ine de bisey kalmadiki Turkiyede olsam kolay olurdu ama burdan nasil olur bilmiyorum:44:
sabah olsun bi dusuneyim bakiiim internetten basvuru oluyordur mu acaba:97:

Son düzenleme:
buseeeeee

eheheh lapaya 2 günlük detox uğruna biraz da tartıda az gelelim diye başladık. sabah tartıldım dün 400 gr. gitmiiiş yaaaniii tekrar hafta başındaki kiloma kavuştum şükür artıda değilim artık. 58.7 yim tekrar ama gel gör ki bıktım. elim lapaya gitmiyiiii kahvaltımı normal yapıp öğlen lapa, akşam da normal yapmayı düşünüyorum ama bir faydası olmayacak öyle de. ben bırakıyorum. giden 400 gr da umarım ödemlerden gitmiştir. belki haftaya tekrar bir günlük yaparım. ama bugün yapamiiiyyciiim

lapa lapa duuu

tamam canım al sopanı bakalım, tembel ama azimli arkadaşım benim

ay evet canım okumuştum voleybolcuydun. doğru ya. oh ohh harika öyleyse. ilk senin 36 bedene girmen lazım.

şimdiii herkese günaydınlar hatuncanlar

dünki lapa diyetinden sonra bugün 400 gr eksideydim. yani geçen haftaki kiloma 58.7 ye geri indim. bu hafta şuan artı da değilim ama gel gör ki ekside de değilim. derhal daha da zayıflamalıyım yarına kadar. lapadan gına geldi arkadaşlar elim lapaya gitmiyor. yiyemeyeceğim artık. giden 400 gr da umarım ödemden de gitmiştir azcık. :26:

şeymaaaaa sen devam edebiliyor musun bilmiyorum ama benim karnım şiş hala da düzgün inmedi. devam edemeyeceğim. özüürr

sabahki ölçülerimi yazıyorum şimdi.

bel 70.5
göbek 89 (göbükün en şişko bölümünden, yanlarımı da katarak hesapladım)
kalça 100.3 (popişin en tombik yerinden)
basen 95.5 (popişin tam altından)
sağ üst bacak 59 (iç bacağın en kalın yerinden)
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30

defterime de yazdım.

Son düzenleme:

ben de başlayacağım yarından sonraa elma diyetinee ama gamze gibi kendimi sıkmadan başka şeyler de yiyerek. çünkü tek tip dayanamadığımı anladım oh ohh gitsin kilolaar. yarına kadar 100 gr da olsa vermem şart. yoksa bu hafta aynı kiloda kalmış olacağım. :26:

buseeeeee

eheh bu arada kafiyene bayıldım emineeeeee
gel beriyeeeeeeeee
36 bedenler geliyeeeeeee
oy asiyee asiyeeeeeee

Selam beybiler,

Bu günkü menüm

Sabah
azıcık kıymalı yumurta iki çorba kaşığı kadar anca...

1 elma amanda ne sağlıklı beslenirmişiiim...

öğlen
1 elma

ara
1 elma

akşam
misafirlerim var ilk misafirlerim
köfte spagetti salata

çoook pis öksürüyorum bütün gece uyutmadı.... ben gibi saf yoktur herhalde.... havalansın diye açtığım camı açık unutup camın önündeki kanepede uyuya kalan ve gece üşüyüp ulan bu akşamda hiç ısınmadım hayret bişi diyen buna rağmen yerinden kımıldamayan bir canlı türü daha yoktur herhalde :) nasıl bir öksrüktür en son çocuktum böyle bir öksürük yaşadığımda.....

akşam misafirler var ve ev dağanık koşa koşa giidip evi toplamam lazım yaaa.... misafirler olmasaaa o ev heç toplanmazdı ya :)))

elma diyetinde kahvaltı ediyosun zaten

yumurtanı peynirini domatesini salatanı yiyiyosun....

ara ara da köfte haşlama tavuk vs....

elma yanına yoğurt yiyebiliyosun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…