- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.001
eveet geldik biz dee. yarın aç karnına ölçülüp yazacağıım. hepimize bol şans, bol incelmeler, gitsin kilolaar, gelsin 36 bedenleeer
bende sabah ölçü alacağım :) ama bu akşam çektim mekik :) yarın akşamda spora başlıyorum hanımlar lokalinde :) haftada 3 gün ama 1 gün aerobik 1 gün plates 1 gün fitness oalcakmış :) işime geldi :) vücudu şaşırtırsam standartlaştırmazsam eğer daha iyi kas yaparım pilateste şekillendirir hem :)
ben kaçar herkese iyi geceler yarın buluşmak dilegiyle
alamazsan da başlığını çıkarıp kullanmaya başla bence. hatta üşenmem diyorsan böyle çıkarıp takıp kullanabilirsin hem evde boşta gezen bi sopa da olmamış olur.artık sen karar ver hangisi kolayına geliyorsaa bu arada bu lapa sağ olsun göbüküm tavan yaptı. bıngıl bıngıl oldu yarın tartılınca kendimi artıda falan görürsem fıttırırım. :26: bir tartılacağım sabah, baktım ki artıdayım, derhal bırakıyorum bu lapayı ve lapa lapa duuu luyorum.
zaten yarın ilk iş ölçülerimi alıp yazıcam ,yürüme bandımı mutfaga alıp hergün düzenli 1 saat yürürüm kendime sauna eşofman takımıda alıcam nisanda 46 beden etek alıcam kendime
şimdi fark ettim bu gün hiç su içmemişim hep bitki çayları içtim çaylara zencefil koyup sıcak sıcak 4 kupa içtim öksürügüm geçsin diye
bende sabah ölçü alacağım :) ama bu akşam çektim mekik :) yarın akşamda spora başlıyorum hanımlar lokalinde :) haftada 3 gün ama 1 gün aerobik 1 gün plates 1 gün fitness oalcakmış :) işime geldi :) vücudu şaşırtırsam standartlaştırmazsam eğer daha iyi kas yaparım pilateste şekillendirir hem :)
eskiden olsa mutfak masasina bir cikolatali pasta koyar sonra ona ulasabilmek icin saatlerce kosardimsimdi canim da bir sey cekmiyor ne koysam ki.. mutfakta zaten tv de yok gerci sikintidan patlardim oraya koysam bile. neyse 2 aya tasiniyoruz bir aksilik olmazsa eger... yeni evin durumuna gore artik daha iyi bir yer belirlerim kosu bandi icin.
vay canınaa harikasın canıım. programın da harikaa. hele ki pilates yaapacaksın bir dee. vücudun hep şekillenecek hem dee sıkılaşıp inceleceekk. :13:ben de çektim mekiğimi ama ben 150 mekik çekmiyorum. 40+40 şeklin de falan çekiyorum. güne bölüyorum, peş peşe değil. o kadar gücüm yetmiyor.
lapa lapa duuu
yok ya ben alayim bir sopa, vileda sopami kullanmayayim zaten cikarip takmaya usenirim (tembellige gel)
ozendim :26: keske ayni sehirde yasiyor olsaydik kesin sana takilirdim beraber giderdik "lokele"
canim ben aslinda hacettepeden mezun oldum aradan yillar gecti ama tekrar girip baska bi bolum okumak ya da mastir falan yapmak niyetindeyim onun icin sordum ama guzel anlatmissin bu 5 oturum kismini yeni duydum :44:teskkurler aciklamalarin icintabi ki canım.Öğrenci Seçme Yerleştirme Sınavı(ösys) yılda bir kez oluyor.2 aşamada.YGS ilk aşaması bu yıl 24 Martta.İkinci aşama LYS. 5 oturumu var.Okumak istediğin bölüm hangi alanlardan alıyorsa o sınavlara giriyorsun.Edebiyat-coğrafya, Tarih-coğrafya-felsefe grubu, matematik-geometri, fen bilimleri, yabancı dil. aklıma bunlar geldi özellikle öğrenmek istediğin birşey varsa sor.
ehehe bak bak bana diyeneeeben çektim mekiğimi bugün bi keree sen çektin mi bakim emineeeğğ kafiyeli oldu bi deeğğ
canim ben aslinda hacettepeden mezun oldum aradan yillar gecti ama tekrar girip baska bi bolum okumak ya da mastir falan yapmak niyetindeyim onun icin sordum ama guzel anlatmissin bu 5 oturum kismini yeni duydum :44:teskkurler aciklamalarin icinsana coook basarilar diliyorum
15ine de bisey kalmadiki Turkiyede olsam kolay olurdu ama burdan nasil olur bilmiyorum:44:canım istiyorsan yap başvuruyu 15ine kadar.Bir dene en azından. eğitimin yaşı ya da şartı yok..hatta canım sıkılıyor farklı birşey okusam diyosan açıköğretim ya da uzaktan eğitim bile okuyabilirsin
buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee
lapa lapa duuu
yok ya ben alayim bir sopa, vileda sopami kullanmayayim zaten cikarip takmaya usenirim (tembellige gel)
hımm :) canım zaten sıkıyım ben oldukça.. sadece kilo vermem lazım çünkü normaldede voleybolcuyum :) hala aktif olarakta devam ediyorum ama 15 tatilini bizim okul 1 aydan fazla yapınca maalesef uzuuuunca bir ara vermek zorunda kalıcaktım o yüzden de ekstra bir yere ihtiyaç duydum enerji atacak :) ben çekiyorum normal olarak öylece 150 hatta bazen 200 ü bulur görürsün ileride :)
teeemmbeeelll teneke temmmbelll tenekeee... :) allahımmm kıza 150 mekik diyoruz hatuncan vileda sopası takıp çıkartmaya üşeniyor yok böyle dava yaa :) keşkeee annemi yalvardım yakardım ikna edemedim gelmiyor hatun benleçok isterdim yanıma arkadaş bulmayı şimdi ikna ettim 1 saat yapıcaz spor gecenin bu saatinde :)
hiç ne yesem derdi yok değil mi betüş
kesinlikle :)))
buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee
ben de başlayacağım yarından sonraa elma diyetinee ama gamze gibi kendimi sıkmadan başka şeyler de yiyerek. çünkü tek tip dayanamadığımı anladımoh ohh gitsin kilolaar. yarına kadar 100 gr da olsa vermem şart. yoksa bu hafta aynı kiloda kalmış olacağım. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?