- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.021
şimdi fark ettim bu gün hiç su içmemişim hep bitki çayları içtim çaylara zencefil koyup sıcak sıcak 4 kupa içtim öksürügüm geçsin diye
ben kaçar herkese iyi geceler yarın buluşmak dilegiyle
elma diyetinde kahvaltı ediyosun zaten
yumurtanı peynirini domatesini salatanı yiyiyosun....
ara ara da köfte haşlama tavuk vs....
elma yanına yoğurt yiyebiliyosun....
ayyy ben hic olcu yazmiyorum ayyyyy ben de yazicam ben de. hic tartilmiyorum :18: moralim bozulmasin die ama evde giydigim bi sortum var sanki bollasti gibi yaaaşimdiii herkese günaydınlar hatuncanlar
dünki lapa diyetinden sonra bugün 400 gr eksideydim. yani geçen haftaki kiloma 58.7 ye geri indim. bu hafta şuan artı da değilim ama gel gör ki ekside de değilim. derhal daha da zayıflamalıyım yarına kadar.lapadan gına geldi arkadaşlar elim lapaya gitmiyor. yiyemeyeceğim artık. giden 400 gr da umarım ödemden de gitmiştir azcık. :26:
şeymaaaaa sen devam edebiliyor musun bilmiyorum ama benim karnım şiş hala da düzgün inmedi. devam edemeyeceğim. özüürr
sabahki ölçülerimi yazıyorum şimdi.
bel 70.5
göbek 89 (göbükün en şişko bölümünden, yanlarımı da katarak hesapladım)
kalça 100.3 (popişin en tombik yerinden)
basen 95.5 (popişin tam altından)
sağ üst bacak 59 (iç bacağın en kalın yerinden)
sol üst bacak 58.5
sağ kol 31
sol kol 30
defterime de yazdım.
aaa çok güzel o zaman. peki hangi öğünlerde elma tüketeceğim belli mi? yoksa elmayı kafama göre mi yiyorum canım? :26:
ayyy ben hic olcu yazmiyorum ayyyyy ben de yazicam ben de. hic tartilmiyorum :18: moralim bozulmasin die ama evde giydigim bi sortum var sanki bollasti gibi yaaa
kendime mikemmel bir karışım yaptım
yarım limon
1 çay kaşığı nane
bir parça zencefil
2 karanfil
üstüne sıcak su
ahanda kendim uydurduğum yarı bilimsel kocakarı ilacı.... iyileşirsem bu formül patladı gittiii... yok morti dikersem ibreti alem oluruz :))) öksürürken bademciklerim dışarı fırlarmı acaba :|
Seninle elma diyeti yapasim var ama ben tekli diyetlere cesaret hiiicben de başlayacağım yarından sonraa elma diyetinee ama gamze gibi kendimi sıkmadan başka şeyler de yiyerek. çünkü tek tip dayanamadığımı anladımoh ohh gitsin kilolaar. yarına kadar 100 gr da olsa vermem şart. yoksa bu hafta aynı kiloda kalmış olacağım. :26:
Benim sair ruhlu arkadasim buseeeeeheh bu arada kafiyene bayıldım emineeeeee
gel beriyeeeeeeeee
36 bedenler geliyeeeeeee
oy asiyee asiyeeeeeee
Ben sadece olcu alsammmmmemineem hadi git sende ölçülerini al. biz bugün başladık. büş, fulya, ben ve şeymiş ölçü alıyoruz. hergün mekik çekeceğiz çekebildiğimiz kadar, spor da yapacağız elden geldiğince ve 2 hafta sonra tekrar ölçü alıp yazacağız buraya. hadi sen de aramıza katıl. bir de tartıl bakalım. nasılsa cuma tartılma günü. elin mahkumhem artıdaysan hemen yarına eksiye inmeye çalışırsın benim gibi
bence en iyi ilac balli limon hele sicak suyla yaparsan diyetini de destekler ama hastayken unut diyeti bir kasik bal bir limon suyu karistir dik kafanabetül alemsin. allah korusun morti falan dikmeya bi pastil falan mı alsan boğazların için. bi de ben fortex mi forex miydi neydi adı ondan kullanıyorum boğaz spreyi iyi geliyor. dene istersen.
ahaha betül alemsin. allah korusun morti falan dikmeya bi pastil falan mı alsan boğazların için. bi de ben fortex mi forex miydi neydi adı ondan kullanıyorum boğaz spreyi iyi geliyor. dene istersen.
yarın oldu nirdesin haaa nirdesiiin....
gece yarısı kalkıp sıcak süte bal katıp içtim sabaha dogru öksürügüm yumacık olmuştu
sıcak süt ve bal hee.... bak bak yöntemlere bak... bende yapçam bu gece.... reçel olmaz mı :) şaka şaka... ama bir ahududu reçelim var varyaaaaaaa........ nam nammm naammmm..... yemeye kıyamıyom yani o derece hastasıyım.... sen ne diyoon ben ne diyom demi... akıl getti iştee... yaşlılık....
bende reçel bal delisiyim özellikle kayısı çilek çok severim
Fadimecim neler aldin ii biseyse biz de alalim alisverise ölüyoruuuuuumgeldim burdayım
siparişlerim gelmişti onları dagıttım
ana öğünün elma ama hergün elma yersen dönüşün muhteşem oluyor.... bazı gün öğlen elma yeme yerine haşlama tavuk ye ekmek mekmek yok.... bazı günde köfte... çünkü bunları yemezsen bir süre sonra benim canavara dönüşebilirsin ben böyledöne döne bir aydan fazla yaptım iyide veriyodum ama taşınmak girince araya kafa bi dünya oldu tabi bende ne bulursam yemeye başladım gene.... istikrar çok önemli....
Seninle elma diyeti yapasim var ama ben tekli diyetlere cesaret hiiiccesaret edemiyorum cunku benim icin cok sikici geliyooo bana dusuk kalori ama zengin secenek olmali onlarin arasindan da ayyy bu degil bu degil bu degil........ demek istiyorum
Benim sair ruhlu arkadasim buseeee
azmine hayranim
gram bile eksilmeseeeee
daha neler yazacam
ah bi ilham gelseeeeeee
ilham kolay gelir
8 truffellabeynime bi oksijen gitseeeee
Ben sadece olcu alsammmmm
ya ben enerjimi tekrar bulursam salondaki duzenli sporuma donecegim ama simdi yeni bi ulkede yeni spor salonuna alisamadim eski klubumu arkadaslarimi ozluyorum oraya haftanin 7 gunu giderdim ama buraya alisamadim yoksa cok severim sporu wallaaaaa
bence en iyi ilac balli limon hele sicak suyla yaparsan diyetini de destekler ama hastayken unut diyeti bir kasik bal bir limon suyu karistir dik kafana
öksürüğüm azaldı laaa.... aaaa valla buldum formülüü... çözdüm laa ben bu olayı :))) valla iyi gibiyim sanki.... bir bardka daha içiyiim bari.... iyi geldi valla.... kimyasala karşıyım bu arada.... ilaç milaç hep tırsıtır beni.... Allah muhtaç etmesinde tabi....
geldim burdayım
siparişlerim gelmişti onları dagıttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?