Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi fark ettim bu gün hiç su içmemişim hep bitki çayları içtim çaylara zencefil koyup sıcak sıcak 4 kupa içtim öksürügüm geçsin diye

öyle geçiyomu öksürüük ne kadar katıyon bacıım bende deniyeyiim.. öksürmekten nefes almaya vaktim kalmıyo kıık diye gidecem sankim :)

elma diyetinde kahvaltı ediyosun zaten

yumurtanı peynirini domatesini salatanı yiyiyosun....

ara ara da köfte haşlama tavuk vs....

elma yanına yoğurt yiyebiliyosun....

aaa çok güzel o zaman. peki hangi öğünlerde elma tüketeceğim belli mi? yoksa elmayı kafama göre mi yiyorum canım? :26:

ayyy ben hic olcu yazmiyorum ayyyyy ben de yazicam ben de. hic tartilmiyorum :18: moralim bozulmasin die ama evde giydigim bi sortum var sanki bollasti gibi yaaa

kendime mikemmel bir karışım yaptım

yarım limon
1 çay kaşığı nane
bir parça zencefil
2 karanfil
üstüne sıcak su

ahanda kendim uydurduğum yarı bilimsel kocakarı ilacı.... iyileşirsem bu formül patladı gittiii... yok morti dikersem ibreti alem oluruz :))) öksürürken bademciklerim dışarı fırlarmı acaba :|

Bugünkü menüm

sabah yarım haşlanmış yumurta limonlu ve sumaklı
1 fincan yeşil çay
1 dilim beyaz ekmek (öteki bitmişti)
1 zeytin
yarım kibrit kutusu beyaz peynir
3-4 çatal salatalık

öğlen belirsiz
akşam belirsiz

aaa çok güzel o zaman. peki hangi öğünlerde elma tüketeceğim belli mi? yoksa elmayı kafama göre mi yiyorum canım? :26:

ana öğünün elma ama hergün elma yersen dönüşün muhteşem oluyor.... bazı gün öğlen elma yeme yerine haşlama tavuk ye ekmek mekmek yok.... bazı günde köfte... çünkü bunları yemezsen bir süre sonra benim canavara dönüşebilirsin ben böyledöne döne bir aydan fazla yaptım iyide veriyodum ama taşınmak girince araya kafa bi dünya oldu tabi bende ne bulursam yemeye başladım gene.... istikrar çok önemli....

ayyy ben hic olcu yazmiyorum ayyyyy ben de yazicam ben de. hic tartilmiyorum :18: moralim bozulmasin die ama evde giydigim bi sortum var sanki bollasti gibi yaaa

emineem hadi git sende ölçülerini al. biz bugün başladık. büş, fulya, ben ve şeymiş ölçü alıyoruz. hergün mekik çekeceğiz çekebildiğimiz kadar, spor da yapacağız elden geldiğince ve 2 hafta sonra tekrar ölçü alıp yazacağız buraya. hadi sen de aramıza katıl. bir de tartıl bakalım. nasılsa cuma tartılma günü. elin mahkum hem artıdaysan hemen yarına eksiye inmeye çalışırsın benim gibi

ahaha betül alemsin. allah korusun morti falan dikme ya bi pastil falan mı alsan boğazların için. bi de ben fortex mi forex miydi neydi adı ondan kullanıyorum boğaz spreyi iyi geliyor. dene istersen.

Seninle elma diyeti yapasim var ama ben tekli diyetlere cesaret hiiic cesaret edemiyorum cunku benim icin cok sikici geliyooo bana dusuk kalori ama zengin secenek olmalionlarin arasindan da ayyy bu degil bu degil bu degil........demek istiyorum

eheh bu arada kafiyene bayıldım emineeeeee
gel beriyeeeeeeeee
36 bedenler geliyeeeeeee
oy asiyee asiyeeeeeee

Benim sair ruhlu arkadasim buseeee
azmine hayranim
gram bile eksilmeseeeee
daha neler yazacam
ah bi ilham gelseeeeeee
ilham kolay gelir
8 truffella beynime bi oksijen gitseeeee

Ben sadece olcu alsammmmm
ya ben enerjimi tekrar bulursam salondaki duzenli sporuma donecegim ama simdi yeni bi ulkede yeni spor salonuna alisamadim eski klubumu arkadaslarimi ozluyorum oraya haftanin 7 gunu giderdim ama buraya alisamadim yoksa cok severim sporu wallaaaaa

betül alemsin. allah korusun morti falan dikme ya bi pastil falan mı alsan boğazların için. bi de ben fortex mi forex miydi neydi adı ondan kullanıyorum boğaz spreyi iyi geliyor. dene istersen.
bence en iyi ilac balli limon hele sicak suyla yaparsan diyetini de destekler ama hastayken unut diyeti bir kasik bal bir limon suyu karistir dik kafana

ahaha betül alemsin. allah korusun morti falan dikme ya bi pastil falan mı alsan boğazların için. bi de ben fortex mi forex miydi neydi adı ondan kullanıyorum boğaz spreyi iyi geliyor. dene istersen.

öksürüğüm azaldı laaa.... aaaa valla buldum formülüü... çözdüm laa ben bu olayı :))) valla iyi gibiyim sanki.... bir bardka daha içiyiim bari.... iyi geldi valla.... kimyasala karşıyım bu arada.... ilaç milaç hep tırsıtır beni.... Allah muhtaç etmesinde tabi....

gece yarısı kalkıp sıcak süte bal katıp içtim sabaha dogru öksürügüm yumacık olmuştu

sıcak süt ve bal hee.... bak bak yöntemlere bak... bende yapçam bu gece.... reçel olmaz mı :) şaka şaka... ama bir ahududu reçelim var varyaaaaaaa........ nam nammm naammmm..... yemeye kıyamıyom yani o derece hastasıyım.... sen ne diyoon ben ne diyom demi... akıl getti iştee... yaşlılık....

ben ölçülerimi almayı unutmuşum sabah kahvaltı yerine 2 tam ceviz 1 ç bardagı siyah kuru üzüm yedim
şimdi 1 b süt 1 elma 1 h yumurta yedim

öglenede sebze çorbası kuru saebze kavurması yerim azıcık ekmekle bir kasede yogurt yerim

bende reçel bal delisiyim özellikle kayısı çilek çok severim

yarın bizim spor hocanın dogum günü biraz kaçamak yaparım
ertesi gün telafi ederim
kız tam benim kızımla yaşıt 22 yaşına giricek

bende reçel bal delisiyim özellikle kayısı çilek çok severim

ben sevmem halbuki... ama ahududuluya bir aşkla bağlıyım resmen.... almam almam aldım mı iki üç kavanoz alırım ve gözümü üstünden hiç ayırmam kapağını açmıyom açarsam ben onu bitiririiim...

tamam güzelmiş öyle yaparım ben dee haklısın canım taşınma başlı başına dert zaten, düzenin değişiyor, her şey alt üst oluyor bir süre. ama dikkat etmeye çalış yine de sen

çok şey istiyorsun sen de emineee
gel birlikte başlayalım bu diyetee
trufellalardan ve bebe bisküvilerinden hiç bahsetmeee
bizi mutffağa tekrar götürtmeeeee

şaka şakaaaaa mutfak falan yok. yarın kilo bildirimi var. yarışma var. dereceye girmeliyiz.

bak betüş ne diyor okuu yazdıklarını elmayı çok tüketeceksin ama kahvaltı ve öğle yemeği yiyebiliyorsuuun. kafana yatarsa başlayalım berabeer

oo hem de 7 gün. istikrarına hayran kaldım. benim hiç aram yok spor salonlarıyla. evde kendi çapımda yapıyorum sporumu fitness olarak. bi de ne demek öyle utanmalar falan. yok öyle aramızda utanma mutanma. fit olsak burda işimiz ne zaten. al ölçünü yaz bakkiim. 2 hafta sonra kaç cm incelmişiz yoksaaaa daha da mı şişmişiz bakcaaz

evet canım ilaç iyi bir şey değil ama ben de kronik bu durum ve nane limon falan filan geçmiyor benimki. elim mahkum.

geldim burdayım
siparişlerim gelmişti onları dagıttım

hoş geldin canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…