- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.041
aaaa btulcum, busecim bu iyiymis yaaaa ooole sade elma degil elma arasi peynir olabiliomus ii yani hadi baslayalim mi?elma diyetinde kahvaltı ediyosun zaten
yumurtanı peynirini domatesini salatanı yiyiyosun....
ara ara da köfte haşlama tavuk vs....
elma yanına yoğurt yiyebiliyosun....
Fadimecim neler aldin ii biseyse biz de alalim alisverise ölüyoruuuuuum
ayyyy ben de forumun en yaslisi benim sanioduuuuum ama yasitlarim var gibiyarın bizim spor hocanın dogum günü biraz kaçamak yaparım
ertesi gün telafi ederim
kız tam benim kızımla yaşıt 22 yaşına giricek
hoş buldum burası şenlenmiş bir ilkbahar esintisi hissetimtamam güzelmiş öyle yaparım ben deehaklısın canım taşınma başlı başına dert zaten, düzenin değişiyor, her şey alt üst oluyor bir süre. ama dikkat etmeye çalış yine de sen
çok şey istiyorsun sen de emineee
gel birlikte başlayalım bu diyetee
trufellalardan ve bebe bisküvilerinden hiç bahsetmeee
bizi mutffağa tekrar götürtmeeeee
şaka şakaaaaa mutfak falan yok. yarın kilo bildirimi var. yarışma var. dereceye girmeliyiz.
bak betüş ne diyor okuu yazdıklarınıelmayı çok tüketeceksin ama kahvaltı ve öğle yemeği yiyebiliyorsuuun. kafana yatarsa başlayalım berabeer
oo hem de 7 gün. istikrarına hayran kaldım. benim hiç aram yok spor salonlarıyla. evde kendi çapımda yapıyorum sporumu fitness olarak.bi de ne demek öyle utanmalar falan. yok öyle aramızda utanma mutanma. fit olsak burda işimiz ne zaten. al ölçünü yaz bakkiim. 2 hafta sonra kaç cm incelmişiz yoksaaaa daha da mı şişmişiz bakcaaz
evet canım ilaç iyi bir şey değil ama ben de kronik bu durum ve nane limon falan filan geçmiyor benimki. elim mahkum.
hoş geldin canııım
ayyyy ben de forumun en yaslisi benim sanioduuuuum ama yasitlarim var gibigerci allahima bin sukur hic yas sorunum yok ama olsuuun
anam ic camasiri mi aaaa ne guzel aferin walla helal olsuniç çamaşırı satıyorum evde internet üzerinden sipariş veriyorum gelince sahiplerine dagıtıyorum güzel kar var bu işte tavsiye ederim
42 yim beeeeeeeen anam ne cabuk geciooooooooyaş kaç ben 37 oldum aralıgın 12 sinde
42 yim beeeeeeeen anam ne cabuk geciooooooooruzgar gibi adetaaaa
16 yasinda bir oglum 6 yasinda da bir kopusum var
hadi ben hazirimçok şey istiyorsun sen de emineee
gel birlikte başlayalım bu diyetee
trufellalardan ve bebe bisküvilerinden hiç bahsetmeee
bizi mutffağa tekrar götürtmeeeee
şaka şakaaaaa mutfak falan yok. yarın kilo bildirimi var. yarışma var. dereceye girmeliyiz.
bak betüş ne diyor okuu yazdıklarınıelmayı çok tüketeceksin ama kahvaltı ve öğle yemeği yiyebiliyorsuuun. kafana yatarsa başlayalım berabeer
oo hem de 7 gün. istikrarına hayran kaldım. benim hiç aram yok spor salonlarıyla. evde kendi çapımda yapıyorum sporumu fitness olarak.bi de ne demek öyle utanmalar falan. yok öyle aramızda utanma mutanma. fit olsak burda işimiz ne zaten. al ölçünü yaz bakkiim. 2 hafta sonra kaç cm incelmişiz yoksaaaa daha da mı şişmişiz bakcaaz
aaaa btulcum, busecim bu iyiymis yaaaa ooole sade elma degil elma arasi peynir olabiliomus ii yani hadi baslayalim mi?
anam ic camasiri mi aaaa ne guzel aferin walla helal olsunsen walla bizim buseden de azimli ciktin hem calis, hem foruma gir, hem diyet yap, allah bilir Buseden cok mekikte cekiyosundur ama o bi de lapa diyeti yapiyo yerim sizi ben hepinizi cok seviyorum saka bi yana alninin teriyle parasini kazanan hemsinslerimin onunde gercekten egiliyorum supersiniz
hadi ben hazirimbaslayalim elma yemeyeee
Kızlar geçmişi okumaya vaktim yok akşama okucam hepsinii
Bu arada :1 kilo gitmiş benden buseee
tmm basladim simdi sabah kahvaltimi yapiyorum sonra elma ve yogurt mu yiyorum:18: ayyy hadi diyorum ama daha ne yapacagimi bilmiyorumbaşladııık gittiii :)
aslinda yarin daha mantikli bide siseriz miseriz yarin tarti gunu tmm yarin basliyoruz betuuuuuuulyaa beni gözünde büyütmüşsün yaa:26:bu hafta henüz hiç kilo veremedim. yarın bakalım ne olacak sonuçhastanede çalışmaya başlayabilirim ben de inş. haber bekliyorum görüşmeye çağıracaklar gümrük işletmeciliği okudum ama düştüğümüz hallere bak. tey tey teey
yarın başlayalım mı canım yaa. şimdi lapadan yeni çıktım elmaya başlamak istemiyorum hemen. bir gün dinleneyim bariama sen başla istersen şimdideen ben sana yetişirim yarın
ooo betül gelmiş hoşgelmişbaşladııık gittiii :)
heheyyttt yaşasın bee..topiğin en yaşlısı olmaktan kurtuldum...(yaşlı=42 yim beeeeeeeen anam ne cabuk geciooooooooruzgar gibi adetaaaa
16 yasinda bir oglum 6 yasinda da bir kopusum var,sen erken evlenmissin 22 yasinda mi kiziiiin aaaaaaaa
eheh bu arada kafiyene bayıldım emineeeeee
gel beriyeeeeeeeee
36 bedenler geliyeeeeeee
oy asiyee asiyeeeeeee
oh oh ohhhh..benim gibilerde geldi ya topiğe ..şükür Allahım.buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?