Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elma diyetinde kahvaltı ediyosun zaten

yumurtanı peynirini domatesini salatanı yiyiyosun....

ara ara da köfte haşlama tavuk vs....

elma yanına yoğurt yiyebiliyosun....
aaaa btulcum, busecim bu iyiymis yaaaa ooole sade elma degil elma arasi peynir olabiliomus ii yani hadi baslayalim mi?

Son düzenleme:
yarın bizim spor hocanın dogum günü biraz kaçamak yaparım
ertesi gün telafi ederim
kız tam benim kızımla yaşıt 22 yaşına giricek
ayyyy ben de forumun en yaslisi benim sanioduuuuum ama yasitlarim var gibigerci allahima bin sukur hic yas sorunum yok ama olsuuun

hoş buldum burası şenlenmiş bir ilkbahar esintisi hissetim

iç çamaşırı satıyorum evde internet üzerinden sipariş veriyorum gelince sahiplerine dagıtıyorum güzel kar var bu işte tavsiye ederim
anam ic camasiri mi aaaa ne guzel aferin walla helal olsunsen walla bizim buseden de azimli ciktin hem calis, hem foruma gir, hem diyet yap, allah bilir Buseden cok mekikte cekiyosundur ama o bi de lapa diyeti yapiyoyerim sizi ben hepinizi cok seviyorum saka bi yana alninin teriyle parasini kazanan hemsinslerimin onunde gercekten egiliyorum supersiniz

hadi ben hazirim baslayalim elma yemeyeee

yaa beni gözünde büyütmüşsün yaa:26:bu hafta henüz hiç kilo veremedim. yarın bakalım ne olacak sonuç hastanede çalışmaya başlayabilirim ben de inş. haber bekliyorum görüşmeye çağıracaklar gümrük işletmeciliği okudum ama düştüğümüz hallere bak. tey tey teey

hadi ben hazirim baslayalim elma yemeyeee

yarın başlayalım mı canım yaa. şimdi lapadan yeni çıktım elmaya başlamak istemiyorum hemen. bir gün dinleneyim bari ama sen başla istersen şimdideen ben sana yetişirim yarın

Kızlar geçmişi okumaya vaktim yok akşama okucam hepsinii

Bu arada :1 kilo gitmiş benden buseee

şeymaaaaaaa süper haber buuu benden 400 gr gitmiiş ama buna şükrettim zaten duraklamadaydım çünkü. ama dayanamadım artık. bıraktım diyeti haberin olsun. :26:

başladııık gittiii :)
tmm basladim simdi sabah kahvaltimi yapiyorum sonra elma ve yogurt mu yiyorum:18: ayyy hadi diyorum ama daha ne yapacagimi bilmiyorum betuuuuuuul betuuuul

aslinda yarin daha mantikli bide siseriz miseriz yarin tarti gunu tmm yarin basliyoruz betuuuuuuul bekle bizi yarin olculeri verelim basliyoooooooz:13:Busecim sana dua ederim insallah hayirlisi olur cagirip cagirmamalari onemli degil seni mutlu edecekse olsun insallah etmeyecekse hic olmasin de allah kalbine gore verecektir tatlim:128:

Son düzenleme:
mrb kızlar. benimde salıya kadar 800 gr gitmişti ama şimdi bilmiyorum.çok fena bağırsaklarım bozuk.çok sıvı kaybım oldu.bu sabah dr gittim. ilaçlarımı aldım. bolbol sıvı tüketeceksin dedi.bakalım yarına ne olacak.

hellooooooooo bayblerim..bir aydan sonra bugün tekrar spora başlıyorum..inşallah paslanmamıştır bu hoppiş arkadaşınız..yoksa akşam oflaya puflaya gezerim..

42 yim beeeeeeeen anam ne cabuk geciooooooooruzgar gibi adetaaaa
16 yasinda bir oglum 6 yasinda da bir kopusum var,sen erken evlenmissin 22 yasinda mi kiziiiin aaaaaaaa
heheyyttt yaşasın bee..topiğin en yaşlısı olmaktan kurtuldum...(yaşlı=)

eheh bu arada kafiyene bayıldım emineeeeee
gel beriyeeeeeeeee
36 bedenler geliyeeeeeee
oy asiyee asiyeeeeeee

buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee
oh oh ohhhh..benim gibilerde geldi ya topiğe ..şükür Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…