Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

fadimeeeeeeeee nihayet geldin beedondu sütyendi derken bizi unuttun ya labuldun parayı daha bizide tanımazsın

ay güzel dilekler için çok teşekkür ederiiiim inş dediğin gibi olurbetül bir süredir yapıyor elma diyetini zaten ben öyle biliyorum yani. gamzeyle (noraa) yapıyordu onlar :26:yarın da biz başlamış oluruz. uuff yarına kadar en az bi 100 gr vermem lazım. :18:

bende tam 4 çocuk 1 de kedim var 2 de misafirim var mart ayına kadar bendeler
41 kere ayyyy sen diyet yapma yaaaa 4 cocuk,iki misafir 1 kedi
ayyyy koca faktoru de var yok canim seninle kimse yarisamaz Buse bile
allah yardimcin olsun ne deyim Fadimeeeeeee ayyy hem de misafirler mart ayina kadar mi umarim sevdigin insanlardir

canıım çok geçmiş olsun. ilaçlarını düzenli al, doktorun dediklerine uy. haşlanmış patatesi denedin mi? hala durumun aynıysa bi dene derim yani. iyi gelir. :26:

hellooooooooo bayblerim..bir aydan sonra bugün tekrar spora başlıyorum..inşallah paslanmamıştır bu hoppiş arkadaşınız..yoksa akşam oflaya puflaya gezerim..

harika haabeeer tebrikler canııım. allah daim etsin

heheyyttt yaşasın bee..topiğin en yaşlısı olmaktan kurtuldum...(yaşlı=)

ahahh evet emine ve ben de çılgınız hatta şeyma da çılgın. fulyayı da unutmamak lazım. o da azarlama ve motivasyon çılgını. bence gurubumuz pörfekt. voleybolcumuz bile var (büş) daha ne olsun heeyytt :13:
gamze, betüş, fadimee ve dahasıı... vuhuuuu

Bak tecrubeyle sabit stres siskinlik yapiyo bol bol su ve yesil cay ic kendini dusunmuyorsan takimi dusun buseeeeeeeeee

kızlar dün sohbetiniz baya bi koyuymuş okumaya çalıştım ama bi yerden sonra bıraktım.daha yeni kalktım canım hiç birşey yapmak istemiyor.dünkü iş görüşmelerimden sonra iyice karamsarlığa başladım.konya'dan nefret ediyorum.burası çok başka bi memleket.eşim martta asaletini alıyor ankaraya gidelim dedim kabul etmedi.neymiş ankaraya gidersek başımız ağrırmış karışanımız çok olurmuş.tamam bi nebze haklı ama bende burda çok yanlız kaldım dedim.hafta içi işe gidiyor hafta sonu bilgisayar oynuyor.artık ne yapacağımı bilmiyorum,iş konusunda ne yapmam gerekiyor,burda ne yapmam gerekiyor?dün eşime valla içimdeki herşeyi söyledim(tabi kendimi çok rahat hissetmedim)sonra hiç konuşmadım.akşam yanıma geldi seni çok seviyorum diyor.ne biliyim kızlar içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ama mecbur bu şehrin düzenine alışacağım herhalde.

Bak tecrubeyle sabit stres siskinlik yapiyo bol bol su ve yesil cay ic kendini dusunmuyorsan takimi dusun buseeeeeeeeee

hii çok damar yerden girdin eminee :18:gidiyorum yine yeşil çay içcem. yarına eksi çıkmam lazım. al banaa

pardon Betulcum yaaa yarin basliyoruz Buse de katilacak :118:

aa bak bak düştüğüm hale bak çomakçı oldum. benim yüzümden başlayamıyorlar resmen

ah canım yaa :26:konuya vakıf değilim ama bu şehir değişiklikleri, düzen bozulmaları insanı çok yoruyor. ne zamandır ordasın? yeniyse karamsarlığa düşme hemen. yok mu hiç kafa dengin insan? allah yardımcın olsun diyecek bir şey bulamıyorum. eşinin oyununa bir iki saat sınır falan koy bence. seninle ilgilensin yani.

tamam canım al sopanı bakalım, tembel ama azimli arkadaşım benim
ay evet canım okumuştum voleybolcuydun. doğru ya. oh ohh harika öyleyse. ilk senin 36 bedene girmen lazım.

demi demi ama ben nedense hiç sanmıyorum daha 36 bedene 13 14 kilom var
buseeeeee
keske herkes senin gibi mekik cekseeeeee
hergun uc ogun lapa yemeseeeeee
kilolar kendiliginden gitseeeee
bol bol da yesil cay icseeeeeee
veeeee 36 beden giyseeeeeee

ayy dur bundan sonraki mesajımda size de ben şiir yazıcam kızlar :)allahım allahım sabah sabah ne güldümm :)

kızzz bana bak 58.7 yle mi bu ölçüler var sende?? anacım bende yazıcam ölçülerimide sen acilinden spora başlayıp sıkılaşıyorsun. ve bu kilonu dert etmiyorsun anladığım kadarıyla etin gevşek cinslerden canım onu hemen toparlayıp sıkılaştırıyorsun. ve benden sana tavsiye KESİNLİKLE TEK TİP BESLENME!!! vücudun yağ depolar buda gördüğün gibi ölçülere neden olur kız aramızda 20 kilo fark var benm ölçüler sennki gibi yavrum naptın sen yaa

valla benim ciğerler fırlamadıysa seninkide fırlamaz heralde bir öksürük avrki bende sınıftakileri bile isyan ettiren kızım sen çık ben seni var yazıcam diye hocaları bezdiren cinsten :) sallanmak falan az bildiğin iç organlarda deprem oluyor 9.9 şiddetinde yani. o değil mesela hasta oldum ya geçti ama öksürük kalıyor ne hikmet anlamamakla birlikte uyuz olurum bu duruma. lan virüs gitmiş sende kalk git istenmediğin yerde ne diye duruyorsun demi pis öksürük... bak sinir yaptım şimdi öksürüğüme.. atarlı kız oldum iyimi:)

bir sonraki mesaj senle buse ye gelicek canımmm :) takipte kalın :)

bahçelerde maydanoz,
bu ne biçim ıspanak,
ben yarime doymadım,
yaşasın 23 nisan.

kızlar bu şiir benden size gelsin :) nasılsınız ne var ne yok? ben biraz iyi biraz kötü. neden derseniz canım sıkkın biraz. sabah tartıya çıktım dün gece spor yaptığım halde 1 kilo fazla tarttı şoklardayım o kadarda dikkat ettim yediğime içtiğime yani nerden bakarsan bak imkansız
umarım şişliktir ne bileyim lavabo ihtiyacıdırda gider onlar cumartesiye kadar. dün diyetisyenim mesaj attı 69 ol çikolatan burada hazır seni bekliyorum diye. cumartesiye kadar görmem lazım 69 u ne yapacağım bi türlü karar veremedim

hem etim gevşek hem de ben 1.58 boyundayım büş kiloma bakma yani boyuma göre kilom fazla gayet:26:işte ben de fitness yapıyorum sıkılaşmak için sen kaç boyundasın

Son düzenleme:
ya spordan sonra oluyo o sislik kaslar sisiyo bence biraz da spor yapinca suyu cok iciyoruzya o falan korkma en azindan vicdanin rahat hani bisey yedinde sis degilsin ya:18:

busraaaaa
bu kilolar kalbimizde yaraaaaaa
gidecek bu kilolar elbet birara
vaktin olursa sen bize internette baska diyetler araaaaaa:126:

ben bi annecigimi arayim:102:

aahhhh aaah bu kadinlarin fedakarliklari sabirli olun kizlar cekilen her sikintinin mukafatini biz bilmezsek kim bilir benim de omrum nerdeyse yalnizlik icinde gecti geciyor ama insanin en buyuk kalabaligi kendi icinde unutma kendinle mutlu olmak etrafindaki 100lerce insana bedel hatta milyonlara hataa........ hem biz variz uzme kendini:103:

valla bende uzun yıllardır öksürmüyordum unutmuşum kendisini.... hatta geçen haber okudum öksürük şurubundan 10 kişimi ne ölmüş ne geresiz şey dedim niye içilirki dedim.... demez olaydım.... valla gece ne kendim uyudum ne üst kattakileri uyuttum... bu nedir arkadaş... hala dahada aynı performansı sergileyebiliyorum telefonda konuşamıyom yahu...bende atarlanacam az kaldı...

Kızlar ben geldimmmm çok sık uğrayamadığım için yeni gelen arkadaşlar beni tanımayabilir

Şöyle dünü ve bugünü özet geçeyim hemen Dün yılbaşı tatilinde yediklerimden dolayı deli gibi spor yaptım herkes şaştı kaldı Akşam açlıktan ölücem sandım neyse erken uyudum ve kaçamaksız kapattım dünü

Bugünkü menümü de paylaşayım

Sabah
1 tabak ıspanak
1 dilim ç.ekmeği
(Ne alaka diyebilirsiniz ama akşam yiyemediğim için canım bir çekti ki sabah anlatamam )

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Domates+salata
1 kadınbudu köfte

Ara: 1 yeşil elma

Akşam
1 elma.

Spor: 45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…