Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu kadar çene yeter gidip çalışayım para kazanayım acık...

hem etim gevşek hem de ben 1.58 boyundayım büş kiloma bakma yani boyuma göre kilom fazla gayet:26:işte ben de fitness yapıyorum sıkılaşmak için sen kaç boyundasın

benimde boy 1.57 canım diyetisyen öyle ölçtü ben bu zamana kadar 160 bilirdim kendimi :) değilmişim :) yaş 21 :) senin kilona inmek için çabalıyorum şuanda yani...

ya spordan sonra oluyo o sislik kaslar sisiyo bence biraz da spor yapinca suyu cok iciyoruzya o falan korkma en azindan vicdanin rahat hani bisey yedinde sis degilsin ya:18:

ayyy umarım öyledir yaa çok çok bozuldum çünkü

busraaaaa
bu kilolar kalbimizde yaraaaaaa
gidecek bu kilolar elbet birara
vaktin olursa sen bize internette baska diyetler araaaaaa:126:

ben bi annecigimi arayim:102:

ayyy ne duygusal topik olduk çıktık biz yaa :) allahımmm:) hayır birde kafiyemiz falan var yani. şiirler havada fink atıyor. yok böyle topik :) ara ara anneciğini. :) öğrencimisin kız sen yaban ellerde??

atarlandım kızdım bağırdım sövdüm bi işe yaramadı cancazım kaldımı kalıyor. şurup içmek bir yana ne çaylar çorbalar içiyoum. bi sıcak süt bal denemediydim onuda denedim ama içemedim aslında iyi geldide ben içemedim süt sevmiyorum

farkettimki ölçü yazmamışım :)

bel:78
göbek: 90
sağ bacak: 60
sol bacak: 58
basen: 100

kol ölçmedim

farkettimki ölçü yazmamışım :)

bel:78
göbek: 90
sağ bacak: 60
sol bacak: 58
basen: 100

kol ölçmedim

ayy büüüş ölçülerin çok iyi bence kilona göree

benim bel 70
basen 95
kolum 30

geri aynı resmeeen seninleee. voleybolun çok etkisi vardır. sımsıkısın belli ki kuzenim var benimle aynı boyda. kilolarımız aynıyken aynı gösteriyorduk hatta onun poposu ve üst bacagı benden büyüktü. sen nasıl sıkısın artık burdan anla benim kiloma gelince rahat 36 sın. ben de 23 yaşındayım.

Son düzenleme:
ayyy ne duygusal topik olduk çıktık biz yaa :) allahımmm:) hayır birde kafiyemiz falan var yani. şiirler havada fink atıyor. yok böyle topik :) ara ara anneciğini. :) öğrencimisin kız sen yaban ellerde??
yok yaaaaa keske ogrenci olsaydim ogrencilik coktaaan bitti ama tekrar ogrenci olmayi dusunuyorum
annesimi de aradim :102:

Son düzenleme:

tek tesellim o zaten canım sorma yani :) etkisi elbette var voleybolun ama kilom fazla ben diyetisyene gittiğim zaman bana 5 6 kilo versen 60 ı görür sonra bakarsın falan dedi tartıya bir çıktım 72.5 :) şaştı kaldı :) görenler 65 falan zannediyorlar diye mutluyum yani. o yüzden diyetisyen bana 60 kilo senn için yeterli diyor ben illede 55 istiyorum diyorum :) oda napsın dayanamadı bana :) kabul etti kuzu kuzu :) 55 olucammmmm :) 36 beden küçücük pantalonlara giricemmm... yaz gelince şortlarla dolucak dolabımmm :)

yok yaaaaa keske ogrenci olsaydim ogrencilik coktaaan bitti ama tekrar ogrenci olmayi dusunuyorum
annesimi de aradim :102:

he dur hatırladım gözüme ilişmişti sen bitirmiştin demi :) öğrencilik iyidir de ben öğrenci hayatı yaşayamıyorumki annem sağolsun :) benle beraber geldi hayatı sından etme sürecinin 4.aşamasındayız :):):)

hehehehe ben de vereyim olcu barii
bellllllllll 75
basennnnnnn 105
menu:
kahvalti, bir dilim borek cay,cay,cay,cay.......
ara,yagsiz 250 gr yogurt cay cay cay cay......
oglen,yagsiz yogurt corbasi
ara,5 hurma cay cay cay cay.....
aksam balik salata40:dusunuyorum )lutfen allahim aksam sonrasi bisey yemeyiiiiim

olsun yaaa sonra insan ariyo annesini yanindayken tadini cikar bak o odunlardan birine heee deyince bitiyo hepsi hatira oluyo
walla benim bir oglum var univ.kazansin ben de onunla giderim

Son düzenleme:
Ay allahım dün geceden beri oku oku ancak bitirebildim:)Yani kızlar bırakmıyorsunuz ki 2 güncük gezmelere tozmalara gidelim:))))) Vallahi okumaktan gözlerimde derman kalmadı da yazamadım dün gece
Pirinç lapasını da elma diyetini de okudum.Bende eşlik etsem mi diye düşünmedim değil hani:))))))) Ama vazgeçmekten o kadar çok korkuyorum ki.Kendime şunu ye bunu ye diye şart bile koymuyorum.Ne bulursam onunla devam ediyorum.Çok şükür şimdilik vazgeçecek bir duruma gelmedim.Dukana bile yeniden cesaretim yok Ama sizlere başarılar dilerim.
Şiirler bir harika bsrmhmmt:)
Btlbetul çok geçmiş olsun.
Fadime hızlı dönüşüne çok sevindim çünkü başlangıç kilomuz aynı:)

Bu arada sabah tartım 96.1 çıktı.Çok su içtim heral de dedim bi tuvalete gideyim.Geldim 95.4:)
2 gündür menü de yazamadım.Benim kız oynadığı oyundan sıkılmadan o işi de halledeyim.
Dün:
sabah kahve 1 kare çikolata (yani bir tırnak kadar koca tablet değil:)
ara bir küçük kase leblebi
öğle buğday ekmeği ile kaşarlı biberli tost
ara yoğurt
akşam :çorba salata ve ızgara tavuk göğsü 2-3parça

Bugün minik bebekliler bilir.kendime zaman ayırmaya fırsatımın olmadığı bir gün malesef(((((
Sabah biraz leblebi
Öğlende azıcık fındık Hala da yemek yiyemedim.Hayır aç kalmak işime geliyor ama bu defa kilo vermekte çok zorlanıyorum(((

fadimeeeeeeeee nihayet geldin beedondu sütyendi derken bizi unuttun ya labuldun parayı daha bizide tanımazsın
yok kız don sütyen güzel güzel gecelik pijama takımların içinde psikolojim bozuldu kilo veripte almayı hayal ediyorum
misafirlerim kv kp eskiden bana gelinlik giydirmeyen kp sevilmezmi halen içimden çıkmadı elbiseyle gelin oldugum gün
üstte bir gelini altta bir gelini durur bende rahat ediyorlarmış:18:

hemsire tevvellutunuz nedir:80:
hahaaaa..tevellüt hee:26:..aramızda bayağı bir yaş farkı var gibi hemşiire..1975 doğumluyum ben , daha senin çocuğun sayılırım...(yalaaaaan)

geldim nihayeet :)) wuuu spora dönüş görüyorum hadi bakalım hayırlı olsun....

tevellut nedir :)
sağol betüşüm..bende tevellüt ne demek anlayamadım daldım ekşiye..aynen şöyle yazar:kısaca doğum tarihi
eskiler karşındakinin yaşının çok küçük olduğunu hatırlarmak ve haddini bil manasında kullanır..
- senin tevellüt kaç olm??? ..

Son düzenleyen: Moderatör:
çizelgemi yeniden yaptım bakalım 2 ay içinde 90 olurmuyum birazdan pazara gidip kendime ot yeşillik alayım
Fadimecim şu 9 lu çay varya onu al bence.Ben şans eseri geçen hafta içtim 7 kg indim.Bu hafta hiç içmedim henüz 1 kg bile inemedim Tabi yeni başlamış olmamın da etkisi var o 7 kg da.

Bende geldilermi fazla durmasınlar diye yüz vermiyorum ne yalan söyleyeyim.Azıcık rahat etsinler gitmek bilmiyorlar

yarın hocanın dogum gününe gidemesem kesin kafayı yerim
küçük eltime söyledim yarın gidicegimi oda dediki akşam eşim söylemiş ama gelmek istemiyorlarmış

Aaaaa bak sen sunlara utansinlar insallah ogullarini mutlu et aslan gibi 4 torun ver calis cabala insan gelinine gelinlik giydirmez mi yaaa icinde kalmistir senin caniiiim aslinda onlar gidene kadar evde gelinlikle dolasmak var amaarada esin olunca tatsizlik cikmasin bosver umarim esinle mutlu huzurlusundur o acidan bak hani milyarlik gelinlik giysen neye yarar huzurun yoksa bosveeeer biz bigun butun takim bulusalim sana gelinlik giydirip halay cekelimayyy ben de Turkiye'yi cok ozledim ya simdi aklima su geldi tey tey tey hadi gel koyumuze geri donelim Fadimenin dugununde halay cekelim hadi gel.........Hadi kizlar hep beraber :118: alkislamayanin kaynanasi ölsün bak

Son düzenleme:
hay allah nasil biliyosa ooole yapsin sekerler bak bisey ogrendiniz fena mi oldu takilin bana Fadime'nin izdivaci var:123: ona istirak edelim.
Ayyyy tamam yaaa ben de 1971 dogumluyum ne olmus yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…