- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.081
hemsire tevvellutunuz nedir:80:
hem etim gevşek hem de ben 1.58 boyundayım büş kiloma bakma yani boyuma göre kilom fazla gayet:26:işte ben de fitness yapıyorum sıkılaşmak içinsen kaç boyundasın
ya spordan sonra oluyo o sislik kaslar sisiyo bence biraz da spor yapinca suyu cok iciyoruzya o falan korkma en azindan vicdanin rahat hani bisey yedinde sis degilsin ya:18:
busraaaaa
bu kilolar kalbimizde yaraaaaaa
gidecek bu kilolar elbet birara
vaktin olursa sen bize internette baska diyetler araaaaaa:126:
ben bi annecigimi arayim:102:
valla bende uzun yıllardır öksürmüyordum unutmuşum kendisini.... hatta geçen haber okudum öksürük şurubundan 10 kişimi ne ölmüş ne geresiz şey dedim niye içilirki dedim.... demez olaydım.... valla gece ne kendim uyudum ne üst kattakileri uyuttum... bu nedir arkadaş... hala dahada aynı performansı sergileyebiliyorum telefonda konuşamıyom yahu...bende atarlanacam az kaldı...
farkettimki ölçü yazmamışım :)
bel:78
göbek: 90
sağ bacak: 60
sol bacak: 58
basen: 100
kol ölçmedim
ay hoppicik en yasli benim falan yazinca yaslilarin tabiriyle kac yasindasiniz demek istedim tevellut;dogum hemsire:kiz kardes demektevellut nedir :)
yok yaaaaa keske ogrenci olsaydim ogrencilik coktaaan bitti ama tekrar ogrenci olmayi dusunuyorumayyy ne duygusal topik olduk çıktık biz yaa :)allahımmm:) hayır birde kafiyemiz falan var yani. şiirler havada fink atıyor. yok böyle topik :) ara ara anneciğini. :) öğrencimisin kız sen yaban ellerde??
ayy büüüş ölçülerin çok iyi bence kilona göree
benim bel 70
basen 95
kolum 30
geri aynı resmeeen seninleee. voleybolun çok etkisi vardır. sımsıkısın belli kikuzenim var benimle aynı boyda. kilolarımız aynıyken aynı gösteriyorduk hatta onun poposu ve üst bacagı benden büyüktü. sen nasıl sıkısın artık burdan anla benim kiloma gelince rahat 36 sın. ben de 23 yaşındayım.
yok yaaaaa keske ogrenci olsaydim ogrencilik coktaaan bitti ama tekrar ogrenci olmayi dusunuyorum
annesimi de aradim :102:
olsun yaaa sonra insan ariyo annesini yanindayken tadini cikar bak o odunlardan birine heee deyince bitiyo hepsi hatira oluyohe dur hatırladım gözüme ilişmişti sen bitirmiştin demi :)öğrencilik iyidir de ben öğrenci hayatı yaşayamıyorumki annem sağolsun :) benle beraber geldi hayatı sından etme sürecinin 4.aşamasındayız :):):)
yok kız don sütyen güzel güzel gecelik pijama takımların içinde psikolojim bozuldu kilo veripte almayı hayal ediyorumfadimeeeeeeeee nihayet geldin beedondu sütyendi derken bizi unuttun ya la buldun parayı daha bizide tanımazsın
misafirlerim kv kp eskiden bana gelinlik giydirmeyen kp sevilmezmi halen içimden çıkmadı elbiseyle gelin oldugum gün41 kereayyyy sen diyet yapma yaaaa 4 cocuk,iki misafir 1 kedi
ayyyy koca faktoru de varyok canim seninle kimse yarisamaz Buse bile
allah yardimcin olsun ne deyim Fadimeeeeeee ayyy hem de misafirler mart ayina kadar mi umarim sevdigin insanlardir
hahaaaa..tevellüt hee:26:..aramızda bayağı bir yaş farkı var gibi hemşiirehemsire tevvellutunuz nedir:80:
geldim nihayeet :)) wuuu spora dönüş görüyorum hadi bakalım hayırlı olsun....
sağol betüşüm..bende tevellüt ne demek anlayamadım daldım ekşiye..aynen şöyle yazar:kısaca doğum tarihitevellut nedir :)
Fadimecim şu 9 lu çay varya onu al bence.Ben şans eseri geçen hafta içtim 7 kg indim.Bu hafta hiç içmedim henüz 1 kg bile inemedimçizelgemi yeniden yaptım bakalım 2 ay içinde 90 olurmuyum birazdan pazara gidip kendime ot yeşillik alayım
yok kız don sütyen güzel güzel gecelik pijama takımların içinde psikolojim bozuldu kilo veripte almayı hayal ediyorum
misafirlerim kv kp eskiden bana gelinlik giydirmeyen kp sevilmezmi halen içimden çıkmadı elbiseyle gelin oldugum gün
üstte bir gelini altta bir gelini durur bende rahat ediyorlarmış:18:
Fadimecim şu 9 lu çay varya onu al bence.Ben şans eseri geçen hafta içtim 7 kg indim.Bu hafta hiç içmedim henüz 1 kg bile inemedimTabi yeni başlamış olmamın da etkisi var o 7 kg da.
Bende geldilermi fazla durmasınlar diye yüz vermiyorum ne yalan söyleyeyim.Azıcık rahat etsinler gitmek bilmiyorlar
Aaaaa bak sen sunlara utansinlar insallah ogullarini mutlu et aslan gibi 4 torun ver calis cabalayok kız don sütyen güzel güzel gecelik pijama takımların içinde psikolojim bozuldu kilo veripte almayı hayal ediyorum
misafirlerim kv kp eskiden bana gelinlik giydirmeyen kp sevilmezmi halen içimden çıkmadı elbiseyle gelin oldugum gün
üstte bir gelini altta bir gelini durur bende rahat ediyorlarmış:18:
hay allah nasil biliyosa ooole yapsin sekerler bak bisey ogrendiniz fena mi oldu takilin bana Fadime'nin izdivaci var:123: ona istirak edelim.hahaaaa..tevellüt hee:26:..aramızda bayağı bir yaş farkı var gibi hemşiire..1975 doğumluyum ben , daha senin çocuğun sayılırım ...(yalaaaaan)
sağol betüşüm..bende tevellüt ne demek anlayamadım daldım ekşiye..aynen şöyle yazar:kısaca doğum tarihi
eskiler karşındakinin yaşının çok küçük olduğunu hatırlarmak ve haddini bil manasında kullanır..
- senin tevellüt kaç olm??? ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?