Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Buseeeee nerdesiiiiinyeter artik hala mekik mi cekiosundur bi de su numarayi yapiyim der gibi dusunuyorum seni yaniliyor muyum

şeymaaaaaaa süper haber buuu benden 400 gr gitmiiş ama buna şükrettim zaten duraklamadaydım çünkü. ama dayanamadım artık. bıraktım diyeti haberin olsun. :26:

Bende dışarda bişey yemedim akşamda 3 kaşık lapa yiyebildim anca olmadı yani ama havuç yedim biraz 3 kaşıkta fasulye yedim

Olun kuzucum yarında moral bozmadan yine güleriz biizz sonra tam gaz diyete devammm
evet kilolar bile bozamaz nesemizi ama vrdiysek daha da neselenebiliriz

Bende dışarda bişey yemedim akşamda 3 kaşık lapa yiyebildim anca olmadı yani ama havuç yedim biraz 3 kaşıkta fasulye yedim
walla gene iyi dayandiniz lapaya haaa azminize hayranim

15ine de bisey kalmadiki Turkiyede olsam kolay olurdu ama burdan nasil olur bilmiyorum:44:
sabah olsun bi dusuneyim bakiiim internetten basvuru oluyordur mu acaba:97:
canım ösym sitesinde başvuru kategorisinde ösys 2013 başvuru kılavuzu var sıkılmadan inceleyebilirsen yardımcı olabilir.
hellooooooooo bayblerim..bir aydan sonra bugün tekrar spora başlıyorum..inşallah paslanmamıştır bu hoppiş arkadaşınız..yoksa akşam oflaya puflaya gezerim..
eheheh çok çabuk paslanıyor insan...
fadimeeeeeeeee nihayet geldin beedondu sütyendi derken bizi unuttun ya labuldun parayı daha bizide tanımazsın
ahahhaha konuyu anlamadım ama çok güldüm
Kızlaaar maşallah ya çenenize kuvvet Neşenizi sevsinler okurken mutlu oldum ben
aynen maşallah bende okurken neşe geldi

Son düzenleme:
olsun yaaa sonra insan ariyo annesini yanindayken tadini cikar bak o odunlardan birine heee deyince bitiyo hepsi hatira oluyo
walla benim bir oglum var univ.kazansin ben de onunla giderim

:) sakın yapma öyle birşey bi defa ayaklarının üstünde durmaktan aciz yetişir canım ben çok şikayetçiyim bu durumdan. gezmesi tozması şöyle dursun ya bi yemek içmek temizlik herşey hazır derslerle ilgilenir eyvallah ama şöylede bir durum var yarın bir gün tek yaşadığında çok çok çok zorlanır canım

Canlarım dün sizinle paylaştığım konuyla ilgili itirazı olan varsa diyet vb dışı konulara girmeyebilirim.5. takımda bir arkadaş rahatsız olduğu için listeye girmeden çıkmıştı.Gerçi diyet dışında herşey konuşuluyor diyerek ayrılmıştı ama olsun.Sonuçta takım sizin, ben misafir sayılırım..

kızlar kızlar kızlar birşey soracağım size... saçımı büyüleyici kızıla boyattım ama sevdicek fotoğrafı görünce içim sızladı beğenmedim dedi çok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım

olurmu canım öyle şey şahsi fikrim şu ki biz sadece menü paylaşıp şu kadar kilo vermişim bu kadar kalori yakmışım gibi paylaşımlar yapmak için burada değiliz. diyet dediğin moral ister ve moral almakta farklı konuları açmayı gerektirir. takma sen bu konuları ne istersen paylaş bence :)

:O hiç bilemedim şimdi.. alışmadığındandır belki.. hiçbir fikrim yok şu an..

bugün paylaşacak pek bir şey olmadı :) mesaj attı aradı bende onun yaptığı gibi yaptım yakın davrandım ama herhangi bir iyi imadada bulunmadım.Dün gidememiş ''birisine'' gelmedi dedi. hiçbir zaman olamaz ama onla artık..

caniiim dusunceli arkadasim cok tesekkurler bakarim

busraaaa dogru soyluyosun mantigim da bana ayni seyleri dio am gel sen anne yuregine anlatttt kuzuuuum anne olunca anlarsin ama kesinlikle hakli misin eveeet haklisin

Hayiiiiir biz booole mutluyuz yaaa lutfeeeeen

Ben gidip mekiğimi çekiyim kızlaaar
hadi hadi az kaldi kilolari bildiricez cabuk seymaaa daha cekmedin mi

allahim ya sen begendin mi ona bak ama suda bir gercek ooole buyuk degisikliklerden sonra asil yorum icin zaman gerekir acele etme bekle biraz

kesinlikle katiliyorum Busracim

ay olucem kimmis bu birisi ne gizemli

:O hiç bilemedim şimdi.. alışmadığındandır belki.. hiçbir fikrim yok şu an..

muhtemelen öyle birde fotoğrafta farklı çıkıyor ya ondan olabilir :)

öyle de anne yüreği falan derken çocuğunuzun hayatını ne kadar etkilediğinizi fark etmiyorsunuz. bunu bir öğretmen adayı olarak söylüyorum. ister öyle algıla ister öğrenci diliyle algıla ama ileride kendini idame ettirmesi konusunda çok yorucu ve bıkkın olacaktır buda psikolojik sorunlar doğurur.

beğendim ben herkeste çok beğendi :) oda beğenecek uleeeyyynn ):

teşekkür ederim :) bende bana katılıyorum en nihayetinde bu bir motivasyon topic ciği :)

evet evet kim o birisi merak ettimö bende amma gizemliymiş yaa :)

selam kizlar dun gece hic uyuyamadim bugun de isyerinde esneyip durdum simdi eve geldim yorgunluktan olmek uzereyim bugunluk beni affedin fazla aktif olamicam, ama gecmisi okurum odama cikinca laptoptan. daha aksam yemegimi yemedim saat neredeyse 9 bucuk mekik de bugun 150'ye tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum ama bugunden artanlari yarina eklerim soz

kilom da bekledigim uzere gecen haftaki ile ayni.. sisligim ne yaptiysam gecmedi. maydonoz aldim onu kaynaticam birazdan bakalim ise yarayacak mi...

sabah zamaninda uyanamazsam kilo bildirimimi yapmis olayim dedim seng eger bunu gormezse siz ona soyleyin olur mu...

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…