- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.101
ayyy ne sinir bi durum yaaaa yolla bana gelsinleryarın hocanın dogum gününe gidemesem kesin kafayı yerim
küçük eltime söyledim yarın gidicegimi oda dediki akşam eşim söylemiş ama gelmek istemiyorlarmış
ayy Seyma sorma aslinda yarin kilolari verince gulemiycem gibi gelio:18: onun icin bugun sabaha kadar gulesim varKızlaaar maşallah ya çenenize kuvvetNeşenizi sevsinler okurken mutlu oldum ben
ayy Seyma sorma aslinda yarin kilolari verince gulemiycem gibi gelio:18: onun icin bugun sabaha kadar gulesim var
şeymaaaaaaa süper haber buuubenden 400 gr gitmiiş ama buna şükrettim zaten duraklamadaydım çünkü. ama dayanamadım artık. bıraktım diyeti haberin olsun. :26:
evet kilolar bile bozamaz nesemizi ama vrdiysek daha da neselenebilirizOlun kuzucum yarında moral bozmadan yine güleriz biizz sonra tam gaz diyete devammm
walla gene iyi dayandiniz lapaya haaa azminize hayranimBende dışarda bişey yemedim akşamda 3 kaşık lapa yiyebildim anca olmadı yani ama havuç yedim biraz 3 kaşıkta fasulye yedim
evet kilolar bile bozamaz nesemizi ama vrdiysek daha da neselenebiliriz
walla gene iyi dayandiniz lapaya haaa azminize hayranim
canım ösym sitesinde başvuru kategorisinde ösys 2013 başvuru kılavuzu var sıkılmadan inceleyebilirsen yardımcı olabilir.15ine de bisey kalmadiki Turkiyede olsam kolay olurdu ama burdan nasil olur bilmiyorum:44:
sabah olsun bi dusuneyim bakiiim internetten basvuru oluyordur muacaba:97:
eheheh çok çabuk paslanıyor insan...hellooooooooo bayblerim..bir aydan sonra bugün tekrar spora başlıyorum..inşallah paslanmamıştır bu hoppiş arkadaşınız..yoksa akşam oflaya puflaya gezerim..
ahahhaha konuyu anlamadım ama çok güldümfadimeeeeeeeee nihayet geldin beedondu sütyendi derken bizi unuttun ya la buldun parayı daha bizide tanımazsın
aynen maşallah bende okurken neşe geldiKızlaaar maşallah ya çenenize kuvvetNeşenizi sevsinler okurken mutlu oldum ben
olsun yaaa sonra insan ariyo annesini yanindayken tadini cikar bak o odunlardan birine heee deyince bitiyo hepsi hatira oluyo
walla benim bir oglum var univ.kazansin ben de onunla giderim
Canlarım dün sizinle paylaştığım konuyla ilgili itirazı olan varsa diyet vb dışı konulara girmeyebilirim.5. takımda bir arkadaş rahatsız olduğu için listeye girmeden çıkmıştı.Gerçi diyet dışında herşey konuşuluyor diyerek ayrılmıştı ama olsun.Sonuçta takım sizin, ben misafir sayılırım..
kızlar kızlar kızlar birşey soracağım size... saçımı büyüleyici kızıla boyattım ama sevdicek fotoğrafı görünce içim sızladı beğenmedim dediçok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım
caniiim dusunceli arkadasim cok tesekkurler bakarimcanım ösym sitesinde başvuru kategorisinde ösys 2013 başvuru kılavuzu var sıkılmadan inceleyebilirsen yardımcı olabilir.
eheheh çok çabuk paslanıyor insan...
ahahhaha konuyu anlamadım ama çok güldüm
aynen maşallah bende okurken neşe geldi
busraaaa dogru soyluyosun mantigim da bana ayni seyleri dio am gel sen anne yuregine anlatttt kuzuuuum anne olunca anlarsin ama kesinlikle hakli misin eveeet haklisin:) sakın yapma öyle birşey bi defa ayaklarının üstünde durmaktan aciz yetişir canımben çok şikayetçiyim bu durumdan. gezmesi tozması şöyle dursun ya bi yemek içmek temizlik herşey hazır derslerle ilgilenir eyvallah ama şöylede bir durum var yarın bir gün tek yaşadığında çok çok çok zorlanır canım
HayiiiiirCanlarım dün sizinle paylaştığım konuyla ilgili itirazı olan varsa diyet vb dışı konulara girmeyebilirim.5. takımda bir arkadaş rahatsız olduğu için listeye girmeden çıkmıştı.Gerçi diyet dışında herşey konuşuluyor diyerek ayrılmıştı ama olsun.Sonuçta takım sizin, ben misafir sayılırım..
hadi hadi az kaldi kilolari bildiricez cabuk seymaaa daha cekmedin miBen gidip mekiğimi çekiyim kızlaaar
allahimkızlar kızlar kızlar birşey soracağım size... saçımı büyüleyici kızıla boyattım ama sevdicek fotoğrafı görünce içim sızladı beğenmedim dediçok moralim bozuldu sizce ne yapmalıyım
olurmu canım öyle şey şahsi fikrim şu ki biz sadece menü paylaşıp şu kadar kilo vermişim bu kadar kalori yakmışım gibi paylaşımlar yapmak için burada değiliz. diyet dediğin moral ister ve moral almakta farklı konuları açmayı gerektirir. takma sen bu konuları ne istersen paylaş bence :)
ay olucem kimmis bu birisi ne gizemlibugün paylaşacak pek bir şey olmadı :) mesaj attı aradı bende onun yaptığı gibi yaptım yakın davrandım ama herhangi bir iyi imadada bulunmadım.Dün gidememiş ''birisine'' gelmedi dedi.hiçbir zaman olamaz ama onla artık..
caniiim dusunceli arkadasim cok tesekkurler bakarim
Hayiiiiirbiz booole mutluyuz yaaa lutfeeeeen
ay olucem kimmis bu birisi ne gizemli
:O hiç bilemedim şimdi.. alışmadığındandır belki..hiçbir fikrim yok şu an..
busraaaa dogru soyluyosun mantigim da bana ayni seyleri dio am gel sen anne yuregine anlatttt kuzuuuum anne olunca anlarsin ama kesinlikle hakli misin eveeet haklisin
allahimya sen begendin mi ona bak ama suda bir gercek ooole buyuk degisikliklerden sonra asil yorum icin zaman gerekir acele etme bekle biraz
kesinlikle katiliyorum Busracim
ay olucem kimmis bu birisi ne gizemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?