- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.121
hay allah nasil biliyosa ooole yapsin sekerler bak bisey ogrendiniz fena mi oldu takilin bana Fadime'nin izdivaci var:123: ona istirak edelim.
Ayyyy tamam yaaa ben de 1971 dogumluyumne olmus yani
Oyyyy kıyamammmmmmyarın hocanın dogum gününe gidemesem kesin kafayı yerim
küçük eltime söyledim yarın gidicegimi oda dediki akşam eşim söylemiş ama gelmek istemiyorlarmış
Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni:)Aaaaa bak sen sunlara utansinlar insallah ogullarini mutlu et aslan gibi 4 torun ver calis cabalainsan gelinine gelinlik giydirmez mi yaaa icinde kalmistir senin caniiiim aslinda onlar gidene kadar evde gelinlikle dolasmak var ama arada esin olunca tatsizlik cikmasin bosver umarim esinle mutlu huzurlusundur o acidan bak hani milyarlik gelinlik giysen neye yarar huzurun yoksa bosveeeer biz bigun butun takim bulusalim sana gelinlik giydirip halay cekelim ayyy ben de Turkiye'yi cok ozledim ya simdi aklima su geldi tey tey tey hadi gel koyumuze geri donelim Fadimenin dugununde halay cekelim hadi gel......... Hadi kizlar hep beraber :118: alkislamayanin kaynanasi ölsün bak
Bak bende en yaşlı benle Fulya heralde diyordum.Çookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmhay allah nasil biliyosa ooole yapsin sekerler bak bisey ogrendiniz fena mi oldu takilin bana Fadime'nin izdivaci var:123: ona istirak edelim.
Ayyyy tamam yaaa ben de 1971 dogumluyumne olmus yani
AY bencede o ne.Biz burada ne kadar güzel destek oluyoruz birbirimize.Kendi hayatımızda da tek düze yaşamıyoruz ki.İnsanız biz.Sevinçlerimiz var üzüntülerimiz var.Hayat diyetten ibaret değil ki.olurmu canım öyle şey şahsi fikrim şu ki biz sadece menü paylaşıp şu kadar kilo vermişim bu kadar kalori yakmışım gibi paylaşımlar yapmak için burada değiliz. diyet dediğin moral ister ve moral almakta farklı konuları açmayı gerektirir. takma sen bu konuları ne istersen paylaş bence :)
Olmaz diye geçiyorsa aklından o iş olmaz emin ol.bugün paylaşacak pek bir şey olmadı :) mesaj attı aradı bende onun yaptığı gibi yaptım yakın davrandım ama herhangi bir iyi imadada bulunmadım.Dün gidememiş ''birisine'' gelmedi dedi.hiçbir zaman olamaz ama onla artık..
selam kizlar dun gece hic uyuyamadim bugun de isyerinde esneyip durdum simdi eve geldim yorgunluktan olmek uzereyimbugunluk beni affedin fazla aktif olamicam, ama gecmisi okurum odama cikinca laptoptan. daha aksam yemegimi yemedim saat neredeyse 9 bucuk mekik de bugun 150'ye tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum ama bugunden artanlari yarina eklerim soz
kilom da bekledigim uzere gecen haftaki ile ayni.. sisligim ne yaptiysam gecmedi. maydonoz aldim onu kaynaticam birazdan bakalim ise yarayacak mi...
sabah zamaninda uyanamazsam kilo bildirimimi yapmis olayim dedim seng eger bunu gormezse siz ona soyleyin olur mu...
iyi geceler
ya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)
bildiğin ezel bu yahu..Ben ilk verdiğinde izledim ama hoşlanmadım nedense:S
ya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)
bildiğin ezel bu yahu..
kızzzlarrr menümü paylaşayım istedim :)
sabah:
1 bardak maydanoz suyu
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynirle yapılmış tost
1 bardak 5i1yerde
öğlen:
1 ufak kase kısır
ara:
100 gr. kadar kuruyemiş
akşam:
1 tabak susuz tavuk göğüslü mantar
1 kase yoğurt
ara:
2 greyfurt
1 mandalina
1 kivi
spor:
1 saat fitness salonunda spor
o 1 saat içerisinde 100 mekik
birde gidiş dönüş yürüyüş.
Ben yakın zamanda cildim parıl parıl parlasın diye sabah kalkınca 14 dal maydonoz 1 limonun suyu ve bir bardak suyu blender la çekiyodum.Posasıyla içiyordum.Birde baktım kilom iniyor:)) İşe yarıyor demekki.Ayrıca maranki karaciğerdeki yağları eritmek için bu kürü yazmış.
Günaydın kızlar +500 gr almışımregl olucam sanırım şişkinliğim var göbeğim davul gibi. Dünden beri bol bol yeşil çay içiyorum, şu maydanoz kürünü bende uygulucam her sabah aç karna değil mi?
Caniiiim fulyaciiiiim ozledik seni yoktun dun ya dun Buse'ye de soyledim yogun calisma ve stres sislik yapio sen ic maydonozlariselam kizlar dun gece hic uyuyamadim bugun de isyerinde esneyip durdum simdi eve geldim yorgunluktan olmek uzereyimbugunluk beni affedin fazla aktif olamicam, ama gecmisi okurum odama cikinca laptoptan. daha aksam yemegimi yemedim saat neredeyse 9 bucuk mekik de bugun 150'ye tamamlayabilecegimi hic sanmiyorum ama bugunden artanlari yarina eklerim soz
kilom da bekledigim uzere gecen haftaki ile ayni.. sisligim ne yaptiysam gecmedi. maydonoz aldim onu kaynaticam birazdan bakalim ise yarayacak mi...
sabah zamaninda uyanamazsam kilo bildirimimi yapmis olayim dedim seng eger bunu gormezse siz ona soyleyin olur mu...
iyi geceler
aplan kurbaaaaaan olsun sanaaplamm hürmetler....
Herseye ragmen Beren hos kiz ama kenan da ne buldu haaaaala anlamadim:101:ya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)
kızzzlarrr menümü paylaşayım istedim :)
sabah:
1 bardak maydanoz suyu
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynirle yapılmış tost
1 bardak 5i1yerde
öğlen:
1 ufak kase kısır
ara:
100 gr. kadar kuruyemiş
akşam:
1 tabak susuz tavuk göğüslü mantar
1 kase yoğurt
ara:
2 greyfurt
1 mandalina
1 kivi
spor:
1 saat fitness salonunda spor
o 1 saat içerisinde 100 mekik
birde gidiş dönüş yürüyüş.
Hahhhh bi de kusan diyeti duydum bu nasil bir diyeeeeet bunu da anlatiiiiin ayyyy ben bunu kacirmisim hep duydum ama merak edip bi zahmet bakmadim hic:126:kızlar hepinize günaydın.öncelikle kilom 89.bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.3-4 sene önce bu diyeti yapmıştım baya bi kilo vermiştim geri de almamıştım.yine başlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak
gecen hafta ben de oooleydim iki kilo birden gidiyo merak etmeyiiiinherkese selamlar sevgiler ...ben maalesef bu hafta +800 gr almışım..aldığımıda zannetmiyorum ki yarın regl olucam..neyse..durum vaziyet böyle..
gidecek gidecekkk haftaya bak sen gor 2 kilo birden eksilmis olursunGünaydın kızlar +500 gr almışımregl olucam sanırım şişkinliğim var göbeğim davul gibi. Dünden beri bol bol yeşil çay içiyorum, şu maydanoz kürünü bende uygulucam her sabah aç karna değil mi?
7 kilo gitmis o kadar gidince vucut biraz direnc gosteriyo daha fazla vermemek icin ama pes etmeGünaydın arkadaşlarım.Bu sabah bendende iş çıkmadı yahuDiyetimi bozmadığım halde 100 gr vermişim
başlangıç 103.1
şimdi 95.5
Bana bir akıl fikir verin:S Durdu birden mi gidecek bu kilolar ne olacak
intikam dizisi istanbul şehir ünü de çekiliyormuş kızımın okulundaya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)
adıyamandan gelmişler bu sabah başım agırıyordu kafayı koydum 8 de daha demin kalktım onlara kahvaltı verdimOyyyy kıyamammmmmmNapıcan canım benim hayat malesef sadece siyah ve beyazdan ibaret değil (( Ben tam durumu bilemediğim için yorumlayamıyorum.Aynı binada mı oturuyorlar yoksa uzaktan mı geldiler?
Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni:)
Bak bende en yaşlı benle Fulya heralde diyordum.Çookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm82 liyim bende.
AY bencede o ne.Biz burada ne kadar güzel destek oluyoruz birbirimize.Kendi hayatımızda da tek düze yaşamıyoruz ki.İnsanız biz.Sevinçlerimiz var üzüntülerimiz var.Hayat diyetten ibaret değil ki.
Olmaz diye geçiyorsa aklından o iş olmaz emin ol.
İyi geceler Fulya.Bende ümitsizim bu haftadan ama sabahı bekliyorum yinede :S
tek tesellim o zaten canım sorma yani :)etkisi elbette var voleybolun ama kilom fazla ben diyetisyene gittiğim zaman bana 5 6 kilo versen 60 ı görür sonra bakarsın falan dedi tartıya bir çıktım 72.5 :) şaştı kaldı :) görenler 65 falan zannediyorlar diye mutluyum yani. o yüzden diyetisyen bana 60 kilo senn için yeterli diyor ben illede 55 istiyorum diyorum :) oda napsın dayanamadı bana :) kabul etti kuzu kuzu :) 55 olucammmmm :) 36 beden küçücük pantalonlara giricemmm... yaz gelince şortlarla dolucak dolabımmm :)
Buseeeeenerdesiiiiin yeter artik hala mekik mi cekiosun dur bi de su numarayi yapiyim der gibi dusunuyorum seni yaniliyor muyum
Bende dışarda bişey yemedim akşamda 3 kaşık lapa yiyebildim anca olmadı yani ama havuç yedim biraz 3 kaşıkta fasulye yedim
harikasın bebeğim. aynen böyle devam. pislik herif utanmadan bir de gelmedi demiş. ben istemedim dememişteebugün paylaşacak pek bir şey olmadı :) mesaj attı aradı bende onun yaptığı gibi yaptım yakın davrandım ama herhangi bir iyi imadada bulunmadım.Dün gidememiş ''birisine'' gelmedi dedi.hiçbir zaman olamaz ama onla artık..
kızlar hepinize günaydın.öncelikle kilom 89.bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.3-4 sene önce bu diyeti yapmıştım baya bi kilo vermiştim geri de almamıştım.yine başlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak
herkese günaydın.
sabah tartı 65,4 kg gösteriyordu.
800 gr vermişim.
herkese selamlar sevgiler ...ben maalesef bu hafta +800 gr almışım..aldığımıda zannetmiyorum ki yarın regl olucam..neyse..durum vaziyet böyle..
Günaydın kızlar +500 gr almışımregl olucam sanırım şişkinliğim var göbeğim davul gibi. Dünden beri bol bol yeşil çay içiyorum, şu maydanoz kürünü bende uygulucam her sabah aç karna değil mi?
Günaydın arkadaşlarım.Bu sabah bendende iş çıkmadı yahuDiyetimi bozmadığım halde 100 gr vermişim
başlangıç 103.1
şimdi 95.5
Bana bir akıl fikir verin:S Durdu birden mi gidecek bu kilolar ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?