Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)

yarın hocanın dogum gününe gidemesem kesin kafayı yerim
küçük eltime söyledim yarın gidicegimi oda dediki akşam eşim söylemiş ama gelmek istemiyorlarmış
Oyyyy kıyamammmmmm Napıcan canım benim hayat malesef sadece siyah ve beyazdan ibaret değil(( Ben tam durumu bilemediğim için yorumlayamıyorum.Aynı binada mı oturuyorlar yoksa uzaktan mı geldiler?
Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün beni:)
hay allah nasil biliyosa ooole yapsin sekerler bak bisey ogrendiniz fena mi oldu takilin bana Fadime'nin izdivaci var:123: ona istirak edelim.
Ayyyy tamam yaaa ben de 1971 dogumluyum ne olmus yani
Bak bende en yaşlı benle Fulya heralde diyordum.Çookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmm 82 liyim bende.
AY bencede o ne.Biz burada ne kadar güzel destek oluyoruz birbirimize.Kendi hayatımızda da tek düze yaşamıyoruz ki.İnsanız biz.Sevinçlerimiz var üzüntülerimiz var.Hayat diyetten ibaret değil ki.
Olmaz diye geçiyorsa aklından o iş olmaz emin ol.

İyi geceler Fulya.Bende ümitsizim bu haftadan ama sabahı bekliyorum yinede :S

kızzzlarrr menümü paylaşayım istedim :)

sabah:
1 bardak maydanoz suyu

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynirle yapılmış tost
1 bardak 5i1yerde

öğlen:
1 ufak kase kısır

ara:
100 gr. kadar kuruyemiş

akşam:
1 tabak susuz tavuk göğüslü mantar
1 kase yoğurt

ara:
2 greyfurt
1 mandalina
1 kivi

spor:
1 saat fitness salonunda spor
o 1 saat içerisinde 100 mekik
birde gidiş dönüş yürüyüş.

Ben yakın zamanda cildim parıl parıl parlasın diye sabah kalkınca 14 dal maydonoz 1 limonun suyu ve bir bardak suyu blender la çekiyodum.Posasıyla içiyordum.Birde baktım kilom iniyor:)) İşe yarıyor demekki.Ayrıca maranki karaciğerdeki yağları eritmek için bu kürü yazmış.

banada diyetisyenim ödem söktürücü olarak yazdı canım sık sık yaparım :) 1 haftalık birşey zaten. aşağı yukarı yarım demet maydanozu 1 litre sudan 1 bardak daha fazlasında kaynatır şişeye doldurur her sabah yemekten 15 20 dk önce 1 bardak içerim :)

Günaydın 9. takımın güzel bayanları kahvaltımı yaptım okula gidiyorum. (1 kase corn flex yedim sütle )
Bu sabahki kilom 61 yılbaşı sebebiyle kilo veremedim..

Ececim ve arkadaşlar izniniz olursa ben artık mezun olmak istiyorum mezun olamıyorsam da ayrılmak çünkü ev iş ve oğlumun arasında koşuşturuyorum dün okul çıkışı babamlara gittik hiç gelemedim çok üzgünüm sonrada vicdan azabı çekiyorum sorumluluğumu yerine getiremiyorum diye.. Biliyorsunuz okuldada yazamıyorum öğretmenler odası çok kalabalık 1 tane bilgisayar var. Ayrıca hafta sonu banyoda tadilat başlayacak anlıyacağınız işler beni bekliyor.. Hepinizi çok seviyorum ve istediğiniz kiloya inmenizi diliyorum.. (Misafir olarak arada uğramaya çalışırım kabul ederseniz.)

kızlar hepinize günaydın.öncelikle kilom 89.bugün itibariyle kuşan diyetine başlıyorum.3-4 sene önce bu diyeti yapmıştım baya bi kilo vermiştim geri de almamıştım.yine başlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak

herkese selamlar sevgiler ...ben maalesef bu hafta +800 gr almışım..aldığımıda zannetmiyorum ki yarın regl olucam..neyse..durum vaziyet böyle..

Günaydın kızlar +500 gr almışım regl olucam sanırım şişkinliğim var göbeğim davul gibi. Dünden beri bol bol yeşil çay içiyorum, şu maydanoz kürünü bende uygulucam her sabah aç karna değil mi?

Günaydın arkadaşlarım.Bu sabah bendende iş çıkmadı yahu Diyetimi bozmadığım halde 100 gr vermişim
başlangıç 103.1
şimdi 95.5
Bana bir akıl fikir verin:S Durdu birden mi gidecek bu kilolar ne olacak

Caniiiim fulyaciiiiim ozledik seni yoktun dun ya dun Buse'ye de soyledim yogun calisma ve stres sislik yapio sen ic maydonozlari bakin nasil iner o sislik dert yapma dinlen hadi uyuuuuuu

aplamm hürmetler....
aplan kurbaaaaaan olsun sana

ya o değilde bu kanal d bizi fena kekliyecek gibi..gördü reytingi bu akşam üçüncü kez aynı bölümü gösteriyor..(kanal d nin yeni dizisi çakma revenge intikam adlı diziden bahsediyorum..)
Herseye ragmen Beren hos kiz ama kenan da ne buldu haaaaala anlamadim:101:

walla helal olsun ozellikle o maydonoz suyu ictigin icin ohhhgoghoghooooooo ben bi onu icemiorum ya

Hahhhh bi de kusan diyeti duydum bu nasil bir diyeeeeet bunu da anlatiiiiin ayyyy ben bunu kacirmisim hep duydum ama merak edip bi zahmet bakmadim hic:126:

herkese selamlar sevgiler ...ben maalesef bu hafta +800 gr almışım..aldığımıda zannetmiyorum ki yarın regl olucam..neyse..durum vaziyet böyle..
gecen hafta ben de oooleydim iki kilo birden gidiyo merak etmeyiiiin

gidecek gidecekkk haftaya bak sen gor 2 kilo birden eksilmis olursun

Günaydın arkadaşlarım.Bu sabah bendende iş çıkmadı yahu Diyetimi bozmadığım halde 100 gr vermişim
başlangıç 103.1
şimdi 95.5
7 kilo gitmis o kadar gidince vucut biraz direnc gosteriyo daha fazla vermemek icin ama pes etme'a uyma yola devam

Son düzenleme:
intikam dizisi istanbul şehir ünü de çekiliyormuş kızımın okulunda

adıyamandan gelmişler bu sabah başım agırıyordu kafayı koydum 8 de daha demin kalktım onlara kahvaltı verdim
kendimde 1 b neskafe 1 k fincanı kuru üzüm 2 ceviz yedim

haklısın canım. insan hangi kiloda mutlu olacaksa o kilo da olmalı. bu azimle başaracağına eminim.

Buseeeee nerdesiiiiinyeter artik hala mekik mi cekiosundur bi de su numarayi yapiyim der gibi dusunuyorum seni yaniliyor muyum

yok bebeğim sorma niğde den kuzenim geldi. bizde kalıyor şuan. bugün de onu gezdireceğim. buralarda pek olamayacağım. böhü ama mekiğimi çektim bacak kol çalıştım tabi kii

Bende dışarda bişey yemedim akşamda 3 kaşık lapa yiyebildim anca olmadı yani ama havuç yedim biraz 3 kaşıkta fasulye yedim

olsun şeymiiiş o da bir şeey çok merak ediyorum ne kadar kilo verdiğini toplamdaaa

harikasın bebeğim. aynen böyle devam. pislik herif utanmadan bir de gelmedi demiş. ben istemedim dememiştee

canıım o nasıl bir diyet. biraz bahseder misiin?

herkese günaydın.
sabah tartı 65,4 kg gösteriyordu.
800 gr vermişim.

MÖKEMMELSİN DER SUSARIM :13:

moralinizi bozmayın canlar. şişlikten olabilir. ama dikkatli olun yine de almayın sakın kiloları geri.

başlangıç 103.1
şimdi 95.5

canım olsun ben de bu hafta 100 gr verdim. bu da bir şey. eksiye inene kadar öldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…