- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.141
Ayyy booooyle mi verecegiz dur ben yanlis yaptim galibaeveeet bu hafta artı 700 lere çıkmıştım. ama neyse ki şuan -100 olmayı başardım
başlangıç 68.2
geçen hafta 58.7
bu hafta 58.6
canlar ben gitmek zorundayım. kuzenim nigdeden geldi onu gezdireceğim. bildirimimi de yaptım. hepinizi çoook öpüyorum.
İnternette dolaşıyordum, şöyle bir şey buldum; sizlerle de paylaşayım istedim arkadaşlar.
Özel yiyecekler almadan, pahalı diyet kulüplerine katılmadan sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz.
1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.
2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.
3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.
4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.
6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.
8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.
9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.
10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.
11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.
14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.
15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.
16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.
17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.
18- Sık ama az yiyin.
19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.
20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.
bunlar dogru yaaaaaa kesinlikle katiliyorumİnternette dolaşıyordum, şöyle bir şey buldum; sizlerle de paylaşayım istedim arkadaşlar.
Özel yiyecekler almadan, pahalı diyet kulüplerine katılmadan sadece hayat tarzınızı değiştirerek güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz.
1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağınız zamanlarda su için.
2- Buzdolabınızı boşaltın. Böylece hem para harcamazsınız hem de sizi atıştırmaya iten neden yok olur.
3- Yeterince uyuyun. Böylece, yiyerek alacağınız enerjiyi uyurken toplamış olursunuz.
4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak durun.
5- Karanlık ortamlarda bulunmamaya ve akşamları bir saat önceden uyumaya çalışın. Eğer akşam bir şeyler izlemek istiyorsanız. Karanlık değil, aydınlık bir ortamda yapın bunu.
6- Mutlaka kahvaltı yapın. Bu size gün içinde harcamanız gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmayacaksınız.
7- Öğün aralarında yeme istedi doğduğunda, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Araştırmalar, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.
8- Ayakta hiçbir şey yemeyin.
9- Yeşil çay için. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalışın.
10- Yediğiniz şeye konsantre olun. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerinize cevap verirken yemeyin.
11- Dışarı çıkın. Günde en az 20 dakika dışarıda oturmaya ya da yürüyüş yapmaya özen gösterin. Çünkü gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenize yardımcı oluyor.
12- Sağlıklı şeyler yiyin. Dışarıda yemek yediğiniz zaman çocuk mönüsü ya da sossuz salata yiyin.
13- Kendinizi çok fazla zorlamayın. diyet programınızı yaparken 1200 kalorinin altına düşmemeye özen gösterin.
14- Bahçe işleriyle uğraşın. 1 saat bahçe işiyle uğraşmak 500 kalori yakmanızı sağlar.
15- Asansör kullanmak yerine merdivenden çıkın.
16- Ev işi yaparak da kalori yamanız mümkün. Ufak tefek ev işleriyle uğraşın.
17- İp atlayın. Bu muhteşem bir egzersizdir ve diğerlerinden daha eğlencelidir.
18- Sık ama az yiyin.
19- Çikolatayı çok seviyorsanız, her akşam bir parça (küçük tabi ki) çikolata yiyin.
20- Kendinizi sıkıntıya sokmayın, her şey beyinde biter.
uuuuuuuuuuuuuuu allah yardımcın olsun.Kaçacak yer kalmamış.Canını sıkma napıcaksın başa gelen çekilmiyor mu her zaman.Sıkma sen o tatlı canını.adıyamandan gelmişler bu sabah başım agırıyordu kafayı koydum 8 de daha demin kalktım onlara kahvaltı verdim
kendimde 1 b neskafe 1 k fincanı kuru üzüm 2 ceviz yedim
Ay dün tartıda daha hafiftim:)))))))Yarım kg vermiş gösteriyordu.Neyse benim içim rahat en azından diyetimi bozmadım.Eninde sonunda gidecektir.Hemen 9 lu çay yaptım içtim.Bu hafta hiç içmemiştim.canım olsun ben de bu hafta 100 gr verdim. bu da bir şey. eksiye inene kadar öldüm.
Kızzz sen daha ne istiyorsun.Ben hiç truffel yemeden 100 gr verdimkizlaaaaaar hadi herkes buraya toplaniiiiiiin kilolari veriyoruz
gecen (hafta 70,200 - bu hafta 69,400 - hedef kilom 60) bu hafta 800gr gitmiiiisyani su sonucu cikardim ne kadar truffel yersen o kadar kilo gidiooooo tam 8 truffel yedim=800 kalori ayyyyyyyy ben diyetisyen olsaydim herkes cok mutlu olurdu kafayi yedim yaaaaaaa kizlar arada kacamak oldu ama gene de cok az yedim yaaa 800 gr gitmesi sinir bozucu bari 1 kilo gitseydiiiiii offff ne zor yaaaaaaa neyse pes etmek yok yola devam
kızzzlarrr menümü paylaşayım istedim :)
sabah:
1 bardak maydanoz suyu
kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynirle yapılmış tost
1 bardak 5i1yerde
öğlen:
1 ufak kase kısır
ara:
100 gr. kadar kuruyemiş
akşam:
1 tabak susuz tavuk göğüslü mantar
1 kase yoğurt
ara:
2 greyfurt
1 mandalina
1 kivi
spor:
1 saat fitness salonunda spor
o 1 saat içerisinde 100 mekik
birde gidiş dönüş yürüyüş.
herkese selamlar sevgiler ...ben maalesef bu hafta +800 gr almışım..aldığımıda zannetmiyorum ki yarın regl olucam..neyse..durum vaziyet böyle..
Günaydın kızlar +500 gr almışımregl olucam sanırım şişkinliğim var göbeğim davul gibi. Dünden beri bol bol yeşil çay içiyorum, şu maydanoz kürünü bende uygulucam her sabah aç karna değil mi?
Günaydın arkadaşlarım.Bu sabah bendende iş çıkmadı yahuDiyetimi bozmadığım halde 100 gr vermişim
başlangıç 103.1
şimdi 95.5
Bana bir akıl fikir verin:S Durdu birden mi gidecek bu kilolar ne olacak
ay onu da yemeseydim bir kilo gidermiydi ki tuh tuh tuh bi daha yemiycem yaaaa oldu bikere ya anlamiyorum bu metabolizma nasil bisey inan hiiiic truffel mruffel yemeden benim 100 gr bile veremedigim zamanlar cooooook oldu belli mi olur bu hafta 800 gr verdim haftaya hata yapmasam da 2 kilo alirim ne sinir bozucuuuuuuuuuuuuuuuu allah yardımcın olsun.Kaçacak yer kalmamış.Canını sıkma napıcaksın başa gelen çekilmiyor mu her zaman.Sıkma sen o tatlı canını.
Ay dün tartıda daha hafiftim:)))))))Yarım kg vermiş gösteriyordu.Neyse benim içim rahat en azından diyetimi bozmadım.Eninde sonunda gidecektir.Hemen 9 lu çay yaptım içtim.Bu hafta hiç içmemiştim.
Kızzz sen daha ne istiyorsun.Ben hiç truffel yemeden 100 gr verdimKaçamağa rağmen 800 gr vermişsin.Bak bu hafta da uçan tekmem sana gelecek:)))))))))))))))))))))))
ayyyy bu diyeti yapasim geldi menu super duruyoHer Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :
Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotundan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata
Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :
Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran
Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık
Akşam Yemeği:
120 gram 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :
Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :
Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates
Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata
kızlar bu kuşan diyetinin menüsü.etler 200 gr olacak.arada istediğimiz kadar salatalık,maydonoz,kıvırcık yiyebiliyorsunuz.çay,kahve ve soda serbest.ben bu diyetle 15 günde 7 kilo vermiştim.sonrasında yediklerime dikkat ettim ve geri almadım.ben bugün başladım deneyimlerimi sizinle paylaşırım.
kiz Betul nereyeyetiştim mi bacılar.... 67 kiloyuuum.... hemen kaççam ama döncem beni özleyin anacııım....
kiz Betul nereyehemen ooole kilo alip kacmak var mi haaa hmmmmmm igne yaparim valla:94:ne bu hic olmus mu haa Hemen basliyosun calismalara
Kızlarr yarın sıkı bir diyete başlıyorumyarını milat kabul ediyorum isveç diyeti gibi ama isveç diyeti değil çünkü isveç diyetinde sabah kahvaltısı yok ben kahvaltısız dyet yapamam çünkü bu sefer öğlen yemeklere saldırıyorum benim diyetmde öğlen arasından sonra akşam birşey yemek yok herkes kendi bünyesini tanıyor artık ben mesela akşam yemeyince kilo verebiliyorum. akşam yemicem bakalım ne kadar vericem, ya ben ne güzel aşk meşk işlerinden dolayı veriyordum kiloları şimdi sevgilim sakın daha verme diyince bende salıverdım ama yok erkekler alıncada beğenmezlerr huyları kurusun bir elbise almıştım ilk görüşmemizde tam üzerime oturuyordu yanı 500 gr bilse alsam elbise hiç hoş durmazsırf o elbise için bile zayıflayabilirim
haydi gazam mübarek ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?