- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.161
hep başlıcaz diyoz bi başlıyamıyoruz.... bu sefer kesin başlayalım ama artık yaaa.....
walla helal olsun ozellikle o maydonoz suyu ictigin icin ohhhgoghoghooooooo ben bi onu icemiorum ya
haklısın canım. insan hangi kiloda mutlu olacaksa o kilo da olmalı. bu azimle başaracağına eminim.
kizlaaaaaar hadi herkes buraya toplaniiiiiiin kilolari veriyoruz
gecen (hafta 70,200 - bu hafta 69,400 - hedef kilom 60) bu hafta 800gr gitmiiiisyani su sonucu cikardim ne kadar truffel yersen o kadar kilo gidiooooo tam 8 truffel yedim=800 kalori ayyyyyyyy ben diyetisyen olsaydim herkes cok mutlu olurdu kafayi yedim yaaaaaaa kizlar arada kacamak oldu ama gene de cok az yedim yaaa 800 gr gitmesi sinir bozucu bari 1 kilo gitseydiiiiii offff ne zor yaaaaaaa neyse pes etmek yok yola devam
eveeet bu hafta artı 700 lere çıkmıştım. ama neyse ki şuan -100 olmayı başardım
başlangıç 68.2
geçen hafta 58.7
bu hafta 58.6
canlar ben gitmek zorundayım. kuzenim nigdeden geldi onu gezdireceğim. bildirimimi de yaptım. hepinizi çoook öpüyorum.
canım maydonoz suyu gerçekten işe yarıyor.ben soğuk içiyordum bol limonlu.tadı daha az iğrenç geliyordu
.
kızlar bugün sigarasız geçen 7. günüm artık eskisi gibi aramıyorum ama öksürük falan başladı herhalde bırakmanın etkileri.sigara yüzünden pek kilo veremedim aldım verdim aldım verdim(ben seni yendim) gibi bişey oldu ama artık yediklerime dikkat ediyorum bugün 1 saat yürüdüm yarın yüzmeye gideceğim,önümüzdeki haftadan itibaren haftada 2 gün fitness ve yüzme yapacam.artık sıkıldım bu kilo olayından.madem işe falan giremiyorum bende kafayı kiloma takmaya karar verdim hem uğraşacak bişey olur hem de psikolojik olarak mutlu olurum
ayyyy bu diyeti yapasim geldi menu super duruyo
Kızlarr yarın sıkı bir diyete başlıyorumyarını milat kabul ediyorum isveç diyeti gibi ama isveç diyeti değil çünkü isveç diyetinde sabah kahvaltısı yok ben kahvaltısız dyet yapamam çünkü bu sefer öğlen yemeklere saldırıyorum benim diyetmde öğlen arasından sonra akşam birşey yemek yok herkes kendi bünyesini tanıyor artık ben mesela akşam yemeyince kilo verebiliyorum. akşam yemicem bakalım ne kadar vericem, ya ben ne güzel aşk meşk işlerinden dolayı veriyordum kiloları şimdi sevgilim sakın daha verme diyince bende salıverdım ama yok erkekler alıncada beğenmezlerr huyları kurusun bir elbise almıştım ilk görüşmemizde tam üzerime oturuyordu yanı 500 gr bilse alsam elbise hiç hoş durmazsırf o elbise için bile zayıflayabilirim
haydi gazam mübarek ola
kızlar canım çok sıkkın!!!
bu sabah notlarıma baktığımda mezuniyet projesi için (TEZ) hocamın beni dersten bıraktığını gördüm otomatikmak okulum 1 yıl uzuyordu çünkü aynı dersi şartlı olarak 2. dönemde almak zorundayız. ve ben kalıcamüstelik ödevim tezim herşeyiyle hazır yani. deli gibi araştırmalar yaptığım hesaplar içinde boğuılduğum halde 1 toplantı yapmıştı ona gitmedim diye beni dersten bırakmış!! tam 1 yılıma mal oldu. hiç mi vicdan olmaz ya. ben bu yaz zorunlu stajımı yapacağım bir yandan dershaneye gidip kpss ye hazırlanıyorum. onada engel olacak kpss yede girsemde atamam olmayacak çok sinirliyim yaa.. şuanda gidip hocanın evini ocağını yakıp yıkacak kadar sinirliyim. o kadar kötüki moralim. üstelik bugün elimde ödevlerimle yanına gitti 2 kere ikisindede resmen odadan kovdu bende dayanamadım gidip okul takımalrından sorumlu bi prof. var ona söyledim çokta sever beni dedim hocam diğer ders notlarım çok yüksek ama 1 ders için 1 yılıma mal olacak üstelik BÜT. yada tek ders sınavı v.s. yok bu dersin bi konuşur musunuz dedim. sağolsun kırmadı okul takım kaptanı olduğum için gitmiş konuşmuş getirsin ödevlerini ama ne yapartım bilemem demiş nooolur dua edin kızlar bana geçeyim yoksa bütün emeklerim boşa gidecek
kuzum bu çok kötü bir durum.herşet hocanın insiyatifinde,çok üzüldüm ya.inşallah hoca bi gıcıklık yapmaz.ben çok kızıyorum böyle hocalara.kardeşiminde bi fizikçisi vardı kadın zevk alıyordu eziyet etmekten.böyle tiplerin egosu çok fazla oluyor.senin 1 yılınla oynuyor bu ne demek yani.çok kızdım çooooooooooooooooook
bu sabah notlarıma baktığımda mezuniyet projesi için (TEZ) hocamın beni dersten bıraktığını gördüm otomatikmak okulum 1 yıl uzuyordu çünkü aynı dersi şartlı olarak 2. dönemde almak zorundayız. ve ben kalıcamüstelik ödevim tezim herşeyiyle hazır yani. deli gibi araştırmalar yaptığım hesaplar içinde boğuılduğum halde 1 toplantı yapmıştı ona gitmedim diye beni dersten bırakmış!! tam 1 yılıma mal oldu. hiç mi vicdan olmaz ya. ben bu yaz zorunlu stajımı yapacağım bir yandan dershaneye gidip kpss ye hazırlanıyorum. onada engel olacak kpss yede girsemde atamam olmayacak çok sinirliyim yaa.. şuanda gidip hocanın evini ocağını yakıp yıkacak kadar sinirliyim. o kadar kötüki moralim. üstelik bugün elimde ödevlerimle yanına gitti 2 kere ikisindede resmen odadan kovdu bende dayanamadım gidip okul takımalrından sorumlu bi prof. var ona söyledim çokta sever beni dedim hocam diğer ders notlarım çok yüksek ama 1 ders için 1 yılıma mal olacak üstelik BÜT. yada tek ders sınavı v.s. yok bu dersin bi konuşur musunuz dedim. sağolsun kırmadı okul takım kaptanı olduğum için gitmiş konuşmuş getirsin ödevlerini ama ne yapartım bilemem demiş nooolur dua edin kızlar bana geçeyim yoksa bütün emeklerim boşa gidecek
Caniiiim fulyaciiiiim ozledik seni yoktun dun ya dun Buse'ye de soyledim yogun calisma ve stres sislik yapio sen ic maydonozlaribakin nasil iner o sislik dert yapma dinlen hadi uyuuuuuu
aplan kurbaaaaaan olsun sana
kızlar :):):):)):) kilo bildirimi için umarım geç kalmamışımdır sabah sabah büyük şoklar atlattım sonraki mesajlarda anlatacağım:) kilom 71 olarak yazılabilir mi?? yarınki ölçümde 69 u göreceğim ama olsunyinede 71yazılsın henüz tartılmadım malum. ama sabh tartıda 70.1 çıktım isterseniz bunuda yazabilirsiniz ynai ececim sana bırakıyorum işi :)
yine geç kaldım
elimde olan imkanlar listenin bu kadar olmasını sağladı.Listeye 1-2 kişiyi alamadım çünkü şu an listede 12 kişi var.13. takım yenidien toparlanmaya çalışıyor isteyen arkadaşlar oraya transef olabilir.. üzgünüm kızlar kural böyle en fazla 12 kişi..
9. Takım Cuma zayıflama yarışması 290. Etap
zehra_s 61/61/0,0/%0,00 kilosu aynı
fadime02 98,6/99,5/-/-%0,91
NoRaaa 67,5/68/-0,5/%-0,74
hoppidicik 90,7/91,5/-0,8/% -0,88
TrulyScrumptious 75,5/75,5/0,0/%0,00 kilosu aynı
ozdemi 66,2/65,4/0,8/%1,21
butterfly_0809 89/89/0,0/%0,00 kilosu aynı
bsrmhmmt 71/71/0,0/%0,00 kilosu aynı
lypsa 95,7/95,5/0,2/0,21 yeni üye hedef kilo 85
marti 70,2/69,4/0,8/%1,14 yeni üye hedef kilo 60
btlbetul 65,7/67/-1,3/-0,50 287. etapta ayrılan üye kilosu bölündü.
buzdanmadam 72,5/70,5/2,0/%2,76 yeni üye hedef kilo 65
9. takım toplam yüzdesi %0,19
inşallah canım emeklerin boşa gitmez.bazı hocaların gıcıklığı tutuyor işte.benimde yarın sınavım var.bende mali müşavirim. 31 yaşındayım ama 7 yaşımdan beri okul ders hiç bitmedi. belgemi aldım fakat bişiler yapmayınca kendi boş gibi hissediyorum.bu senede ilahiyata başladım.hiç çalışamadım da yarın napacam bakalım.inşallah seninde senen boşa gitmez.bizimkisinin zamanı yok zaten.bi şekilde hallediyoruz.
kizlar resmen olu gibi yatmisim 11 bucukta zor uyandim. dus aldim falan ama hala ayilamadim diyebilirim cok yorgun bitkin hissediyorum acaba hasta falan mi oluyorum anlamadim ki :44: karnim da agriyor.. 1 saate de evden cikiyorum bugun cuma ya malesef 4-10 arasi calisiyorum soyle herkes gibi 9-5 arasi calisilan normal bir is bulmak icin yavastan is aramaya baslayacagim sanirim bu tempoyla daha ne kadar devam edebilirim bilmiyorum cunku.
canim benim ya cok uzuldum umarim yaptigin odevi cok begenir de seni birakmaktan vazgecer. ben de son senemde turkce dersi yuzunden mezun olamamistim biliyor musunson senemiz o kadar zordu ki fosur fosur sigara icmekten yemek yememekten igne iplige donmustum. finallere 1 ay kala gunde 10 saat rahat calisiyordum - ve de her gun.. tum derslerden iyi not aldim ortalamami baya yukselttim ama o arada su kredisiz zorunlu ders olarak konulan "dotu moklu" turkce dersini ihmal ettim tabi.. devamsizliktan birakmis adam beni herkes mezun oldu kutladi tatilini yapti sonra geldi is buldu ama ben butun yaz yaz okuluna gittim (neyse ki yaz okulunda ders aciliyordu yoksa yanmistim....) yaz okulundaki sinifimizin 90% benim durumumdaydi. adam catir catir hepimizi birakmis pislik herif. hatirladikca fena oluyorum..
birinci sinifta da sosyoloji bolumunden ders aliyorduk hoca da psikoloji ogrencilerini hic sevmez ilk sene birakir ikinci sene gecirir diye duymustuk nitekim de oyle cikti. sinav kagitlari carsaf gibi olurdu a2 mi artik her neyse.. ust uste 2-3 tane koyup yarisindan katlayip boyle koca bir defter haline getirirdik. oyle 5-6 buyuk sayfa yazardik yani. sinavlari ya cumartesi ya pazar yapardi sosyal hayatimizin da icine derdi. sinavlarinda saatlerce yazmaktan elimiz agrirdi. ve hicbir sinav sonucunu aciklamazdi. yani git gel odev yap sinava gir ama notunu donem sonunda sisteme islendiginde gor.. mezun olduktan sonra su kadini bir temiz dovmek vardi ya neysedonem sonunda grupca o dersten kaldigimizi gorduk ve gozlerimize inanamadik sahsen ben hesaplarima gore en az BB bekliyordum. hayatimda ilk kez bir dersten kaliyordum bir de.. hocaya gittik bize dedi ki "sizi cok seviyorum o yuzden seneye de gormek istiyorum", bunu bize gulumseyerek soyledi ve yuruyup gitti inanabiliyor musun.. ertesi sene tipis tipis tekrar gittik tabi derse ama bu kez hic calismadim. derslerin bir kismina gitmedim. sinavlarda kisa kisa (yarim sayfa) yazip ciktim. o yil DD ile gecirdi hepimizi. bu tip insanlarin universitede hoca olmamalari lazim. seninki de bu kadar psikopat degilse eger okulunu uzatacagini bile bile bir toplantiyi kacirdigin icin seni birakmaz diye dusunuyorum. ve de umuyorum ki degildir.
70.1 cikmissan niye 71 yaziyoruz kiz haftaya birden buyuk bir fark olsun diye mi70.1 ciktiysan o yazilmali
waaaay helal 1,5 kiloGızlarrrr
Geçen hafta:72,5
Bu hafta:70,5
1,5 kilosu lapayla gitti,ama kilom 3 e bölünücek ya
sen olayi cozmussun fistik artik kim tutar senieheee kaçamadım mı.... çok haklısın beybiii.... başlamam lazım artık bi zahmet.... bu günden iti baren başlıyayım bari
akşama 10 dakka bisiklete binerim 30 mekik yeter bana :)) akşam 6 dan sonrada bir şey yemem olur biter inşallah :)
Busracimmmmm ben bunu bilmiyordum inan elimi tatliya her uzattigimda hatta uzatmadan daha aklimdan gecerken bu yazi gozumun onune gelir artik yaaaa ben hep kaloriye dikkat ediyordum ama sekerden mi baska seyden mi onu ciddiye almiyordummmmmmm saol arkadasimvalla canım normalde ağzıma sokamam maydanozusevmiyorum boğazıma yapışıyor gibi geliyor ama içine bolllca limon sıkıp suyunu içiyorum oldukçada yararını gördüm diyebilirim :) kendimi olduğumdan çok daha hafif hissediyorum :)
evet cnaım haklısın bende diyorumki 21 22 yıldır böyle geziyorum zaten şimdi zayıflamak iç,in bir sürü şeye katlanıyorum madem değsin zayıflığın dibine vurayım bari :) sonra nasılsa kilo biraz alır dururum o kilomda artık diye :)
hay ben seni varyaaa :) o hesap ne kız öyle :) o truffle ları yememiş olsaydın en azından 1200 gr. 1400 gr. verirdin emin ol. çünkü onlar hafta boyunca çözdüğün ve erittiğin yağları hooooooppp geri topluyor vücuduna ve kas erit yağ yap sinyali veriyor.. şekerli şeyler nannaaa!!!:120:
kızzzzz sen niğdeli misin?? kuzenin mi niğdeden geldi yoksaaa??? benim sevdicekte niğdeli :) bi gitmek nasip olmadı habire anlatıyor meraktan kudurmuş durumdayım nasıl bir yer insanları nasıl diye falan :)kuzenin bi anlatıversin :)
evet canım benim bende limonla içiyorum daha iyi oluyor tadı normalde sevmem çünkü maydanozu ama bu diyet biz hatunlara neler yaptırıyor varyaaa...
günün en güzel haberiydin canım 7. gün he :) tebrik ediyorum seni :) o kadar sevindim ki senin adına :) yüzme müthiş yağ yaktırıp kas yaptırıyor. bende şu sınavları atlatayım nasılsa üyeliğim var diye gidicem. idmanlarda 2. döneme kadar iptal olduğu için yarın son idmana gidicem :)sonra her hafta 1 2 defa giderim heralde sınavları atlatıp yüzmeye ;:)
Ben Dukan#a basliyacagim sen hic denedin mi dukan icin ne dusunuyorsungel canım birlikte yapalım
başla valla olmuyor böyle..erkekler kilo verince sakın verme derler ama kilo alınca da neden kendine hiç bakmıyorsun alan almış satan satmış tabi derler.şahsen başıma geldi.bi kere sen önce kendin için kilo ver.eğer kendinden mutlu isen ister zayıf ister şişman ol önemli değil,önemli olan vücudunu sevmençşahsen ben bu aralar vücudumu hiç sevmiyorum ve bugünü benim miladım ilan ettim
Ayyy bende sirkeli su icerken mide fesatindan gidecektim iki buklum oldum resmen bi agridi bi agridi ay mide booole mi agrirkızlar ben bugüne kadar pek çok diyet yapıp pek çok ot suyu içtim.soğan suyunun faydasını çok gördüm.gerçekten zayıflamada işe yarıyor yarın itibariyle geri başlıcam sizede tavsiye ederim.sirkeli suyu içtim bi süre sonra tansiyonumda sorun yarattı,kekik suyu içtim bi halta yaramadı,lahana suyu sadece gaz yaptı,maydonoz işe yarıyor ama çok kötü kokuyor.soğanın çok faydasını gördüm sizede tavsiye ederim
zehra gruptan ciktigini acikladi ya canim bir kisiyi alabiliriz onun yerine
busra da gecen cumartesinin kilosunu soylemisti bugun 70.1 ciktigini da soylemisti bence bugunku kiloyu baz almaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?