Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım bende öyleydim hatta kiloda veriyordum ama diyetisyene gittim o dedi banada. çikolata tükettiğinde vücudun yağ depolayıp kas eritmeye başlarmış kilo verme aşamasında şaşırırmış. yani sen bi yandan kalori azaltıp vücuduna birşeyler yak diyorsun bir yandanda yağ içerikli insülin içerikli şeyler yiyip ona birşeyler depola diyorsun. buda kas eritmeye ve yağ depolamaya neden olur. Bak mesela ben çikolata yada şeker tüketmiyorum tartıda - leri nadiren görüyorum ama görenler aaa çok kilo vermişsin diyor çünkü her hafta en az 500 600 gr. yağ parçalıyorum kasa çeviriyorum haliyle kas yağdan daha az yer kaplıyor.

Kızlar ya kilo vermenin etkisi mi dese 2 gündür lapa yediğimden mi desem bugün aç gibiydim resmen götürdüm yani ama menümü yazmıcam buraya utanıyorum:18:

Amaa söz yarın tam gaz devam

mutlaka devam et :) bozma ne kadar çabuk toplarsan o kadar iyi :)

Hanımlar artık cuma bildirimlerimiz için kural koyalım ve 2 gönüllü yardımcı seçelim.Yoksa birgün benim yüzümden takımın başına bir hal gelecek

Busraaaaaaa,wallahi beni 220 voltla aydinlattin beni cok tesekkurler
inan cok faydali oldu ben yaptigimin hata oldugunu biliyordum ama bu derece tehlikeli bi hata oldugundan habersizdim gercekten bazan gunluk 1000 kalori hakkim varsa ben bunu cikolata,baklava,kek,pasta,tatli olarak almayi tercih ettigim cooookolmustur ben hep kaloriyi baz aldim eeee o zaman ne oldu kocamaaaaaangobek zayiflasamda gobek bingillarim yeterince gitmiyodu demek yaglar duruyodu hatta ilave oluyodu ama yagsiz yerlerimden gittiginde tartida ben kendimi kandiriyordum lutfen degerli bilgilerini paylasmaya devam et

elbette canım dediklerinde çok haklısın. Bu arada pc bozuldu alıntı yapamadim telefondan oldumu bilmiyorum idare et canım :) ben diyetisyen den öğrendikçe gelip yazarım buradan tatlım. Mesela bak akşam 7 den sonra yemek yenmez deniliyor ya aslında yanlış çünkü yatmadan 1 buçuk saat önceye kadar yemek yiyebilirsin. Ama gün sonuna doğru meyve tüketimine özen göster. Enerjisi yüksek olur tokluğu çok. Sahsen ben greyfurt hastasıyım akşam yemekten 1 2 saat sonra yiyorum bir şişiriyorki sorma :) ve enerji mi koruyor üstüne birde bağırsaklarimı bir güzel çalıştırıyor.

Sonra birde şu var. Vücut 2 yada 3 saatte bir birşeyler yenildiği zaman metabolizma hızlandırma yoluna gidiyor ve yediklerini bir an önce yakıyor ancak 3 saatten fazla aç kalınması durumunda kıtlık sinyalleri veriliyor ve sanki artık birşey yenmeyecekmis gibi düşünüyor. Bu sebeple ilk anda yediğin neyse onu anında yağ olarak depoluyor sırf benim enerjim olmayacak bundan sonra bunların yağını alıp enerjimi oradan üreteyim diyor. Ben bunları öğrendikten sonra çok daha farklı oldu herşey. Yani ister istemez çok rutin bir şekilde uyuyorsun. Ben diyetisyene gittiğim zaman bana dediği ilk laf ne yedigini önemsemiyorum benim için ne kadar yediğin önemli dedi. Nasıl yani dedim çaya lahmacun istersen lahmacun ye ama 1 tane ye yanında ayran iç 2 şu bardagi bak nasıl doymuş hissediyorsun kendini dedi. Cips bile serbest 1 kase yiyorum canım istediği zaman. Ama yiyorsam o gün zeytin yada yağlı birşey tüketmemeye özen gösteriyorum. Bunlar inanki farkında olmadan oluyor. Benden tek istediği cikolata şeker sütlü tatlı yada içeriğinde şeker bulunan şey tüketme dedi. Kısıtlama olmadığı için de rahatça yağ parçalıyorum. Benim sorunum tartıda -görmemek ti onuda hallediyor sağolsun :) mesela yarın 69lu rakamlarla çıkarsam cikolata ısmarlayacak bana :) o bile beni 69ları görmek için motive ediyor :)

ay cidden ya tam psikopatlik bunlarin yaptigi... derslerin zorlugu yetmiyor gibi bir de hocalar canimiza okuyorlar. gerci ben mezun olali oo hoooooo yine de unutamiyorum bak yer etmis demek icimde bana yapilan haksizliklar

canim sende problem yok inan ben de o cumleyi niye oyle kurdugumu bilmiyorum cok anlasilmaz olmus cumartesiden cumartesiye diyetisyene gidiyor ya busra.. demistim ki gecen cumartesi diyetisyende ciktigi kiloyu bugun buraya bildirmesin cunku arada 5 gun 6 gece var ( hatta zaten 1 kg daha vermis o arada). o yuzden bu sabah kendi tartildiginda cikan kiloyu biz baz almaliyiz demistim (o da 70.1 kg idi yanlis hatirlamiyorsam).
aman neyse zaten artik cok gec ama yine de bi aciklayayim dedim

busra kusuuuummm ozledim seni bu hafta kilo veremedim diye yarin hic diyetisyeni goresim yok. cok tatli kadin gerci ama mesela daha once 600-700 gr verdigim haftalar olmustu yuzu degisirdi biraz boyle hmmm niye bu kadar az oldu ki falan diye bi moda girerdi ben de hic sevmem oyle. sonucta listeye tamamen uyuyorum bir gram kacamak yok. gerisi metabolizmanin bilecegi is bakalim yarin ne diyecek. bide bu kez kocis de yanimizda olacak :18: onun da ilk haftasiydi ya... ilk hafta oldugu icin simdi o cok vermis olacak bense sifir kacamak falan yapmadi neyse ki. bir de kacamak yapan ama yine de benden daha hizli kilo verenler biliyorum asil onlara sinir oluyorum benim diyeti yapanlarin bir facebook grubu var oradan biliyorum.. herkes her hafta kac kilo verdigini yaziyor. butun hafta ay moralim bozuktu kacamak yaptim falan vs diyen tipler sonra 2.5 kg falan vermis oluyor o hafta. ben de sifir kacamak ile anca 1 kilo civari verebiliyorum. belki de kacamak yapip vucudumu sasirtmaliyim dermisim yok saka saka yapmam oyle de... aklima su geliyor, ben 15 haftadir cok dusuk kalorili bir diyetteyim acaba vucut dusuk kaloriye alisti da metabolizmami mi iyice yavaslatti.. o yuzden kilo vermem duraklamis olabilir. yarin diyetisyene sorayim bunu. 1-2 haftaligina falan belki kaloriyi arttirir biraz, vucut kendine gelsin diye.

kızlaar yeni girebildim. kuzenimleydim biliyorsunuz. bir hevesle takımın durumuna baktık. dereceye girememişiz, birinci üzüntü. ikincisi de listede ben yokum takımımın yüzü kızarmasın diye dün 100 gramı vermek için didinip verdim. ama bir şeye yaramamış maalesef takım adına. sağlık olsun.

haftaya girersin canim hem 100 gramdan daha buyuk bir farkla uzulme ben listedeyim ama gram eksilmemisim malesef. bu hafta dokulduk resmen haftaya toparlariz ama

eveet ben de bıktım artık bi şişmanlık, bi balık et, artık bir zayıf olalım yaa

niğde liyiz kuzum ama ben niğdeyi anlatacak kadar bilmiyorum. kuzenim de sorma pek sevmiyor oranın insanını neyini anlatıyor sen de bana anlat bakayım. yani bağları var yeşillik var. sürekli motor kullanan insanlar var. italya gibi bizim de niğde mizin motor kullananları meşhur. işte gazozumuz var bi de

haftaya girersin canim hem 100 gramdan daha buyuk bir farkla uzulme ben listedeyim ama gram eksilmemisim malesef. bu hafta dokulduk resmen haftaya toparlariz ama

öyle mi dersin canım :26:çünkü kişi fazlalığı varmış. 13. takıma gitsin isteyen diye konuşulmuş. ben gitmek istemiyoruuum. sevdim takımımııııı :18: bol paylaşımlıysanız buyrun gelin demişti kaptanımız, geldim ama gelememişim. bu fazla kişi olayından bi haber, kendimi geldim sandıydım.

oiy kiyamam yok ya buradasin bir yere salmam valla max 12 kisi evet ama bugun itibariyle zehra takimdan ayrildi. onun yerine sen giriyorsun haftaya bitti bu kadar iste sakin sigara falan iceyim deme CIS!

nigde gazozu

çatlak patlak alıntımi mazur görün :) canım bende benimsedim artık biliyorsun tartıda -görmemeyi ama yağ parçalanıpda ince görüntüye kavuşunca içim rahatliyor. Diyetisyenine söyle sana moral versin öyle yüz eksitmesin sakın. Var garip bünyeler canım. Benimle beraber diyet yapan bi arkadaş vardı aynı gün gittik kızla orada tanıştık kızın 8kilo fazlası vardı 2 ay tedavi 1ay kontrol için anlaştı hatun haftada 2 kilo verdi verdi 1 ayda bitirdi seytan diyor git aç yağ hücrelerini içini doldur benden hızlı kilo vermek neymis görsün :):)

hepsi mi aynı anlatır yaa :):) ama gazozunuzu çok seviyorum :):) bi ara baya muptela olmuştum :) insanlarının iyiliğini motorla gezmelerini ve yaylalari bağlari anlatıyor hep :) çok istiyorum gormeyi.

oiy kiyamam yok ya buradasin bir yere salmam valla max 12 kisi evet ama bugun itibariyle zehra takimdan ayrildi. onun yerine sen giriyorsun haftaya bitti bu kadar iste sakin sigara falan iceyim deme CIS!

ay ben şimdi sevineyim o zamaaaaaaaannnnnnnnnn dimi dimiiiiiii

buse sigara migara içmicek ama

Gayette takımdasın kuzucum

buse sigarasını içti bile şimdi de keyif sigarası içiyor. cıvıkını çıkardı buse
şeymişim 1,5 kilo vermişsin tebrik tebrik tebriikkkkkkk. :13: lapalar da yaradı bak sanaaa

hepsi mi aynı anlatır yaa :):) ama gazozunuzu çok seviyorum :):) bi ara baya muptela olmuştum :) insanlarının iyiliğini motorla gezmelerini ve yaylalari bağlari anlatıyor hep :) çok istiyorum gormeyi.

evet kuzuum. kesinlikle bağlarımız süper. yiğidi öldür hakkını yemee bizim de bağımız var hatta. yani dedemiiin. ne yok ki hangi meyve sebze ağaç yok ki bilmiyorum valla. bol çeşit mis gibi havaa harikaaa görmelisin yanii. insanları da gayet güzel anadolu insanı ama işte bizim kuzi büyük şehir meraklısı

buse sigarasını içti bile şimdi de keyif sigarası içiyor. cıvıkını çıkardı buse
şeymişim 1,5 kilo vermişsin tebrik tebrik tebriikkkkkkk. :13: lapalar da yaradı bak sanaaa

Daha fazla cıvkını çıkarmasın buse kendisine yazıkk

Teşekkür ederim busecim yaa valla yaradı ama bugün yediklerimle almamışımdır umarım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…