Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben de esimi iyice beslesem mi acaba veremesin yahu buun 10:15'e kadar calistim eve geldigimde neredeyse 11 olmustu esim daha aksam yemegi yememisti... diyete basladigindan beri bebek gibi besliyorum. butun gun acim ac diye mizmizlaniyor elini de surmuyor hicbir yemege, illa ben vericekmisim. butun gun ac gezmis resmen, yani corbasini falan icmis de aksam yemegini hazirlayamamis.. neyse yarin diyetisyene soyluyoruz onu bir sonraki etaba alacak. esmer pirinc/makarna, meyve ve patates eklenecek onun menuye. cunku 1 haftadir omrumu yedi acim diye hic susmadan sikayet ediyor.. basi agriyor devamli falan. demek ona cok az geldi bu liste (benimle ayni listeyi yapiyor su an).
he haftaya da o kadar yemeyle hala benden fazla kilo verirse o zaman iyice sinir olurum artik

bu arada yunanli bir arkadasimiz da bize bir paket yollamis hediyeler, kart vs bide icine 2 koca tablet cikolata koymus oranin artik unlu cikolatasi midir nedir.. esim gorur gormez viyaklayarak uzerime kostu. bi kere koklayayim diyor hayir diyorum. bir kere yalasam ucundan nolur diyor yahu iyice kafayi yedi, diyet basina vurdu hemen sakladim cikolatalari. nereye sakladin diye odayi arastirdi biraz ama bulamadi. esimin 13 yasinda erkek kardesi var gordugumde ona vericem yoksa esim eninde sonunda onu koklaya koklaya bulur ve yer. hayir yani kilo vermesini cok istedigimden degil zaten sisman degil yani bitek gobek sorun o da beni rahatsiz etmiyor severim ben gobus (kendimde degil tabi ) . ama iste kilo alinca falan cok morali bozuluyor. pantolonlarinin bir kisminin icine artik giremiyor o yuzden de acayip depresif oluyor. ben de o hallerini hic cekemiyorum. o yuzden versin kiloyu bi an once de ikimiz de kurtulalim su eziyetten istiyorum

neyse.. bakalim belki gece bir mucize olur da sabaha yarim kilo vermis olurum. 11bucukta randevu. valla saat 3ten beri yemek yemedim sadece su iciyorum. azicik eksilerde cikarim umarim... bide tuvalete gidebilseydim iyiydi de malesef umudu kestim artik, sinameki bile ise yaramadi bu kez..

Daha fazla cıvkını çıkarmasın buse kendisine yazıkk

Teşekkür ederim busecim yaa valla yaradı ama bugün yediklerimle almamışımdır umarım:26:

sen gel bir de onu bana sor. kuzenle birlikteydik bugün. bir de iş görüşmesine gittim ay bi stress. ama iyi geçti. bakalım alınacak mıyıımm :18:soktu beni burgerking e açlıktan da ölüyordum saatlerdir açtım ve bir de deli gibi streeess yedim tavuklu burger i küçük koladan azıcık içtim. patatesi yemedim ama saat 17.30 du. ondan sonra da ağzıma bi şey sürmedim. 1 saat yürüdüm. ama ne oldu bilmiyoruum. yarın tartılcam :26:benden beter değilsindir yani

İnşallah alınırsın tatlım

Beterim beterim şöyle diyim 2 saat önce arkadaşlarım çok ısrar etti kokoreç yemeye gittik:26:

İnşallah alınırsın tatlım

Beterim beterim şöyle diyim 2 saat önce arkadaşlarım çok ısrar etti kokoreç yemeye gittik:26:

koşmaya başlaaaaaaaaaaaa run forrest ruuun
sağlık olsun artık olanlar oldu. bundan sonra dikkat ediyoruz.
artık yatayım şeymişim. iyi geceleer

Günaydınnnn kızlarrr, yine sohbet baya ilerlemiş, benim bilgisayarım bozulduğu için akşam evden giremiyorum gerçi spordan sonra zaten yorgun olduğum için girmeye de pek vaktim olmaz sanırım. Bugün buralar pek sessiz olur sanırım kendi kendime takılayım bari

Bugün diyetime başladım, hedef cumaya kadar 2 kilo vermek.

Bugünkü planladığım menüm

Sabah
2 d.çavdar ekmeği
2 yumurta

Ara: Yeşilçay

Öğle
1 kase çorba
Salata

Ara: 1 pors. meyve
1 yeşilçay

Akşam
Yok

Spor
50 dk yürüyüş+30 dk spor.

günaydın tatlııım bu menüyle kesin hedefine ulaşırsın gibi geliyor. örnek menü olmuş ama bence yatmadan önce bir bardak yoğurt ya da bi tane meyve ye. miden kıtlığa girmesin.

kızlaaar şoka girdim şoktan gelemedim iğrenç espriydi tamam korktuğum başıma geldi bir günde 700 gr alınır mı? bir hamburger ve yarım kola, 1 muz ve bi tane küçük patatesli kıymalı börek bu kadarını yapar mııııı inanmıyorum ya bi terslik olmalı şiştim bence ben bu nedir yaaaaaaaaa :26:şimdi dayımlara gidiyoruz 6 aylık kuzenimi göreceğiiim bebik seveceğim ve kendimi tutacağım. ziyafet miyafet yok bana. allah da beni kahretmesin. çok moralim bozuldu yaa. resmen 5 ay sonra falan ilk hamburgerimdi. o da beni bitirdi. :18: bugün pek aktif olamayacağım kızlar. arada telefondan bakıyorum buraya ama klavye tuşları çıkmıyor. yazışmalarınızı görebiliyorum ama cevap yazamıyorum hepinizi çook öpüyoruuum. +700 ü de başardığıma göre artık cumaya kadar 2 kilo vermem şart!

Son düzenleme:
günaydın tatlııım bu menüyle kesin hedefine ulaşırsın gibi geliyor. örnek menü olmuş ama bence yatmadan önce bir bardak yoğurt ya da bi tane meyve ye. miden kıtlığa girmesin.

Günaydın cnmm veririm değil mi vermem lazım hatta yarına kadar da ne verebilirsem kardır, yarın sevgilimle görüşücez bendeki şişkinlik hala inmedi, inşallah yarına kadar iner, yeşil çaya yükleniyorum mecburen. Dediğin gibi akşam belki yoğurt ya da meyve yerim, spordan sonra, sağol canımmmmm

Canım bünyeden kaynaklı bende de öyle bir kaçamak yapayım 1 günde 1-1,5 kg alabiliyorum ki ben o 1-1,5 kg'mı 1-2 hafta veriyorum ama 1 günde hemen hopp geliyor kilolarrr. Nasıl bünye varsa bizde

verirsin canım kesin verirsin. merak etmee :) hiç bilmiyorum ben de şişkinlik nasıl iner. benim de karnım çok şiş :/

Canım bünyeden kaynaklı bende de öyle bir kaçamak yapayım 1 günde 1-1,5 kg alabiliyorum ki ben o 1-1,5 kg'mı 1-2 hafta veriyorum ama 1 günde hemen hopp geliyor kilolarrr. Nasıl bünye varsa bizde

valla gamzecim bende şaştım yaa. 500 grama kadar çıkmıştım ama 700 ü ilk kez gördüm yani. şok oldum. ben de çok zor veriyorum sorma. önceden rahat veriyordum ama artık kilom azaldığından mıdır nedendir bilmiyorum çok zorlanıyorum kilo verirken. geçen hafta da 800 gr falan artıdaydım eksiye inmek için yırtındım 900 gr verdim ama çatladım yani verene kadar. lapa diyetini yapmasam onu da veremeyecektim. moralim bozuluyor gitgide yaa. bizim bünye böyle ise ne yapacağız biz ömür boyu böyle olmaz kiii :26:

Son düzenleme:
menüm

2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir.
form çayı
bir çay kaşığı bal

ara 2 ceviz 2 kuru kayısı 3 fındık

öğlen belirsiz
akşam belirsiz

ben hamburgerciye gidince tek hamburger aliyorum onun da ekmeklerini kopusume ayirip sadece kofteyi yiyorum hem de mincik mincik yaparak walla beni gorenlerin de istahi kacio hatta bi kere beni seyredip masa degistireni bile gordum bak wallaaaa diom inanin buna

walla cok ii yapiosun ben de esime Mubaregi ornek gosteriyorum bak nasil diyet yapiyo bulasik yikiyo falan diye ama ruyasinda pizza gordugunu soyledigimde cooook kotu oldu yazik adama yesin bi pizza ruyasina girmis ne acimasizsiniz siz diyo diyete miyete yanasmio benimki ama diyetteki insana da cikolata gonderilmezki yaaaaaa yapilir mi buuuuuuuu

Simdi shoppinge gidioz
gitmeden ne yedim yaziiim
kahvalti
simdi koy yufka ekmegi varyaaaa
onu tavada tereyagda uzerine bir yumurta kirip kizarttiiiim onlu arkali citir citir oldu
(haftada bigun en azindan tatli degil dedim yiyim anasini satiiim)
yediiim
ara yok
oglen yok
aksama(kadin budu yapicam evdekiler ooole istio)2 tane kadinbudu kofte yiycem
onunla da yaticaaam ama su yesil cay gidip gelip icecem ohhh onda bari sinir yok yaaaaaa

doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan

Alşıverişte de yakarsın sabah yediklerini benim için en önemli öğün akşam, akşam yemedim mi hemencik gidiyor kilolar,akşam fazla kaçırma sakın

Canım bugün biraz mideyi dinlendir, yarın vermiş olursun, yeşil çay iç bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…