Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

agaya bedavamı kardeşşş.

bende bugun başladııııımm 61.5 kiloyum boyum 168 cumaya kadar 2.5 kilo versem hiç fena olmaz yani
bugun yediklerim:
sabah:1 küçük kase light yogurt
öğle:1 elma 1 portakal 1 mandalina 3 küçük muz (ay farkındayım cok ama dayanamadım napiimm ( )
akşam da 1 elma yemeyi düşünüyorum su da içiyorum sabah kalkıp 50 dk tempolu yürüdüm evde de egzersiz yapıyorum bakalım verebilecek miyim

bence o kilonun buyuk kismi siskinliktir canim o tip hazir yemeklerde cok fazla miktarda sodyum oluyor ve o da vucutta inanilmaz su tutuyor. sen bugun biraz fazla sivi tuketmeye calis bir de fazla tuz kullanma/hazir gidalardan uzak dur hemen gider o 700 gr.

mubarek sizin mubarek 5 gunde 2 kilo 700 gr vermis naber pek mutlu havalara uctu sabah diyetisyenden ciktigimizda agzi kulaklarindaydi diyetine de tam gaz devam ediyor. bugun henuz yemek diye mizmizlanmadi kilo verdigini gorunce gaza geldi sanirim iyice oiy yirim ya

begeni iptal ediyorum BEGENME
Buseeee
be neeeee
hele bi derdini deeeeee
kendini hemen koyvermeeeee
hele sigaraya elini hiiiic surmeeeee
Ben seni coook seviooom
kendini n'olur uzmeeeeeee

oy eminee emineeee
seni yerim emineee
ben de seni çok seviyoom
yüzüm güldü sayendeeeeee

çok çok çok beğendiiim çok beğeendim çok beğendiim

Canım bugün biraz mideyi dinlendir, yarın vermiş olursun, yeşil çay iç bol bol..

sabah içtim evden çıkmadan. bi de şimdi içtim. ama çaya gittiğimiz için hiç sulu bir şey yiyemedim. yiyebileceğim en hafif şey lahmacundu bugün. 1 tane lahmacun yedim. pastalara böreklere dokunmadım. ara öğün falan da yok. menüm pek iyi olmadı yani. bakalım ne olacak. :26:

agaya bedavamı kardeşşş.

ahah bayıldım bunaaaa

umarım öyledir canım yaa. çok şişim zaten. göbüküm kocaman hala :26:bakalım 3 güne belli olur gerçek durum öyleyse. bol bol yeşil çay falan içeceğim. senin mübarek adına da sevindim. keşke ben de öyle verebilsem. oohh miss. ama azimli belli ki. benim de hemem o azime kavuşmam lazım. yok halim hal değil

yeşil çaydan sonra şimdi de kayısılı form çay içiyorum. haydeeeee

Hosgeldin snickers,
adini pek bi begendim :125:
afferin walla buraya sen gibisi gelmedi hem az yemissin hatta yememissin hem de hareket etmissin
insallah hep booole gider amacina hemen kavususr bize de guzel ornek olursun :13:

kızlar bugün disardaydim girme fırsatım olmadı.sabah hiç birşey yemedim.öğle 1simit ve ayran akşam haşlanmış tavuk ve salata vardı menumde.bugün 2.günüm iyi gittiğimi düşünüyorum.dışarıda eşim yemek yedi ben yemedim.sinemadada patlamış mısır yemedim.kendime kocaman aferin veriyorum

Busraaaaaa simdi sen bana dedinya tatli matli iyi bisey degil yag depolatio diye tamam o zaman:114:
eeee o zaman ben simdi meyva yesem tatli yerine ama onda da var seker:18:
nefret ediorum aksamlardan yaaa gunduz oyalanacak seyler buluyorum bi de yalniz olunca yemek istemiorum,ama aksam tv karsisinda:84: gozumun onunden,aklimdan cikmiyolar hele cayin yaninda esim de sevio hep biseyler yiyelim istiyoruz o tatliya dur diyo ama ben yedikce kendimden geciyorum resmen
yani uzattim da kisaca ben aksam meyva yersem bu da yag mag depoluyo mu kardes:101:

canım sana yıldızlı pekiyi. harikasın. :13:

2 gündür benim kız yemiyor uyumuyor oynamıyor sürekli ağlıyor Deliricem sandım bi an Daha yeni uyudu.Bazen kendimden korkuyorum elimden bir kaza çıkacak diye:S
Birazda bu kilo verme savaşına destek oluyor farkında olmadan.Bir lokma yememe izin vermiyor.Elime ne alsam ver diye ağlıyor Hay lanet olsun deyip bırakıyorum kaç defadır
Can sıkıcı bir kaç gün işte anlayacağınız.Ama moralimde bozuldu sinirlerimde perişan oldu oturdum çocuk gibi ağladım ama o gaflete düşüpte hiçbirşey yemedim.Hayatta hiçbirşeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermiycem.Yine misafir vardı bu akşam yine kekler kurabiyeler yaptım elimi bile sürmedim.Badem fındık attım ağzıma ne iştah kaldı ne bişey.Midoşum bayaaaa içeri doğru gitmeye başladı.Artık şişik değil.Ama kilo kaybım durdu.Ben arada yada çayla yediğim çerezleride bırakıyorum artık.İşe yarıyorlardı ama biraz daha sıkayım kendimi.
İşe başlıyorum bebişimden ayrılıcam diye sıkıntı yapıyordum.Böyle bunaldığım zamanlarda da neyse gider biraz kendimi dinlerim demiyor değilim Akşama kadar bebek akşam da mübarek:)))))))))Hiç benim olan bir zaman yok gibi hissetmeye başladım.Ben galiba sıkıya gelemiyorum.Hayırlısı bakalım şu ay bitmeden 8 leri görmem lazım.Kendime olan güvenimide kaybetmek istemiyorum(((((

canim beniiim seni anliyorum evleniyoruz kendime ait olan hersey ozellikle zaman ikiye bolunuyo yarisi bize yarisi mubareklere ee bi de cocuk oluyo bi daha bolunuyoruz yarisi cocuga yarisi mubarege bize bisey kalmio popomuz minder gormeden kosturuyoruz zaman zaman da isyan edip bu isyan en fazla bagirip cagirma ve bi iki damla goz yasi olabiliyo bunlar coook normal ama emin ol hergecen gun gelecekte ozleniyo allaha sukredip bizi daha buyuk sikintilarla karsilastirmamasi icin dua et edelim aaah yuzyuze olsaydik dertlesirdik uzuuuun uzun ama ne olur sikma kendini bebisin kac yasinda vardir annesi bi sikintisi yoksa uzmezdi seni

Alşıverişte de yakarsın sabah yediklerini benim için en önemli öğün akşam, akşam yemedim mi hemencik gidiyor kilolar,akşam fazla kaçırma sakın
Noraaa falla 4 saat falan gezdik hem de hic oturmadan esim cok israr etti ama hayir dedim yemek yok akasm kadin budu kofte yiycez ve ogleni gecistirdim aslinda oglen yeyip aksam yememek vardi ama biliyorum aksam da yerdim.3 kofte yedim iki bardak ayraaan cay cay cay cay..........busra'ya soru sordum tatli ve meyva konusunda cvp gelmedi ''nerdesin Busraaaaaaaa'' neyse ben bi portakal 20 tane falan findik yedim uyumam laziiiim cunku durdukca

yeşil çaydan sonra şimdi de kayısılı form çay içiyorum. haydeeeee
haydeee hoppa Aaaa ben seviyorum kayisili form cayi tadi sadeden daha guzel burda 9'lu cay bulamadim o da iyiymis bi de funda yapragi yag yakio diolarama onu da hiiic icmedim

Walla bu adam kesin mubarek kiz 5 gunde gider mi hic 2 kilo 700 gr ayyyy sooole bizim yerimize de bak oku ufle

ben bu diyetin ik haftasinda 4 kilo vermistim boyle hizli verdiriyor bastan da iste sonra yavasliyor tabi.
mubarek durdu durdu bugun ben odamda manikur yaparken asagida kucuk bir kacamak yapmis bir lokma ucundan ekmek koparmis. ama kizdim bugun diyetisyene £89 odedik ikimiz icin. 260kusur liraya denk geliyor. ve bu sadece bir haftalik... kacamak yapacaksan madem hemen diyeti birak dedim. senin aldigin urunleri ben haftaya kullanirim bosa gitmemis olur paramiz dedim. sen git istedigin kadar tikin gobegini sisir dedim. ben yazin 36 beden bikini ile ortada salinirken sen de koca gobegini ortecek XL tshirt bulursun artik kendine bir tane dedim. ee benim zayiflama kampimda olmak kolay degil demistim neredeyse aglatacaktim mubaregi sonra yok bidaha kacamak yapmicam diyete devam edicem dedi surati bes karis gitti yatti erkenden. ee napalim zaten su an maddi acidan cok rahat degiliz mart basinda tasiniyoruz evlendigimizden beri kv ev verdigi icin eski pusku esyalarla oyle yasadik gitti. 2 ay icinde kendi evimizde yeni esyalarimizla yepyeni bir baslangic yapmak istiyoruz bayadir para biriktiriyoruz ama tam ucu ucuna yetiyor yani su an o yuzden 2 ay daha bekleyelim hem kisi atlatalim dedik. annemler de iste sonunda benim ceyizimi getiriyorlar. evleneli 2 yil oldu daha yeni kendi duzenimi kuracagim yani neyse isler bu durumdayken bile herseyimden kisip onca parayi bu diyete veriyorum cunku su an benim icin en onemli sey zayiflamak. bu kiloyu vermeliyim ve simdiye kadar bana en cok yarayan diyet bu oldu. herseyimden fedakarlik edip su diyete devam ediyorum bir 3 ay kadar da boyle gidecek. mubareginiz de beni kiskanip ben de kilomu o diyetle vericem diye tutturdu. e onca para ver bi de kacamak yap... ollllldu canim bir daha kacamak yaparsa bitmistir yok ona artik diyet miyet. hayalkirikligina ugradim acikcasi.. demistim ki acliktan oluyorsan illa bir seyler yemen lazimsa proteinli bir seyler ye. yumurta hasla, sut ic, tavuk at tavaya 1-2 fis yag ile pisir ye. yagsiz peynir de, yogurt olur.. ama karbonhidrat yeme... cunku bu ketojenik diyet. hamur isi seker tatli yedigin an ketosis olayindan cikiyorsun. yeniden girmek 5-6 gun aliyor. uzun uzun aciklamistim tamam demisti. gitmis ekmek yemis ya.. simdi valla uykusundan uyandirip cemkiresim var. sinir sey

neyse menumu de yazayim bari gelmisken.. sabah kucuk bir kase yulaf lapasi, oglen limonlu tahilli bar, aksam da 150 gr kadar izgara vejeteryan "tavugu" ile 120 gr haslanmis karnabahar & brokoli yedim, ustune iki kasik yagsiz yogurtla. bu kadar...

iyi geceler kizlar

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın.artık açlıktan uyuyamıyorum.artık açlık mı yoksa sigarayı bırakyıgım için mi bilmiyorum.geçtiğimiz bir ay gerçekten benim için milad oldu.hala yemek yemedim şimdi soğan suyumu içiyorum birazdan kahvaltı yapacağım.

canım o akşamları tv karşısında geçen zamanlar hepimizin başbelası oluyor.şimdi meyve yersende vücudun şeker depolar.diyetisyenim günde 3 porsiyondan fazla meyve yeme demişti.akşamları ot çayı yapabilirsin benim bi karışımım var adaçayı,ıhlamur,zencefil,zerdeçal,narçiceği ve çubuk tarçını sıcak suda demliyorum hem acayip c vitamini hastalıklara karşı birebir hem de benim karnımı açıktırmıyor.çok açıkırsam bir kase yoğurt yiyorum onu da tatlı kaşığı ile yiyorum çabuk bitemesin diye.diyetisyene akşamları ne yapmam gerekiyor diye sormuştum,verdiği cevap" annem biz küçükken televizyonun karşısında yemek için yoğurt ve marul getiriyordu.marulları yoğurta batırıp batırıp yiyorduk" bu cevap karşında ağzım açık kalmıştı.hemen anneme gidip sen neden bize hep yağlı şeyler getiriyorsun diye kızmıştım.galiba millat bu şekilde zayıf kalıyor.gerçekten de yama şekli önemli.

canım durumun içler acısı yavvv.bi yanda çocuk bi yanda diyet.allah yardımcın olsun,rabbim sabır versin.bi de sana sürekli misafir geliyor ve sürekli pasta börek yapıyorsun yani ordan da sabrın sınanıyor ama sabrının sonu mutluluk olacak.ay bitmeden göreceksin 8leri ben sana inanıyorum

ya adama nasıl kızmışsın acıdım valla.tamam taman çok haklısın yememesi gerekiyordu ama sende de bi gestapoluk var:)))) iyi yapmışsın madem bi yola girdim bu yolda devam etmeli.yeni eve çıkacağınız için de çok mutlu oldum.umarım yeni evinizde çok ama çok mutlu olursunuz ve her zaman zayıf olursunuz.

günaydın kızlaaaaaarr bugün geç uyandım. hemen wc ve sonrasında tartıya çıktım 400 gr gitmiiiş. oohh yaaaaaaa dün dikkat de edemeyip lahmacun yemek zorunda kalmıştım dişime göre bir şey olmayınca yengemlerde. buna rağmen 400 gr gitmiş. çok sevindim havalara uçtum. hemen yeşil çayımı koydum. yani geriye kaldı 300 gr. 300 gr sonra tekrar 58.6 olacağım. ondan sonra da bu hafta eksiye inmek için çabalayacağım. sabah kahvaltısı saati geçti ama ben yine geç bi kahvaltı yapacağım. sonra bi ara öğün , sonra da akşam yemeğine geçeceğim.

tünaydın menüsü
2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynir
1 bardak yeşil çay
2 zeytin

ara öğün
4 kuru kayısı düşünüyorum ya da yoğurt olabilir. mis gibi ev yoğurdu yaptı annem.

akşam belirsiz

tarif için sağ ol eminem de, ben kendim çay hazırlamaya üşeniyorum. ya da unutuyorum kaynıyor arada. böyle hazır olunca pratikçe hemen yapıyorum. kayısılı ve kiraz saplı doğadan form çay favorim

vay canınaaa korkulur senden fulicim. bi an ben de acıdım yani adama. ama sen de doğru diyorsun az para değil hele ki böyle sıkışık bir durumunuzda. ama işte kaçamak dediğimiz şey yemek olunca çok masum geliyor yine de kulağa. :26:neyse bi daha yapmaz umarım. yaparsa da dediğin gibi yaparsın üzülme. o şimdi bu azarla zaten korkar artık yani bu azimle sen 36 beden olamazsan kimse olamaz sanırım. öyle geliyor banaa

evde ekmek bitmiş
yarım yağlı bir bardak süte kırmızı meyveli cornflakes katıp yedim ben de.

bu arada şeymaaaaaaaaaa ortalıkta yoksun fark etmiyorum sanma. gel burayaa özletme kendiniii

bende normalde bursalıyım ama ankarada yaşıyorum şuanda öğrenci olduğum için. sevdicek niğdeli. oda sevmiyor aksine büyük şehir. aslında bende bıktım özellikle ankara öldürdü beni tiksindirdi büyük şehirlerden canım. bi diyetisyene gitmek için bile 100 tl aylık para verip 50 dk yol gidiyorum kahrolası yolların uzunluğu yüzünden çok zor geliyor dershaneye gitmek

bende dün çikolatamı yedim :) hata 12 parçada yanıma verdi :) 4 parça çikolata 1 dilim ekmek demek. ama bu çikolata normal çikolata ile tadı aynı olmasın rağmen diyabetik çikolata. büyük marketlerde varmış :) tamda gününne denk geldi regl oldum öğlenki ekmek yerine onu yemeyi planlıyorum 4 parça halinde :) bu arada eşini 2700 gr. için çok çok çok tebrik ediyorum. ama eşine kızışını duyunca sanki bir an kendi üstüme alındım gibi oldu içim cızzzz etti yeminle kızzz yazık ama yaa.. gerçi böyle iğneli konuşmazsan anlamıolar bişiyi :) o yüzden boşver :) ii yapmışsın :) hatta okuyunca bana bile iyi geldi yani :)

benim her cumartesi diyetisyen kontrolüm var diye hamburger günüm. patatesini yeme diyor yanınada ayran al istediğin gibi hamburger tüket diyor :) bende öyle yapıyorum valla :) ezip büzmeden bir güzel yiyorum ayranla ama dün dayanamadım patatesinide yedim ufak boydu ama yinede çok pişmanım akşamı kırmızı lahana salatası ve yoğurtla geçirdim :::::::)

şeker yok evet ama direk yağ var öyle tketme... kadın budu köfteyi fırında yağlı kağıtla yapmayı dene hem lezzeti harika oluyor hemde daha hafif kızartmasız oluyor nooolur benim için dene. birde o kadar uzun süre aç kalma. madem alışveriş yapıcaksın ediceksin cebine leblebi at öyle gez. açlık yok unutma...

he ya mübarek :) bende ayıldım bu lafa benim mübarekte bana kilo verme diyor bu halin güzel o halinle daha çok kıskanırrım diyor. bende kıskançlıktan ölsende o kilo verilecek beyefendi kusura bakma diyorum :)

canım benim diyetimde ara1 de 1 meyve ara 2 de 3 ve akşam ara 3 te de 3 meyve var yani toplamda 7 porsiyon meyve. alacağın ve istediğin şeker miktarını kesiyor meyve o yüzden rahatça yiyebilirsin :) mesela 1 porsiyon meve neler olabilir :

1 adet 100 gr.lık mandalina
1/2 adet greyfurt
1 adet ufak boy portakal
1 adet 120 gr. büyük kivi
1 yemek kaşığı kuru üzüm
3 adet kuru kayısı
1 adet kuru incir
.
.
.

bu liste böylece uzuyor canım. o yüzden sçeenek bol ve raht seçim yapabileceğim şeyler :) 7 porsiyonu bir anda tükettiğim oluyor bazen ama genelde ara 2 de ve ara 3 te yiyorumk çnkü geç kalkıyorum..meyvedeki şeker senn direk şeker almanı keser canım. yani fruktozdaki insülin miktarı yok sayılacak kadar azdır oysa glikoz direk insülin içerir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…