- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.221
doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yil veremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim oda cok güzel kilo vermisti bende 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddesinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan
begeni iptal ediyorum BEGENME
Buseeee
be neeeee
hele bi derdini deeeeee
kendini hemen koyvermeeeee
hele sigaraya elini hiiiic surmeeeee
Ben seni coook seviooom
kendini n'olur uzmeeeeeee
bende aynından istiyorum bendeeeeeeeeeee
kızlaaar şoka girdim şoktan gelemedimiğrenç espriydi tamam korktuğum başıma geldi bir günde 700 gr alınır mı? bir hamburger ve yarım kola, 1 muz ve bi tane küçük patatesli kıymalı börek bu kadarını yapar mııııı inanmıyorum ya bi terslik olmalı şiştim bence ben bu nedir yaaaaaaaaa :26:şimdi dayımlara gidiyoruz 6 aylık kuzenimi göreceğiiim bebik seveceğim ve kendimi tutacağım. ziyafet miyafet yok bana. allah da beni kahretmesin. çok moralim bozuldu yaa. resmen 5 ay sonra falan ilk hamburgerimdi. o da beni bitirdi. :18: bugün pek aktif olamayacağım kızlar. arada telefondan bakıyorum buraya ama klavye tuşları çıkmıyor. yazışmalarınızı görebiliyorum ama cevap yazamıyorum hepinizi çook öpüyoruuum. +700 ü de başardığıma göre artık cumaya kadar 2 kilo vermem şart!
walla cok ii yapiosun ben de esime Mubaregi ornek gosteriyorum bak nasil diyet yapiyo bulasik yikiyo falan diye ama ruyasinda pizza gordugunu soyledigimde cooook kotu oldu yazik adama yesin bi pizza ruyasina girmis ne acimasizsiniz siz diyo diyete miyete yanasmio benimki ama diyetteki insana da cikolata gonderilmezki yaaaaaa yapilir mi buuuuuuuu
begeni iptal ediyorum BEGENME
Buseeee
be neeeee
hele bi derdini deeeeee
kendini hemen koyvermeeeee
hele sigaraya elini hiiiic surmeeeee
Ben seni coook seviooom
kendini n'olur uzmeeeeeee
ben hamburgerciye gidince tek hamburger aliyorum onun da ekmeklerini kopusume ayirip sadece kofteyi yiyorum hem de mincik mincik yaparak walla beni gorenlerin de istahi kacio hatta bi kere beni seyredip masa degistireni bile gordum bak wallaaaa diom inanin buna
Canım bugün biraz mideyi dinlendir, yarın vermiş olursun, yeşil çay iç bol bol..
agaya bedavamı kardeşşş.
bence o kilonun buyuk kismi siskinliktir canim o tip hazir yemeklerde cok fazla miktarda sodyum oluyor ve o da vucutta inanilmaz su tutuyor. sen bugun biraz fazla sivi tuketmeye calis bir de fazla tuz kullanma/hazir gidalardan uzak dur hemen gider o 700 gr.
mubareksizin mubarek 5 gunde 2 kilo 700 gr vermis naber pek mutlu havalara uctu sabah diyetisyenden ciktigimizda agzi kulaklarindaydi diyetine de tam gaz devam ediyor. bugun henuz yemek diye mizmizlanmadi kilo verdigini gorunce gaza geldi sanirim iyice oiy yirim ya
Hosgeldin snickersbende bugun başladııııımm 61.5 kiloyum boyum 168 cumaya kadar 2.5 kilo versem hiç fena olmaz yani
bugun yediklerim:
sabah:1 küçük kase light yogurt
öğle:1 elma 1 portakal 1 mandalina 3 küçük muz (ay farkındayım cok ama dayanamadım napiimm( )
akşam da 1 elma yemeyi düşünüyorum su da içiyorum sabah kalkıp 50 dk tempolu yürüdüm evde de egzersiz yapıyorum bakalım verebilecek miyim
Hoppidiciiiiiikbende aynından istiyorum bendeeeeeeeeeee
sensin takimdaki biriciiiiiiik
sihirli kelime az yiyeciiiiiiik
bak nasil gidio kilolar hemenciiiiiiik
benim en sevdigim cicek gelinciiiiiik
Walla bu adam kesin mubarek kiz 5 gunde gider mi hic 2 kilo 700 gr ayyyy sooole bizim yerimize de bak oku uflebence o kilonun buyuk kismi siskinliktir canim o tip hazir yemeklerde cok fazla miktarda sodyum oluyor ve o da vucutta inanilmaz su tutuyor. sen bugun biraz fazla sivi tuketmeye calis bir de fazla tuz kullanma/hazir gidalardan uzak dur hemen gider o 700 gr.
mubareksizin mubarek 5 gunde 2 kilo 700 gr vermis naber pek mutlu havalara uctu sabah diyetisyenden ciktigimizda agzi kulaklarindaydi diyetine de tam gaz devam ediyor. bugun henuz yemek diye mizmizlanmadi kilo verdigini gorunce gaza geldi sanirim iyice oiy yirim ya
kızlar bugün disardaydim girme fırsatım olmadı.sabah hiç birşey yemedim.öğle 1simit ve ayran akşam haşlanmış tavuk ve salata vardı menumde.bugün 2.günüm iyi gittiğimi düşünüyorum.dışarıda eşim yemek yedi ben yemedim.sinemadada patlamış mısır yemedim.kendime kocaman aferin veriyorum
canim beniiim seni anliyorum evleniyoruz kendime ait olan hersey ozellikle zaman ikiye bolunuyo yarisi bize yarisi mubareklere ee bi de cocuk oluyo bi daha bolunuyoruz yarisi cocuga yarisi mubarege bize bisey kalmio popomuz minder gormeden kosturuyoruz zaman zaman da isyan edip bu isyan en fazla bagirip cagirma ve bi iki damla goz yasi olabiliyo bunlar coook normal ama emin ol hergecen gun gelecekte ozleniyo allaha sukredip bizi daha buyuk sikintilarla karsilastirmamasi icin dua et edelim aaah yuzyuze olsaydik dertlesirdik uzuuuun uzun ama ne olur sikma kendini bebisin kac yasinda vardir annesi bi sikintisi yoksa uzmezdi seni2 gündür benim kız yemiyor uyumuyor oynamıyor sürekli ağlıyorDeliricem sandım bi an Daha yeni uyudu.Bazen kendimden korkuyorum elimden bir kaza çıkacak diye:S
Birazda bu kilo verme savaşına destek oluyor farkında olmadan.Bir lokma yememe izin vermiyor.Elime ne alsam ver diye ağlıyorHay lanet olsun deyip bırakıyorum kaç defadır
Can sıkıcı bir kaç gün işte anlayacağınız.Ama moralimde bozuldu sinirlerimde perişan oldu oturdum çocuk gibi ağladım ama o gaflete düşüpte hiçbirşey yemedim.Hayatta hiçbirşeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermiycem.Yine misafir vardı bu akşam yine kekler kurabiyeler yaptım elimi bile sürmedim.Badem fındık attım ağzıma ne iştah kaldı ne bişey.Midoşum bayaaaa içeri doğru gitmeye başladı.Artık şişik değil.Ama kilo kaybım durdu.Ben arada yada çayla yediğim çerezleride bırakıyorum artık.İşe yarıyorlardı ama biraz daha sıkayım kendimi.
İşe başlıyorum bebişimden ayrılıcam diye sıkıntı yapıyordum.Böyle bunaldığım zamanlarda da neyse gider biraz kendimi dinlerim demiyor değilimAkşama kadar bebek akşam da mübarek:)))))))))Hiç benim olan bir zaman yok gibi hissetmeye başladım.Ben galiba sıkıya gelemiyorum.Hayırlısı bakalım şu ay bitmeden 8 leri görmem lazım.Kendime olan güvenimide kaybetmek istemiyorum (((((
Noraaa falla 4 saat falan gezdik hem de hic oturmadan esim cok israr etti ama hayir dedim yemek yok akasm kadin budu kofte yiycez ve ogleni gecistirdim aslinda oglen yeyip aksam yememek vardi ama biliyorum aksam da yerdim.3 kofte yedim iki bardak ayraaan cay cay cay cay..........busra'ya soru sordum tatli ve meyva konusunda cvp gelmedi ''nerdesin BusraaaaaaaaAlşıverişte de yakarsın sabah yediklerinibenim için en önemli öğün akşam, akşam yemedim mi hemencik gidiyor kilolar,akşam fazla kaçırma sakın
haydeee hoppayeşil çaydan sonra şimdi de kayısılı form çay içiyorum. haydeeeee
Walla bu adam kesin mubarek kiz 5 gunde gider mi hic 2 kilo 700 gr ayyyy sooole bizim yerimize de bak oku ufle
Busraaaaaasimdi sen bana dedinya tatli matli iyi bisey degil yag depolatio diye tamam o zaman:114:
eeee o zaman ben simdi meyva yesem tatli yerine ama onda da var seker:18:
nefret ediorum aksamlardan yaaa gunduz oyalanacak seyler buluyorum bi de yalniz olunca yemek istemiorum,ama aksam tv karsisinda:84: gozumun onunden,aklimdan cikmiyolarhele cayin yaninda esim de sevio hep biseyler yiyelim istiyoruz o tatliya dur diyo ama ben yedikce kendimden geciyorum resmen
yani uzattim da kisaca ben aksam meyva yersem bu da yag mag depoluyo mu kardes:101:
2 gündür benim kız yemiyor uyumuyor oynamıyor sürekli ağlıyorDeliricem sandım bi an Daha yeni uyudu.Bazen kendimden korkuyorum elimden bir kaza çıkacak diye:S
Birazda bu kilo verme savaşına destek oluyor farkında olmadan.Bir lokma yememe izin vermiyor.Elime ne alsam ver diye ağlıyorHay lanet olsun deyip bırakıyorum kaç defadır
Can sıkıcı bir kaç gün işte anlayacağınız.Ama moralimde bozuldu sinirlerimde perişan oldu oturdum çocuk gibi ağladım ama o gaflete düşüpte hiçbirşey yemedim.Hayatta hiçbirşeyin beni yolumdan döndürmesine izin vermiycem.Yine misafir vardı bu akşam yine kekler kurabiyeler yaptım elimi bile sürmedim.Badem fındık attım ağzıma ne iştah kaldı ne bişey.Midoşum bayaaaa içeri doğru gitmeye başladı.Artık şişik değil.Ama kilo kaybım durdu.Ben arada yada çayla yediğim çerezleride bırakıyorum artık.İşe yarıyorlardı ama biraz daha sıkayım kendimi.
İşe başlıyorum bebişimden ayrılıcam diye sıkıntı yapıyordum.Böyle bunaldığım zamanlarda da neyse gider biraz kendimi dinlerim demiyor değilimAkşama kadar bebek akşam da mübarek:)))))))))Hiç benim olan bir zaman yok gibi hissetmeye başladım.Ben galiba sıkıya gelemiyorum.Hayırlısı bakalım şu ay bitmeden 8 leri görmem lazım.Kendime olan güvenimide kaybetmek istemiyorum (((((
ben bu diyetin ik haftasinda 4 kilo vermistimboyle hizli verdiriyor bastan da iste sonra yavasliyor tabi.
mubarek durdu durdu bugun ben odamda manikur yaparken asagida kucuk bir kacamak yapmisbir lokma ucundan ekmek koparmis. ama kizdim bugun diyetisyene £89 odedik ikimiz icin. 260kusur liraya denk geliyor. ve bu sadece bir haftalik... kacamak yapacaksan madem hemen diyeti birak dedim. senin aldigin urunleri ben haftaya kullanirim bosa gitmemis olur paramiz dedim. sen git istedigin kadar tikin gobegini sisir dedim. ben yazin 36 beden bikini ile ortada salinirken sen de koca gobegini ortecek XL tshirt bulursun artik kendine bir tane dedim. ee benim zayiflama kampimda olmak kolay degil demistim neredeyse aglatacaktim mubaregi sonra yok bidaha kacamak yapmicam diyete devam edicem dedi surati bes karis gitti yatti erkenden. ee napalim zaten su an maddi acidan cok rahat degiliz mart basinda tasiniyoruz evlendigimizden beri kv ev verdigi icin eski pusku esyalarla oyle yasadik gitti. 2 ay icinde kendi evimizde yeni esyalarimizla yepyeni bir baslangic yapmak istiyoruz bayadir para biriktiriyoruz ama tam ucu ucuna yetiyor yani su an o yuzden 2 ay daha bekleyelim hem kisi atlatalim dedik. annemler de iste sonunda benim ceyizimi getiriyorlar. evleneli 2 yil oldu daha yeni kendi duzenimi kuracagim yani neyse isler bu durumdayken bile herseyimden kisip onca parayi bu diyete veriyorum cunku su an benim icin en onemli sey zayiflamak. bu kiloyu vermeliyim ve simdiye kadar bana en cok yarayan diyet bu oldu. herseyimden fedakarlik edip su diyete devam ediyorum bir 3 ay kadar da boyle gidecek. mubareginiz de beni kiskanip ben de kilomu o diyetle vericem diye tutturdu. e onca para ver bi de kacamak yap... ollllldu canim bir daha kacamak yaparsa bitmistir yok ona artik diyet miyet. hayalkirikligina ugradim acikcasi.. demistim ki acliktan oluyorsan illa bir seyler yemen lazimsa proteinli bir seyler ye. yumurta hasla, sut ic, tavuk at tavaya 1-2 fis yag ile pisir ye. yagsiz peynir de, yogurt olur.. ama karbonhidrat yeme... cunku bu ketojenik diyet. hamur isi seker tatli yedigin an ketosis olayindan cikiyorsun. yeniden girmek 5-6 gun aliyor. uzun uzun aciklamistim tamam demisti. gitmis ekmek yemis ya.. simdi valla uykusundan uyandirip cemkiresim var. sinir sey
neyse menumu de yazayim bari gelmisken.. sabah kucuk bir kase yulaf lapasi, oglen limonlu tahilli bar, aksam da 150 gr kadar izgara vejeteryan "tavugu" ile 120 gr haslanmis karnabahar & brokoli yedim, ustune iki kasik yagsiz yogurtla. bu kadar...
iyi geceler kizlar
Noraaa falla 4 saat falan gezdik hem de hic oturmadan esim cok israr etti ama hayir dedim yemek yok akasm kadin budu kofte yiycez ve ogleni gecistirdim aslinda oglen yeyip aksam yememek vardi ama biliyorum aksam da yerdim.3 kofte yedim iki bardak ayraaan cay cay cay cay..........busra'ya soru sordum tatli ve meyva konusunda cvp gelmedi ''nerdesin Busraaaaaaaa'' neyse ben bi portakal 20 tane falan findik yedim uyumam laziiiim cunku durdukca
haydeee hoppaAaaa ben seviyorum kayisili form cayi tadi sadeden daha guzel burda 9'lu cay bulamadim o da iyiymis bi de funda yapragi yag yakio diolar ama onu da hiiic icmedim
ben bu diyetin ik haftasinda 4 kilo vermistimboyle hizli verdiriyor bastan da iste sonra yavasliyor tabi.
mubarek durdu durdu bugun ben odamda manikur yaparken asagida kucuk bir kacamak yapmisbir lokma ucundan ekmek koparmis. ama kizdim bugun diyetisyene £89 odedik ikimiz icin. 260kusur liraya denk geliyor. ve bu sadece bir haftalik... kacamak yapacaksan madem hemen diyeti birak dedim. senin aldigin urunleri ben haftaya kullanirim bosa gitmemis olur paramiz dedim. sen git istedigin kadar tikin gobegini sisir dedim. ben yazin 36 beden bikini ile ortada salinirken sen de koca gobegini ortecek XL tshirt bulursun artik kendine bir tane dedim. ee benim zayiflama kampimda olmak kolay degil demistim neredeyse aglatacaktim mubaregi sonra yok bidaha kacamak yapmicam diyete devam edicem dedi surati bes karis gitti yatti erkenden. ee napalim zaten su an maddi acidan cok rahat degiliz mart basinda tasiniyoruz evlendigimizden beri kv ev verdigi icin eski pusku esyalarla oyle yasadik gitti. 2 ay icinde kendi evimizde yeni esyalarimizla yepyeni bir baslangic yapmak istiyoruz bayadir para biriktiriyoruz ama tam ucu ucuna yetiyor yani su an o yuzden 2 ay daha bekleyelim hem kisi atlatalim dedik. annemler de iste sonunda benim ceyizimi getiriyorlar. evleneli 2 yil oldu daha yeni kendi duzenimi kuracagim yani neyse isler bu durumdayken bile herseyimden kisip onca parayi bu diyete veriyorum cunku su an benim icin en onemli sey zayiflamak. bu kiloyu vermeliyim ve simdiye kadar bana en cok yarayan diyet bu oldu. herseyimden fedakarlik edip su diyete devam ediyorum bir 3 ay kadar da boyle gidecek. mubareginiz de beni kiskanip ben de kilomu o diyetle vericem diye tutturdu. e onca para ver bi de kacamak yap... ollllldu canim bir daha kacamak yaparsa bitmistir yok ona artik diyet miyet. hayalkirikligina ugradim acikcasi.. demistim ki acliktan oluyorsan illa bir seyler yemen lazimsa proteinli bir seyler ye. yumurta hasla, sut ic, tavuk at tavaya 1-2 fis yag ile pisir ye. yagsiz peynir de, yogurt olur.. ama karbonhidrat yeme... cunku bu ketojenik diyet. hamur isi seker tatli yedigin an ketosis olayindan cikiyorsun. yeniden girmek 5-6 gun aliyor. uzun uzun aciklamistim tamam demisti. gitmis ekmek yemis ya.. simdi valla uykusundan uyandirip cemkiresim var. sinir sey
neyse menumu de yazayim bari gelmisken.. sabah kucuk bir kase yulaf lapasi, oglen limonlu tahilli bar, aksam da 150 gr kadar izgara vejeteryan "tavugu" ile 120 gr haslanmis karnabahar & brokoli yedim, ustune iki kasik yagsiz yogurtla. bu kadar...
iyi geceler kizlar
evet kuzuum. kesinlikle bağlarımız süper. yiğidi öldür hakkını yemeebizim de bağımız var hatta. yani dedemiiin. ne yok ki hangi meyve sebze ağaç yok ki bilmiyorum valla. bol çeşit mis gibi havaa harikaaa görmelisin yanii. insanları da gayet güzel anadolu insanı ama işte bizim kuzi büyük şehir meraklısı
ben de esimi iyice beslesem mi acaba veremesinyahu buun 10:15'e kadar calistim eve geldigimde neredeyse 11 olmustu esim daha aksam yemegi yememisti... diyete basladigindan beri bebek gibi besliyorum. butun gun acim ac diye mizmizlaniyor elini de surmuyor hicbir yemege, illa ben vericekmisim. butun gun ac gezmis resmen, yani corbasini falan icmis de aksam yemegini hazirlayamamis.. neyse yarin diyetisyene soyluyoruz onu bir sonraki etaba alacak. esmer pirinc/makarna, meyve ve patates eklenecek onun menuye. cunku 1 haftadir omrumu yedi acim diye hic susmadan sikayet ediyor.. basi agriyor devamli falan. demek ona cok az geldi bu liste (benimle ayni listeyi yapiyor su an).
he haftaya da o kadar yemeyle hala benden fazla kilo verirse o zaman iyice sinir olurum artik
bu arada yunanli bir arkadasimiz da bize bir paket yollamis hediyeler, kart vs bide icine 2 koca tablet cikolata koymus oranin artik unlu cikolatasi midir nedir.. esim gorur gormez viyaklayarak uzerime kostu. bi kere koklayayim diyorhayir diyorum. bir kere yalasam ucundan nolur diyor yahu iyice kafayi yedi, diyet basina vurdu hemen sakladim cikolatalari. nereye sakladin diye odayi arastirdi biraz ama bulamadi. esimin 13 yasinda erkek kardesi var gordugumde ona vericem yoksa esim eninde sonunda onu koklaya koklaya bulur ve yer. hayir yani kilo vermesini cok istedigimden degil zaten sisman degil yani bitek gobek sorun o da beni rahatsiz etmiyor severim ben gobus (kendimde degil tabi ) . ama iste kilo alinca falan cok morali bozuluyor. pantolonlarinin bir kisminin icine artik giremiyor o yuzden de acayip depresif oluyor. ben de o hallerini hic cekemiyorum. o yuzden versin kiloyu bi an once de ikimiz de kurtulalim su eziyetten istiyorum
neyse.. bakalim belki gece bir mucize olur da sabaha yarim kilo vermis olurum.11bucukta randevu. valla saat 3ten beri yemek yemedim sadece su iciyorum. azicik eksilerde cikarim umarim... bide tuvalete gidebilseydim iyiydi de malesef umudu kestim artik, sinameki bile ise yaramadi bu kez..
benim her cumartesi diyetisyen kontrolüm var diye hamburger günüm. patatesini yeme diyor yanınada ayran al istediğin gibi hamburger tüket diyor :) bende öyle yapıyorum valla :) ezip büzmeden bir güzel yiyorum ayranla ama dün dayanamadım patatesinide yedimben hamburgerciye gidince tek hamburger aliyorum onun da ekmeklerini kopusume ayirip sadece kofteyi yiyorum hem de mincik mincik yaparak walla beni gorenlerin de istahi kacio hatta bi kere beni seyredip masa degistireni bile gordum bak wallaaaa diom inanin buna
Simdi shoppinge gidioz
gitmeden ne yedim yaziiim
kahvalti
simdi koy yufka ekmegi varyaaaa
onu tavada tereyagda uzerine bir yumurta kirip kizarttiiiim onlu arkali citir citir oldu
(haftada bigun en azindan tatli degil dedim yiyim anasini satiiim)
yediiim
ara yok
oglen yok
aksama(kadin budu yapicam evdekiler ooole istio)2 tane kadinbudu kofte yiycem
onunla da yaticaaam ama su yesil cay gidip gelip icecem ohhh onda bari sinir yok yaaaaaa
bence o kilonun buyuk kismi siskinliktir canim o tip hazir yemeklerde cok fazla miktarda sodyum oluyor ve o da vucutta inanilmaz su tutuyor. sen bugun biraz fazla sivi tuketmeye calis bir de fazla tuz kullanma/hazir gidalardan uzak dur hemen gider o 700 gr.
Busraaaaaasimdi sen bana dedinya tatli matli iyi bisey degil yag depolatio diye tamam o zaman:114:
eeee o zaman ben simdi meyva yesem tatli yerine ama onda da var seker:18:
nefret ediorum aksamlardan yaaa gunduz oyalanacak seyler buluyorum bi de yalniz olunca yemek istemiorum,ama aksam tv karsisinda:84: gozumun onunden,aklimdan cikmiyolarhele cayin yaninda esim de sevio hep biseyler yiyelim istiyoruz o tatliya dur diyo ama ben yedikce kendimden geciyorum resmen
yani uzattim da kisaca ben aksam meyva yersem bu da yag mag depoluyo mu kardes:101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?