Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlarrr nasılsınız?? ben berbat durumdayım dün gittim çikolatayı aldım ama muhtemelen adet öncesinde olduğum için 70.4 çıktım bu hafta biraz daha değişti menüm. kan taili istedi. ama ben bilmiyordum adet dönemi olduğunu. su miktarımda çok azalmış o yüzden su içme olayını gnde 3 4 litre arasına çıkarttı ben günde 2 litre içiyordum ama yetemiş demekki.. gerçi o bile bağlı olabilir yani. vere vere 600 gr. vermşim bu hafta evdeyim. ama pek giremeye bilirim. komşunun pc yi aldım benm bilgisayar çöktü. tezi yazıyordum oca mail atmıştı mustafa hocanın hatrına kabul edicem ödevini diyerekten. bilgisayar tak dedi çöktü nasıl moralim bozul bilemezsiniz onla birlikte 4 dersin daha ödevi gitti ani harddisk yanmış format bile atılmıyor yani o derece. garantisi var gidicem pazartesi günü ama yarına kadar ödev teslim etmem lazım o yüzden ne yapıp edip yapmam lazım ödevi diye yan komşudan pc aldım bende onla uğraşıyorum sabahki menümü yazayım dedim :)

sabah:
azıcık yufka ekmek
15 gr. peynir
patlıcanlı salça
1 bardak limonlu çay

bak işte o konuda inanılmaz haklısın. bu yollar insanın ömrünü tüketiyor. ama küçük bir şehire gittiğimde de çeşit azalıyor. bi süre sonra sıkılıyorum, istanbul u özlüyorum. kalamıyorum yani uzun süre niğde de falan. yapamıyorum başka yerde. 100 tl aylık iyi valla seansına 45 tl veriyordum ben.

ay valla nedir bu çektiğin büşra. bu hafta tüm aksilikler seni buldu gitti. bi nazar boncuğu falan tak.
bi de üzülme verirsin hemencecik 500 gram daha inersin 6 laraaaaa

Son düzenleme:

napayim canim baska turlu anlamiyor ben de anladigi dilden konusuyorum. aciktigindan yemedi cunku dun sadece acgozlulugunden yedi. bahanesi su "ekmek ona oradan bakiyormus cok guzel gorunuyormus"... bunun icin diyet bozulur mu.. aksam ona koca bir aksam yemegi yaptim ustune de latte icti yarim litrelik bardakla. sonra 2 saat gecmeden daha kacamak yapmis. daha hala uyanmadi, bir kalksin da yine konusacagim.
36 beden olsam yaaaa ooofff benden mutlusu olmaz

ben de bursaliyim ama ankara'da okudum. aslinda hep istanbul istemistim ama ailem ankara'da direttigi icin bir tanecik ankara yaziverdim tercihlerimden birine. gele gele o geldi. hatirliyorum da sonunclarin aciklandigi gun annemle babam bayram etmisti ben dogru durust sevinememistim bile. ama sonradan kampus hayatini gorunce asik oldum okuluma o ayri

esim ankara'yi hic sevmiyor biz cikarken geliyordu arada. ama bursa'ya bayiliyor

mubarek olayina gelince, hic icin cizzzz etmesin valla haketti o

senin mubarek de kiskancliktan catlasin sen 36 beden ol da.. ben de benimkini ortadan iyiye catlatmazsam bu yaz bana da fulya demesinler

hadi ya pc olayina uzuldum canim neyse yaptirirsin hafta ici. 3-4 litre su nasil iceceksin ben 2 litreye zor geliyorum :18: hic sevmiyorum su icmeyi ya

bu arada şeymaaaaaaaaaa ortalıkta yoksun fark etmiyorum sanma. gel burayaa özletme kendiniii

Geldim kuzucum geldimmmmm,özletir miyim hiiiiç Dün giremedim yahuu,iğneli epilasyon randevbum vardı ilk kez olucaktı acısından öldüm bütün geceeee

Bugünde menüüm:

Sabah:vitalis ve yarım dilim ekmekle peynir yedim
Ara:1 yeşil çay
Ara:1kurabiye:26:
Akşam:şimdilik bilmiyoruz

bozulmaz tabi. neyseki böyle listem falan yok. yanmıştım yoksa olursun bu azimle 36 aynen devaam

anaa iğneli epilasyon düşünüyorum ben dee. çok mu acıdıı. hangi bölge için gittin canım? bi de kurabiye heee. neyse bi tane olduğu için yine de biraz masum görünüyor. tutmaya çalış kendini ben de sabah içtim yeşillendim ehehe bu hafta artık bi 500 gr en azından eksiyi görmek istiyorum yaa :26: şuan +300 deyim

zaten kafaya koydum canım bu hafta regl diye böyle oldu sanırım. ama olacak olacak.. şubatta ana maçlar başlıyor formamı 1 beden küçük yaptırdım eğer o zaman kadar giremezsem o formanın içine gitmiycem maçlara :) o yüzden çok para verdim ki formaya girmek zorunda kalayım diyete sımsıkı uyayım

:) hak etmiş canım benm bende regli bahane edip diyetisyenin bana verdiği diyabetik çikolatayı bitirdim 2.5 dilim ekmek yemiş oldum :)pişman değilim. içeriğinde insülin yokmuş.. bi markette bulsam koli koli alıcam.

MARTI

canım çikolata buldum daha doğrusu diyetisyenim bana çikolata verdi dün diyabetik ülkerin hemde. içeriğinde insülin yokmuş o yüden tüketimi serbest ama yine belirli ölçüde. 4 parçası 1 dilim ekmek yapıyor. ona göre ekmek değişimimle tüketiyorum. sende eğer bulabilirsen ondan al tüket onun dışında tüketme. Ülkerin DİYABETİK çikolatası. üstünde diyabetik diye yazıyor. ben burda bulamadım sanırım bir dahaki çikolata hediyemi ekleyeceğim :) oda 65 i gördüğümde olacak ocak sonunda şubat başında 65 ve altını görmek istiyorum. diyetisyenimle konuşup programımı uzatıcam mart nisandada gidip 55 i görmek istiyorum :)

Koltukaltı için canım lazere gidiyodum artık tüyler inceldi o yüzden iğneliye başladılar bitene kadarr, açıkçası acıdı yani 45 dk sürdü bide düşün yaniBen aslında bu hafta 69 diyodum ama bu gidişle olmaz gibi ama 4 gün gayet iyi gidersem olur mu kii Görürüz canım görürüzz

İnanırsak olur benceeee

ahahah şeymiiş tabiki olur 4 gün az mı. benim de en az 1 kg vermem gerek cumaya kadar. şuanda iki kaşık süzme yoğurduna 1 yeşil elma dilimledim küp küp onu yiyorum akşam yemeği olarak.

emineee ve şeymaa sevdiceklerim. hoş geldiniz. çok sessiz bugün buraları. kaçamak var mı kaçamak? bende yok bugün

ahahah şeymiiş tabiki olur 4 gün az mı. benim de en az 1 kg vermem gerek cumaya kadar. şuanda iki kaşık süzme yoğurduna 1 yeşil elma dilimledim küp küp onu yiyorum akşam yemeği olarak.

bizdede mantı vardı 3 kaşık kadar yedim çok yemedim:26: 2 kaşıkta fasülye yedim.Bugün olmadı sanki ya

Neyse ben yarının menüsünü şimdiden yazmak istiyorum belirliyim ki dışına çıkmıyım

Sabah:1 kase vitalis
Ara:1 yeşilçay
Öğle:1 porsiyon tavuk bonfile ve salata
Akşam:1 kase yoğurt ve yulaf ezmesi
Ara:yeşil çay

Buna uyucam yarın

Kesinlikle anliyorum seni ve hak veriyorum fedakarliklarla cikilan yolda kim mizikcilik yapsa ben de kizarim valla hem biz kendimiz icin degil(kendimiz icin zaten yapiyoruz)onlarin iyiligi icin istiyoruz ne istersek ben de benimkine dun aksam yatmadan atistirmayi birak :125:karnin acikirsa soyle bana ben daha saglikli doyurucu seyler hazirlarim diyorum ama nafile o atistirmaliklar ikimizi de mahvediyooooo

caniiiiim gene 220 volt durumlari kiz gene aydinlandim tmm ben valla artik tatliyi kesiom zaten onu bi yapiyim varya ''Encelina Coll'' bile olurum walla hem kofteyi finda deniycem hem de diyabet cikolatasina bakicam hani adet oncesi durumda cami kirin acil durumlari icin elimin altinda tutabilirim ama meyve olayi daaaa bi iyi pc olayina da cook uzuldum bak sende kesin nazar var ben sooleyimgozu olanin gozu ciksin elem tere fis kem gozlere siiiiis...bi dee gene cok haklisin walla sen de bi mubarek oldun ciktin haaa uzun aclik konusunda yani alisveriste aklim basimdan gidio valla ne aclik ne susuzluk aklima gelmio bisey ama saglikli degil dogru:114:

buseciiim dert etme verirsin sen sissin sisin indi mi bence sen bu hafta su tuttun yesil caya devam

ayrıca açken çıktığın alışveriş kesenede arar verir. daha kalorili ve GEREKSİZ yiyecekler alırsın canım. aklında bulunsun. ama şu var ben niye mbarek oldummm arkadaş o fullynin kocişi bende bunları öğrendikçe daha çok dikkat ediyorum canım. bu aralar kuru yemişe takmıştım ama onuda dün öğrendim 11 tane yer fıstığı 1 ölçü yağ yani 45 kalori demekmiş. çok üzüldüm

menün gayet hafif şeymaa benim de öğlen menüm yagsız tuzsuz 4 kasık makarna ve yarım kase yogurttu. aksam da işte 2 kaşık süzme yogurduna bi yeşil elma kattım gğzelce yedim hafif hafif bol su ve yeşil çay içtim. bakalım yarın sonuç ne olacak :26:

buseciiim dert etme verirsin sen sissin sisin indi mi bence sen bu hafta su tuttun yesil caya devam

aynen 3 fincan yeşil çay içtim bugün. menüm de fena değildi işte. yarın tartılcam sabahtan her zamanki gibi. bu tartı olayında kendimi tutamıyorum. her sabah mutlaka tartılıyorum. 300 gr. vermiş olursam yarına süper olur. tekrar 58.6 ya inmiş olurum.

Bence yarın sonuç iyi olucak bebişimmm içime çok öyle doğuyoo Menünde çok hafifff:)

Valla ben tartı konusunda hiç öyle değilim cumadan cumayaaa

Son düzenleme:
Bence yarın sonuç iyi olucak bebişimmm içime çok öyle doğuyoo Menünde çok hafifff:)

Valla ben tartı konusunda hiç öyle değilim cumadan cumayaaa

eveet menüm hafif geldi bugün bana daa. midem de dünküne göre hafiiff aayy gitsin bu kilolar artık yaa :26: yaza zayıf olmalıyım muhakkak. görenleri şok etmeli, kıskananları çatlatmalıyım.

kızlar bu günki menümu yazayım,
sabah 1 dilim ekmek,peynir
öğle yoğurt salatalık 1 dilim ekmek
akşam ızgara et salata 2 saat sonrada yoğurt yedim.yarın inşallah spora başlıyorum.

Tatlim agzindan ne ciksa valla onunde egiliyorum :93nun icin mubarek oldun ama bu sifat Fulyisin kocasina hele o bulasik yikama resimlerinden sonra onunde ooooole bi egildimki daha cok yakisti hakkini yememk lazim.Kiiiiiz bu fistik olayina ben de pek bi uzuldum anam 11 tane de cok degil yaaaa am 45 kalori uyyyyyyyyona da vedaaaa

büşüüm sen ne yaptın bugün? yarından umutlu musuun

valla yavrucanım hiç umudum yok :S sabahtan beri kafam bi milyon oldu ve hep bir aksilik çıkıyor :S bilgisayardan çıktı şimdide kaynakçalarımın o bilgisayarda kaldığını yeni hatırladım 0 kaynakçayla çalışıyorum tez önerisi yazmam daha yeni bitti. birde bu yazdıklarımı acaba hangi kütüphaneden bakmıştım diye oturup google dan kitap araştırıcam kafayı sıyırdım varya. şuan 5 kişi olsa ancak toparlarız o kitapları ama buna rağmeen kaçamaksız bir gün

Kizlaaaar ben de bugun yediklerimi yazip cikiyorum erken yaticam artik cunku burda okullar tatildi ama yarin basliyor oglumun erken kalkmasi gerek dolayisiyla bende sabah gorusuruz
sabah 3 dilim ekmek(ohaaaa), yumurtali sucuk ama daha cok yumurta -kk peynir -4 zeytin
ara 4 hurma
oglen izgara balik 2 orta boy haslama patates
4 hurma
aksam meyve salatasi,bir komposto kasesi yagsiz yogurt
ii geceler hepinizi sevioruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…