- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.241
bende normalde bursalıyım ama ankarada yaşıyorum şuanda öğrenci olduğum için. sevdicek niğdeli. oda sevmiyor aksine büyük şehir. aslında bende bıktım özellikle ankara öldürdü beni tiksindirdi büyük şehirlerden canım. bi diyetisyene gitmek için bile 100 tl aylık para verip 50 dk yol gidiyorum kahrolası yolların uzunluğu yüzünden çok zor geliyor dershaneye gitmek
kızlarrr nasılsınız?? ben berbat durumdayımdün gittim çikolatayı aldım ama muhtemelen adet öncesinde olduğum için 70.4 çıktım bu hafta biraz daha değişti menüm. kan taili istedi. ama ben bilmiyordum adet dönemi olduğunu. su miktarımda çok azalmış o yüzden su içme olayını gnde 3 4 litre arasına çıkarttı ben günde 2 litre içiyordum ama yetemiş demekki.. gerçi o bile bağlı olabilir yani. vere vere 600 gr. vermşim bu hafta evdeyim. ama pek giremeye bilirim. komşunun pc yi aldım benm bilgisayar çöktü. tezi yazıyordum oca mail atmıştı mustafa hocanın hatrına kabul edicem ödevini diyerekten. bilgisayar tak dedi çöktü nasıl moralim bozul bilemezsiniz onla birlikte 4 dersin daha ödevi gitti ani harddisk yanmış format bile atılmıyor yani o derece. garantisi var gidicem pazartesi günü ama yarına kadar ödev teslim etmem lazım o yüzden ne yapıp edip yapmam lazım ödevi diye yan komşudan pc aldım bende onla uğraşıyorum sabahki menümü yazayım dedim :)
sabah:
azıcık yufka ekmek
15 gr. peynir
patlıcanlı salça
1 bardak limonlu çay
vay canınaaa korkulur senden fulicim. bi an ben de acıdım yani adama. ama sen de doğru diyorsun az para değil hele ki böyle sıkışık bir durumunuzda. ama işte kaçamak dediğimiz şey yemek olunca çok masum geliyor yine de kulağa. :26:neyse bi daha yapmaz umarım. yaparsa da dediğin gibi yaparsın üzülme. o şimdi bu azarla zaten korkar artıkyani bu azimle sen 36 beden olamazsan kimse olamaz sanırım. öyle geliyor banaa
bende normalde bursalıyım ama ankarada yaşıyorum şuanda öğrenci olduğum için. sevdicek niğdeli. oda sevmiyor aksine büyük şehir. aslında bende bıktım özellikle ankara öldürdü beni tiksindirdi büyük şehirlerden canım. bi diyetisyene gitmek için bile 100 tl aylık para verip 50 dk yol gidiyorum kahrolası yolların uzunluğu yüzünden çok zor geliyor dershaneye gitmek
bende dün çikolatamı yedim :) hata 12 parçada yanıma verdi :) 4 parça çikolata 1 dilim ekmek demek. ama bu çikolata normal çikolata ile tadı aynı olmasın rağmen diyabetik çikolata. büyük marketlerde varmış :) tamda gününne denk geldi regl oldumöğlenki ekmek yerine onu yemeyi planlıyorum 4 parça halinde :) bu arada eşini 2700 gr. için çok çok çok tebrik ediyorum. ama eşine kızışını duyunca sanki bir an kendi üstüme alındım gibi oldu içim cızzzz etti yeminle kızzz yazık ama yaa.. gerçi böyle iğneli konuşmazsan anlamıolar bişiyi :) o yüzden boşver :) ii yapmışsın :) hatta okuyunca bana bile iyi geldi yani :)
he ya mübarek :) bende ayıldım bu lafabenim mübarekte bana kilo verme diyor bu halin güzel o halinle daha çok kıskanırrım diyor. bende kıskançlıktan ölsende o kilo verilecek beyefendi kusura bakma diyorum :)
kızlarrr nasılsınız?? ben berbat durumdayımdün gittim çikolatayı aldım ama muhtemelen adet öncesinde olduğum için 70.4 çıktım bu hafta biraz daha değişti menüm. kan taili istedi. ama ben bilmiyordum adet dönemi olduğunu. su miktarımda çok azalmış o yüzden su içme olayını gnde 3 4 litre arasına çıkarttı ben günde 2 litre içiyordum ama yetemiş demekki.. gerçi o bile bağlı olabilir yani. vere vere 600 gr. vermşim bu hafta evdeyim. ama pek giremeye bilirim. komşunun pc yi aldım benm bilgisayar çöktü. tezi yazıyordum oca mail atmıştı mustafa hocanın hatrına kabul edicem ödevini diyerekten. bilgisayar tak dedi çöktü nasıl moralim bozul bilemezsiniz onla birlikte 4 dersin daha ödevi gitti ani harddisk yanmış format bile atılmıyor yani o derece. garantisi var gidicem pazartesi günü ama yarına kadar ödev teslim etmem lazım o yüzden ne yapıp edip yapmam lazım ödevi diye yan komşudan pc aldım bende onla uğraşıyorum sabahki menümü yazayım dedim :)
sabah:
azıcık yufka ekmek
15 gr. peynir
patlıcanlı salça
1 bardak limonlu çay
bu arada şeymaaaaaaaaaa ortalıkta yoksun fark etmiyorum sanma. gel burayaa özletme kendiniii
napayim canim baska turlu anlamiyor ben de anladigi dilden konusuyorum. aciktigindan yemedi cunku dun sadece acgozlulugunden yedi. bahanesi su "ekmek ona oradan bakiyormus cok guzel gorunuyormus"... bunun icin diyet bozulur mu.. aksam ona koca bir aksam yemegi yaptim ustune de latte icti yarim litrelik bardakla. sonra 2 saat gecmeden daha kacamak yapmis. daha hala uyanmadi, bir kalksin da yine konusacagim.
36 beden olsam yaaaa ooofff benden mutlusu olmaz
Geldim kuzucum geldimmmmm,özletir miyim hiiiiçDün giremedim yahuu,iğneli epilasyon randevbum vardı ilk kez olucaktı acısından öldüm bütün geceeee
Bugünde menüüm:
Sabah:vitalis ve yarım dilim ekmekle peynir yedim
Ara:1 yeşil çay
Ara:1kurabiye:26:
Akşam:şimdilik bilmiyoruz
bak işte o konuda inanılmaz haklısın. bu yollar insanın ömrünü tüketiyor. ama küçük bir şehire gittiğimde de çeşit azalıyor. bi süre sonra sıkılıyorum, istanbul u özlüyorum. kalamıyorum yani uzun süre niğde de falan. yapamıyorum başka yerde.100 tl aylık iyi valla seansına 45 tl veriyordum ben.
ay valla nedir bu çektiğin büşra. bu hafta tüm aksilikler seni buldu gitti. bi nazar boncuğu falan tak.
bi de üzülme verirsin hemencecik 500 gram daha inersin 6 laraaaaa
napayim canim baska turlu anlamiyor ben de anladigi dilden konusuyorum. aciktigindan yemedi cunku dun sadece acgozlulugunden yedi. bahanesi su "ekmek ona oradan bakiyormus cok guzel gorunuyormus"... bunun icin diyet bozulur mu.. aksam ona koca bir aksam yemegi yaptim ustune de latte icti yarim litrelik bardakla. sonra 2 saat gecmeden daha kacamak yapmis. daha hala uyanmadi, bir kalksin da yine konusacagim.
36 beden olsam yaaaa ooofff benden mutlusu olmaz
ben de bursaliyim ama ankara'da okudum. aslinda hep istanbul istemistim ama ailem ankara'da direttigi icin bir tanecik ankara yaziverdim tercihlerimden birine. gele gele o geldi. hatirliyorum da sonunclarin aciklandigi gun annemle babam bayram etmisti ben dogru durust sevinememistim bile. ama sonradan kampus hayatini gorunce asik oldum okuluma o ayri
esim ankara'yi hic sevmiyor biz cikarken geliyordu arada. ama bursa'ya bayiliyor
mubarek olayina gelince, hic icin cizzzz etmesin valla haketti o
senin mubarek de kiskancliktan catlasin sen 36 beden ol da.. ben de benimkini ortadan iyiye catlatmazsam bu yaz bana da fulya demesinler
hadi ya pc olayina uzuldum canim neyse yaptirirsin hafta ici. 3-4 litre su nasil iceceksin ben 2 litreye zor geliyorum :18: hic sevmiyorum su icmeyi ya
anaa iğneli epilasyon düşünüyorum ben dee. çok mu acıdıı. hangi bölge için gittin canım? bi de kurabiye heee. neyse bi tane olduğu için yine de biraz masum görünüyor. tutmaya çalış kendiniben de sabah içtim yeşillendim ehehe bu hafta artık bi 500 gr en azından eksiyi görmek istiyorum yaa :26: şuan +300 deyim
Koltukaltı için canım lazere gidiyodum artık tüyler inceldi o yüzden iğneliye başladılar bitene kadarr, açıkçası acıdı yani 45 dk sürdü bide düşün yaniBen aslında bu hafta 69 diyodum ama bu gidişle olmaz gibi ama 4 gün gayet iyi gidersem olur mu kii Görürüz canım görürüzz
İnanırsak olur benceeee
ahahah şeymiiş tabiki olur 4 gün az mı. benim de en az 1 kg vermem gerek cumaya kadar. şuanda iki kaşık süzme yoğurduna 1 yeşil elma dilimledim küp küp onu yiyorum akşam yemeği olarak.
Kesinlikle anliyorum seni ve hak veriyorum fedakarliklarla cikilan yolda kim mizikcilik yapsa ben de kizarim valla hem biz kendimiz icin degil(kendimiz icin zaten yapiyoruz)onlarin iyiligi icin istiyoruz ne istersek ben de benimkine dun aksam yatmadan atistirmayi birak :125:karnin acikirsa soyle bana ben daha saglikli doyurucu seyler hazirlarim diyorum ama nafile o atistirmaliklar ikimizi de mahvediyoooooben bu diyetin ik haftasinda 4 kilo vermistimboyle hizli verdiriyor bastan da iste sonra yavasliyor tabi.
mubarek durdu durdu bugun ben odamda manikur yaparken asagida kucuk bir kacamak yapmisbir lokma ucundan ekmek koparmis. ama kizdim bugun diyetisyene £89 odedik ikimiz icin. 260kusur liraya denk geliyor. ve bu sadece bir haftalik... kacamak yapacaksan madem hemen diyeti birak dedim. senin aldigin urunleri ben haftaya kullanirim bosa gitmemis olur paramiz dedim. sen git istedigin kadar tikin gobegini sisir dedim. ben yazin 36 beden bikini ile ortada salinirken sen de koca gobegini ortecek XL tshirt bulursun artik kendine bir tane dedim. ee benim zayiflama kampimda olmak kolay degil demistim neredeyse aglatacaktim mubaregi sonra yok bidaha kacamak yapmicam diyete devam edicem dedi surati bes karis gitti yatti erkenden. ee napalim zaten su an maddi acidan cok rahat degiliz mart basinda tasiniyoruz evlendigimizden beri kv ev verdigi icin eski pusku esyalarla oyle yasadik gitti. 2 ay icinde kendi evimizde yeni esyalarimizla yepyeni bir baslangic yapmak istiyoruz bayadir para biriktiriyoruz ama tam ucu ucuna yetiyor yani su an o yuzden 2 ay daha bekleyelim hem kisi atlatalim dedik. annemler de iste sonunda benim ceyizimi getiriyorlar. evleneli 2 yil oldu daha yeni kendi duzenimi kuracagim yani neyse isler bu durumdayken bile herseyimden kisip onca parayi bu diyete veriyorum cunku su an benim icin en onemli sey zayiflamak. bu kiloyu vermeliyim ve simdiye kadar bana en cok yarayan diyet bu oldu. herseyimden fedakarlik edip su diyete devam ediyorum bir 3 ay kadar da boyle gidecek. mubareginiz de beni kiskanip ben de kilomu o diyetle vericem diye tutturdu. e onca para ver bi de kacamak yap... ollllldu canim bir daha kacamak yaparsa bitmistir yok ona artik diyet miyet. hayalkirikligina ugradim acikcasi.. demistim ki acliktan oluyorsan illa bir seyler yemen lazimsa proteinli bir seyler ye. yumurta hasla, sut ic, tavuk at tavaya 1-2 fis yag ile pisir ye. yagsiz peynir de, yogurt olur.. ama karbonhidrat yeme... cunku bu ketojenik diyet. hamur isi seker tatli yedigin an ketosis olayindan cikiyorsun. yeniden girmek 5-6 gun aliyor. uzun uzun aciklamistim tamam demisti. gitmis ekmek yemis ya.. simdi valla uykusundan uyandirip cemkiresim var. sinir sey
neyse menumu de yazayim bari gelmisken.. sabah kucuk bir kase yulaf lapasi, oglen limonlu tahilli bar, aksam da 150 gr kadar izgara vejeteryan "tavugu" ile 120 gr haslanmis karnabahar & brokoli yedim, ustune iki kasik yagsiz yogurtla. bu kadar...
iyi geceler kizlar
caniiiiim gene 220 volt durumlaribende normalde bursalıyım ama ankarada yaşıyorum şuanda öğrenci olduğum için. sevdicek niğdeli. oda sevmiyor aksine büyük şehir. aslında bende bıktım özellikle ankara öldürdü beni tiksindirdi büyük şehirlerden canım. bi diyetisyene gitmek için bile 100 tl aylık para verip 50 dk yol gidiyorum kahrolası yolların uzunluğu yüzünden çok zor geliyor dershaneye gitmek
bende dün çikolatamı yedim :) hata 12 parçada yanıma verdi :) 4 parça çikolata 1 dilim ekmek demek. ama bu çikolata normal çikolata ile tadı aynı olmasın rağmen diyabetik çikolata. büyük marketlerde varmış :) tamda gününne denk geldi regl oldumöğlenki ekmek yerine onu yemeyi planlıyorum 4 parça halinde :) bu arada eşini 2700 gr. için çok çok çok tebrik ediyorum. ama eşine kızışını duyunca sanki bir an kendi üstüme alındım gibi oldu içim cızzzz etti yeminle kızzz yazık ama yaa.. gerçi böyle iğneli konuşmazsan anlamıolar bişiyi :) o yüzden boşver :) ii yapmışsın :) hatta okuyunca bana bile iyi geldi yani :)
benim her cumartesi diyetisyen kontrolüm var diye hamburger günüm. patatesini yeme diyor yanınada ayran al istediğin gibi hamburger tüket diyor :) bende öyle yapıyorum valla :) ezip büzmeden bir güzel yiyorum ayranla ama dün dayanamadım patatesinide yedimufak boydu ama yinede çok pişmanım akşamı kırmızı lahana salatası ve yoğurtla geçirdim :::::::)
şeker yok evet ama direk yağ varöyle tketme... kadın budu köfteyi fırında yağlı kağıtla yapmayı dene hem lezzeti harika oluyor hemde daha hafif kızartmasız oluyor nooolur benim için dene. birde o kadar uzun süre aç kalma. madem alışveriş yapıcaksın ediceksin cebine leblebi at öyle gez. açlık yok unutma...
he ya mübarek :) bende ayıldım bu lafabenim mübarekte bana kilo verme diyor bu halin güzel o halinle daha çok kıskanırrım diyor. bende kıskançlıktan ölsende o kilo verilecek beyefendi kusura bakma diyorum :)
canım benim diyetimde ara1 de 1 meyve ara 2 de 3 ve akşam ara 3 te de 3 meyve var yani toplamda 7 porsiyon meyve. alacağın ve istediğin şeker miktarını kesiyor meyve o yüzden rahatça yiyebilirsin :) mesela 1 porsiyon meve neler olabilir :
1 adet 100 gr.lık mandalina
1/2 adet greyfurt
1 adet ufak boy portakal
1 adet 120 gr. büyük kivi
1 yemek kaşığı kuru üzüm
3 adet kuru kayısı
1 adet kuru incir
.
.
.
bu liste böylece uzuyor canım. o yüzden sçeenek bol ve raht seçim yapabileceğim şeyler :) 7 porsiyonu bir anda tükettiğim oluyor bazen ama genelde ara 2 de ve ara 3 te yiyorumk çnkü geç kalkıyorum..meyvedeki şeker senn direk şeker almanı keser canım. yani fruktozdaki insülin miktarı yok sayılacak kadar azdır oysa glikoz direk insülin içerir :)
buseciiim dert etme verirsin sen sissin sisin indi mi bence sen bu hafta su tuttun yesil caya devamahahah şeymiiş tabiki olur 4 gün az mı. benim de en az 1 kg vermem gerek cumaya kadar. şuanda iki kaşık süzme yoğurduna 1 yeşil elma dilimledim küp küp onu yiyorum akşam yemeği olarak.
Kesinlikle anliyorum seni ve hak veriyorum fedakarliklarla cikilan yolda kim mizikcilik yapsa ben de kizarim valla hem biz kendimiz icin degil(kendimiz icin zaten yapiyoruz)onlarin iyiligi icin istiyoruz ne istersek ben de benimkine dun aksam yatmadan atistirmayi birak :125:karnin acikirsa soyle bana ben daha saglikli doyurucu seyler hazirlarim diyorum ama nafile o atistirmaliklar ikimizi de mahvediyooooo
caniiiiim gene 220 volt durumlarikiz gene aydinlandim tmm ben valla artik tatliyi kesiom zaten onu bi yapiyim varya ''Encelina Coll'' bile olurum walla hem kofteyi finda deniycem hem de diyabet cikolatasina bakicam hani adet oncesi durumda cami kirin acil durumlari icin elimin altinda tutabilirim ama meyve olayi daaaa bi iyi pc olayina da cook uzuldum bak sende kesin nazar var ben sooleyim gozu olanin gozu ciksin elem tere fis kem gozlere siiiiis...bi dee gene cok haklisin walla sen de bi mubarek oldun ciktin haaa uzun aclik konusunda yani alisveriste aklim basimdan gidio valla ne aclik ne susuzluk aklima gelmio bisey ama saglikli degil dogru:114:
buseciiim dert etme verirsin sen sissin sisin indi mi bence sen bu hafta su tuttun yesil caya devam
bizdede mantı vardı 3 kaşık kadar yedim çok yemedim:26: 2 kaşıkta fasülye yedim.Bugün olmadı sanki ya
Neyse ben yarının menüsünü şimdiden yazmak istiyorum belirliyim ki dışına çıkmıyım
Sabah:1 kase vitalis
Ara:1 yeşilçay
Öğle:1 porsiyon tavuk bonfile ve salata
Akşam:1 kase yoğurt ve yulaf ezmesi
Ara:yeşil çay
Buna uyucam yarın
buseciiim dert etme verirsin sen sissin sisin indi mi bence sen bu hafta su tuttun yesil caya devam
menün gayet hafif şeymaabenim de öğlen menüm yagsız tuzsuz 4 kasık makarna ve yarım kase yogurttu. aksam da işte 2 kaşık süzme yogurduna bi yeşil elma kattım gğzelce yedim hafif hafif bol su ve yeşil çay içtim. bakalım yarın sonuç ne olacak :26:
aynen 3 fincan yeşil çay içtim bugün. menüm de fena değildi işte. yarın tartılcam sabahtan her zamanki gibi.bu tartı olayında kendimi tutamıyorum. her sabah mutlaka tartılıyorum. 300 gr. vermiş olursam yarına süper olur. tekrar 58.6 ya inmiş olurum.
Bence yarın sonuç iyi olucak bebişimmm içime çok öyle doğuyooMenünde çok hafifff:)
Valla ben tartı konusunda hiç öyle değilim cumadan cumayaaa
ayrıca açken çıktığın alışveriş kesenede arar verir. daha kalorili ve GEREKSİZ yiyecekler alırsın canım. aklında bulunsun. ama şu var ben niye mbarek oldummmarkadaş o fullynin kocişi bende bunları öğrendikçe daha çok dikkat ediyorum canım. bu aralar kuru yemişe takmıştım ama onuda dün öğrendim 11 tane yer fıstığı 1 ölçü yağ yani 45 kalori demekmiş. çok üzüldüm
büşüüm sen ne yaptın bugün? yarından umutlu musuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?