Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ooo tek kelimeyle harikasın. o kadar strese rağmen yememen süper :13:şu ödevin de bi an önce ulaşır yerine umarım güzelce.

emineeee
bu neeeeeeeee
ekmeği az yeee
hurma çok feci kalorilii
bir daha hurma yemeeeeeee
o patatesler neeeee
gözüme gözükmeeeeeeee

kızlaar ben de kaçıyorum. bu ara geç yatıp geç kalkıyorum. yarın kahvaltımı erken yapayım da şu metabolizmamı bi uyarayım.
herkese iyi geceleeer

Yaşı yok daha teyzesi 9.ayımız.Evde sıkılıyor heralde:S
İnşallah canım inşallah.Misafirlerde durur durur olmadık zamanlarda gelir:))))))))))Neyse ki bana bir zararları dokunmadı.Ama benimde artık ilave bişeyler yapmam lazım çnkü kilo veremiyorum(((( Dondu kaldı(((((

teşekkürler sana ey güzel insan,
ah şu başımdaki belalardan aksiliklerden kurtulsam,
birde kiloları verip 36 beden olsam,
dünyada olmaz benden mutlu insan :)

o ekmekler ne öyle kız sabah sabah 3 dilim ekmek nasıl yedin hurmalarda çok.. kuru meyve o.. kuru meyve daha çok kalori içerir ve tabi şekerde. dikkat et!!! 1 er 1 er yemek niye yetmiyor patateslerin her bri 2 dilim ekmek demek unutma!!!!!

kizlarrrrrrrrrrrrrr, gorumcemin arkadasi evinden tasiniyormus bize sordu dusunur musunuz o ciktigi yeri diye.. piyasaya gore ucuz ama guzel bir ev yani guzelmis oyle diyorlar... persembe bakmaya gidiyoruz. eger begenirsek hemen tasinabiliriz mart ayini beklemeden :18:. acayip heyecan yaptim :18::18:

bugünki menümü yazayımm

sabah:
biraz yufka ekmek
1 kkk dan daha az peynir
1 bardak çay
patlıcanlı salça

öğlen:
tavada yağsız pişmiş köfte
1 kase yoğurt
2 çatal makarna
8 parça diyabetik çikolata

ara:
2 mandalina
1 kivi
1 çay bardağı kakaolu süt

akşam:
kırmızı lahana salatası
zeytin yağlı pırasa 1 tabak susuz
yarım yağlı yoğurt 1 kase
kızılcık kompostosu ( 0 şekerli)

ara:
1/2 greyfurt
2 mandalina
1 nar

spor:
0 mekik
0 koşu
0 yürüyüş :):):):) çok aktiftim bugün

ayrıca te yazdım stres yaptım sancı çektim :) yeter beee

aaa inşallah güzeldir canım içine siner muhiti falanda güzel olur inşallah çok sevindim :) hadi sende kendi evine kendi düzenine çıkıyorsun :)

aaa inşallah güzeldir canım içine siner muhiti falanda güzel olur inşallah çok sevindim :) hadi sende kendi evine kendi düzenine çıkıyorsun :)

ben simdi 4 gun nasil beklicem onu dusunuyorum :18: hehe gerci erken cikarsak biraz maddi acidan sikisik olcaz ama napalim artik. kv ile kp hic yardim edelim falan demiyorlar valla... benim annemler olsa oo hooo... eve cikacagimizi duydular bakin hemen ucak biletlerini aldilar evi dosemeye yardim etmek icin. hem turkiye'den annem bisuru biseyler almisti onlari tasiyacaklar. ingiltere magazalarinin websitelerinden babam bize lcd tv bile bulmus ev hediyesi onu aliyor. kv ile kp de valla oyle bakiyorlar borc istesek onu bile vermezler ne pintiler yahu

Ayyyyyyy ne kadar güzel bir haber.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bir ev daha alıp bu gıcıklardan uzağa taşınma hayaliyle dönüyorum işe.Darısı başıma inşallah.
takimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol
Kız ben sana ne diyeyim
uydun bizim cicişlere
bende kaç gündür tetikteyim
nerde senin dörtlük diyecekler diye

Nedense kız aileleri bu konuda hep aynı.Benimde arkadaşlarımında aileleri hep aynı.Anneler elleri kolları dolu gelir hep.Annem sürekli alışverişe gidiyorum şunu alıca dediğimde ben alayım der gülerim:)))))))Kv kp de anca büyütsün..Düğün dü evdi eşyaydı derken anam ağladı çalış babam çalış.Bende hiç üşenmedim öyle olmaz böyle olur dedim onlara inat çektim altıma bir araba.Bindim gezdim.çatladılarda patladılarda:))))) Ne borç kaldı ne bişey çok şükür.Arabada yanıma kar kaldı diyordum ki bana ortak çıkmaya kalktılar
Kadın kocasıyla gezmeye gidecek arabayla gitmek istiyor Anasını satayım cefa hep bana sefa başkalarına....

Düşündüm taşındım taşındım düşündüm Tartı beni aynı gösteriyor da yine(( Beni protein diyeti paklar...Başlıyorum sabah ..İnşallah şu duraklamadan kurtulurum.İşe başlamama çok az kaldı(( Orda işler kolay oluyor.Yemek dışardan geliyor ya zahmeti yok.Yemek saatlerinde yürüme şansım da var. Ama başlamadan azimle bıkmadan söylüyorum 8 leri görmem lazım(
Bu arada Evim isensin'i izleyin dediniz dün ama ben hanginz söyledi unuttum bana kızmayın:S
Şimdi bir bitki çayı alıp cd yi koyuyorum.
İyi geceler tatlı rüyalar dünya tatlısı arkadaşlarım.

amin canim darisi senin basina...
cesme basinda mani okuma kivamina geldik grupcak deli diye adimiz cikacak kimse bu takima girmek istemeyecek bir daha
araba cektin altina demek ohh iyi yapmissin. bindirme kv'yi falan.... yurusun o

basla canim simdiye kadar durdugun kabahat

iyi geceler

hakikaten ne pintiymiş yaa.. insan bi yapamasada teklif eder demi. seninde oğlun yaşıycak o evde en nihayetinde. allahım yaa.. bak evlilikten sğuycam bu site yüzünden okuyup okuyup gidip benim mübarekğe patlıyorum :):) yazık yavrum bişi bilmeden anlmadan akatlanıyor bana
takimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol

takımda şair çok
bizim kadar neşeli takım yok
herkes yazacak bir dörtlük
yazmayana yorum yok!!!

36 beden olsa pantalonlarım
elimdekileri hemen terziye yollarım
ne kadar isterse istesin terzi
zayıflamışım parayamı kıyarım :):):):)

slmmm günaydın kızlar.ben yokken epey kaynatmışsınız. yoğun bir hafta sonundan sonra yine yeniden işe geldim. hafta sonu sınav stresinden gözüm hiç bir şey görmedi. birde regl oldum. şimdiden 1 kg aldım. inşallah cumaya şu şişliğim ve kilom inecek. ozamana regl dönemimin sonuna geliyorum.yoğun bir hafta beni bekliyor. herkese bol bol sağlıklı günler....

günaydın hatuncanlar nasılsınız bakalım? benim bugün sınav maratanum başlıyor. kaç gündr bilgisayar bozukluğu tez yazma derken gram bakamadım sınav derslerine bugünki sınav notum 100 olacak o belli ama yarın için birşey diyemem sancıyla uyandım sabah sabah başka derdim yokmuş gibi birde regl sancısı var :S neyseki kahvaltıdan sonra ilaç içicem. dersleride takmıyorum artık annemde halimi görüyor bu kadar yorma kendini bütünlemelerde toplarsın yada seneye kalırız ne yapalım diyor. zaten yapacak aşkada birşeyim yok. ben elimden gelenn çok daha fazlasını yapıyorum. iki günde 0 dan tez yazdım ya daha ne olsun bünye kaldırmıyor artık. akşam yazılanları okudum biraz forumda dolaştım kendime geldim öyle gidip yattım. atrık rüyamda bile tez hocamı, kaynak kitapların yazarlarını görüyorum bana bağırıyorlar bz ne kadar zaman uğraştık o kitapları yazmak için sen 2 günde tez mi bitirdin diye matematiksel hesaplamalardaki rakamları saymıyorum bile. offf anlayacağınız bende durumlar vahim. akşam kk sayesinde kendime geldim diyebilirim. hadi ben kaçtım kahvaltı yapıp okula gidicem. seviliyorsunuz baaaayaaaannnnlaaaarrr.... bol diyetli kilo kayıplı veee kaçamaksız günler...

amin canim darisi senin basina...
cesme basinda mani okuma kivamina geldik grupcak deli diye adimiz cikacak kimse bu takima girmek istemeyecek bir daha
araba cektin altina demek ohh iyi yapmissin. bindirme kv'yi falan.... yurusun o

Ben bindirirmiyim senceGıcık oğlu bindiriyor.Yazıkkkkkkk demiyormu birde

ayyyy ben bunu hep hapiom yaaa ii seyler yeyince mesela balik bi onu goruyorum cok guzel yaptim diye,ama hatalari deve kusu gibi yiyip basimi yere gomuyorum devekusu sanki kimse bisey demyince yemis sayilmiyorumsizinle olmanin en guzel tarafi bu benim icin hatalari yapip yapip uyariyi alarak ben yapmamayi ogreniyorum sayenizde

Allah bagaslasin annesi sikiliyodur kesin ama dur bi yasina girsin seninle arkadas olur tadini cikar bak buyunce pisman olusun daha cok opseydim koklasaydim minciklasaydim diye zaman cooook cabuk geciyo inan bi bakmissin kocaman olmuslar

ay siz yazinca baktim valla ne deseniz az kalir harbi yaaaaaa ne cok yemisim hem ekmek hem patates hem hurma(walla bugun gene hurma yiycektim ama kaldirdim ortaliktan)

Ay canim hayirlisi insallah biran evvel evine yerles ev gormeye geliriz bizde bak hiiiic yardima falan degil haaaa

super bi menu utandim resmen:26: ama dur bi eksik gordum kiz o ne hareketsizlik ooole en azindan 50 mekik cek yaaaaa

aaaah fulyacim hem kiz ailesi, hem bizim kulturumuz oldu mu yani seninki de elmayla armutu birbirine karistirma, aralarinda daglaaaaar var dagllllaararrr daglaaaaar yerinden oynaaaaaar oynaaaaaarr zavalli kalbiiiiiim birtek askina isyankaar (mustafa sandal'dan gelsin)

Allah kolaylık versin büşracım.İyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…