- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.261
valla yavrucanım hiç umudum yok :S sabahtan beri kafam bi milyon olduve hep bir aksilik çıkıyor :S bilgisayardan çıktı şimdide kaynakçalarımın o bilgisayarda kaldığını yeni hatırladım 0 kaynakçayla çalışıyorum tez önerisi yazmam daha yeni bitti. birde bu yazdıklarımı acaba hangi kütüphaneden bakmıştım diye oturup google dan kitap araştırıcam kafayı sıyırdım varya. şuan 5 kişi olsa ancak toparlarız o kitapları ama buna rağmeen kaçamaksız bir gün
Kizlaaaar ben de bugun yediklerimi yazip cikiyorum erken yaticam artik cunku burda okullar tatildi ama yarin basliyor oglumun erken kalkmasi gerek dolayisiyla bende sabah gorusuruz
sabah 3 dilim ekmek(ohaaaa), yumurtali sucuk ama daha cok yumurta -kk peynir -4 zeytin
ara 4 hurma
oglen izgara balik 2 orta boy haslama patates
4 hurma
aksam meyve salatasi,bir komposto kasesi yagsiz yogurt
ii geceler hepinizi sevioruuum
Yaşı yok daha teyzesi 9.ayımız.Evde sıkılıyor heralde:Scanim beniiim seni anliyorum evleniyoruz kendime ait olan hersey ozellikle zaman ikiye bolunuyo yarisi bize yarisi mubareklere ee bi de cocuk oluyo bi daha bolunuyoruz yarisi cocuga yarisi mubarege bize bisey kalmio popomuz minder gormeden kosturuyoruz zaman zaman da isyan edip bu isyan en fazla bagirip cagirma ve bi iki damla goz yasi olabiliyo bunlar coook normal ama emin ol hergecen gun gelecekte ozleniyo allaha sukredip bizi daha buyuk sikintilarla karsilastirmamasi icin dua et edelim aaah yuzyuze olsaydik dertlesirdik uzuuuun uzun ama ne olur sikma kendini bebisin kac yasinda vardir annesi bi sikintisi yoksa uzmezdi seni
İnşallah canım inşallah.Misafirlerde durur durur olmadık zamanlarda gelir:))))))))))Neyse ki bana bir zararları dokunmadı.Ama benimde artık ilave bişeyler yapmam lazım çnkü kilo veremiyorumcanım durumun içler acısı yavvv.bi yanda çocuk bi yanda diyet.allah yardımcın olsun,rabbim sabır versin.bi de sana sürekli misafir geliyor ve sürekli pasta börek yapıyorsun yani ordan da sabrın sınanıyor ama sabrının sonu mutluluk olacak.ay bitmeden göreceksin 8leri ben sana inanıyorum
ooo tek kelimeyle harikasın. o kadar strese rağmen yememen süper :13:şu ödevin de bi an önce ulaşır yerine umarım güzelce.
emineeee
bu neeeeeeeee
ekmeği az yeee
hurma çok feci kalorilii
bir daha hurma yemeeeeeee
o patatesler neeeee
gözüme gözükmeeeeeeee
Kizlaaaar ben de bugun yediklerimi yazip cikiyorum erken yaticam artik cunku burda okullar tatildi ama yarin basliyor oglumun erken kalkmasi gerek dolayisiyla bende sabah gorusuruz
sabah 3 dilim ekmek(ohaaaa), yumurtali sucuk ama daha cok yumurta -kk peynir -4 zeytin
ara 4 hurma
oglen izgara balik 2 orta boy haslama patates
4 hurma
aksam meyve salatasi,bir komposto kasesi yagsiz yogurt
ii geceler hepinizi sevioruuum
teşekkürler sana ey güzel insan,
ah şu başımdaki belalardan aksiliklerden kurtulsam,
birde kiloları verip 36 beden olsam,
dünyada olmaz benden mutlu insan :)
kizlarrrrrrrrrrrrrr, gorumcemin arkadasi evinden tasiniyormus bize sordu dusunur musunuz o ciktigi yeri diye.. piyasaya gore ucuz ama guzel bir evyani guzelmis oyle diyorlar... persembe bakmaya gidiyoruz. eger begenirsek hemen tasinabiliriz mart ayini beklemeden :18:. acayip heyecan yaptim :18::18:
aaa inşallah güzeldir canım içine siner muhiti falanda güzel olur inşallah çok sevindim :) hadi sende kendi evine kendi düzenine çıkıyorsun :)
Ayyyyyyy ne kadar güzel bir haber.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bir ev daha alıp bu gıcıklardan uzağa taşınma hayaliyle dönüyorum işe.Darısı başıma inşallah.kizlarrrrrrrrrrrrrr, gorumcemin arkadasi evinden tasiniyormus bize sordu dusunur musunuz o ciktigi yeri diye.. piyasaya gore ucuz ama guzel bir evyani guzelmis oyle diyorlar... persembe bakmaya gidiyoruz. eger begenirsek hemen tasinabiliriz mart ayini beklemeden :18:. acayip heyecan yaptim :18::18:
Kız ben sana ne diyeyimtakimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol
Nedense kız aileleri bu konuda hep aynı.Benimde arkadaşlarımında aileleri hep aynı.Anneler elleri kolları dolu gelir hep.Annem sürekli alışverişe gidiyorum şunu alıca dediğimde ben alayım der gülerim:)))))))Kv kp de anca büyütsün..Düğün dü evdi eşyaydı derken anam ağladı çalış babam çalış.Bende hiç üşenmedim öyle olmaz böyle olur dedim onlara inat çektim altıma bir araba.Bindim gezdim.çatladılarda patladılarda:))))) Ne borç kaldı ne bişey çok şükür.Arabada yanıma kar kaldı diyordum ki bana ortak çıkmaya kalktılarben simdi 4 gun nasil beklicem onu dusunuyorum :18: hehe gerci erken cikarsak biraz maddi acidan sikisik olcaz ama napalim artik. kv ile kp hic yardim edelim falan demiyorlar valla...benim annemler olsa oo hooo... eve cikacagimizi duydular bakin hemen ucak biletlerini aldilar evi dosemeye yardim etmek icin. hem turkiye'den annem bisuru biseyler almisti onlari tasiyacaklar. ingiltere magazalarinin websitelerinden babam bize lcd tv bile bulmus ev hediyesi onu aliyor. kv ile kp de valla oyle bakiyorlar borc istesek onu bile vermezler ne pintiler yahu
Ayyyyyyy ne kadar güzel bir haber.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bir ev daha alıp bu gıcıklardan uzağa taşınma hayaliyle dönüyorum işe.Darısı başıma inşallah.
Kız ben sana ne diyeyim
uydun bizim cicişlere
bende kaç gündür tetikteyim
nerde senin dörtlük diyecekler diye
Nedense kız aileleri bu konuda hep aynı.Benimde arkadaşlarımında aileleri hep aynı.Anneler elleri kolları dolu gelir hep.Annem sürekli alışverişe gidiyorum şunu alıca dediğimde ben alayım der gülerim:)))))))Kv kp de anca büyütsün..Düğün dü evdi eşyaydı derken anam ağladı çalış babam çalış.Bende hiç üşenmedim öyle olmaz böyle olur dedim onlara inat çektim altıma bir araba.Bindim gezdim.çatladılarda patladılarda:))))) Ne borç kaldı ne bişey çok şükür.Arabada yanıma kar kaldı diyordum ki bana ortak çıkmaya kalktılar
Kadın kocasıyla gezmeye gidecek arabayla gitmek istiyorAnasını satayım cefa hep bana sefa başkalarına....
Düşündüm taşındım taşındım düşündümTartı beni aynı gösteriyor da yine (( Beni protein diyeti paklar...Başlıyorum sabah ..İnşallah şu duraklamadan kurtulurum.İşe başlamama çok az kaldı (( Orda işler kolay oluyor.Yemek dışardan geliyor ya zahmeti yok.Yemek saatlerinde yürüme şansım da var. Ama başlamadan azimle bıkmadan söylüyorum 8 leri görmem lazım (
Bu arada Evim isensin'i izleyin dediniz dün ama ben hanginz söyledi unuttum bana kızmayın:S
Şimdi bir bitki çayı alıp cd yi koyuyorum.
İyi geceler tatlı rüyalar dünya tatlısı arkadaşlarım.
ben simdi 4 gun nasil beklicem onu dusunuyorum :18: hehe gerci erken cikarsak biraz maddi acidan sikisik olcaz ama napalim artik. kv ile kp hic yardim edelim falan demiyorlar valla...benim annemler olsa oo hooo... eve cikacagimizi duydular bakin hemen ucak biletlerini aldilar evi dosemeye yardim etmek icin. hem turkiye'den annem bisuru biseyler almisti onlari tasiyacaklar. ingiltere magazalarinin websitelerinden babam bize lcd tv bile bulmus ev hediyesi onu aliyor. kv ile kp de valla oyle bakiyorlar borc istesek onu bile vermezler ne pintiler yahu
takimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol
hahaaaa....süpersinHoppidiciiiiiik
sensin takimdaki biriciiiiiiik
sihirli kelime az yiyeciiiiiiik
bak nasil gidio kilolar hemenciiiiiiik
benim en sevdigim cicek gelinciiiiiik
:
ya fulyacım şu yazıyı okuduktan sonra ne düşündüm biliyormusun.."keşke fulya ya yakın bir yerde yaşasaydım, hiç değilse arada gelip banada çemkirirdi"ben bu diyetin ik haftasinda 4 kilo vermistimboyle hizli verdiriyor bastan da iste sonra yavasliyor tabi.
mubarek durdu durdu bugun ben odamda manikur yaparken asagida kucuk bir kacamak yapmisbir lokma ucundan ekmek koparmis. ama kizdim bugun diyetisyene £89 odedik ikimiz icin. 260kusur liraya denk geliyor. ve bu sadece bir haftalik... kacamak yapacaksan madem hemen diyeti birak dedim. senin aldigin urunleri ben haftaya kullanirim bosa gitmemis olur paramiz dedim. sen git istedigin kadar tikin gobegini sisir dedim. ben yazin 36 beden bikini ile ortada salinirken sen de koca gobegini ortecek XL tshirt bulursun artik kendine bir tane dedim. ee benim zayiflama kampimda olmak kolay degil demistim neredeyse aglatacaktim mubaregi sonra yok bidaha kacamak yapmicam diyete devam edicem dedi surati bes karis gitti yatti erkenden. ee napalim zaten su an maddi acidan cok rahat degiliz mart basinda tasiniyoruz evlendigimizden beri kv ev verdigi icin eski pusku esyalarla oyle yasadik gitti. 2 ay icinde kendi evimizde yeni esyalarimizla yepyeni bir baslangic yapmak istiyoruz bayadir para biriktiriyoruz ama tam ucu ucuna yetiyor yani su an o yuzden 2 ay daha bekleyelim hem kisi atlatalim dedik. annemler de iste sonunda benim ceyizimi getiriyorlar. evleneli 2 yil oldu daha yeni kendi duzenimi kuracagim yani neyse isler bu durumdayken bile herseyimden kisip onca parayi bu diyete veriyorum cunku su an benim icin en onemli sey zayiflamak. bu kiloyu vermeliyim ve simdiye kadar bana en cok yarayan diyet bu oldu. herseyimden fedakarlik edip su diyete devam ediyorum bir 3 ay kadar da boyle gidecek. mubareginiz de beni kiskanip ben de kilomu o diyetle vericem diye tutturdu. e onca para ver bi de kacamak yap... ollllldu canim bir daha kacamak yaparsa bitmistir yok ona artik diyet miyet. hayalkirikligina ugradim acikcasi.. demistim ki acliktan oluyorsan illa bir seyler yemen lazimsa proteinli bir seyler ye. yumurta hasla, sut ic, tavuk at tavaya 1-2 fis yag ile pisir ye. yagsiz peynir de, yogurt olur.. ama karbonhidrat yeme... cunku bu ketojenik diyet. hamur isi seker tatli yedigin an ketosis olayindan cikiyorsun. yeniden girmek 5-6 gun aliyor. uzun uzun aciklamistim tamam demisti. gitmis ekmek yemis ya.. simdi valla uykusundan uyandirip cemkiresim var. sinir sey
neyse menumu de yazayim bari gelmisken.. sabah kucuk bir kase yulaf lapasi, oglen limonlu tahilli bar, aksam da 150 gr kadar izgara vejeteryan "tavugu" ile 120 gr haslanmis karnabahar & brokoli yedim, ustune iki kasik yagsiz yogurtla. bu kadar...
iyi geceler kizlar...aaaaa ne oldun sen böyle bacım ..okurken mübareğe üzüldüm yahu...adamceğiz ucundan bir parça ekmek kopardı diye yapmadığını bırakmamışsın ya..kötü fulya, pis fulya..dur daha yeni başlamış diyete , konsantrasyon biraz zaman alır...herneyse..onu geçelim..yeni eve geçeceğine ayrıca çok sevindim..kendi zevkine göre dayayıp döşersin, bol bol foto çekersin, bizde görürük bebişim..
amin canim darisi senin basina...
cesme basinda mani okuma kivamina geldik grupcakdeli diye adimiz cikacak kimse bu takima girmek istemeyecek bir daha
araba cektin altina demek ohh iyi yapmissin. bindirme kv'yi falan.... yurusun o
ooo tek kelimeyle harikasın. o kadar strese rağmen yememen süper :13:şu ödevin de bi an önce ulaşır yerine umarım güzelce.
emineeee
bu neeeeeeeee
ekmeği az yeee
hurma çok feci kalorilii
bir daha hurma yemeeeeeee
o patatesler neeeee
gözüme gözükmeeeeeeee
Allah bagaslasin annesi sikiliyodur kesin ama dur bi yasina girsin seninle arkadas olur tadini cikar bak buyunce pisman olusun daha cok opseydim koklasaydim minciklasaydim diye zaman cooook cabuk geciyoYaşı yok daha teyzesi 9.ayımız.Evde sıkılıyor heralde:S
İnşallah canım inşallah.Misafirlerde durur durur olmadık zamanlarda gelir:))))))))))Neyse ki bana bir zararları dokunmadı.Ama benimde artık ilave bişeyler yapmam lazım çnkü kilo veremiyorum(((( Dondu kaldı (((((
ay siz yazinca baktim valla ne deseniz az kalir harbi yaaaaaa ne cok yemisim hem ekmek hem patates hem hurma(walla bugun gene hurma yiycektim ama kaldirdim ortaliktan)teşekkürler sana ey güzel insan,
ah şu başımdaki belalardan aksiliklerden kurtulsam,
birde kiloları verip 36 beden olsam,
dünyada olmaz benden mutlu insan :)
o ekmekler ne öyle kız sabah sabah 3 dilim ekmek nasıl yedinhurmalarda çok.. kuru meyve o.. kuru meyve daha çok kalori içerir ve tabi şekerde. dikkat et!!! 1 er 1 er yemek niye yetmiyor patateslerin her bri 2 dilim ekmek demek unutma!!!!!
Ay canim hayirlisi insallah biran evvel evine yerles ev gormeye geliriz bizde bak hiiiic yardima falan degil haaaakizlarrrrrrrrrrrrrr, gorumcemin arkadasi evinden tasiniyormus bize sordu dusunur musunuz o ciktigi yeri diye.. piyasaya gore ucuz ama guzel bir evyani guzelmis oyle diyorlar... persembe bakmaya gidiyoruz. eger begenirsek hemen tasinabiliriz mart ayini beklemeden :18:. acayip heyecan yaptim :18::18:
super bi menu utandim resmen:26: ama dur bi eksik gordum kiz o ne hareketsizlik ooole en azindan 50 mekik cek yaaaaabugünki menümü yazayımm
sabah:
biraz yufka ekmek
1 kkk dan daha az peynir
1 bardak çay
patlıcanlı salça
öğlen:
tavada yağsız pişmiş köfte
1 kase yoğurt
2 çatal makarna
8 parça diyabetik çikolata
ara:
2 mandalina
1 kivi
1 çay bardağı kakaolu süt
akşam:
kırmızı lahana salatası
zeytin yağlı pırasa 1 tabak susuz
yarım yağlı yoğurt 1 kase
kızılcık kompostosu ( 0 şekerli)
ara:
1/2 greyfurt
2 mandalina
1 nar
spor:
0 mekik
0 koşu
0 yürüyüş :):):):)çok aktiftim bugün
ayrıca te yazdım stres yaptım sancı çektim :) yeter beee
aaaah fulyacim hem kiz ailesi, hem bizim kulturumuz oldu mu yani seninki de elmayla armutu birbirine karistirma, aralarinda daglaaaaar var dagllllaararrr daglaaaaar yerinden oynaaaaaar oynaaaaaarr zavalli kalbiiiiiim birtek askina isyankaarben simdi 4 gun nasil beklicem onu dusunuyorum :18: hehe gerci erken cikarsak biraz maddi acidan sikisik olcaz ama napalim artik. kv ile kp hic yardim edelim falan demiyorlar valla...benim annemler olsa oo hooo... eve cikacagimizi duydular bakin hemen ucak biletlerini aldilar evi dosemeye yardim etmek icin. hem turkiye'den annem bisuru biseyler almisti onlari tasiyacaklar. ingiltere magazalarinin websitelerinden babam bize lcd tv bile bulmus ev hediyesi onu aliyor. kv ile kp de valla oyle bakiyorlar borc istesek onu bile vermezler ne pintiler yahu
günaydın hatuncanlar nasılsınız bakalım? benim bugün sınav maratanum başlıyor. kaç gündr bilgisayar bozukluğu tez yazma derken gram bakamadım sınav derslerinebugünki sınav notum 100 olacak o belli ama yarın için birşey diyemem sancıyla uyandım sabah sabah başka derdim yokmuş gibi birde regl sancısı var :S neyseki kahvaltıdan sonra ilaç içicem. dersleride takmıyorum artık annemde halimi görüyor bu kadar yorma kendini bütünlemelerde toplarsın yada seneye kalırız ne yapalım diyor. zaten yapacak aşkada birşeyim yok. ben elimden gelenn çok daha fazlasını yapıyorum. iki günde 0 dan tez yazdım ya daha ne olsun bünye kaldırmıyor artık. akşam yazılanları okudum biraz forumda dolaştım kendime geldim öyle gidip yattım. atrık rüyamda bile tez hocamı, kaynak kitapların yazarlarını görüyorum bana bağırıyorlar bz ne kadar zaman uğraştık o kitapları yazmak için sen 2 günde tez mi bitirdin diye matematiksel hesaplamalardaki rakamları saymıyorum bile. offf anlayacağınız bende durumlar vahim. akşam kk sayesinde kendime geldim diyebilirim. hadi ben kaçtım kahvaltı yapıp okula gidicem. seviliyorsunuz baaaayaaaannnnlaaaarrr.... bol diyetli kilo kayıplı veee kaçamaksız günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?