Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

teşekkürler sana ey güzel insan,
ah şu başımdaki belalardan aksiliklerden kurtulsam,
birde kiloları verip 36 beden olsam,
dünyada olmaz benden mutlu insan :)

ayy yerim ben senin şiirini kızz. şairler takımına hoş geldin

ben de şuan çok heyecan yaptım. yani seni düşünemiyoruuumm. inş çok güzel bi evdir. içine girince çıkmak istemezsin. hem fiyatı da uygun. oh daha ne olsun. kafiyeler geldi yine

takimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol

aayy şair arkadaşlarım benimm ben de büş ten duya duya valla bulcam bu diyabetik çikolatayı yaa. yazıyo öyle bi de 8 parça yazmııışş 8 canım çekiyoooo :18:

işte canımcım ırkçılık falan yapmıyorum ama gerçekten bizim türklerin aile bağları bi başka yani. bunu da kimse inkar edemez. bizim annelerimiz kadar anaç tavuk, fedakar tavuk da az bulunur. babalarımız desen koruma kalkanı zaten. öyle olmayanlar da var tabi ama genelimiz böyle

canım sen çilelisin belli. inş uzak bi yere taşınırsın da kurtulursun. gönülden diliyorum bunu. benim annem de kaynanadan çekti, çekiyor. nasıl bi mutsuzluktur bilirim yani.

al benden de o kadar canım ya. benim de kurtulmam lazım. yani bi kilo alıyorum, bi kilo veriyorum ama aşağısına inemiyorum. bu arada gidip geliyorum. ben de başlayacağım protein diyetine bugün yarın. tam protein diyeti olmasa da işte balık falan haftada 2 gün sonraki günler de tavuk düşünüyorum. çok aram yok kırmızı etle. bi de bifteği haşlayınca saman gibi oluyor. yağsız tuzsuz

canım arkadaşım büşraa
senin şiirlerin bir başkaa
36 beden oluncaa
sakın bizi bırakmaa

kızlaaarr her zamanki gibi sabah tartıldıım. ohh buna da şükür 100 gr vermişim. şuan 58.8

bugünkü menüm:

sabah:
1 fincan yeşil çay
yarım kk beyaz peynir
1 dilim sucuk
13 tane patates kızartması
yarım dilim ekmek

yani rezaleeet dayanamadııım:18:

ama güzel bi öğlen ve akşam menüsü yaptım :26:

öğlen:
haşlanmış tavuk ve salata
yeşil çay

ara:
1 yeşil elma

akşam:
haşlanmış ıspanak yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
yeşilçay

:18::18::18:

bol şans kuzuuum. hadi bakalım. başarılar. sen elinden geleni yaptııın. üzülme hiiç. biz de seni seviyoruuz.

Son düzenleme:
basladi yine hafta
hurma markette rafta
degil artik masada
tatli bana ruyada
pek guvenemiyorum
Yaparim baska hata:26:

Son düzenleme:

allaaaahıımmm takımda bir tane bile normal kalmadı yalnız varya :) hepimiz şarkılı türkülü şiirli manili şıpıdık olduk iyimi yaa :) kız akşam ödev yetiştircem diye göbeğim çatladı birde adetliyim diye yapmadım spor. zaten yarın salona gidiyorum 1 saat diye birde bugünde bayaaaaa bi yürüyeceğim. kendi bilgisayarımı tamire vericem sonrada gezer gezer eve gelirim heralde. mekik çekerdim ama ısınmadan çekmek istemiyorum boş yere kendimi yormaktan başka bişey değil çünkü. eh sporculuktan kaynaklı geç ısınma sorunum var benm. yani vücudum ısınmıyor çk geç ısınıyorum şimdide 1 saat sporu gözüm yemedi açıkçası

Allah kolaylık versin büşracım.İyi şanslar.

çok sağol canım benim teşekkür ederim. umarım veriririm şu ödevide sınavlarıda geçerim öğrencilik güzel evet çok seviyorum bu mesleği ama artık bitmeli yaa...

bırakamamki sizi
yoksa kalmaz bu kızın neşesi
kk benim için bambaşka
alamaz yerini hiçbir internet sitesi

ben de girdim şair kervanına
kilo verirken şiir yazmak bambaşka
eğlencesi tartışılmaz bu gerçek
bu kilolar bu bedenden gidecek

kız allah seni ne yapmasın emi
hepimiz yazar olduk mani
bu gidişle ramazanda olucaz davulcu
varsa bizden güzel yazan nerede hani???

evet evet beni sevin hocalarım beni sevmiiiyiiii zaten kk olmasa bitiğim. bu arada beni seviyorsun diye patates kızartmasını görmezlikten gelmiyorum bilgine... hiç yakışmadı.. bugün sana ceza akşama kontrol edicem seni 1 saat yürüyüş + 50 mekik istiorum.... ( yalnız direk ceza kestim )

Güzel güzel yumurtaları haşladım dukanı fln raftan indirdim bebişte bugün sakin derken ne göreyim Sen bir tane kitabın yapraklarından kopar ye Neyseki kustu da kurtardık

Güzel güzel yumurtaları haşladım dukanı fln raftan indirdim bebişte bugün sakin derken ne göreyim Sen bir tane kitabın yapraklarından kopar ye Neyseki kustu da kurtardık

o çocuğu al karşına de ki ( nede anlar ya) yarum bak büyüceksin ve okula gidiceksin öğretmenlerin sana eziyet edicek ve sen o kitapları sinirden yiyceksin zaten hiç şimdiden başlama. bak bşra ablanı rüyasında bile kovalıyorlar boşver gençliğine kıyma de...

:canım sen çilelisin belli. inş uzak bi yere taşınırsın da kurtulursun. gönülden diliyorum bunu. benim annem de kaynanadan çekti, çekiyor. nasıl bi mutsuzluktur bilirim yani.

Ben çok mesafeli dururum hayatımı yaşarım.Ne evime ne tavırlarıma hiç bir şeyime karışamaz.Karışmaya kalkmadı ama karışsa haddini bildiririm bu konuda ne yazık ki çok katıyım.Ama oğlunu bırakamıyor.Her yerde yanımda olsun istiyor saf:S
Sağda solda da arkamdan konuşuyormuş aramızda kalsın:26:Tek sinirimi bozan şey bu Mesela yemek yapamıyor demiş..Eşimde bizimkiler yemekten anlamaz seni yetenekli görünce çatlamışlardır diyor Çocuğa bakamıyor bile demiş.Bakamadığım çocuk 9.ayında sadece 1 kez burnu aktı çok şükür.Allahım nazarlardan korusun.Üstelik 75 cm ve 9 kg.Ne güzel bakamamışım değil mi
En güzel zamanlarımızı nelerle geçirtiyorlar bize.Annene de üzüldüm.Bir insanın yüzünden mutsuz olan herkese üzülüyorum ben.En büyük insanlık suçu.Birincisi bu ikinciside çikolata ve kurabiye icadı.Kim icat etmişse gözü çıkmasın.

Bu sabah başladım bende bakalım.İçim yanmaya bile başladı.Ama ben biftekleri fln haşlamıyorum ki.Tavada yağsız pişiriyorum Yada bir damla yağı tavaya peçeteyle sürüyorum yada tost makinesinde yada ızgarada...Daha önce bu şekilde yapmıştım.üstelik light süt yoğurt bulamayınca yarım yağlı bile yemiştim.Kitapta da baharatlara ve azıcık tatlandırmak için tuza izin veriyor.Eziyet etme kendine:)

Ayyy canım.Br çırpıda mezun olursun inşallah.Ben de kuzuma şimdiden resimli kitaplar alıyorum okuyalım diye ama bu yeme sıkıntımız yüzünden okuyamıyorum.Bende kitaplara çok düşkünümdür.Böyle kenarı katlansın istemem.İnşallah büyüyünce annesie çeker bu konuda çnkü babası da senin gibi üni biterken bir nefret etmiş daha da kitap fln okumuyor:))))))))))))))
Sadece eğitimlerde ve seminerlerde o kadar.O da mecburiyetten

Son düzenleme:

senden gelen cezaya can kurban
ettiremez beni hiçbir güç isyan
50 mekiğimi çekmeye gidiyorum
1 saat yürüyüşüm kar fırtınası sebebiyle fitness a dönüştü şuan

çook geçmiş olsun. aman dikkat. bebişlerin sağı solu belli olmuyor. biz de emineyle dukan düşünüyoruz. benim kitabım bi elime ulaşamadı. internetten sipariş etmiştim. şimdi burda feci kar yağıyor. artık 1 aya elimde olur.

vay canına böyle olman güzel. annem de iyi olalım diye ağzının içine bakıyor kv sinin. işte kv lerin çenesi dursa ne güzel olur. insan kendi gelinini kötüler mi. bak bir de senin kulağına gelmiş. çok üzücü. bi hatan kusurun varsa bile örtmeli. kimsenin ağzına laf vermemeli. ama nasıl bi psikolojideler hiç anlamış değilim. inş ilerde biz de böyle olmayız. sevilen kv ler oluruz. mutlu mutlu. öyleleri de yok değil, var. işte bu biraz da şans. :26: dukana başlamayı düşünüyoruz bi de emine ile. bakalım artık uygun elirse başlayacağım. yani haşlama dediğim işte kendi suyuyla kısık ateşte pişiriyorum. yanlış yazmışım. ama yağ tuz yok. bakalım artık ben de tavayı peçeteyle yağlayıp minicik tuz atmaya başlayabilirim.

yeşil çayımı içtim yine. şimdi de büşümün verdiği mekik cezamı uygulamaya gidiyorum. ne güzel ceza dimi

Bende kitap var busecim.Eğer soracağın bişey olursa başla ben sana yardımcı olurum.Yani Emineyede neticede bende bugün itibariyle başlamış oldum yeniden.

Bende kitap var busecim.Eğer soracağın bişey olursa başla ben sana yardımcı olurum.Yani Emineyede neticede bende bugün itibariyle başlamış oldum yeniden.

gerçekten miii. bende de var ama internetten e-kitap şeklinde buldum. bilgisayardan okurken de gözlerim ağrıdı. kitabı bekleyeyim diye bıraktım 40. sayfada falan kalmıştım sanırım. bilsem bugün başlardım seninle. dün alışveriş yapıp. şimdi anca çarşamba falan alışverişe çıkabiliriz. yarın okullarda tatil olacak sanırım kar yüzünden. alışverişe çıkamam bi iki gün.

şimdi şöyle sorayım o zaman. benim 12 kilo fazlam var. ilk evreyi kaç gün yapmam gerekiyor canım? ve de ne yiycem ve ne yasak? yani zor olacak ama kaba taslak bi anlatabilsen. ya da bana atak evresi için bi örnek menü söylesen olur mu? :26:

basladi yine hafta
hurma markette rafta
degil artik masada
tatli bana ruyada
pek guvenemiyorum
Yaparim baska hata:26:
ay ay ayyyy bizim hatunlar hepten şair oldu çıktı yahu....vallahi okurken çok eğleniyorum da ben alt alta yazmayı bilmiyorum..fulya ya sordum söylemedi..bilenler hoppişi söylesin, bende şiir yazmak istiyorum, bende şair olmak istiyorum

Ben şimdi tek tek yazsam uzun olacak ama unuttukça kitabı açmak yerine bu sayfalardan bakıyorum bende arada.Listedekileri ye.Gerisine elini bile sürme:)Linklerde yazanlar kısacık zaten.Bi oku aklına takılanları konuşalım.
dukandiyetitariflerim: ATAK EVRESİ ÖZETİ
dukandiyetitariflerim: ATAK VE SP İÇİN ÖĞÜN ÖNERİLERİ

Son düzenleme:
kızlar ben bir hafta sonra tekrar dukan yapmaya başlıcamevet, "dukan kaka, pis" diyen arkadaşınız hoppiş biraz düşündüğünde geçen sene verdiği 10 kiloda dukanın etkisi olduğunu hatırladı (ki zaten biliyordu ama işine gelmiyordu) ve bu kararı aldı..haa bu kararda sevgili fulya nın ve değerli spor hocamın etkiside büyük..spor hocam bel ameliyatından sonra hızla kilo almıştı ve şu an o aldığı kiloyu tamamen verdi..neyle??tabii ki bende sorum ve "dukanla" cevabını aldım..3 ayda 13,5 kilo vermiş..bende önümüzdeki pazartesi (haftasonu kızımın doğumgünü) sıfır kaçamaksız (fulya gibi) çok sıkı diyete başlıyorum ve buradan bildiriyorum....heyyy millet ben bu sene ya zayıflıycam ya zayıflıycam..

Dukana dönenler kervanına hoşgeldin.Bende sürekli bozuyorum kısıtlı listelere başlamayayım dedim durdum ama kilo vermem de durdu.çaresiz Dukancıyız.Hoşgeldin.

tamam tatlım çok iyi oldu buuu hemen okumaya başlıyorum çok sağ oool

birlikte başlayalım mı hopiiiş. emine de başlayacaktı son konuştuğumuzda öyleydi yani mani konusuna gelinceee böyle nasıl anlatılır kii kafiyeli yazmaya çalışıyoruz. sonları genel de aynı. ya da bi satırda sonunu farklı bitiriyoruz diğer satırda yine aynı yapıyoruz. ay pek anlatamadım sanırım beceremiyorum anlatmayıı :26:

Merhabalar.. :)
sizin o tatlı sohbetinize bayıldım sayenizde yüzümde tebessüm oluştu.Keşke bende sürekli takip edebilsem..Eeee nasılsınız bakalım..

Alt satıra geçmek isteyince ENTER tuşuna bas.ok.

Merhabalar.. :)
sizin o tatlı sohbetinize bayıldım sayenizde yüzümde tebessüm oluştu.Keşke bende sürekli takip edebilsem..Eeee nasılsınız bakalım..

Kilo veremiyoruz ya:) İç güveysinden hallice diyelimm:))))))))))))))))Sen nasılsın? Nasıl gidiyor dersler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…