- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.281
teşekkürler sana ey güzel insan,
ah şu başımdaki belalardan aksiliklerden kurtulsam,
birde kiloları verip 36 beden olsam,
dünyada olmaz benden mutlu insan :)
ayy yerim ben senin şiirini kızz. şairler takımına hoş geldin
kizlarrrrrrrrrrrrrr, gorumcemin arkadasi evinden tasiniyormus bize sordu dusunur musunuz o ciktigi yeri diye.. piyasaya gore ucuz ama guzel bir evyani guzelmis oyle diyorlar... persembe bakmaya gidiyoruz. eger begenirsek hemen tasinabiliriz mart ayini beklemeden :18:. acayip heyecan yaptim :18::18:
ben de şuan çok heyecan yaptım. yani seni düşünemiyoruuumm. inş çok güzel bi evdir. içine girince çıkmak istemezsin. hem fiyatı da uygun. oh daha ne olsun. kafiyeler geldi yine
takimda herkes sair olmus ayol
bu gidisle 36 beden olur sana bol
bilgisayarim bozuk diye aman uzulme
diyabetik cikolatadir senin kalbine giden yol
aayy şair arkadaşlarım benimm
ben simdi 4 gun nasil beklicem onu dusunuyorum :18: hehe gerci erken cikarsak biraz maddi acidan sikisik olcaz ama napalim artik. kv ile kp hic yardim edelim falan demiyorlar valla...benim annemler olsa oo hooo... eve cikacagimizi duydular bakin hemen ucak biletlerini aldilar evi dosemeye yardim etmek icin. hem turkiye'den annem bisuru biseyler almisti onlari tasiyacaklar. ingiltere magazalarinin websitelerinden babam bize lcd tv bile bulmus ev hediyesi onu aliyor. kv ile kp de valla oyle bakiyorlar borc istesek onu bile vermezler ne pintiler yahu
işte canımcım ırkçılık falan yapmıyorum ama gerçekten bizim türklerin aile bağları bi başka yani. bunu da kimse inkar edemez. bizim annelerimiz kadar anaç tavuk, fedakar tavuk da az bulunur.
Ayyyyyyy ne kadar güzel bir haber.Allah gönlüne göre versin inşallah.Bende bir ev daha alıp bu gıcıklardan uzağa taşınma hayaliyle dönüyorum işe.Darısı başıma inşallah.
Kız ben sana ne diyeyim
uydun bizim cicişlere
bende kaç gündür tetikteyim
nerde senin dörtlük diyecekler diye
Nedense kız aileleri bu konuda hep aynı.Benimde arkadaşlarımında aileleri hep aynı.Anneler elleri kolları dolu gelir hep.Annem sürekli alışverişe gidiyorum şunu alıca dediğimde ben alayım der gülerim:)))))))Kv kp de anca büyütsün..Düğün dü evdi eşyaydı derken anam ağladı çalış babam çalış.Bende hiç üşenmedim öyle olmaz böyle olur dedim onlara inat çektim altıma bir araba.Bindim gezdim.çatladılarda patladılarda:))))) Ne borç kaldı ne bişey çok şükür.Arabada yanıma kar kaldı diyordum ki bana ortak çıkmaya kalktılar
Kadın kocasıyla gezmeye gidecek arabayla gitmek istiyorAnasını satayım cefa hep bana sefa başkalarına....
canım sen çilelisin belli. inş uzak bi yere taşınırsın da kurtulursun. gönülden diliyorum bunu. benim annem de kaynanadan çekti, çekiyor. nasıl bi mutsuzluktur bilirim yani.
Düşündüm taşındım taşındım düşündümTartı beni aynı gösteriyor da yine (( Beni protein diyeti paklar...Başlıyorum sabah ..İnşallah şu duraklamadan kurtulurum.İşe başlamama çok az kaldı (( Orda işler kolay oluyor.Yemek dışardan geliyor ya zahmeti yok.Yemek saatlerinde yürüme şansım da var. Ama başlamadan azimle bıkmadan söylüyorum 8 leri görmem lazım (
Bu arada Evim isensin'i izleyin dediniz dün ama ben hanginz söyledi unuttum bana kızmayın:S
Şimdi bir bitki çayı alıp cd yi koyuyorum.
İyi geceler tatlı rüyalar dünya tatlısı arkadaşlarım.
al benden de o kadar canım ya. benim de kurtulmam lazım. yani bi kilo alıyorum, bi kilo veriyorum ama aşağısına inemiyorum. bu arada gidip geliyorum. ben de başlayacağım protein diyetine bugün yarın. tam protein diyeti olmasa da işte balık falan haftada 2 gün sonraki günler de tavuk düşünüyorum. çok aram yok kırmızı etle. bi de bifteği haşlayınca saman gibi oluyor. yağsız tuzsuz
hakikaten ne pintiymiş yaa.. insan bi yapamasada teklif eder demi. seninde oğlun yaşıycak o evde en nihayetinde. allahım yaa.. bak evlilikten sğuycam bu site yüzünden okuyup okuyup gidip benim mübarekğe patlıyorum :):)yazık yavrum bişi bilmeden anlmadan akatlanıyor bana
takımda şair çok
bizim kadar neşeli takım yok
herkes yazacak bir dörtlük
yazmayana yorum yok!!!
36 beden olsa pantalonlarım
elimdekileri hemen terziye yollarım
ne kadar isterse istesin terzi
zayıflamışım parayamı kıyarım :):):):)
canım arkadaşım büşraa
senin şiirlerin bir başkaa
36 beden oluncaa
sakın bizi bırakmaa