- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.301
birlikte başlayalım mı hopiiiş. emine de başlayacaktı son konuştuğumuzda öyleydi yanimani konusuna gelinceee böyle nasıl anlatılır kii kafiyeli yazmaya çalışıyoruz. sonları genel de aynı. ya da bi satırda sonunu farklı bitiriyoruz diğer satırda yine aynı yapıyoruz. ay pek anlatamadım sanırım beceremiyorum anlatmayıı :26:
Selam kızlar, sohbetinizi takip ediyorum bütün mesajları tek tek okudum ama ancak cevap yazmaya fırsatım oldu. Herkese dukana başlıyor merak ettim, ilk evrede ne yapmamız gerekiyor, belki kafama yatarsa ben de başlarım
Bugünkü Menümü de payşalayım yazmışken
Sabah
3 d.çavdar ekmeği
2 yumurta
Ara: Yok
Öğle
3 kepçe çorba
3 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt
Ara: 1 bardak ayran ya da 1 portakal
Akşam
1 kase çorba
Salata
Akşam sevgilimle buluşucam karar verdim sadece çorba ve salata yiycem tabii kendime engel oabilirsem
Bugün sporu da asıcamartık ölümcül, tek besinli diyetler de yapmıcam sağlıklı beslenicem geçenlerde spor hocamız o yüzden vucüdun bıngıl bıngıl dedi
Bir sayfa geride ben buse için link verdim ordan bir bak istersen Noracım.
Kızlar biri bana dukanın ilk evresini anlatabilir miiiiiiii?
Kilo veremiyoruz ya:) İç güveysinden hallice diyelimm:))))))))))))))))Sen nasılsın? Nasıl gidiyor dersler?
Birimiz yanlış cevap verdik ama:=)) bakalım hangimizD
ay evett noraa da başka cevap vermiş. hepimiz ayrı telden çaldıkkk. iyice koptumm
ay evett noraa da başka cevap vermiş. hepimiz ayrı telden çaldıkkk. iyice koptumm
hepimiz farklı farklı anlamışız ama hopiş ablanın ne sormak istediğini anladım tabii yanlış anlamış olabilme ihtimalide var.
ya fulyacım şu yazıyı okuduktan sonra ne düşündüm biliyormusun.."keşke fulya ya yakın bir yerde yaşasaydım, hiç değilse arada gelip banada çemkirirdi"...aaaaa ne oldun sen böyle bacım ..okurken mübareğe üzüldüm yahu...adamceğiz ucundan bir parça ekmek kopardı diye yapmadığını bırakmamışsın ya..kötü fulya, pis fulya..dur daha yeni başlamış diyete , konsantrasyon biraz zaman alır...herneyse..onu geçelim..yeni eve geçeceğine ayrıca çok sevindim..kendi zevkine göre dayayıp döşersin, bol bol foto çekersin, bizde görürük bebişim..
Ben bindirirmiyim senceGıcık oğlu bindiriyor.Yazıkkkkkkk demiyormu birde
aaaah fulyacim hem kiz ailesi, hem bizim kulturumuz oldu mu yani seninki de elmayla armutu birbirine karistirma, aralarinda daglaaaaar var dagllllaararrr daglaaaaar yerinden oynaaaaaar oynaaaaaarr zavalli kalbiiiiiim birtek askina isyankaar(mustafa sandal'dan gelsin)
evet evet beni sevinhocalarım beni sevmiiiyiiii
ay ay ayyyy bizim hatunlar hepten şair oldu çıktı yahu....vallahi okurken çok eğleniyorum da ben alt alta yazmayı bilmiyorum..fulya ya sordum söylemedi..bilenler hoppişi söylesin, bende şiir yazmak istiyorum, bende şair olmak istiyorum
kızlar ben bir hafta sonra tekrar dukan yapmaya başlıcamevet, "dukan kaka, pis" diyen arkadaşınız hoppiş biraz düşündüğünde geçen sene verdiği 10 kiloda dukanın etkisi olduğunu hatırladı (ki zaten biliyordu ama işine gelmiyordu) ve bu kararı aldı..haa bu kararda sevgili fulya nın ve değerli spor hocamın etkiside büyük..spor hocam bel ameliyatından sonra hızla kilo almıştı ve şu an o aldığı kiloyu tamamen verdi..neyle??tabii ki bende sorum ve "dukanla" cevabını aldım..3 ayda 13,5 kilo vermiş ..bende önümüzdeki pazartesi (haftasonu kızımın doğumgünü ) sıfır kaçamaksız (fulya gibi) çok sıkı diyete başlıyorum ve buradan bildiriyorum....heyyy millet ben bu sene ya zayıflıycam ya zayıflıycam..
Merhabalar.. :)
sizin o tatlı sohbetinize bayıldımsayenizde yüzümde tebessüm oluştu.Keşke bende sürekli takip edebilsem..Eeee nasılsınız bakalım..
Kızlar biri bana dukanın ilk evresini anlatabilir miiiiiiii?
gunaydin citir kizlarim benimbu sabah erkenden kalktim, giydim taytimi kapsonlu pembe sweat shirtumu, aldim telefonla kulakliklarimi ve dooooogru sokaga taaa 2 yil once telefonuma bir uygulama yuklemistim "c25k" diye. turkcesi koltuktan 5k (yani 5km)ye.. haftada 3 kereden toplam 9 haftada mezun ediyor, 5km araliksiz kosmayi ogretiyor. ben cok yururum de su jogging olayini 1-2 dakikadan fazla yapamiyorum.. hazir dizim de iyilesmisken zamanim ve enerjim de varken baslayayim dedim. benim toto ve ust bacakta sorun oldugundan (baya da bi arastirma yaptim bu konuda) bisiklet vb yapmiyorum ust bacak kaslarini sisirecek hicbir egzersiz yapmiyorum desem daha dogru olur (squatlar falan vs). kosucularin minik popolari ve uzun ince kasli bacaklarina da hep hayran kalmisimdir bu sabah basladim ben de gazamiz mubarek olsun
ilk haftaki cok kolay. once 5 dk isinma yuruyusu tempolu, sonra 60 saniye kosu 120 saniye yuruyus. kulakligi takiyorsun o sana soyluyor simdi kosmaya basla, simdi yuru falan diye. oyle oyle 3 km gidiyorsun kos-yuru seklinde. sonra 5 dakika soguma yuruyusu ve de bittiiii...haftaya 90 sn kosu 2 dk yuruyus olcak sanirim. yavas yavas artacak. neyse hazirim ben
simdi mekiklerimin de yarisini cekip dusa gircem. sonra da ise gitcem bugun 9a kadar calisiyorum
ilk evre ozetle 1 hafta civari (cogunlukla daha az) suren, gunde 1.5 kasik yulaf kepegi hakkinin oldugu, saf proteinle beslendigin evre. ama bu baya bi ozet hali. aslinda dukan kitabini okumadan kimse baslamamali bence o diyete. cok sey farkettiriyor. zamaniniz varsa okuyun derim kizlar, dukancilar size sesleniyorum huuu
Busecim bak burda dukan testini türkçe anlatan bir sayfa buldum.
Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti
harikasıınhemen bakıyoruum. kitap 3-4 güne kadar gelmezse gönderdiğin linklere bakarak başlayacağım canım
Esime yine sinir oldum eve gelince anlaticam. O sinirle cantadan telefonu cikarirken elimden firladi caaaat yere... Ekran tamamen catladi tuzla buz olayi.. iPhone bideTamir olur mu acaba? Acayip moralim bozuk. Tel calisiyor ama ekrani cok zor okuyorum. Paramparca oldu ((
Umarim.. Esime de kusum konusmuyorum yoksa o hallederdi pfffff. Neyse olan oldu yapacak bisey yok...kafasına atsaydınEkranını değiştirirler üzülme.Ama astarı yüzünden pahalıya gelmez umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?