Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birimiz yanlış cevap verdik ama:=)) bakalım hangimizD

Son düzenleme:
Selam kızlar, sohbetinizi takip ediyorum bütün mesajları tek tek okudum ama ancak cevap yazmaya fırsatım oldu. Herkese dukana başlıyor merak ettim, ilk evrede ne yapmamız gerekiyor, belki kafama yatarsa ben de başlarım

Bugünkü Menümü de payşalayım yazmışken

Sabah
3 d.çavdar ekmeği
2 yumurta

Ara: Yok

Öğle
3 kepçe çorba
3 kaşık bezelye yemeği
3 kaşık yoğurt

Ara: 1 bardak ayran ya da 1 portakal

Akşam
1 kase çorba
Salata

Akşam sevgilimle buluşucam karar verdim sadece çorba ve salata yiycem tabii kendime engel oabilirsem

Bugün sporu da asıcam artık ölümcül, tek besinli diyetler de yapmıcam sağlıklı beslenicem geçenlerde spor hocamız o yüzden vucüdun bıngıl bıngıl dedi

Hopişşşşşş, alıntı ile cevapla kısmı varya mesajlarda onların yanında + işareti var onlara tıkla hangi mesajları alıntı yapacaksan o mesajların + simgesine tıklıyorsun sonrada konuya cevap ver dıyınce bütün mesajlar cıkıyor sende altlarına cevap yazıyorsun

Bir sayfa geride ben buse için link verdim ordan bir bak istersen Noracım.

hepimiz farklı farklı anlamışız ama hopiş ablanın ne sormak istediğini anladım tabii yanlış anlamış olabilme ihtimalide var.

bana da seninki doğru gibi geldi canım. bu arada menümde aksilik oldu ne ıspanak var ortada ne tavuk. 2 tane börek yemek zorunda kaldım büyüklüğü sigara böreğine benzer ama patatesli ve kıymalı :26:yeşil çay içiyorum şimdi de. akşam yemeği falan da yok bana. yeşil elma yiyeceğim dünkü gibi küp küp doğrayacağım elmayı 2 kaşık yoğurtla mis gibi yiyeceğim. yandım bugün yaa. :18:

gunaydin citir kizlarim benim bu sabah erkenden kalktim, giydim taytimi kapsonlu pembe sweat shirtumu, aldim telefonla kulakliklarimi ve dooooogru sokaga taaa 2 yil once telefonuma bir uygulama yuklemistim "c25k" diye. turkcesi koltuktan 5k (yani 5km)ye.. haftada 3 kereden toplam 9 haftada mezun ediyor, 5km araliksiz kosmayi ogretiyor. ben cok yururum de su jogging olayini 1-2 dakikadan fazla yapamiyorum.. hazir dizim de iyilesmisken zamanim ve enerjim de varken baslayayim dedim. benim toto ve ust bacakta sorun oldugundan (baya da bi arastirma yaptim bu konuda) bisiklet vb yapmiyorum ust bacak kaslarini sisirecek hicbir egzersiz yapmiyorum desem daha dogru olur (squatlar falan vs). kosucularin minik popolari ve uzun ince kasli bacaklarina da hep hayran kalmisimdir bu sabah basladim ben de gazamiz mubarek olsun

ilk haftaki cok kolay. once 5 dk isinma yuruyusu tempolu, sonra 60 saniye kosu 120 saniye yuruyus. kulakligi takiyorsun o sana soyluyor simdi kosmaya basla, simdi yuru falan diye. oyle oyle 3 km gidiyorsun kos-yuru seklinde. sonra 5 dakika soguma yuruyusu ve de bittiiii... haftaya 90 sn kosu 2 dk yuruyus olcak sanirim. yavas yavas artacak. neyse hazirim ben

simdi mekiklerimin de yarisini cekip dusa gircem. sonra da ise gitcem bugun 9a kadar calisiyorum

haketti bozmasaymis. oyle bir lokma ekmek bir catal kek diye baslar kacamaklar bilmiyor muyuz ben ilk haftamda acliktan oldum de hic kacamak yapmadim benim canim yok muydu, o ekmekler oradan bana bakmiyor muydu... senin mubarek karsimda neler yedi, diyetin ilk haftasinda bana neler yaptirtti (kekler pastalar muffinler) ohoooooo beter olsun valla hic acima

Ben bindirirmiyim senceGıcık oğlu bindiriyor.Yazıkkkkkkk demiyormu birde

ahh bu ana kuzulari yaaaa

cidden biraz oyle oldu canim ama napayim ya acayip bi kultur. burada insanlar kendi cocuklarindan kira aliyorlar 18 yasina geldiklerinde eger hala o evde yasiyorlarsa biliyor musun (hatta bazen 16). benimkiler esimden kira almamislar yine insaflilarmis ama 90% kira odeniyor. faturalar bolunuyor falan tam ev arkadasi gibi yani. yemege ciksak alman hesabi yapiliyor yani esim kendininki ile benimkini oduyor kv ile kp kendininkini oduyor. bizde olsa herkes ben odicem der arbede cikar
e durum bu olunca ben de beklentilerimi neredeyse sifira indirdim tabi. yine de benim ailem onca yardim ederken hic utanmiyorlar mi acaba diye de zaman zaman icimden geciriyorum....

evet evet beni sevin hocalarım beni sevmiiiyiiii

oiyyy kiyamam ben sana yaa yirim, uzulme biz seni seviyoruz o yeter hih

ne zaman sordun valla gormemisim yeeeewrum ya pardon. ENTER'a basinca alt satira geciyor o sekil yaziyoruz

dukan ciciiiiiiiiiiii, dukan ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
gaza gelmene sevindim sifir kacamak hadi goreyim seni hoppisim bu kez kesin veriyoruz bu kilolari takimca top model oliciiiz 2013 bizim yilimiz

Merhabalar.. :)
sizin o tatlı sohbetinize bayıldım sayenizde yüzümde tebessüm oluştu.Keşke bende sürekli takip edebilsem..Eeee nasılsınız bakalım..

iyiyiz canim evet bizim takimda baya iyi ortam oldu muhabbet girla sen napiyorsun nasil gidiyor?

Kızlar biri bana dukanın ilk evresini anlatabilir miiiiiiii?

ilk evre ozetle 1 hafta civari (cogunlukla daha az) suren, gunde 1.5 kasik yulaf kepegi hakkinin oldugu, saf proteinle beslendigin evre. ama bu baya bi ozet hali. aslinda dukan kitabini okumadan kimse baslamamali bence o diyete. cok sey farkettiriyor. zamaniniz varsa okuyun derim kizlar, dukancilar size sesleniyorum huuu

azmine hayranım canıım. ben de dukan düşünüyorum ama kitap bir türlü elime ulaşamadı. bugün de istanbulda kar yağıyor herhalde kar bahanesiyle bir aya elime ulaştırır artık kitapyurdu

harikasıın hemen bakıyoruum. kitap 3-4 güne kadar gelmezse gönderdiğin linklere bakarak başlayacağım canım

sen şimdi yulaf kepeğide almak zorundasın biliyorsun değilmi? Yakınındaki büyük marketleri bi dolaş bakalım.Bana en yakın Rossman ben ordan alıyorum.

Son düzenleme:
Esime yine sinir oldum eve gelince anlaticam. O sinirle cantadan telefonu cikarirken elimden firladi caaaat yere... Ekran tamamen catladi tuzla buz olayi.. iPhone bide Tamir olur mu acaba? Acayip moralim bozuk. Tel calisiyor ama ekrani cok zor okuyorum. Paramparca oldu ((

kafasına atsaydın Ekranını değiştirirler üzülme.Ama astarı yüzünden pahalıya gelmez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…