- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.321
sen şimdi yulaf kepeğide almak zorundasın biliyorsun değilmi? Yakınındaki büyük marketleri bi dolaş bakalım.Bana en yakın Rossman ben ordan alıyorum.
Esime yine sinir oldum eve gelince anlaticam. O sinirle cantadan telefonu cikarirken elimden firladi caaaat yere... Ekran tamamen catladi tuzla buz olayi.. iPhone bideTamir olur mu acaba? Acayip moralim bozuk. Tel calisiyor ama ekrani cok zor okuyorum. Paramparca oldu ((
Güzel güzel yumurtaları haşladım dukanı fln raftan indirdim bebişte bugün sakin derken ne göreyimSen bir tane kitabın yapraklarından kopar ye Neyseki kustu da kurtardık
kızlar ben bir hafta sonra tekrar dukan yapmaya başlıcamevet, "dukan kaka, pis" diyen arkadaşınız hoppiş biraz düşündüğünde geçen sene verdiği 10 kiloda dukanın etkisi olduğunu hatırladı (ki zaten biliyordu ama işine gelmiyordu) ve bu kararı aldı..haa bu kararda sevgili fulya nın ve değerli spor hocamın etkiside büyük..spor hocam bel ameliyatından sonra hızla kilo almıştı ve şu an o aldığı kiloyu tamamen verdi..neyle??tabii ki bende sorum ve "dukanla" cevabını aldım..3 ayda 13,5 kilo vermiş ..bende önümüzdeki pazartesi (haftasonu kızımın doğumgünü ) sıfır kaçamaksız (fulya gibi) çok sıkı diyete başlıyorum ve buradan bildiriyorum....heyyy millet ben bu sene ya zayıflıycam ya zayıflıycam..
Dukana dönenler kervanına hoşgeldin.Bende sürekli bozuyorum kısıtlı listelere başlamayayım dedim durdum ama kilo vermem de durdu.çaresiz Dukancıyız.Hoşgeldin.
Merhabalar.. :)
sizin o tatlı sohbetinize bayıldımsayenizde yüzümde tebessüm oluştu.Keşke bende sürekli takip edebilsem..Eeee nasılsınız bakalım..
bana da seninki doğru gibi geldi canım.bu arada menümde aksilik oldu ne ıspanak var ortada ne tavuk. 2 tane börek yemek zorunda kaldım büyüklüğü sigara böreğine benzer ama patatesli ve kıymalı :26:yeşil çay içiyorum şimdi de. akşam yemeği falan da yok bana. yeşil elma yiyeceğim dünkü gibi küp küp doğrayacağım elmayı 2 kaşık yoğurtla mis gibi yiyeceğim. yandım bugün yaa. :18:
mani konusuna gelinceee böyle nasıl anlatılır kii kafiyeli yazmaya çalışıyoruz. sonları genel de aynı. ya da bi satırda sonunu farklı bitiriyoruz diğer satırda yine aynı yapıyoruz. ay pek anlatamadım sanırım beceremiyorum anlatmayıı :26:
Hopişşşşşş, alıntı ile cevapla kısmı varya mesajlarda onların yanında + işareti var onlara tıkla hangi mesajları alıntı yapacaksan o mesajların + simgesine tıklıyorsun sonrada konuya cevap ver dıyınce bütün mesajlar cıkıyor sende altlarına cevap yazıyorsun
ay evett noraa da başka cevap vermiş. hepimiz ayrı telden çaldıkkk. iyice koptumm
hepimiz farklı farklı anlamışız ama hopiş ablanın ne sormak istediğini anladım tabii yanlış anlamış olabilme ihtimalide var.
hahahaaaaaaaaaaaaaaa...ay Allah sizin iyiliğinizi versin emii ..beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..nasrettin hoca nın hikayesine döndü iş..beni bir o anladı o da yanlış anladı demiş ya , aynen öyle..noraaa halen anlamamışsın be gülüm..herneyse, fulya cevaplamış..şimdi sıra bende, bende şair olucam banane banane..
kuzum o böreği yemeseydin de koca bi tabak sebze yemeği yeseydin(
hahahaaaaaaaaaaaaaaa...ay Allah sizin iyiliğinizi versin emii ..beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..nasrettin hoca nın hikayesine döndü iş..beni bir o anladı o da yanlış anladı demiş ya , aynen öyle..noraaa halen anlamamışsın be gülüm..herneyse, fulya cevaplamış..şimdi sıra bende, bende şair olucam banane banane..
hahahayttt şair oldum bee!!!.:124::124:.
evet burdaki küçük marketlerde bim, a101 falan olacağını sanmıyorum. 5m migros var minibüsle oraya gidip bakarım artık. orda yoksa migrostan 5 dk yürüyünce de rossmann vardı yanlış hatırlamıyorsam. alırım ordan :26:çok almam lazım. testim toplam 111 gün çıktı.
yaparlar canım. benimki kırıldığında burda 150 tl ye yaptırdım. ama kardeşim amerika da 15 dolara mı ne yaptırdığını söylemişti. orda da olsa olsa en fazla 30 dolar falandır sanırım. :26:
hahahayttt şair oldum bee!!!.:124::124:.
selam beybiler cok ilginc bisey oldu tam hayat ne kotu ne kaka diye depresif olmus otobuste muzik dinleye dinleye ise giderken tel caldi. arayan da mudurumdedi ki bugun neredeyse hic musteri yok eger hala evdeysen bosuna cikma... bugun tatilim yani :) hem de param da takir takir odeniyor oh daha ne isterim... bir de ustune 2 kere falan tesekkur etti. yahu benim ona tesekkur etmem lazim evde yata yata para kazaniyorum su an ilginc su ingiliz milleti yahu ama seviyorum keratalari. Su buldugumuz ev vardi ya eger gorumcemin arkadasi (su an o evin kiracisi olan) bugun musaitse aksama ev bakmaya gidebiliriz. onlardan haber bekliyorum simdi.
esime de hala bozugum. o da bana bozukmus sabahki tavri ondanmis. dun gece hastalanmis ben de uyumaya calisiyordum donup duruyor kalkiyor tuvalete gidiyor kapiyi acik birakiyor falan dan dun dan dun bir gurultu yapti gecenin bi vakti pfffff... ben de durdum durdum bisey demedim uyumaya calisiyorum bi yandan ama en sonunda bi kizdim aldim yastigimi diger odaya gittim yattim. o yuzden sabah bana trip atmis. neyse aslinda biraz hakli o yuzden pek ses etmedim de hala tavirliyim cunku cok sinirimi bozdu sabah. ise gitcem sabah spor ve dus yuzunden biraz da gec kalmistim iste dedim ki beni meydana arabayla birakir misin?.. ses yok, cunku oyun oynuyordu. 2-3 kere daha sordum sonuncusunda da omzunu soyle bir durttum. evet dedik ya diye bi azarladi beni, hem de boyle dislerinin arasindan konusuyor burnundan soluyor adeta o kadar sinirlenmis alt tarafi 5 dakikalik yere birakacak... ama evet falan dememisti yani (ya da ikinci sordugumda cikardigi homurtu sesi belki de evet demekti bilemiyorum). beyefendi hastayim diye ise gitmiyor (calistigi saat kadar para kazaniyor o yuzden aslinda gitmesi lazim su aralar cok paraya ihtiyacimiz var). sabah kalkar kalkmaz pc basina oturup oyuna basliyor aksama kadar oyun. ne zaman buyuyecek bu cocuk
yok canim ya apple'a gonderince 100kusur pound istiyorlarmisbaska yerde yaptirirsan da £30 kusurlerde (yani 100 lira civarina denk geliyor). Amazon veya Ebay'den parca siparis edip kendimiz yaparsak da £18-20 civari. Sanirim en uygunu o ama benim KP de telefonunu dusurup ekrani catlatmisti sonra parca siparis edip tamir etmek istediginde komple telefonu bozmustu yeni tel almak zorunda kalmisti :26: o yuzden tirsiyorum biraz. ama baska care yok.
canım umarım evi beğenirsin ve her şey gönlüne göre olur. mübarekle de aranız bir an önce düzelir inş
veee sakın ama sakın parçasını alıp kendin yapmaya kalkma. burda benim tel gözümün önünde yapıldı. servisi eve çağırdım ekstra 20 tl ödeyipyani 170 tl verdim ama adamın gözümün önünde yapması 45 dk sürdü. düşün bu adam bi de teknik servis o kadar meşakatliki ve içinde iğne gibi minicik vidalar var ve hepsini yeri belli. yaa içinde ne yokki. o onun üstüne geliyor o kenarına oraya vida buraya vida. açıyorsun bir de sonra tekrar takıyorsun. feci bir şey yani. yapamazsınız siz. sadece servis yapabilir. telefonu bozarsın gerçekten. sakın bulaşma beni dinle.
ben de ondan korkuyorum zaten.. videosu var adim adim nasil yapilacagini gosteriyor icini bir gordum dedigin gibi minik minik vidalar parcalar.. fenalik geldi.
esim elektronik muhendisi ona guveniyorum ama. kendi bilgisayarini falan hep kendi toplar yapar... ipodum da kirilmisti birkac ay once o tamir etti. o yuzden heralde biz yine de parcayi siparis edicez.
yalniz o buldugum parca orijinal degilmis. orijinal parcayi apple £120 kusure satiyoryani 400 lira. rohh dedim. orijinalini almam mumkun degil. taklit olani takar (veya taktirir) yaza kadar idare eder sonra iphone 5 alirim diye haince planlarim var.
evi bugun gorebilecek miyiz hala bilmiyoruz daha tel gelmedi kiz hala iste oldugundan olsa gerek. bekliyoruz bakalim.. en kotu ihtimal persembe olacak ama o kesin.
nasıl o kadar pahalı oluyor canım yaa:26:ben orjinalini 150 ye taktırdım. hayret bir şey. benimki iphone 4. şaştım kaldım o komple kasasıdır. benim dediğim sadece ön cam.eşin elektronik müh. olabilir ama telefon teknisyenliği çok farklı. mesela telefonda bir yer vardı teknisyen kendiliğinden bana dediki işte şuraya çok dikkat etmek gerek. şurayı şöyle yaparsan telefonun işi biter ben yine de dandik de yaptırsan çakma da yaptırsan bi servise yaptır derim telefondan olma. sonra yine alırsın iphone 5. şuan zaten durumlar sıkışır diyorsun fulim. aman dikkat
AÇIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM
bugünkü menüm
sabah 13 patates kızartması, yeşil çay, yarım kk peynir, yarım dilim ekmek
öğlen bi parça bitter çikolata, 2 tane sigara böreği şeklinde patatesli kıymalı börek, yeşil çay
akşama doğru bir muz, yeşil çay
işte görün kaçamaklarımı. şimdi de aç oturuyorum 1 saattir. yemiycem daha :18:
kizcam ama bu nasil listeborekler kizartmalar cikolatalar.. ac oturacagina bir bardak sut ic veya kucuk bir kase yogurt ye. sakin daha fazla karbonhidrat yeme seni aciktiran onlar zaten. simdi sana konuyla ilgili bir dortluk yazardim da su an keyfim yok sonra yazarim
sen nasil orijinalini 150ye taktirdin canim yasadece on cami oldugu icindir o halde senin de dedigin gibi. benimki on arka kapak, cami ve kucuk aletleri de dahil acmak vs icin.
eger esim telefonu kurcalar da bozarsa ben bittim zaten yeni tel alamam su an, yaza kadar harcama yapmamam lazim. haklisin sanirim en dogrusu bir uzmana tamir ettirmek olacak hic risk almadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?