Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada haber sonunda geldi bu aksam evi gormeye gidiyoruz. google maps'ten baktik guzel gorunuyor disaridan bahcesi otoparki var. apartman degil ev gibi gorunuyor disaridan. binalar minik minik her birinde 2 daire var. ayrik ayrik birbirinden genis genis. su anki evimiz cunku evler hep dipdibe ben oyle sevmiyorum insan gurultu yapamiyor rahatca komsular uyanacak diye is yerime yakin, kv'ye uzak zaten alt komsular sagirmis yani ben yukarida tepinsem de duymazlar

neyse umarim evin ici de guzeldir begenirsek anlasirsak 2 hafta icinde tasinabiliriz kizlar nolur dua edin hayirlisi ise olsun su is acayip heyecan yaptim :124:bi an once kacip kurtulmak istiyorum kvnin dizinin dibinden

esim de sapsal gitti annesine yetistirdi bu aksam evi gorecegimizi. o da ben de gelebilir miyim diye sorunca bizimki evet demis. acayip meraklidir benim kayinvalidem uzerinize afiyet... her ise burnunu sokar. bu ise de soktu. her yeri tirim tirim gezip yorum yapacak simdi tonla soru soracak simdiki kiraciya. ben de hic sevmem oyle. kendim gezip degerlendirmek istemistim. neyse cok gec artik benim ana kuzusu annesine sarilsin birlikte secsinler evi napayim..

mortgage parasi biriksin de valla alacagimiz eve tasinana kadar kv'ye adres bile vermicem onsuz bir hayata onsuz baslayabilmek istiyorum. esyalarimi secmeye falan hatta bir yorum yaparsa hir cikar. hic hoslanmadigim isler...

bugun de tam formumdayim he, farkettiniz mi baya bi sinirlerim tepemde sabahtan beri. regl yaklasiyor diye mi acaba :44:

evet canım benim bahsettiğim sadece ön kapak. yani arka kapak ve tuş takımları vs. dahil değil. :26rjinalini yaptırmasan da işte uygun bi yer bul yaptır. telin başına bir şey gelmesinden iyidir. riske atma

evet biz en iyisi oyle yapalim canim... ne olur ne olmaz

ay sakin ol hır falan çıkarma. ne derse desin cevap verme bu ona en güzel cevap. sen ona cevap vermeden kendi yorumlarını yaparsın. bu da ona kapak olur. umarım istediğin gibi bir evdir. hem kv den de uzakmış oohh miss. hadi bakalım bol şans fulim

Son düzenleme:

yok ben bisi demem zaten kadin zararsiz sadece sinir bozucu evet ya umarim ev guzeldir ve de umarim evsahibiyle de anlasabiliriz. bazi evlerde evcil hayvan ve cocuk yasak oluyor.. oyle bir sart varsa o evi tutamayiz bebis istiyoruz cunku artik yavastann

neyse evi goreyim de burada yorumlarimi yazarim

dün gece acillik oldum yine migren tutu çok kötüydüm gece arabanın anahtarı kaynımdaydı onları uyandırmamak için ilaçlarla biraz düzelip ,sabah ilk işim özel hastaneye gidip norolojiye muayene olmaktı.dr emar çekildim çarşamba belli olur sonuç

ahah enter dı demek. lypsa da enter cevabını vermişti sana. onu atlamışsın

eveet sen de şairsin artık. hoş geldin aramızaaa
aaa gerçektenmi??..geri dönüp bakıcam şimdi..

ayy fulyacım ne atraksiyonlu ne ekşınlı bir hayatın var be güzelim.heleki şu mübarek insanla olan maceraların çok hoşuma gidiyor..hasta hasta uğraşma adamceğizle...azıcık hizmet et, ne biliimm ayaklarını yıka , çay kahve yap getir..bak o zaman seni istediğin yere nasıl götürüyor...canım telefonunu bencede servise yaptır, madem yeni alamam diyorsun , o zaman risk alma hiç..hem biliyormusun benimde bir ıphone um var..evet evet..eşim getirdiğinde çok sevinmiştim,havalara uçmuşyum ama sonradan çıktı kazın ayağı.. norveç üretimi diye geldi çin malı çıktı ..görüntü aynı , süper hatta über ötesi taklit...internetede bağlanıyor ama ıphone değil..ingilterede yaşamanın zorlukları olabilir ama hiç değilse böyle katakulli işlerlede uğraşmazsın zannımca..

selam hopiş arkadaşını tebrik et 102 kilo olmuş
kaç kiloydunki fadimetoş??

aaa geçmiş olsun fadime..daha öncede migren krizi geçirmişmiydin , ilk defamı oldu??kendi arabanın anahtarınıda isteyemedinmi be canım..kendinden değerli hiçbirşey yok fadimetoş, kendine iyi davran..

98 99 100 101 şimdi 102

aaa geçmiş olsun fadime..daha öncede migren krizi geçirmişmiydin , ilk defamı oldu??kendi arabanın anahtarınıda isteyemedinmi be canım..kendinden değerli hiçbirşey yok fadimetoş, kendine iyi davran..

ilk sefer kriz geçirme sebebim görümcemin alaylı konuşmasıysı

bu 2.

hastaneden geldim emarın nasıl çekildigini sordu eltim küçük gıcık görümcem hemen alaylı konuşmaya başladı dr sen kilolusun diye senin ayagını baglamamış sen zaten kımıldıyamasın kiloların alttında
bende içten bedua ettim inşallah benden beter kilo alır veremessin dedim kaynanamın yanında benim hasas noktamı bulup konuşurlar

niye ağzının payını vermedinsöyle içinden geçenleri, sonradan kendini yiyip bitirmektense..

niye ağzının payını vermedinsöyle içinden geçenleri, sonradan kendini yiyip bitirmektense..

eskiden olsa hiç birşey söylüyemezdim şimdi yine söylüyorum

dün bana dediki senin evin niye böyle dagınık eskiden böyle degildi dedi ,bende dedim git neresi toparlıysa düzenliyse orda kal

şimdi üst katta eltimde

dagınık dedigide çamaşır teline çamaşır astım kurusun diye hanfendi begenmedi ,zaten evde yemek yapmaktan bulaşık yerleştirmeden kendime zaman ayıramıyordum ,biraz yukarda kalsınlar nefes alayım

Bende kitap var busecim.Eğer soracağın bişey olursa başla ben sana yardımcı olurum.Yani Emineyede neticede bende bugün itibariyle başlamış oldum yeniden.
caniiim saol basliycaz basliycaz buseyle biz de variz

hadiiii buseeee baslayalim bizdeeee bak hep beraber daha keyifli olur

bak ben soooleyim dedim ama forumu sonuna kadar okuyunca soylendigini farkettim hernekadar herkes ne anladiysa ona cevap yazsa da dogru cevap veren arkadaslari kutluyorum

hadi dukana bir iki, dukana bir iki kalkiyo ablaaaaaa

Dukana dönenler kervanına hoşgeldin.Bende sürekli bozuyorum kısıtlı listelere başlamayayım dedim durdum ama kilo vermem de durdu.çaresiz Dukancıyız.Hoşgeldin.
Dukan aslinda cok da kisitli degil yaaaa

Birimiz yanlış cevap verdik ama:=)) bakalım hangimizD
Acikliyorum Buse yanlis cevap verdi :88:ceza hemen 50 mekik cekip gelio

Kiz sende su mubarege bukadar eziyet etme yaaaa hem telefonu sen dusurmussun ona nie kiziyosun varya ben de mubaregin avukati haaa bak arkadaslarin dedigi dogru yika mubaregin ayaklarini falan bak pambik gibi olur o ben deyim sana neyse hersey bi tarafa ama bence takim olarak bi kursun mu doktursek ne bak busranin bilgisayar cortladi senin telefon amaaan allah korusun bu kadar yeter bi takima yaaa

Walla dogru fulya bu kiz iyice yoldan cikti yaaa ne o oyle cikolata borek tobe tobeeee

selam hopiş arkadaşını tebrik et 102 kilo olmuş
Kiz Fadimmmeeeee n'aptin seeeen hani zayiflayip o donlarin,camasirlarin icine girecektin n'olduuuu hemen dukana basliyosun bak hepeimiz birden hadi ama once sen bi kontolden gec coook gecmis olsun arkadasim

Ben geldimmmmm

Oooo kızlar bugün ne çok konuşmuşsunuz ben geçmişi okuyım bii herhalde gözlerim pert olur:126:
Seymaaa ben de bugun yoktum geldim once yazilanlari okudum simdi de yaziyorum
walla esimde mizmizlanio birazda onunla ilgilencem simdi zaten benden once gelmis ben hafta sonu gorupte almadigim bi gomlegi bulmak icin zaranin 5 subesini dolastim yok yok yok alanlara gicik olduuuuum
menumu de verip cikiyoruuum
sabah kkk yagsiz peynir yesil cay
ara 3 kayisi
oglen yagsiz yogurt vee starbucks yagsiz sut sekersiz latte
aksam firinda 6 kofte
cok iyi bence buraya kadar ama az yedim yaaa azcik basim agriyo belkide gomlegi bulamadim die pisikolocik bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…