Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne donu kız anca ben şalvar türü birşeyler giyerim artık ben şu paracıklarımı toplayayım gidip dukan için erzak alıp p tesi başlıyayım

ya kizlar biliyorum bugun cok sikayet ettim kusuruma bakmayin lutfen ama canimi cok sikiyorlar bugun ailecek :84: konusacak baska kimsem de yok buraya icimi dokuyorum :26: hemen baslayayim:

kv az once beni "yine" deli etti. gelmis iste kacta cikiyoruz falan diye sormaya... sonra bu bakacagimiz ev hakkinda konusmaya basladik dedi ki mutfak esyalari icindeymis o fiyata cok iyi vs. dedim ki evet ama bulasik makinesi haric onu almamiz gerek bir tek. dedi ki bulasik makinesine gerek yok.. elde yikarsiniz nolcak. en yikamam dedim elde bulasik falan. Darrell yikar diyor (esim). her lafa bir cevabi var. mutfak kucukse koyacak yer yoksa istesen de alamazsin falan dedi ya soyle gerilip gerilip bi tane saplatasim geldi o kadar sinirlendim (tam da gununu buldu yalniz regl oncesi heyheylerim uzerimdeyken su yaptigina bakin.. harika zamanlama) ufff neyse acayip sinir oldum ayrica ona ne ki.. benim evim istedigim makineyi alirim istedigimi almam, oyle degil mi. benim 10 yil onceki ogrenci evimde bile bulasik makinem mikro dalgam herseyim vardi simdi mi olmayacak. ev alip da oradan da tasinana kadar senelerce elde bulasik yikayacagimi dusunuyor ve bunun olabilitesine ictenlikle inaniyor. hadi onu bosverin de, benim evimin duzenine simdiden o koca burnunu sokmaya basladi sinirlendim ve de bu kez acikca belli ettim. hayir, bulasik makinem olacak diyorsam olacak benim evim sonucta karari ben vericem dedim. sustu oturdu. aksam da oraya gittigimizde burnunu gereksiz islere sokmaya kalkarsa yine agzinin payini vericem.

sonuc olarak kv ne derse tam aksini yapacagima yemin ettim kizlar. su renk olsun derse kendim begensem bile o renk haric herhangi bir rengi secicem mesela. duvar, hali neyse iste. ne derse ignore edicem. benim isime burnunu sokmamasi gerektigini ogrenene kadar.

evvvveeeettt bugunluk bu kadar sikayet yeter ohhhh icimi doktum rahatladim valla psikologum ben bi de biliyorsunuz. herkes bana anlatiyor da ben kime anlatayim degil mi, neyse ki kk var

cidden hoppisim oyle oldu son zamanlarda. bir ara da ne monoton bir hayatim var derdim su aralar baya bi hareket geldi (yalniz bu bereketsiz cins bir hareket)

ayak mi yikayayim ollldu simartmayin sunu ayol bi bulasik yikiyor bir de arabasi var diye.. su ingiliz ehliyetimi bir alayim zaten araba da artik benim olacak. mubaregin de tek espirisi ev isi yapmasi olacak

gecmis olsun canim ya bakalim sonuc ne cikacak gerci genelde psikolojik kaynakli oluyor bu migren ataklari neyse umarim hemencecik duzelirsin

selam hopiş arkadaşını tebrik et 102 kilo olmuş

ah fadimetos ahhhhh ne diyeyim bilmiyorum basla artik su diyetlerden birine

Ben geldimmmmm

Oooo kızlar bugün ne çok konuşmuşsunuz ben geçmişi okuyım bii herhalde gözlerim pert olur:126:

oiy kusum ya gunun ozetini gecerdim senin icin ama bugun moralman yerlerdeyim sen iyisi yavas yavas karistir gecmisi

yok canımmm ben çok severim kitap okumayı ama hocaların soruları bilgiye yönelik değilki beyinlerindeki kısıtlı sorular dışında birşey bildikleri yok!!! kısıtlı sorular dışında birşey bildikleri yok!!!

çektinmi kız mekiğini :)
dukan kitabın daha gelmedimi?
niye dukana karar verdin?
ben bu topic e dukan yağ yapıyor demedim mi??

Ben çok sevdim bu işi, oldum müptela
herkese tavsiye ederim, fazlasıyla şukela.
kaç seneden beri forumdayım, ilk defa denedim
ben yaptım oldu, sizede tavsiye ederim

aramıza hoşgeldin hopiş
şiirler maniler güzel iş
şukela sanki güzel bir söz gibi
okuyunca kapladı beni neşeli bir his

gittigim hastanede diyetisyen vardı sordum haftalıgı 50 liracıkmış

haftalık 50 liramı?????? yuhhhhh. ben aylık 100 tl veriyorum resmen 2 katı

çok sagol canım p tesi başlıcam mecbur dukana

iyi olmus az bile demissin bence. sinir oldum sizinkilere de simdi

yaw tutmayin sunun tarafini ne cok seveni var su mubaregin sabah kalktigindan beri hala oyun oynuyor araliksiz. kendine hayri yok diyete basladigindan beri pc ve tv arasinda gidip geliyor. benim yuzume bile bakmiyor homur homur homurdaniyor butun gun. o hallerini bilmediginiz icin size cok seker biseymis gibi falan gelmesin yani o kadar bezdim ki bile bile diyetini bozasim geliyor meger tum enerjisini cikolata kekten aliyormus mubarek acayip biseye donustu gecen pazartesiden beri, hic gulumsedigi yok konustugu yok isin ucundan tuttugu yok oyle kos kos oturuyor arada aciktim diye vizildaniyor. ne diyetmis arkadas

aylıgı 50 liraya bulaydım gidicektim ama nerdee

ay bi hırslandım bi hırslandım anlatamam.Bi an benimde isyan edesim geldi.Bende regl oldum bugün :/ ondan etkilendim herhalde. Artık hormonlarımı hissedebiliyorum galiba sinir hırs vs. olunca bi tuhaf oluyprum regl olduğumda

çok sagol canım p tesi başlıcam mecbur dukana

hadi simdiden hayirli olsun ne diyeyim pazartesiye kadar dikkat et de daha fazla alma bari..

dediysen de ben kacirmisim, cunku eger gorseydim cevap verirdim hemen. soyle ki, yok oyle bisey.

vucudu ketosise sokup depo yaglari yaktiran diyet nasil yag yapsin? senin dediginin hicbir bilimsel aciklamasi olamaz. hatta bilakis yag oranlari cok dustugu icin de 10 kg verseler 15-20 vermis gibi gorunuyorlar dukancilar. sen nerden cikarttin dukanin yag yaptigini.. diyetisyenin soylediyse o baska, diyetisyenler dukani hic sevmezler cunku ekmek paralarini dukana kaptirdilar sana bunun aksini cok bilimsel bir sekilde ispatlayabilirim ama hem saat cok gec hem de bugun regl oncesi sendromumun baslamasi itibariyle havamda degilim

Son düzenleme:

oh be sonunda biri benim tarafimi tuttu
aynen canim ya ben de regl oncesi cogu zaman feci oluyorum bazen de aksine pamuk gibi bisey olabiliyorum ama nadiren tabi bu seferkinde malesef asabiyim

Kiz nasil tutmayim yaaaaa adam mubarek dioz sen ne diosun turunun tek ornegi nerdeyse korumaya alacaklar adami bir ornegini daha ben ne gordum ne duydum deseler inanmazdim ama resimlerini gozumle gordum adam bulasik yikiyo yaaaaa var mi dahasi ama bak seninle bi yerde hemfikirim Fulyacim hani sinirliyim diyeti bozasim var diosun ya o zaman ben de cok sinirlendim su mubarege :84: deyip benim de diyeti bozasim gelioooooo :125::125::125::125::125::125::125::125::131::131::131::131::131:

ayy yazık sana dertlenmiş kederlenmiş benim fulyam psikopata bağlamış kıyamam kızzz... takma kafana hatta ne derse aksini yap derdim ama bekara karı boşamak kolay misali burdan boş konuşmayayım ben öyle olmaz çünkü bilirim...

ah kıyamam bende nefret ederim pc başında oturan erkekten arkadaş ne arıyorsun yaaa... bende ankaradan kalkıp afyona gidiyorum taa yani düşün anamdan ne zorla izinler alıyorum ama beyefendi pc başından kalkmıyor bende tavır yaptım bi gün oturdum gram yüz vermedim kitabımı açtım okudum sonra akıllandı ama hala aynısını yapmaya yelteniyor kafasını kırasım geliyor.. bi gün gelip tepesine bi yerleştiricem taşla sopayla görcek o zaman ne demekmiş. bizde insanız demi bi bak bizim yüzümüzede.. o kafan bilgisayarın tuşlarına sıkışsın da üstüne sular dökülsün emi :)

canım ben bizim burda aile hekimine gidiyordum sağlık ocağındaki doktorum bi zayıflamış şok geçirdim hayırdır ne yaptınız böyle dedim? iki ay geçti gelmeyeli kadın nereden baksan 40 kilo vermiş şok oldum... bana dukan yaptım dedi ee nasıl peki devam mı hala dedim yok 1 hafta önce bıraktım kalp damarlarımda yağlanma olmuş dedi nasıl ya dedim yağsız değilmiydi dukan dedim ( ben kitabını almıştım bi ara baya sardıydım dukana yapıcaktım) oda evet ama bir müddet sonra vücut yağ bağlıyormuş dedi. kilo veriyor diye dikkate almamış kan verince falan anlamış. sonrada diyetisyenim dedi bana vücut nasılsa proteini alıyorum diyerek yağ bağlıyormuş...

bak yine söylüyorum fadimetoş:"önce ben!" demeyi öğren..hiçkimse için kendini sıkma, üzülme..kilolarını kendin için vereceksin , kimseye iyi görünmek için değil..aynada kendine baktığında daha iyi bir "ben" görmek için..

ne donu kız anca ben şalvar türü birşeyler giyerim artık ben şu paracıklarımı toplayayım gidip dukan için erzak alıp p tesi başlıyayım
hadi bakalım..topikçe dukan yapalım..
hahaaa.. kız pambık gibi mübareği bıraktın şimdide anasınamı sardın..bir an önce artık regl ol artık fulya, yoksa korkarım sıradakiler bizleriz:18:..

fulyaaaaaaa ketojenik diyet hakkında ne biliyosan anlat kuzum..regl olmadan

Gözlerim böööyle oldu kızlar okuken valla

ohhhh götür Şeyma bu menüyü hiç beğenmediiiii

hoş geldin nasılsın beni soracak olursan heççççççç iyi degilim sor bi neden .......çünkü 102 kilo olmuşum

Veririz veririz kuzucum merak etme kendin bırak bizeeee

yeşil çayımı içtim yine. şimdi de büşümün verdiği mekik cezamı uygulamaya gidiyorum. ne güzel ceza dimi

Benim o mekikler yattı ya:18: eve gelince hiç bişey yapasım gelmiyo Neyse çarşamba cuma sporum var yeni program seninkisine benziy fulyacım bende 2 dk yürüyüp 1 dk kosucam,interval antrenmanı oluyomus yağ yakmak içinnEki Görüntüle 598448

Yazmayana yorum yok dediniz
Buzdanmadamı hiç düşünmediniz
Neyse kendimizce çabalıyoruz
Lütfen bunuda kabul edinizz

olur mu kız sana hiç laf eden
şu aralar aklımdan şüphe etmekteyim ben
nasıl düşünmeyiz seni biz
senin yazdığın şiire bayıldık hepimiz :)

Menümün yazana uyamadım ama iyidim bence ama tabii karar sizin

Sabah:1 kase vitalis yarım bardak portakal suyu 2 ceviz
Ara:1 sade kahve
Öğle:4 köfte 1 ayran çeyrek salatalık turşusu
Ara:1 milkinis 1 raffaello
Akşam:3 kaşık kıyamalı patatesli patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt 2 lokma mısır ekmeği
Ara:1 elma 2 bardak yeşilçay 2 ceviz

Ben arkadaşlarımı anlamıyorum kızlar hergün yarın diyete başlıcam diyolar yok kesim kilo vermeliyim falan diyolar benden çok daha kilolular ama hiç bir icraat yok mesela bugün öğlen kokoreç yemeye gittik 1 ekmek götürüyorlar,sonra vay efendim kilo veremiyorum tabii veremezsin ahaha nasıl gıcık olduysam bende

Son düzenleme:
kızlar nette ketosis diyetle ilgili bakıyorum kaynak,
kucağımda çocuğum, ver diyorum vermiyo bir yanak.
karşımda büyük kızım kıkır kıkır gülüyor,
diyor "anne kafayımı sıyırdın, diyet diye olcaksın manyak!..

fadime pazartesi dukana başlayalımmı??

heey emine ve ben de varıız. beraber başlayalıım

o görümcen de hayret bir şeymiş. allahım düşman başına vermesin. o ne öyle. kendisi 13 yaşında falan mı. gerçi 13 yaşında çocuk da yapmaz onun yaptığını. ukalaya bak sen. ukalalık da değil bunun adı başka bir şey. hayat bu. o da bu kınadıklarını yaşamadan ölmez sen moralini hiç bozma ve güzelce cevabını ver. bunun annesi babası kocası tüm sevdikleri de mi zayıf? sok işte bir yerden lafı. oturt şirret kadını yerine ay dellendim

benim kaç gün yapmam gerek tam 102 kilo olan birinin

canım dukan test var onu yapman gerek. ben yaptım 111 gün çıktı benim. burda anlatıyor, sen de yap.
dukandiyetitariflerim: DUKAN TEST

caniiim saol basliycaz basliycaz buseyle biz de variz

hadiiii buseeee baslayalim bizdeeee bak hep beraber daha keyifli olur

Walla dogru fulya bu kiz iyice yoldan cikti yaaa ne o oyle cikolata borek tobe tobeeee

tamam emineee ben hazırım. ama p.tesi başlayalıım. yulaf kepeğim yok alışveriş yapmam lazım iyiceee bi de abarttım bugün evet biliyorum. kesin yarın artıdayım. bir an önce şu dukana sıkı bir şekilde başlamam gerek yoksa irade mirade kalmadı belliki bende :18::18:

bu konuda tamamen yanındayım canım. bildir haddini aynen öyle senin evin senin barkın. kimse burnunu sokmasın. heleki böyle elzem bir konuda. yani bulaşık makinesi elzem bir şey. heleki sen çalışıyorsun. yani o olmazsa olmaz. bunu kendisi de gayet iyi biliyor ama bu kv ler niye böyle yaa valla olmayan kv mden nefret edeceğim neredeyse

çektiiim. bugün 120 tane çektim hatta yağ da bağlasa şey de bağlasa kaçarı yok yapcam büüüş son çarem bu benim

bak bak bak bana diyene bak geliyor terlikkkk sakın ha bozmuyorsun. p.tesi de dukan lıyoruz emineee. tamam mııı? alışverişimizi bitirelim p.tesi ye kadaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…