- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.381
yahu böyle ketosise can kurban..yağlar kaymaklar havada uçuşuyor..Ketojenik diyet, ketojen diyet, 15 günde 8 kilo vermek, atkins diyetinin yararları, atkins diyetinin zararları, en hızlı yağ yakma diyeti, hızlı yağ yaktıran diyetler, kasları kaybetmeden zayıflama, ketojen diyet bodyforumtr, ketojen diyet nasıl yapı
Menümün yazana uyamadım ama iyidim bence ama tabii karar sizin
Sabah:1 kase vitalis yarım bardak portakal suyu 2 ceviz
Ara:1 sade kahve
Öğle:4 köfte 1 ayran çeyrek salatalık turşusu
Ara:1 milkinis 1 raffaello
Akşam:3 kaşık kıyamalı patatesli patlıcan yemeği 1 kaşık yoğurt 2 lokma mısır ekmeği
Ara:1 elma 2 bardak yeşilçay 2 ceviz
Ben arkadaşlarımı anlamıyorum kızlar hergün yarın diyete başlıcam diyolar yok kesim kilo vermeliyim falan diyolar benden çok daha kilolular ama hiç bir icraat yok mesela bugün öğlen kokoreç yemeye gittik 1 ekmek götürüyorlar,sonra vay efendim kilo veremiyorum tabii veremezsinahaha nasıl gıcık olduysam bende
ayyyyy buse bak dukan yag baglatiomus kiiiiz baslamasak mi acaba anneeeeeeeayy yazık sana dertlenmiş kederlenmiş benim fulyam psikopata bağlamış kıyamam kızzz... takma kafana hatta ne derse aksini yap derdim ama bekara karı boşamak kolay misali burdan boş konuşmayayım ben öyle olmaz çünkü bilirim...
ah kıyamam bende nefret ederim pc başında oturan erkekten arkadaş ne arıyorsun yaaa... bende ankaradan kalkıp afyona gidiyorum taa yani düşün anamdan ne zorla izinler alıyorum ama beyefendi pc başından kalkmıyorbende tavır yaptım bi gün oturdum gram yüz vermedim kitabımı açtım okudum sonra akıllandı ama hala aynısını yapmaya yelteniyor kafasını kırasım geliyor.. bi gün gelip tepesine bi yerleştiricem taşla sopayla görcek o zaman ne demekmiş. bizde insanız demi bi bak bizim yüzümüzede.. o kafan bilgisayarın tuşlarına sıkışsın da üstüne sular dökülsün emi :)
canım ben bizim burda aile hekimine gidiyordum sağlık ocağındaki doktorum bi zayıflamış şok geçirdim hayırdır ne yaptınız böyle dedim? iki ay geçti gelmeyeli kadın nereden baksan 40 kilo vermiş şok oldum... bana dukan yaptım dedi ee nasıl peki devam mı hala dedim yok 1 hafta önce bıraktım kalp damarlarımda yağlanma olmuş dedi nasıl ya dedim yağsız değilmiydi dukan dedim ( ben kitabını almıştım bi ara baya sardıydım dukana yapıcaktım) oda evet ama bir müddet sonra vücut yağ bağlıyormuş dedi. kilo veriyor diye dikkate almamış kan verince falan anlamış. sonrada diyetisyenim dedi bana vücut nasılsa proteini alıyorum diyerek yağ bağlıyormuş...
ayyyyy buse bak dukan yag baglatiomus kiiiiz baslamasak mi acaba anneeeeeeeyoksa bizde mi katojenik diyet yapsak Hoppicik sen oku oku da anladiklarini bana bi ozet gec n'oooooolur benim bugun pek vaktim yok yaaaa bi bakiom kaciooom cunku kocisim cok mizmiz bugun ufffffff yarin evden cikmiycam hep bilgisayar basinda olacam cunku carsambada misafirim var yarini ii degerlendirmeliyim
Buseeeeeeaklımı bulamaç çorbası yapma emineee
ben dukana başlıycam bu böyle bilinee
migros sanal marketimden alacaklarımı hesapladım
biftek tavuk göğüs vs. hariç 100 tl çoktan gitti bilee
bu dukan diyeti beni iflas ettirse dee
başlamazsam olacağım sonunda tombiks busee
kızlar nette ketosis diyetle ilgili bakıyorum kaynak,
kucağımda çocuğum, ver diyorum vermiyo bir yanak.
karşımda büyük kızım kıkır kıkır gülüyor,
diyor "anne kafayımı sıyırdın, diyet diye olcaksın manyak!..
çektiiim. bugün 120 tane çektim hattayağ da bağlasa şey de bağlasa kaçarı yok yapcam büüüş son çarem bu benim
Buseeeeee
bunun adi dukan diyet
git gel ye et
sen bana basliyoz diye bi el et
sozunden donen namert
bunu kim icat etti
sanirim sari cizmeli mehmet
sonunu var sen hesap et
migros sanala devam et
evet amaaa fuli bunu nasıl yapıyooorrro vejetaryen
hahaaa.. kız pambık gibi mübareği bıraktın şimdide anasınamı sardın..bir an önce artık regl ol artık fulya, yoksa korkarım sıradakiler bizleriz:18:..
ayy yazık sana dertlenmiş kederlenmiş benim fulyam psikopata bağlamış kıyamam kızzz... takma kafana hatta ne derse aksini yap derdim ama bekara karı boşamak kolay misali burdan boş konuşmayayım ben öyle olmaz çünkü bilirim...
ah kıyamam bende nefret ederim pc başında oturan erkekten arkadaş ne arıyorsun yaaa... bende ankaradan kalkıp afyona gidiyorum taa yani düşün anamdan ne zorla izinler alıyorum ama beyefendi pc başından kalkmıyorbende tavır yaptım bi gün oturdum gram yüz vermedim kitabımı açtım okudum sonra akıllandı ama hala aynısını yapmaya yelteniyor kafasını kırasım geliyor.. bi gün gelip tepesine bi yerleştiricem taşla sopayla görcek o zaman ne demekmiş. bizde insanız demi bi bak bizim yüzümüzede.. o kafan bilgisayarın tuşlarına sıkışsın da üstüne sular dökülsün emi :)
canım ben bizim burda aile hekimine gidiyordum sağlık ocağındaki doktorum bi zayıflamış şok geçirdim hayırdır ne yaptınız böyle dedim? iki ay geçti gelmeyeli kadın nereden baksan 40 kilo vermiş şok oldum... bana dukan yaptım dedi ee nasıl peki devam mı hala dedim yok 1 hafta önce bıraktım kalp damarlarımda yağlanma olmuş dedi nasıl ya dedim yağsız değilmiydi dukan dedim ( ben kitabını almıştım bi ara baya sardıydım dukana yapıcaktım) oda evet ama bir müddet sonra vücut yağ bağlıyormuş dedi. kilo veriyor diye dikkate almamış kan verince falan anlamış. sonrada diyetisyenim dedi bana vücut nasılsa proteini alıyorum diyerek yağ bağlıyormuş...
Yok kuzucum okudum beeenSeni ne çok sinirlendirmişler bugün yahu kıyamam
Kiz nasil tutmayim yaaaaa adam mubarek dioz sen ne diosun turunun tek ornegi nerdeyse korumaya alacaklar adami bir ornegini daha ben ne gordum ne duydum deseler inanmazdim ama resimlerini gozumle gordum adam bulasik yikiyo yaaaaa var mi dahasi ama bak seninle bi yerde hemfikirim Fulyacim hani sinirliyim diyeti bozasim var diosun ya o zaman ben de cok sinirlendim su mubarege :84: deyip benim de diyeti bozasim gelioooooo:125::125::125::125::125::125::125::125: :131::131::131::131::131:
kızlarr nasıl canım sıkkın anlatayım hemen bugün malum gündü gittim hcanın yanına dosyayı verdim önüne buyrun hocam dedim bana aa bugün mü dedim sana ben arkadaşların perşembe getirecek sende perşembe getir demez miben sinirden bir kızardım bir morardım sormayın... yahu be kadın sen manyak mısın nesin derdin ne benle ? ne biçim bir insansın sen senin yüzünden ben bir sürü işkence çektim sabahı sabah ettim ne uykum kaldı ne düzenim ne sanıyorsun sen kendini? bana bak o adının yanında DR: yazıyor ya dr luk hak etmiyorsun sen bildiğin akıl hastasısın diyemedim içimde kaldı
Busecimdukan testi yaptım. ideal kilom 52.6 çıktı. atak evremde 2 gün. ama ben 47 olmak istediğim için yani 36 beden. atak evresini 3 yapacağımalışverişten sonra başlamaya hazırııım
Sigara olmadan yaşamak bir harika sakın vazgeçme..kızlar akşama giremem şimdiden menümü yazayım;
sabah,1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir
öğle;3 adet haşlanmış patates ile salata(yağsız)
akşam;haşlanmış tavuk,salata
bugün tam 3 saat spor yaptım valla kaba etlerim bile ağrıyor.ben akşam açıktım mı yoğurt yiyiorum yada süt içiyorum.süte toz sahleplerden katıyorum acaba çok kalorisi varmıdır.üzerinede bol tarçın dökünce açlığa iyi geliyor.
bu arada sigarasız geçen 10 günüm galiba tamamen hayatımdan çıkıyor.
hahahaaaaaaaaaaaaaaa...ay Allah sizin iyiliğinizi versin emii ..beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün..nasrettin hoca nın hikayesine döndü iş..beni bir o anladı o da yanlış anladı demiş ya , aynen öyle..noraaa halen anlamamışsın be gülüm..herneyse, fulya cevaplamış..şimdi sıra bende, bende şair olucam banane banane..
Çok güldümm yabir de ben nasıl eminim anladığımdan neyse fulya cevaplamış sorun çözülmüş ya önemli olan o
Ben kazandımsorma canım evde sebze yemeği yoktukeşke olsaydı ve çok acıkmıştım. onu geç 1 parça bitter çikolata yedim dayanamayıp. şimdi 50 mekik daha çekcem. ooff acilen dukana başlamalıyım. böyle katı bi rejime girmeliyim. yoksa kaçamak yapmaya başladım bu sıra. annem dışardaydı. tavuk ve balık aldırdım ona. ben yarın başlamak istiyorum aslında dukan a ama yulaf kepeğim yok. o olmadan da olmaz. en kısa zamanda alıp başlayacağım :26:
ahah enter dı demek. lypsa da enter cevabını vermişti sana. onu atlamışsın
eveet sen de şairsin artık. hoş geldin aramızaaa
Yahu sen yiyor veremiyorsun da bana ne oluyorAÇIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM
bugünkü menüm
sabah 13 patates kızartması, yeşil çay, yarım kk peynir, yarım dilim ekmek
öğlen bi parça bitter çikolata, 2 tane sigara böreği şeklinde patatesli kıymalı börek, yeşil çay
akşama doğru bir muz, yeşil çay
işte görün kaçamaklarımı. şimdi de aç oturuyorum 1 saattir. yemiycem daha :18:
Zaten onlar bişeyden eksik kalsa olmaz.Yüz verme kız zaten çok takık durumdayım bu kv lere.bu arada haber sonunda geldi bu aksam evi gormeye gidiyoruz. google maps'ten baktik guzel gorunuyor disaridanbahcesi otoparki var. apartman degil ev gibi gorunuyor disaridan. binalar minik minik her birinde 2 daire var. ayrik ayrik birbirinden genis genis. su anki evimiz cunku evler hep dipdibe ben oyle sevmiyorum insan gurultu yapamiyor rahatca komsular uyanacak diye is yerime yakin, kv'ye uzak zaten alt komsular sagirmis yani ben yukarida tepinsem de duymazlar
neyse umarim evin ici de guzeldir begenirsek anlasirsak 2 hafta icinde tasinabiliriz kizlar nolur dua edin hayirlisi ise olsun su isacayip heyecan yaptim :124:bi an once kacip kurtulmak istiyorum kvnin dizinin dibinden
esim de sapsal gitti annesine yetistirdi bu aksam evi gorecegimizi. o da ben de gelebilir miyim diye sorunca bizimki evet demis. acayip meraklidir benim kayinvalidem uzerinize afiyet... her ise burnunu sokar. bu ise de soktu. her yeri tirim tirim gezip yorum yapacak simdi tonla soru soracak simdiki kiraciya. ben de hic sevmem oyle. kendim gezip degerlendirmek istemistim. neyse cok gec artik benim ana kuzusu annesine sarilsin birlikte secsinler evi napayim..
mortgage parasi biriksin de valla alacagimiz eve tasinana kadar kv'ye adres bile vermicem onsuz bir hayata onsuz baslayabilmek istiyorum. esyalarimi secmeye falan hatta bir yorum yaparsa hir cikar. hic hoslanmadigim isler...
bugun de tam formumdayim he, farkettiniz mibaya bi sinirlerim tepemde sabahtan beri. regl yaklasiyor diye mi acaba :44:
evet biz en iyisi oyle yapalim canim... ne olur ne olmaz
selam hopiş arkadaşını tebrik et 102 kilo olmuş
dün gece acillik oldum yine migren tutu çok kötüydüm gece arabanın anahtarı kaynımdaydı onları uyandırmamak için ilaçlarla biraz düzelip ,sabah ilk işim özel hastaneye gidip norolojiye muayene olmaktı.dr emar çekildim çarşamba belli olur sonuç
gittigim hastanede diyetisyen vardı sordum haftalıgı 50 liracıkmış
ilk sefer kriz geçirme sebebim görümcemin alaylı konuşmasıysı
bu 2.
hastaneden geldim emarın nasıl çekildigini sordu eltim küçük gıcık görümcem hemen alaylı konuşmaya başladı dr sen kilolusun diye senin ayagını baglamamış sen zaten kımıldıyamasın kiloların alttında
bende içten bedua ettim inşallah benden beter kilo alır veremessin dedim kaynanamın yanında benim hasas noktamı bulup konuşurlar
Çok geçmiş olsun Fadimecim.Eş çocuklar ev derken o eksik kalsaymış ya.kv kp birde şimdi görümceeskiden olsa hiç birşey söylüyemezdim şimdi yine söylüyorum
dün bana dediki senin evin niye böyle dagınık eskiden böyle degildi dedi ,bende dedim git neresi toparlıysa düzenliyse orda kal
şimdi üst katta eltimde
dagınık dedigide çamaşır teline çamaşır astım kurusun diye hanfendi begenmedi ,zaten evde yemek yapmaktan bulaşık yerleştirmeden kendime zaman ayıramıyordum ,biraz yukarda kalsınlar nefes alayım
Kız bunun da tek kusuru ana kuzusuKiz nasil tutmayim yaaaaa adam mubarek dioz sen ne diosun turunun tek ornegi nerdeyse korumaya alacaklar adami bir ornegini daha ben ne gordum ne duydum deseler inanmazdim ama resimlerini gozumle gordum adam bulasik yikiyo yaaaaa var mi dahasi ama bak seninle bi yerde hemfikirim Fulyacim hani sinirliyim diyeti bozasim var diosun ya o zaman ben de cok sinirlendim su mubarege :84: deyip benim de diyeti bozasim gelioooooo:125::125::125::125::125::125::125::125: :131::131::131::131::131:
kızlarr nasıl canım sıkkın anlatayım hemen bugün malum gündü gittim hcanın yanına dosyayı verdim önüne buyrun hocam dedim bana aa bugün mü dedim sana ben arkadaşların perşembe getirecek sende perşembe getir demez miben sinirden bir kızardım bir morardım sormayın... yahu be kadın sen manyak mısın nesin derdin ne benle ? ne biçim bir insansın sen senin yüzünden ben bir sürü işkence çektim sabahı sabah ettim ne uykum kaldı ne düzenim ne sanıyorsun sen kendini? bana bak o adının yanında DR: yazıyor ya dr luk hak etmiyorsun sen bildiğin akıl hastasısın diyemedim içimde kaldı
Busecim(((((( bana sakın kızma.Ben dün ilk günü denedikten sonra bu diyeti kesin bozarım dememin sebebini yeniden anladım.Benim durum malum yolum çok uzun.Varsın geç olsun da bıktırmadan olsun.Her gittiğim yerde ne yesem sıkıntısı yaşamak beni çok korkutuyor Anlayacağın ben vazgeçtim ( Bildiğim yoldan devam ediyorum.
Sigara olmadan yaşamak bir harika sakın vazgeçme..
Ben kazandım
Yahu sen yiyor veremiyorsun da bana ne oluyor((((((((((((((((((((((
istanbulun karlı bir gününden herkese günaydınlarr.bu sabah yataktan kalkasım gelmedi hiç.zaten kar yağıyor millet işe geç gelir diye evde iyice bir oyalandım. yarım saatlik bir geçikmeyle anca gelebildim işe.kimseciklerde gelmemiş zaten.oatronlar bile daha yeni geliyor.
iki gündür yediklerime hiç dikkat edemiyorum.ne bulursam yiyorum.regl dönemi etkiliyor galiba iştahım açıldı.bu sabah tartıda 67 çıktım.cumadan bu yana 1.6kg almışım. ama regl dönemindendir diyerekten kendimi rahatlatıyorum.karnım acayip şiş.
bu şişkinliği gidermek için yaptığınız bir şey var mı kızlar?
sabah ki menüm
ince bir yarım yufkanın içine k.k beyaz peyir, 6 zeytin, 2 bardak çay(tatlandırıcı ile)
şimdi de salep içtim.
öğle ve akşam menüm belli değil daha
aklımı bulamaç çorbası yapma emineee
ben dukana başlıycam bu böyle bilinee
migros sanal marketimden alacaklarımı hesapladım
biftek tavuk göğüs vs. hariç 100 tl çoktan gitti bilee
bu dukan diyeti beni iflas ettirse dee
başlamazsam olacağım sonunda tombiks busee
aaaaaaa delilere bakınBuseeeeee
bunun adi dukan diyet
git gel ye et
sen bana basliyoz diye bi el et
sozunden donen namert
bunu kim icat etti
sanirim sari cizmeli mehmet
sonunu var sen hesap et
migros sanala devam et
gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.....vaaaayy fulya senden böyle bir hareket beklemezdik amaevi gorduk begendik kizlar ev sahibine esim mail atti yarin sabah da telefon edicez umarim baska birine soz vermemistir de biz kapariz guzel tertemiz ev haliflex ama yeni yapilmis duvarlar mis gibi yeni boyanmis gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.. kucuk tabi ama napalim zaten 2 kisiyiz. para biriktirip zaten mortgage alabilirsek buyuk duzgun bir eve geceriz birkac seneye ins.. ya umarim olur bu ev cidden umdugumdan cok daha iyi cikti o fiyata hele cok cok iyibi an once tasinmak istiyorum
valla bence çok sevinme kuzum , onların acısı birkaç gün sonra çıkıyorKIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
flash flash flaaasshh
şok şok şooookkkk
dün yedim patates kızartmasını, bi parça bitteri, bir parça sucuğu, 2 dilim böreği, 1 tane muzu, sonra akşam yarım kase çorbaaa, yatmadan dayanamayıp yediğim bi koca balık
SONUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇ -200an itibariyle artıda değilim bu hafta. şimdi çabam eksiye düşmek. anneme söyledim. vücudu şaşırttın sanırım kıtlıktan çıkardın diyor. tabi bi daha yapmıycam böyle oldu diye. şimdi form çay içiyorum. daha kahvaltı yapmadım geç kalktım.
ayy çok mutluyuuum
:
Zaten onlar bişeyden eksik kalsa olmaz.Yüz verme kız zaten çok takık durumdayım bu kv lere.
Çok geçmiş olsun Fadimecim.Eş çocuklar ev derken o eksik kalsaymış ya.kv kp birde şimdi görümcebenim de aptal bi tane var daha lisede.Akşam abisine soru sormak için gelmiş (biraz gerizekalıda)abiside bizim kız dede diyebiliyor artık diyo mutfaktan duyuyorum.Bu kuş kafalıda önemli olan hangi dede dediği diyo.Bir an beynini patlatma hayalleri kurdum da nefes al ver nefes al ver sakinledim.Bunları yetiştiren cahillere sormak lazım.Bu ne öfke önüne gelene saldırarak yaşanırmı?Şimdi seni mutsuz etti de ne oldu yani?
Kız bunun da tek kusuru ana kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?