- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.401
gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.....vaaaayy fulya senden böyle bir hareket beklemezdik ama.demek kv kuzusu oldun hee..vah vahh
Busişimmmm nasılsın
evi gorduk begendik kizlar ev sahibine esim mail atti yarin sabah da telefon edicez umarim baska birine soz vermemistir de biz kapariz guzel tertemiz ev haliflex ama yeni yapilmis duvarlar mis gibi yeni boyanmis gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.. kucuk tabi ama napalim zaten 2 kisiyiz. para biriktirip zaten mortgage alabilirsek buyuk duzgun bir eve geceriz birkac seneye ins.. ya umarim olur bu ev cidden umdugumdan cok daha iyi cikti o fiyata hele cok cok iyibi an once tasinmak istiyorum
ben bu diyeti yapmiyorum canim benim diyetim daha farkli ama yine de soyle diyeyim vegan olsaydim imkansiz olacakti bu diyet ama vejeteryan oldugum icin belli seyleri hala yiyebiliyorum sut yumurta peynir vs. et olarak da vejeteryanlar icin uretilmis et goruntusunde&tadinda&kokusunda&dokusunda urunler var. Quorn mesela vazgecilmezim... Turkiye'de bulamamistim da oradayken hep otla beslenmek zorunda kalmistim. Burada en kucuk bakkalda bile var cunku cok fazla vejeteryan var. Bu Quorn denilen urunun (aslinda bir cesit mantar ama caktirmiyor) tavugu kiymasi biftegi salami sosisi vs vs her seyi mevcut. yani vejeteryanim diye hicbir yemekten eksik kalmiyorum mantidan bile et gibi ama cok daha hafif. 80% daha az yagli ve sindirimi cok kolay. kalorisi oldukca dusuk. esim de bayiliyor et yerine ondan yiyor cogu zaman. zaten onu da yari vejeteryan yaptim sayilir Quorn sayesinde ozellikle bizim diyette mesela gunde 220 gr et hakki varsa 280 gr Quorn hakkimiz oluyor ama Quorn cok daha hafif cektigi icin 280 gram o kadar cok oluyor ki ye ye bitmiyor esim de o yuzden diyete basladigindan beri benim yemeklere ortak cikti
onun disinda da iste nohutm kirmizi mercimek falan yiyebiliyorum ama her cins fasulye serbest degil ketojenik diyette, karbonhidrat iceriklerinden oturu.
ihihihihi anasina sardim evettam da tahmin ettigim gibi evin her yerine girip cikti. suraya yatak koyarsiniz suraya bilmemne diye basladi bide... birakin da ben karar vereyim ona dedim ama biraz kibarca haliyle tabi anlayisli kadin neyse hemen geri adim atti
pisi pisikopatiiiiim billah yapariiiim
ben kocisimi de pc basinda buldugum icin sikayet edemiyorum. kendim de onun gibiyim zaten. bi oyunumuz var 6 kusur yildir oynadigim (zaten esimle de orada tanistik) hala onu oynuyoruz. World of Warcraft
ama iste bazen abartiyor o da sinir ediyor neyseeeee moralim biraz duzeldi simdi sikayet havamda degilim
yok canim yag baglamaz baglasa bizim prenses kate de baglardi bak hamileyken bile cirpi gibi mubarek (o da ayri mubarek)dukan cok cok eski bir diyet degil tabi ama bu protein diyetlerinin tumunun isleyisi ayni. benim diyetim de mesela protein diyeti aslinda dukan gibi ayni. 1970lerde cambridge hastanesinde bir grup doktor tarafindan bulunmus cok eski bir diyet. 40 kusur yildir kimseye yag baglatmamis bilakis sagliga cok olumlu etkileri olan bir diyet. fertiliteyi bile arttiriyormus (umarim oyledir bebis istiyorum cunku baya bikac ay denemistik ama tutmadi :26: ) o yuzden benim dukana da guvenim tam.
kiyamaaaaaaa sevcok seviyorum takimimi yahu bu sene ne guzel bir grup olduk herkes birbirinden cilgin ve de sair ruhlu
ben onun diyetini bozmaktan bahsediyordum yavrum ya kendi diyetimi bozar miyimonun diyeti bitsin istiyorum cunku diyet yaparken cekilmez oluyoooooooooor mubarek sakin kacamak yapim deme bak ensendeyim ha ona gore aaaaa yok bozmak mozmak bidaha duymiiim. simdi beni kaldirip Turkiye'ye getirtmeyin, tek tek evlerinizden toplatmayin, siki yonetim uygulattirmayin
valla bence çok sevinme kuzum , onların acısı birkaç gün sonra çıkıyor..da ben neden bu kadar karıştırdığını çözemedim..neden saldırdınki yemeklere??:26:
hopiş bana şu testi yaparmısın kaç gün yapmam gerekiyor 7 mi 8 mi sen kaç gün yapıcan
dukancı arkadaşlarım hadi başlayın artık.bizde bakalım bu dukan kimde ne kadar işe yarıyor kim aç kim halinden memnun.
Evi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm
Yeeeeeeeyyyyyy yasasinEvi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm
Benimde regl için son haftam şişmeye başladım galibaistanbulun karlı bir gününden herkese günaydınlarr.bu sabah yataktan kalkasım gelmedi hiç.zaten kar yağıyor millet işe geç gelir diye evde iyice bir oyalandım. yarım saatlik bir geçikmeyle anca gelebildim işe.kimseciklerde gelmemiş zaten.oatronlar bile daha yeni geliyor.
iki gündür yediklerime hiç dikkat edemiyorum.ne bulursam yiyorum.regl dönemi etkiliyor galiba iştahım açıldı.bu sabah tartıda 67 çıktım.cumadan bu yana 1.6kg almışım. ama regl dönemindendir diyerekten kendimi rahatlatıyorum.karnım acayip şiş.
bu şişkinliği gidermek için yaptığınız bir şey var mı kızlar?
sabah ki menüm
ince bir yarım yufkanın içine k.k beyaz peyir, 6 zeytin, 2 bardak çay(tatlandırıcı ile)
şimdi de salep içtim.
öğle ve akşam menüm belli değil daha
Bende yesem mi acepKIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
flash flash flaaasshh
şok şok şooookkkk
dün yedim patates kızartmasını, bi parça bitteri, bir parça sucuğu, 2 dilim böreği, 1 tane muzu, sonra akşam yarım kase çorbaaa, yatmadan dayanamayıp yediğim bi koca balık
SONUUUUUUUÇÇÇÇÇÇÇ -200an itibariyle artıda değilim bu hafta. şimdi çabam eksiye düşmek. anneme söyledim. vücudu şaşırttın sanırım kıtlıktan çıkardın diyor. tabi bi daha yapmıycam böyle oldu diye. şimdi form çay içiyorum. daha kahvaltı yapmadım geç kalktım.
ayy çok mutluyuuum
yaaa iştee oku okuu yedim de verdim bu sefer şoktayımdukan da pes etmene üzüldüm. bana attığın linkte kadının çok hoş tarifleri var. yanına kreker yapıp gittiğin yere götürebileceğin hoş görünüşlü bir sürü şey vardı. ama sen bilirsin canım. dediğin de bir yerde doğru. dukan testte benim 6 kg fazlam çıkmasına rağmen 111 gün diyet verdi bana. o yüzden anlıyorum seni. ne diyeyim hayırlısı. sana da güzel bi diyet buluruz hatta şeker hastalığı riskin falan varsa, ya da yoksa da olabilir. benim forumda paylaştığım bi diyet listesi var. arkadaşım 21 kg verdi onunla. haftada 2 kg verdiriyor ve hiç katı değil. şu yemek bu yemek diye bir sınırlaması yok çünküü. tavsiye ederim bak
ay canım şu şişkinlik bizim başımızın belası. geçen günlerce ben de şiş gezdim. hiç bilmiyorum ki. yani bitki çaylarına yüklen. başka da bir şey bilmiyorum.bilen varsa söylesin çok makbule geçer
hopiş bana şu testi yaparmısın kaç gün yapmam gerekiyor 7 mi 8 mi sen kaç gün yapıcan
Fadime testi yapmak en doğrusu ama başındaki kalabalığı düşününce:))))))))))))))))) kilolarımız arasında çok fark yok.bana 7 gün çıkmıştı.Bence sende 7 gün yapabilirsin...görümcem 28 yaşında
hayırlı olsun.Evi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm
vay canınaaaaaaaaaagüle güle oturuuuun.
oley oley oleeeeeeeeeeeyyyyyyy :118:
Amaaan hangisi degil butun hepsi ayni ama bak ben zamanla cozdum simdi onca yil onun egemenliginde kalmis birden nasil ciksin bagimsizligini ilan etsin yavas yavas beraber yasadikca sana baglanacak bu da bi surec tecrubeyle sabit yaniii hem atalarimiz ne demis kurt kocayinca kuzunun maskarasi olurmusKız bunun da tek kusuru ana kuzusu
Buseeee aldim linki
şairler takımıyız anacım
dukan test yaptın mııı? şu testi bi yap bakalım emineciiim. bakalım kaç gün yapman gerek dukanı? benim 111 gün çıktı yandım valla :26:
dukandiyetitariflerim: DUKAN TEST
Benimde regl için son haftam şişmeye başladım galibaMaydonoz sapı kaynatsak içsek olurmu acaba?
Bende yesem mi acepAdet dönemi yaklaşıyor ben kesin tartıda eksi çıkamam.Ama söylediklerini okumuştum dikkate alıcam mutlaka..
Saol canimmmmm bence de oleeeeeyyyy artik kv&kp&kb uclusunden kurtuluyoruuuuuummmm
Buseeee aldim linki
yaptim testi
kilolarim 61 gunde gitti
3 martta diyecegim
kabus bitti
3+58+83(144gun)=61 kilo olacam ideal olan oymus veee ideal kiloma mart 3'te ulasiyormusum yani 61 gun sonra sonrasi kiloyu sabitleme donemi sanirim
tesekkur ederim arkadasim link icin
beni 5 günden aşağısı kurtarmaz fadime..testi senin yapman lazım, ben senin adına yapamamkihopiş bana şu testi yaparmısın kaç gün yapmam gerekiyor 7 mi 8 mi sen kaç gün yapıcan
:13:...:..ha şöyleee..zafere giden yolda her şey mübahtır fulişim..daha neler artik
kv iyi duvar kagidi dosuyor usta cagirmaya gerek yok diye onu da plana katmak mecburiyetindeyim nerde beles oraya yerles hoppisim
ben pamuk gibi olmuyorumoh be sonunda biri benim tarafimi tuttu
aynen canim ya ben de regl oncesi cogu zaman feci oluyorum bazen de aksine pamuk gibi bisey olabiliyorum amanadiren tabi bu seferkinde malesef asabiyim
Kiz nasil tutmayim yaaaaa adam mubarek dioz sen ne diosun turunun tek ornegi nerdeyse korumaya alacaklar adami bir ornegini daha ben ne gordum ne duydum deseler inanmazdim ama resimlerini gozumle gordum adam bulasik yikiyo yaaaaa var mi dahasi ama bak seninle bi yerde hemfikirim Fulyacim hani sinirliyim diyeti bozasim var diosun ya o zaman ben de cok sinirlendim su mubarege :84: deyip benim de diyeti bozasim gelioooooo:125::125::125::125::125::125::125::125: :131::131::131::131::131:
ahahahah iyiymiş :)kızlar nette ketosis diyetle ilgili bakıyorum kaynak,
kucağımda çocuğum, ver diyorum vermiyo bir yanak.
karşımda büyük kızım kıkır kıkır gülüyor,
diyor "anne kafayımı sıyırdın, diyet diye olcaksın manyak!..
çok güzeldidaha neler artik
kv iyi duvar kagidi dosuyor usta cagirmaya gerek yok diye onu da plana katmak mecburiyetindeyim nerde beles oraya yerles hoppisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?