Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.....vaaaayy fulya senden böyle bir hareket beklemezdik ama .demek kv kuzusu oldun hee..vah vahh

daha neler artik
kv iyi duvar kagidi dosuyor usta cagirmaya gerek yok diye onu da plana katmak mecburiyetindeyim nerde beles oraya yerles hoppisim

Busişimmmm nasılsın

ay şeymişiiim yeni fark ettim ben bu mesajınııı. ooyy kuzum beniiim iyiyiiim ben onu büşüüm diye okumuştum sen nasılsın yol arkadaşıııım oku oku busişin bilmeden 200 gr verdi sevinçten fink atıyor ehehe

canııım biz de seni çok seviyoruz grupçaaa : ev olayına da pek sevindim dilerim siz taşınırsınız orayaa şu et tadındaki şeylerden burda olsa ben bile olurdum belki vejetaryen o neymiş öyle sosisi var salamı var var babam var yani

valla bence çok sevinme kuzum , onların acısı birkaç gün sonra çıkıyor..da ben neden bu kadar karıştırdığını çözemedim..neden saldırdınki yemeklere??:26:

sorma canım dün evde bir gram sebze yoktu. böreği öyle yemek zorunda kaldım. patatese de sabah açlığıyla herkes yerden dayanamadım saya saya 13 tane yedim. muza gelince o da boşboğazlıktan oldu. al bana ama sebze yemeği olsa ya da etli yemek böyle olmayacaktı :26:neyse artık dikkat ediyorum. menümü paylaşayım.

sabah:
2 dilim tam buğday ekmeği arasına bir kk beyaz peynirli yağsız tost (microdalgada yapıyorum. pamuk gibi oluyor tavsiyee )
form çayı

şimdilik bu kadar...

kızlar çok açım.sabah 1 kk peynir ve 1 dilim ekmek yedim.öğle menemen yiyeceğim.konya'da hava buz gibi yakın yerlere kar yağıyor burayada ayazı geliyor.kısacası burası bir çöl.soğuk hava yüzünden dışarıda çıkamadım.karar verdim kpdsye girecem o yüzden evde ingilizce çalışıyorum(aslında iş bulamadım ya o yüzden kendime bahane ve eğlence yaratıyorum)

fulyacım yazılarından alıntı yapmak istemedim ama hepsini okudum.öncelikle yani eviniz umarım çok hayırlı olur çok ama çok mutlu olursunuz ve en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz.gelelim kv olayına.ben bunların iyisine çok az rastladım.benim kv çok sessiz ve mazlum birisi ama evlendikten sonra galiba içindeki bastırılmış duygular ortaya çıktı ve 180 derece değişti.o sessiz gitti yerine hiç tanimadığım birisi geldi.bide bende teyze var 14 sene bakmış ve kendisini kv olarak görüyor.ben dediklerini çok takıyordum ama taktıkça kendimi mutsuz ettiğimi anladım ve eşimle kavga ediyordum.hayatta en korktuğum şey sesin ailen benim ailem muhabbetidir.obabamın bi lafı vardır it ürür kervan yürür der.o yüzden bence sen sadece istediklerine odaklan ve mutlu olacağın şeyleri yap.

dukancı arkadaşlarım hadi başlayın artık.bizde bakalım bu dukan kimde ne kadar işe yarıyor kim aç kim halinden memnun.

önümüzdeki p.tesi başlayacağım canım ben. alışverişimi tamamlamam lazım. hem de hafta başı olsun istiyorum biraz da. 111 gün çıktı testte benim. 2 gün atak 45 gün seyir 64 gün güçlendirme. yani dukana göre ben 1,5 ayda 6 kg vereceğim. ama toplamda 12 kg vermek istediğim için 3 ay sürecek hedefime ulaşmam. sonra da 12x10 yani 120 gün güçlendirme devam edecek. yani sanırım toplamda 210 gün sürecek toplam maceram amaa ben 3 ay sonra istediğim kiloda olacağım o ayrı

Benimde regl için son haftam şişmeye başladım galiba Maydonoz sapı kaynatsak içsek olurmu acaba?
Bende yesem mi acepAdet dönemi yaklaşıyor ben kesin tartıda eksi çıkamam.Ama söylediklerini okumuştum dikkate alıcam mutlaka..

hopiş bana şu testi yaparmısın kaç gün yapmam gerekiyor 7 mi 8 mi sen kaç gün yapıcan

görümcem 28 yaşında
Fadime testi yapmak en doğrusu ama başındaki kalabalığı düşününce:))))))))))))))))) kilolarımız arasında çok fark yok.bana 7 gün çıkmıştı.Bence sende 7 gün yapabilirsin...
Evi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm
hayırlı olsun.

Kız bunun da tek kusuru ana kuzusu
Amaaan hangisi degil butun hepsi ayni ama bak ben zamanla cozdum simdi onca yil onun egemenliginde kalmis birden nasil ciksin bagimsizligini ilan etsin yavas yavas beraber yasadikca sana baglanacak bu da bi surec tecrubeyle sabit yaniii hem atalarimiz ne demis kurt kocayinca kuzunun maskarasi olurmus

Buseeee aldim linki
yaptim testi
kilolarim 61 gunde gitti
3 martta diyecegim
kabus bitti
3+58+83(144gun)=61 kilo olacam ideal olan oymus veee ideal kiloma mart 3'te ulasiyormusum yani 61 gun sonra sonrasi kiloyu sabitleme donemi sanirim
tesekkur ederim arkadasim link icin

kiraz sapı kaynatmak da su tutmayı engelliyor diye biliyorum. şimdi aklıma geldiii

cıs cıs cııss sakın ha yemiyorsun bak dukan da yapamadın zaten. kendine hakim ol bakiiim bana bakma seen yoksa gitmez o kilolar

Saol canimmmmm bence de oleeeeeyyyy artik kv&kp&kb uclusunden kurtuluyoruuuuuummmm

kv lerden kurtulmak zor bi yerden yapışırlar yine onlar sizin eve ama dilerim kurtuluyorsunduuurr

oleeyyy
ne önemi var kuzuuum linkler sana feda olsun var mı senin yulaf kepeğin? ben alır almaz başlıyorum yaa gaza geldim. beni bekleme başla sende malzemeler varsaaa

menüüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 form çay

ara yok

öğlen
2 dilim tam buğday ekmeği
50 gr balık

şimdi de form çay içiyorum. akşam da çorba salata düşünüyorum.

hopiş bana şu testi yaparmısın kaç gün yapmam gerekiyor 7 mi 8 mi sen kaç gün yapıcan
beni 5 günden aşağısı kurtarmaz fadime..testi senin yapman lazım, ben senin adına yapamamki

daha neler artik
kv iyi duvar kagidi dosuyor usta cagirmaya gerek yok diye onu da plana katmak mecburiyetindeyim nerde beles oraya yerles hoppisim
:13:...:..ha şöyleee..zafere giden yolda her şey mübahtır fulişim..

...o yeahh bayby...

oh be sonunda biri benim tarafimi tuttu
aynen canim ya ben de regl oncesi cogu zaman feci oluyorum bazen de aksine pamuk gibi bisey olabiliyorum ama nadiren tabi bu seferkinde malesef asabiyim
ben pamuk gibi olmuyorum ama çok duygusallaşıyorum. Böyle %5000 ilgi bekliyorum

ahahahah iyiymiş :)
daha neler artik
çok güzeldi

hayırlı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…