- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.421
tabii var hem de kutunun uzerinde dukan diyeti icin yaziyo aldim baslayacagim diyeeee gunde 1,5 kasik sut ya da yogurtla yiyebiliyorum hatta ileri evrelerde kurabiye cips yapiminda un seklinde de kullanabiliomusuz kutunun uzerinde yazione önemi var kuzuuum linkler sana feda olsunvar mı senin yulaf kepeğin? ben alır almaz başlıyorum yaa gaza geldim. beni bekleme başla sende malzemeler varsaaa
len deprem olurken bile yazışiyik..bir la havle çekin hepiniz..
çeşitli söylentiler var nette..
Saros'da saat 16:18 de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'un yanı sıra çevre illerden de hissedildi.
Deprem İstanbul, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'de hissedildi.
------------------------------
İstanbul'da saat 16.16'da deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Çanakkale ve büyüklüğü 6,2...
Ege Denizi merkezli Saros körfezinde meydana gelen deprem İstanbul, İzmir ve Bursa'nın yanısıra çevre illerden de hissedildi. Depremin 15'er saniye aralıklarla meydana geldiği öğrenildi.
alıntıdır
kim milyoner olmak isterde yarışan pazarcı teyzeyi gördünüz mü?valla çok taktir ettim 30 bini almış.helal olsun
deprem olmuş neyime, bırakamadım laptopu
herkesten önce hızla açtım facebooku.
Kimsenin umurunda değil, ben mi yaptım panik,
birazda twittera bakim, bulurum belki bir ...(boşluğu doldurun)
helal olsun teyzeme beeeeeee..bugün bütün tr onu konuşuyor..kim milyoner olmak isterde yarışan pazarcı teyzeyi gördünüz mü?valla çok taktir ettim 30 bini almış.helal olsun
tabii var hem de kutunun uzerinde dukan diyeti icin yaziyo aldim baslayacagim diyeeee gunde 1,5 kasik sut ya da yogurtla yiyebiliyorum hatta ileri evrelerde kurabiye cips yapiminda un seklinde de kullanabiliomusuz kutunun uzerinde yazio
sensiz baslamam buseeeeeeem ama baslamadan bi gece once haberleselim sabah uyanipta hadi bugun basayalim demielim oldu mu:13:
kızlar bende yüz ifadeleri çıkmıyor nedendir acep,bi bileniniz varmı
kızlaar saroz değil ege denizi çıkışlıymış depreeem. ve 5.8 değil, 6.2ben acayip hissettim. avize gitti gitti geldi. ve sandalyem titrediii besmele çekmeye başladım hemen
şiir yazmak oldu bende bir alışkanlık
fadime sanada tavsiye ederim, çok zevkli eğlence kışlık.
Yazın aklımıza gelmez vaktimiz olmaz zaten,
vakit geçirme yazmaya başla, yanınada al bir çaydanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?