Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne önemi var kuzuuum linkler sana feda olsun var mı senin yulaf kepeğin? ben alır almaz başlıyorum yaa gaza geldim. beni bekleme başla sende malzemeler varsaaa
tabii var hem de kutunun uzerinde dukan diyeti icin yaziyo aldim baslayacagim diyeeee gunde 1,5 kasik sut ya da yogurtla yiyebiliyorum hatta ileri evrelerde kurabiye cips yapiminda un seklinde de kullanabiliomusuz kutunun uzerinde yazio
sensiz baslamam buseeeeeeem ama baslamadan bi gece once haberleselim sabah uyanipta hadi bugun basayalim demielim oldu mu:13:

Son düzenleme:
.len deprem olurken bile yazışiyik..bir la havle çekin hepiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
len deprem olurken bile yazışiyik..bir la havle çekin hepiniz..

ben hiç hissetmedim kiiii.. İstanbul ve İzmir başta olmak üzre birçok ilden hissedilmiş. Ayrıntılar geliyormuş kaç nokta kaç acaba.. Allahım korusun beterinden bu kar kış kıyamette..

çeşitli söylentiler var nette..

Saros'da saat 16:18 de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'un yanı sıra çevre illerden de hissedildi.

Deprem İstanbul, İzmir, Balıkesir, Tekirdağ ve Çanakkale'de hissedildi.

------------------------------

İstanbul'da saat 16.16'da deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Çanakkale ve büyüklüğü 6,2...

Ege Denizi merkezli Saros körfezinde meydana gelen deprem İstanbul, İzmir ve Bursa'nın yanısıra çevre illerden de hissedildi. Depremin 15'er saniye aralıklarla meydana geldiği öğrenildi.

alıntıdır

inşallah kötü birşey yoktur

bugunun menusu
sabah- kkk yagsiz peynir bir dilim ekmek sekersiz sutlu kahve
ara- bi ananasin 1/4 kadari
oglen- bi kase yagsiz yogurt 1 tatli kasigi Z.yagli buyuk kase salata
ara- 1 elma
aksam-?

deprem olmuş neyime, bırakamadım laptopu
herkesten önce hızla açtım facebooku.
Kimsenin umurunda değil, ben mi yaptım panik,
birazda twittera bakim, bulurum belki bir ...(boşluğu doldurun)

kim milyoner olmak isterde yarışan pazarcı teyzeyi gördünüz mü?valla çok taktir ettim 30 bini almış.helal olsun

evet evet özellikle izledim ve gurur duydum.. Kadın 15.000lik baraj sorusu dahil hiç joker kullanmadan geldi. 30.000lik soruda da heyecan yaptı bence.3 jokerini birden kullandı. Halbuki biraz düşünse mantığıyla yapardı onuda diye düşünüyorum..

kızlaar saroz değil ege denizi çıkışlıymış depreeem. ve 5.8 değil, 6.2 ben acayip hissettim. avize gitti gitti geldi. ve sandalyem titrediii besmele çekmeye başladım hemen

emineeem kurban olurum benim vefakar arkadaşııım. ben şimdi sanal marketimden en gerekli olanları sipariş ettim. perşembe elimde olacak. öyleyse cuma başlayalım diyorum ne dersin? ama benim yulaf kepeğim de dukan falan yazmıyor. :26:

bundan aldım 2 tanee

MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim

olur dimiiiiiii

kızlar bende yüz ifadeleri çıkmıyor nedendir acep,bi bileniniz varmı

ayarlarfan falan değiştiriliyordu. biraz kurcala bakalım. :26:

Son düzenleme:
şiir yazmak oldu bende bir alışkanlık
fadime sanada tavsiye ederim, çok zevkli eğlence kışlık.
yazın aklımıza gelmez vaktimiz olmaz zaten,
vakit geçirme yazmaya başla, yanınada al bir çaydanlık

kızlaar saroz değil ege denizi çıkışlıymış depreeem. ve 5.8 değil, 6.2 ben acayip hissettim. avize gitti gitti geldi. ve sandalyem titrediii besmele çekmeye başladım hemen

Aman Allahım dikkat et kuzum kendine :18:

Son düzenleme:

kız ne çaydanlıgı termosa sıcak su doldurdum gidip gelip bitki çayı yapıp içiyorum melisa,papatya,7 otlu ,5i biryerde,sade neskafe wc yolunda yoruldum kimse olmayınca kendime zaman ayırdım bugün
odanın tülü yıkandı ikizleri kandırıp taktırırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…