Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman Allahım dikkat et kuzum kendine :18:

valla ben dikkat ederim de depreme ne yapabilirim bilmiyorum. neyse ki kimseye bir şey olmamış. tv den takip ediyorum hala sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor diyet? cuma dukan a başlamayı düşünüyoruz emineyleeeee

Olur tabii olur da, niye iki tane aldin kiiiiz zaten gunde 1,5 kasik yiycez ve sadce atak evresinde yiyebilioruz sanirim aman tatsiz tuzsuz bisey ama bagirsaklari calistirip icerde sisiip tokluk hissi yaratiyormus bakalim goriciiiiik
Kizlaaaaar depremi hissedip korkan butun arkadaslarima gecmisolsun diyorum en cok da Hoppicik sanaaaa allah korusunHoppicik boslugu ben soyle doldururum ''bulurum belki kacacak biyol''

Son düzenleme:

yok yavruşum ne atağı. her evrede var buu. atakta 1,5 kaşık diğer evrelerde günde 2 kaşık azsa seninki al tekrar

Ayyyy valla saol bilmiyodum:26: kulaktan duyduklarim iste tmm Busecim ben de hemen aliyim ikinciyi de benim ki de bu

http://www.meindukandiaetshop.de/700-2173/bio-haferkleie.jpg

aaa ne güzel görünüyor. nerden aldın kız ben de alayım bitince bundan. bu siteyi iyice incele http://www.........................../ çok güzel anlatıyor. kitabını da indirmiştin dimi ben sana link göndermiştim. takıldığın yerlere ordan bak. benim kitap anca 1 haftaya elimde olur. ben de pc deki e-kitabı okuyacağım o gelene kadar. kitabı okumak çok önemliymiş sistematiğini anlama açısından. ne yaptığımızı bilmek için yani.

Allah herkesi korusun inşallah. Bu arada yarın istanbulda okullar yine tatil dolayısıyla banada dershane tatil

bilemedimki.. gidince bi daha bi konulayım dukan iyi kilo verdiriyor biliyorum ama ne yapsam şaşırdım yani.. zaten bugün tartıda 71.6 gördüm yine ölümcül hastalığa yakalnmış gibi dolaşıyorum ortada.. akşam sadece yoğurda meyve doğradım 5 kaşık bulgur pilabı ve kızılcık kompostosu yedim :) bugün menümeçok dikkat ettim dyetisyene uydum. sporumuda yaptım bakalım ne olucak :)

bu arada ben de sevgilimle nette tanıştım :) müzik indirme programında :) yaklaşık 7 yıl önce :):):) birbirimizi sadece kameradan sevdik taaaki ben üni.2.sınıfa geçene kadar o zaman ilk defa yüzyüze görüştük :)

bu arada canım evin için tekrardan hayırlı olsun :)
duvarlaarın çi neşe dolsun
aman dikkat et soğuk havalara
sonra istemem k.çın donsun :)

ayyy kız çok güldüm yaaa :):):) kendilerini forumda gaza getirip toplanıp not problemini uluslar arası savaşa dönüştüren ÇITIR olma yolunda ilerleyen hatunlar diyet gibi zorlu bir yolda mezuniyet tezini kabul etmediği için PSİKOPAT hatunlar tarafından linç edildi :):):)):

canım ben maydanoz suyu içiyorum ama reglin başlangıcında bıraktım yarın yendien başlıyorum ödemi falan söküyor. resmen şişliği iniyor. birde yeşil çay var sakın ihmal etme :) maydanozu kaynat limon kat içerisine iç :)

o hocana ben de sinir oluyorum adı batasıca, çenesi kopasıcaaaa bırak şirreti dersini geçmeye bak takma kafana. bugün de sınavın vardı sanırım. başarılar kuzuum

bende çok sinir oldum ya ben 4 yıldır bu kadar yıprandığımı hatırlamıyorum yaa..

Evi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm

hadi çok çok çok çok hayırlı olsun yavrucanım :) güvenle huzurla mutlulukla oturun inşallah. sağlıklı olun hep.. o ev sna çok yarasın böyle nasıl desem haftada 2.5 kilo verirsin inşallah :)

günaydın tünaydın iy akşamlar vede iyi geceler hatuncanlar.. gelemediydim sabahtan beri.. çokça moralim bozuk durumda. zaten bu aralar düzeldiğide yok. regl azizliğine uğradım sanırım dikkat etmemem rağmen yinede 1 kilo kadar almış gözküyor neysem bugün bi sınava girdimki sormayın sanırım doğru yaptığım tek şey ADIM ve SOYADIM kısmıydı hatta başta onu bile yanlış yazdım hoca adı ve soyadını ayırmış ben tabi alışkanlıkla adımıda soyadının yanına yapıştırdım neyse anlayacağınız 0 puan ama bütü var bunun tez yüzünden çalışamadığımın acısını çıkartırcasına çalışıp o bütünlemeden 100 alıcam ( bekle alırsın dediğinizi duyar gibiyim) :) hadi benim bugünki menümü yazayım yarın uluslararası tanıtım sınavım var sınava hazırlanıcam :) sizi seviyorummm :*

sabah:
1 dilim ekmekle
1 kk peynir den daha az peynirle hazırlanmış tost

öğlen:
3 baget kadar haşlanmış hindi eti
1.5 haşlanmış patates
200 gr. yoğurt
10 tane fıstık

akşam:
1 kase yoğurt
4 kuru kayısı
1/2 avuç kuru üzüm
5 y.k. bulgur pilavı
1 haşlanmış patates

ara:
1 nar
1 kivi
1 mandalina

spor:
1 saat fitness + aerobik
1 saat de gn içerisindeki toplam yrüyüş

su:
1.5 litre ancak :S

nerde güzel takımımın nadide çiçekleri nerdeeee

form çay içiyorum şuan

selam kizlar eve geldigim gibi annemlerle skype yaptim (guzel haberleri vermek icin) o yuzden daha yeni aksam yemegimi yiyorum ve KK'ya bakabiliyorum

"simdi de kv'ye mi sardin" diyenler su yazdigimi dikkatlice okusunlar (9.takim sana diyorum hoppisim sen anla), eve geldim gordugum manzara ne tahmin edin... KV benim esimin bilgisayarinin basina kurulmus bize koltuk takimi bakiyor.... Ha kendisi mi odeyecek, hayir. sadece begendiklerini ayiriyor falan. siz olsaniz sinir olmaz misiniz?

esim diyor ki ben isteyken de yine yatakodasini da soyle yaparsiniz turu bir seyler soylemis.. Esim de (kafasina sert bir cisim dusmus olmali ki bu sefer benim tarafimi tutmaya karar vermis) sen birak ona Fulya karar verecek anne demis. Kp de evet cok hakli birak da ona Fulya karar versin diye karisini susturmus. Hihoooyyyttt aslan kp (isime gelince aslan oluyor ) .

neyse bugun geldim bunu o halde gorunce aa meraba hayirdir bizim esyalara mi karar veriyorsun dedim igneli igneli. kem kum yok fiyat bakiyordum deyip kapatip cikti mobilya sitelerinden. Ne merakli kadin yahu utanmasa diyecek ki "siz bana banka kartlarinizi verin ben kendi zevkime gore evi doseyeyim siz anca odemeyi yapin" tobe tobeeeeee neyse bugun miyi gunumdeyim o yuzden bu olay bile beni sinirlendirmeye yetmedi sadece lafimi soktum gectim cuma gunu onlar da geliyormus evrak isleri icin gidiyoruz ya gorusmeye... bakalim orada neler yapacak beni nasil deli edecek

kv lerden kurtulmak zor bi yerden yapışırlar yine onlar sizin eve ama dilerim kurtuluyorsunduuurr

tasinma olaylari bitene kadar onlardan kurtulabilecegimi sanmiyorum ama sonrasinda rahat birakirlar diye dusunuyorum acikcasi. bir de cok sikayet ediyorum merakli herseye burnunu sokuyor diye ama esasen iyi kadindir tam arkadas gibi. bir aralar benim moralim bozukken surekli mesajlasirdik . bir gece sabaha kadar cay kahve icip dertlesmistik mesela, saat 5 bucukta falan gitmistik uyumaya .. cok komiktir falan sakacidir. yani 2 gundur sinirimi bozuyor dogru ama bu kadar dipdibe olmazsak sanki iliskimiz cok daha iyi olacak gibi hissediyorum. o yuzden uzaklasmak cok iyi olacak bence

b

:13:...:..ha şöyleee..zafere giden yolda her şey mübahtır fulişim..

ivitttt aynen oyle

yok hic inanma bence o duyduguna busra yevrum agzi olan konusuyor dukan iyidir candir dusuk karbonhidratli her diyet (atkins diyeti haric) candir hatta

a hadi ya bak bir ortak noktamiz daha cikti biz de birbirimizi kamerada begenmistik ama benim asil asik olmam onun orada ozel turkce dersleri alip sonra bir anda ankara'ya gelisiyle basladi hehe ondan once ben pek kapilmamistim cunku taa ingiltere'de nasil olcak bu is diye hic ihtimal vermemistim

su dortlugune de bittim kicim donmaz korkma kusum burada gecirdigim 3. kis ama hala kar gormedim

tesekkur ederim caniiimmmmmm amiiiiiiiiiiiiiin haftada 2.5 kg oy oy agzindan bal damliyor yirim

ayy ne güzell :) bizim hikaye çoooooooook uzun ama bizde ilk karşılaşmamızı ankarada yaşadık canım. benzer yanlarımız çok seninle çünkü bende bursalıyım ankarada üni. okuyorum bildiğim kadarıyla sende öylesin :) haftada 2.5 kilo dediğin nedirki yavrum sen varyaa sennn şu evine çık bak kaçar kaçar vericeksin :) buralar buz gibi ya bi an oralara el atar belki bizim soğuklar dedim :)

evet ben de bursaliyim ankara'da okudum mezun olduktan sonra oraya yerlesmistim ta ki bu mubarek beni kapip kacana dek

haftada 2.5 olmasa da olur haftada 1 kiloya raziyim da durdu yavrum ya plato diyorlar ya iste korktugum basima geldi. kosmaya basladim bide mekikleri de cekiyorum kilo veremesem de biraz inceleyim bari diye. subatta jillian michaels DVDlerinden birine baslayabilirim evime bi cikayim da once subatin ortasinda baslarsam mart ortasinda bitiyor. 1 beden incelebilirim o egzersiz sayesinde annemler gelene kadar. o da super olur

anlayacagin madem kilo veremiyorum bari sikilasayim diye spora sardim simdi. dunku kosudan hala bacaklarim tutuk ama yarin sabah yine cikiyorum parkta kosmaya

buralar hep ilik ya kislari da ilik yazlari da ilik. mesela kisin genelde 5-10 derece arasi oluyor. yazin da 16-20 derece arasi oluyor. yazlari ortalama 18 derece yani 20leri cok zor goruyoruz. yani buralar her mevsim bahar, oyle diyeyim ben sana

Tmm tmm haklisin ama indirdim hatta basladim okumaya

nerde güzel takımımın nadide çiçekleri nerdeeee

form çay içiyorum şuan
Afiyet olsun ben bugun hiiic icmedim onun icinde sistim yaaa,yarinda misafirlerim var bisuru sey hazirladim allahim sen koru tutabiliyim su bogazimi yarin yaaa

Ayyyyy ne guzel Ankara mi dedin eyy ask sen nelere kadirsin adam hem turkce ogrendi hem de tttteeeee ankaralara kadar geldi supeeeer hadi gelde mubaregi tutma benim de bi iskocla baslamayan platonik bi askim olmustu bigun anlatirim cok komik dusununce bile kendi kendime cok guluyorum.Kayinvalide olayina gelince supersin aferin mubarege orda da taktir ettim kendilerini walla helal adam daha ne yapsin kiz bi agziyla kus tutmadi haaa sana da yaranilmiyo
neyse ben artik yatmaliyim sabah okul var oglan icin kalkiyorumya uyanamam falan allah korusun optum hepiniziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…