- Konu Sahibi Handandandan
-
- #42.441
Aman Allahım dikkat et kuzum kendine :18:
Olur tabii olur da, niye iki tane aldin kiiiiz zaten gunde 1,5 kasik yiycez ve sadce atak evresinde yiyebilioruz sanirim aman tatsiz tuzsuz bisey ama bagirsaklari calistirip icerde sisiip tokluk hissi yaratiyormus bakalim goriciiiiikemineeem kurban olurum benim vefakar arkadaşııım.ben şimdi sanal marketimden en gerekli olanları sipariş ettim. perşembe elimde olacak. öyleyse cuma başlayalım diyorum ne dersin? ama benim yulaf kepeğim de dukan falan yazmıyor. :26:
bundan aldım 2 tanee
MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim
olur dimiiiiiii
Olur tabii olur da, niye iki tane aldin kiiiiz zaten gunde 1,5 kasik yiycez ve sadce atak evresinde yiyebilioruz sanirim aman tatsiz tuzsuz bisey ama bagirsaklari calistirip icerde sisiip tokluk hissi yaratiyormus bakalim goriciiiiik
Kizlaaaaar depremi hissedip korkan butun arkadaslarima gecmisolsun diyorum en cok da Hoppicik sanaaaa allah korusunHoppicik boslugu ben soyle doldururum ''bulurum belki kacacak biyer''
Ayyyy valla saol bilmiyodum:26: kulaktan duyduklarim isteyok yavruşum ne atağı. her evrede var buu.atakta 1,5 kaşık diğer evrelerde günde 2 kaşık azsa seninki al tekrar
Ayyyy valla saol bilmiyodum:26: kulaktan duyduklarim istetmm Busecim ben de hemen aliyim ikinciyi de benim ki de bu
http://www.meindukandiaetshop.de/700-2173/bio-haferkleie.jpg
valla ben dikkat ederim de depreme ne yapabilirim bilmiyorum.neyse ki kimseye bir şey olmamış. tv den takip ediyorum hala sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor diyet? cuma dukan a başlamayı düşünüyoruz emineyleeeee
evi gorduk begendik kizlar ev sahibine esim mail atti yarin sabah da telefon edicez umarim baska birine soz vermemistir de biz kapariz guzel tertemiz ev haliflex ama yeni yapilmis duvarlar mis gibi yeni boyanmis gerci biz kv ile birlikte bir kismini duvar kagidi yapmaya karar verdik.. kucuk tabi ama napalim zaten 2 kisiyiz. para biriktirip zaten mortgage alabilirsek buyuk duzgun bir eve geceriz birkac seneye ins.. ya umarim olur bu ev cidden umdugumdan cok daha iyi cikti o fiyata hele cok cok iyibi an once tasinmak istiyorum
pisi pisikopatiiiiim billah yapariiiim
ben kocisimi de pc basinda buldugum icin sikayet edemiyorum. kendim de onun gibiyim zaten. bi oyunumuz var 6 kusur yildir oynadigim (zaten esimle de orada tanistik) hala onu oynuyoruz. World of Warcraft
ama iste bazen abartiyor o da sinir ediyor neyseeeee moralim biraz duzeldi simdi sikayet havamda degilim
yok canim yag baglamaz baglasa bizim prenses kate de baglardi bak hamileyken bile cirpi gibi mubarek (o da ayri mubarek)dukan cok cok eski bir diyet degil tabi ama bu protein diyetlerinin tumunun isleyisi ayni. benim diyetim de mesela protein diyeti aslinda dukan gibi ayni. 1970lerde cambridge hastanesinde bir grup doktor tarafindan bulunmus cok eski bir diyet. 40 kusur yildir kimseye yag baglatmamis bilakis sagliga cok olumlu etkileri olan bir diyet. fertiliteyi bile arttiriyormus (umarim oyledir bebis istiyorum cunku baya bikac ay denemistik ama tutmadi :26: ) o yuzden benim dukana da guvenim tam.
senin su hoca da cidden sinir bozucu bi tip. beni de ta oralardan deli etmeyi basardi. resmen eziyet ediyor zevk icin ya hayret biseyneyse sen bisi deme icine at yavrum ya bitsin okul da kurtul bosver.. egosunu bir sure daha uzerinde tatmin etmesine izin ver napicaksin baska
sen bi mezun ol da sonra kk'dan adam toplar doveriz biz onusonra ertesi gun mansetlerdeyiz...
"psikopatligi ile unlu universite hocasi F.B. (ismini bilmiyorum diye kendi bas harflerimi koydum ihihi) bir grup eli masali kadin tarafindan linc edildi"
istanbulun karlı bir gününden herkese günaydınlarr.bu sabah yataktan kalkasım gelmedi hiç.zaten kar yağıyor millet işe geç gelir diye evde iyice bir oyalandım. yarım saatlik bir geçikmeyle anca gelebildim işe.kimseciklerde gelmemiş zaten.oatronlar bile daha yeni geliyor.
iki gündür yediklerime hiç dikkat edemiyorum.ne bulursam yiyorum.regl dönemi etkiliyor galiba iştahım açıldı.bu sabah tartıda 67 çıktım.cumadan bu yana 1.6kg almışım. ama regl dönemindendir diyerekten kendimi rahatlatıyorum.karnım acayip şiş.
bu şişkinliği gidermek için yaptığınız bir şey var mı kızlar?
sabah ki menüm
ince bir yarım yufkanın içine k.k beyaz peyir, 6 zeytin, 2 bardak çay(tatlandırıcı ile)
şimdi de salep içtim.
öğle ve akşam menüm belli değil daha
o hocana ben de sinir oluyorum adı batasıca, çenesi kopasıcaaaabırak şirreti dersini geçmeye bak takma kafana. bugün de sınavın vardı sanırım. başarılar kuzuum
Evi tuttuk :) cuma imza atilacak. Mutluyuuuuuuummmmm
Buseciiiiiim ben simdi nasil olsa kitap alirim diye linki kopyalamadim ama cuma basliyosak bu kitaba acil benim de ihtiyacim var ricaetsem gene yollayabilir misin lutfeeen ay valla utanarak yazdim yaaaa cok ozuraaa site çıkmamış http://www.dukandiyetitariflerim. com canım
Buseciiiiiim ben simdi nasil olsa kitap alirim diye linki kopyalamadim ama cuma basliyosak bu kitaba acil benim de ihtiyacim var ricaetsem gene yollayabilir misin lutfeeen ay valla utanarak yazdim yaaaa cok ozurkopyalamam lazimdi
benden bahsediyosun deminerde güzel takımımın nadide çiçekleri nerdeeee
form çay içiyorum şuan
nerde güzel takımımın nadide çiçekleri nerdeeee
form çay içiyorum şuan
kv lerden kurtulmak zor bi yerden yapışırlar yine onlar sizin eve ama dilerim kurtuluyorsunduuurr
b
:13:...:..ha şöyleee..zafere giden yolda her şey mübahtır fulişim..
bilemedimki.. gidince bi daha bi konulayım dukan iyi kilo verdiriyor biliyorum ama ne yapsam şaşırdım yani.. zaten bugün tartıda 71.6 gördüm yine ölümcül hastalığa yakalnmış gibi dolaşıyorum ortada.. akşam sadece yoğurda meyve doğradım 5 kaşık bulgur pilabı ve kızılcık kompostosu yedim :) bugün menümeçok dikkat ettim dyetisyene uydum. sporumuda yaptım bakalım ne olucak :)
bu arada ben de sevgilimle nette tanıştım :) müzik indirme programında :) yaklaşık 7 yıl önce :):):)birbirimizi sadece kameradan sevdik taaaki ben üni.2.sınıfa geçene kadar o zaman ilk defa yüzyüze görüştük :)
bu arada canım evin için tekrardan hayırlı olsun :)
duvarlaarın çi neşe dolsun
aman dikkat et soğuk havalara
sonra istemem k.çın donsun :)
hadi çok çok çok çok hayırlı olsun yavrucanım :) güvenle huzurla mutlulukla oturun inşallah. sağlıklı olun hep.. o ev sna çok yarasın böyle nasıl desem haftada 2.5 kilo verirsin inşallah :)
selam kizlar eve geldigim gibi annemlerle skype yaptim (guzel haberleri vermek icin) o yuzden daha yeni aksam yemegimi yiyorum ve KK'ya bakabiliyorum
"simdi de kv'ye mi sardin" diyenler su yazdigimi dikkatlice okusunlar (9.takim sana diyorum hoppisim sen anla), eve geldim gordugum manzara ne tahmin edin... KV benim esimin bilgisayarinin basina kurulmus bize koltuk takimi bakiyor.... Ha kendisi mi odeyecek, hayir. sadece begendiklerini ayiriyor falan. siz olsaniz sinir olmaz misiniz?
esim diyor ki ben isteyken de yine yatakodasini da soyle yaparsiniz turu bir seyler soylemis.. Esim de (kafasina sert bir cisim dusmus olmali ki bu sefer benim tarafimi tutmaya karar vermis) sen birak ona Fulya karar verecek anne demis. Kp de evet cok hakli birak da ona Fulya karar versin diye karisini susturmus. Hihoooyyyttt aslan kp (isime gelince aslan oluyor) .
neyse bugun geldim bunu o halde gorunce aa meraba hayirdir bizim esyalara mi karar veriyorsun dedim igneli igneli. kem kum yok fiyat bakiyordum deyip kapatip cikti mobilya sitelerinden. Ne merakli kadin yahuutanmasa diyecek ki "siz bana banka kartlarinizi verin ben kendi zevkime gore evi doseyeyim siz anca odemeyi yapin" tobe tobeeeeee neyse bugun miyi gunumdeyim o yuzden bu olay bile beni sinirlendirmeye yetmedi sadece lafimi soktum gectim cuma gunu onlar da geliyormus evrak isleri icin gidiyoruz ya gorusmeye... bakalim orada neler yapacak beni nasil deli edecek
tasinma olaylari bitene kadar onlardan kurtulabilecegimi sanmiyorum ama sonrasinda rahat birakirlar diye dusunuyorum acikcasi. bir de cok sikayet ediyorum merakli herseye burnunu sokuyor diye ama esasen iyi kadindir tam arkadas gibi. bir aralar benim moralim bozukken surekli mesajlasirdik . bir gece sabaha kadar cay kahve icip dertlesmistik mesela, saat 5 bucukta falan gitmistik uyumaya.. cok komiktir falan sakacidir. yani 2 gundur sinirimi bozuyor dogru ama bu kadar dipdibe olmazsak sanki iliskimiz cok daha iyi olacak gibi hissediyorum. o yuzden uzaklasmak cok iyi olacak bence
ivitttt aynen oyle
yok hic inanma bence o duyduguna busra yevrum agzi olan konusuyordukan iyidir candir dusuk karbonhidratli her diyet (atkins diyeti haric) candir hatta
a hadi ya bak bir ortak noktamiz daha ciktibiz de birbirimizi kamerada begenmistik ama benim asil asik olmam onun orada ozel turkce dersleri alip sonra bir anda ankara'ya gelisiyle basladi hehe ondan once ben pek kapilmamistim cunku taa ingiltere'de nasil olcak bu is diye hic ihtimal vermemistim
su dortlugune de bittimkicim donmaz korkma kusum burada gecirdigim 3. kis ama hala kar gormedim
tesekkur ederim caniiimmmmmm amiiiiiiiiiiiiiin haftada 2.5 kg oy oy agzindan bal damliyor yirim
ayy ne güzell :) bizim hikaye çoooooooook uzun ama bizde ilk karşılaşmamızı ankarada yaşadık canım. benzer yanlarımız çok seninle çünkü bende bursalıyım ankarada üni. okuyorum bildiğim kadarıyla sende öylesin :) haftada 2.5 kilo dediğin nedirki yavrum sen varyaa sennn şu evine çık bak kaçar kaçar vericeksin :)buralar buz gibi ya bi an oralara el atar belki bizim soğuklar dedim :)
Tmm tmm haklisin ama indirdim hatta basladim okumayapuhh sana emiiiiiiiiiindirmemiş bileeee
DR.Pierre Dukan-Dukan Diyet…pdf (18,95 MB) - ............
Afiyet olsun ben bugun hiiic icmedim onun icinde sistim yaaa,yarinda misafirlerim var bisuru sey hazirladim allahim sen koru tutabiliyim su bogazimi yarin yaaanerde güzel takımımın nadide çiçekleri nerdeeee
form çay içiyorum şuan
Ayyyyy ne guzel Ankara mi dedin eyy ask sen nelere kadirsin adam hem turkce ogrendi hem de tttteeeee ankaralara kadar geldi supeeeer hadi gelde mubaregi tutma benim de bi iskocla baslamayan platonik bi askim olmustuselam kizlar eve geldigim gibi annemlerle skype yaptim (guzel haberleri vermek icin) o yuzden daha yeni aksam yemegimi yiyorum ve KK'ya bakabiliyorum
"simdi de kv'ye mi sardin" diyenler su yazdigimi dikkatlice okusunlar (9.takim sana diyorum hoppisim sen anla), eve geldim gordugum manzara ne tahmin edin... KV benim esimin bilgisayarinin basina kurulmus bize koltuk takimi bakiyor.... Ha kendisi mi odeyecek, hayir. sadece begendiklerini ayiriyor falan. siz olsaniz sinir olmaz misiniz?
esim diyor ki ben isteyken de yine yatakodasini da soyle yaparsiniz turu bir seyler soylemis.. Esim de (kafasina sert bir cisim dusmus olmali ki bu sefer benim tarafimi tutmaya karar vermis) sen birak ona Fulya karar verecek anne demis. Kp de evet cok hakli birak da ona Fulya karar versin diye karisini susturmus. Hihoooyyyttt aslan kp (isime gelince aslan oluyor) .
neyse bugun geldim bunu o halde gorunce aa meraba hayirdir bizim esyalara mi karar veriyorsun dedim igneli igneli. kem kum yok fiyat bakiyordum deyip kapatip cikti mobilya sitelerinden. Ne merakli kadin yahuutanmasa diyecek ki "siz bana banka kartlarinizi verin ben kendi zevkime gore evi doseyeyim siz anca odemeyi yapin" tobe tobeeeeee neyse bugun miyi gunumdeyim o yuzden bu olay bile beni sinirlendirmeye yetmedi sadece lafimi soktum gectim cuma gunu onlar da geliyormus evrak isleri icin gidiyoruz ya gorusmeye... bakalim orada neler yapacak beni nasil deli edecek
tasinma olaylari bitene kadar onlardan kurtulabilecegimi sanmiyorum ama sonrasinda rahat birakirlar diye dusunuyorum acikcasi. bir de cok sikayet ediyorum merakli herseye burnunu sokuyor diye ama esasen iyi kadindir tam arkadas gibi. bir aralar benim moralim bozukken surekli mesajlasirdik . bir gece sabaha kadar cay kahve icip dertlesmistik mesela, saat 5 bucukta falan gitmistik uyumaya.. cok komiktir falan sakacidir. yani 2 gundur sinirimi bozuyor dogru ama bu kadar dipdibe olmazsak sanki iliskimiz cok daha iyi olacak gibi hissediyorum. o yuzden uzaklasmak cok iyi olacak bence
ivitttt aynen oyle
yok hic inanma bence o duyduguna busra yevrum agzi olan konusuyordukan iyidir candir dusuk karbonhidratli her diyet (atkins diyeti haric) candir hatta
a hadi ya bak bir ortak noktamiz daha ciktibiz de birbirimizi kamerada begenmistik ama benim asil asik olmam onun orada ozel turkce dersleri alip sonra bir anda ankara'ya gelisiyle basladi hehe ondan once ben pek kapilmamistim cunku taa ingiltere'de nasil olcak bu is diye hic ihtimal vermemistim
su dortlugune de bittimkicim donmaz korkma kusum burada gecirdigim 3. kis ama hala kar gormedim
tesekkur ederim caniiimmmmmm amiiiiiiiiiiiiiin haftada 2.5 kg oy oy agzindan bal damliyor yirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?