Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaaa bu hikayeyi bi ara detaylariyla birlikte dinlemek istiyorum ona gore

mubarek bugun iyi is cikardi aferin ona. benim de gozume girdi

hadi iyi geceler canim

bu sabah 99.9 çıktım
yediklerim
1 b sirkeli ballı sıcak su
1 tam 1 yumuta beyazı haşlanmış
1 kupa çay ama 4 şekerliydi
1 kk peynir 1 d t b ekmegi

şimdi sade neskafe

birazdan kv kp dr götürücez

öglene yeşil fasulye yogurt

7 çekiedekili kuru üzüm 1 melisa çayı

1 elma

akşam 2 k b dolması 1 patlıcan dolması yogurt

sonra biraz mısır patlatır çayla yerim

bu gün kendime splenda alıcam şeker yerine kullanıcam

günaydın kızlar.bu aralar fazla giremiyorum.
malum işler. kar nedeni ile işten erken çıkıyoruz.
akşamda ehliyet kursu var.
eve akşam 9,30 da geliyorum.
çocuk ev derken nasıl yattığımı bilemiyorum.
karnımdaki şişlik hala inmedi.
acaba kilo mu aldım ki
dün akşam tartı da yine +1,1 kg almışım görünüyor
yanlış mı ölçüyor diye tarının piline de değiştirdim
ama nafile yine aynı.
regl dönemindeki şişkinlik ve kilo ne zamana kadar sürüyor.
benim sonuna kadar duruyor sanki
kendimi çok yemek yemişte nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
cuma ya kadar şu +1,1 i eksilere düşürmem lazım.
bitki çayı+lahgt yoğurt+sirkeli su
bakalım sonuç nasıl olacak.

bu sabah

1 simit
2 bardak çay,

bu arada ben çayları tatlandırıcı ile içiyorum.
gün içerisinde işyerinde sürekli çay içiyoruz.
akşama kadar benim de 7-8 bardağı buluyor bazen.
tatlandırıcı kullanan var mı aranızda?

KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
hemen sabah aç karnına tartıldım 100 gr daha vermişim. yani şuan 58.5. YAAAAAAAANİİİİİİİİİ bu hafta an itibari ile -100

benden bahsediyosun demi

Buradayım notların arasında kayboldum yaa

eveet sizden bahsediyoruum hepinizdeeen büşüm şu haftaya bi hayırlısıyla atlat yaa :26:

Tmm tmm haklisin ama indirdim hatta basladim okumaya

Afiyet olsun ben bugun hiiic icmedim onun icinde sistim yaaa,yarinda misafirlerim var bisuru sey hazirladim allahim sen koru tutabiliyim su bogazimi yarin yaaa

aferin benim güzel emineeeeeeeemmmmmmmm sakın ha. çok yemek istiyorsan, kendini tutamazsan 2 tanesini seç kendine onların da çeyreğini, hadi yarısını falan ye. iyi taktik oluyor. öbür türlü hepsine dalarsın

ben çayları şekersiz içiyorum ama dukan a başladığımda tatlı falan yapmak için ben de tatlandırıcı alacağım. splenda iyi diyorlar. ben yemeğe gidiyorum şimdi.

Gunaydin millet bugun bos gunum ama esim sagolsun sabahin korunde beni gurultusuyle tamamen uyandirdi kendi ise gitti ama ben geri uykuya dalamadim kalktim ben de... hava da buz gibi olsa gerek benim dondugum havalarda esim genelde tshirtle falan disari cikar veya tek gomlekle ama bugun once cikti sonra geri geldi bere ve atkisini alip geri cikti. disari cikmaya korkuyorum zaten ev toplanacak temizlik var. ebay'den elbiselerim icin hurc siparis ettim en buyugunden 6 tane simdiden kiyafetleri yavastan katlayip kaldiriyorum, sadece cok sik giydiklerimi birakicam zaten ay sonuna tasinmis oluruz bir aksilik olmazsa.

kosuya da cikmaliyim bugun aslinda ama kosu bandinda yapicam sanirim bu sogukta parka falan gidemem..

tatlandırıcı kullanan var mı aranızda?

ben sekersiz icmeye alistim yillar once iyi ki de alismisim bence sen de denemelisin cunku sen de benim gibi cayi seviyorsun anladigim kadariyla. cok fazla tatlandirici da iyi degil o yuzden sekersiz icmeye biraz alistirsan kendini bence daha iyi olur. basta cok tatsiz gelse de 1 hafta falan sonra alismis oluyorsun bu kez de asla tatliyken icemiyorsun. mesela ben esimin cayindan bir yudum yanlislikla alsam tadi berbat geliyor simdi.

KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRR
hemen sabah aç karnına tartıldım 100 gr daha vermişim. yani şuan 58.5. YAAAAAAAANİİİİİİİİİ bu hafta an itibari ile -100

tebriiiikkk ben bu hafta da veremiyor gibi gorunuyorum sanirim duraklama olayina resmen girmis bulunmaktayim. ama ne olursa olsun durmak yok yola devam

ay bu ev taşıma işleri çok fena bizde bu eve 4 ay önce felan taşındık. tam bir kabustu yerleşmemiz

ben de şekersiz içiyoruuum ben 2 haftada falan alışmıştım. şimdi lıkır lıkır içiyorum çok güzell

duraklamadaydım ben de 58.7 de takılmıştım bi türlü inemiyordum aşağısına. işte geçen gün biraz abartıp yedim, ne göreyim 200 gr vermişim dün de dikkat eetim üstüne bi 100 daha verdim şuan. ben yiyince vücudum şaşırdı kıtlıktan çıktı bence. oh ölmüyorum deyip yağları bırakmaya başlamış olabilir.

yaaa birde ben alışabilsem.çayı seviyorum ama şekersiz hiç bişi anlamıyorum içtiğimden.bitki çaylarına aksine hiç bir tatlandırıcı kullanmam. bir hafta dediğiniz gibi denemeye çalışacam hiç olmadı çay içmem napayım.akşama kadar çok fazla içiyorum.okadar şeker beni kilo aldırmaya yeter zaten.

ben bir sure cay icmemistim sonra direkt sekersiz caydan baslamistim icmeye. caysiz gecirdigim sureden sonra bana guzel gelmisti (biraz tatsizdi ama o kadar da kotu degildi) :)) olmadi sen de oyle yap. inan alisiliyor... sonra sukredeceksin o karari verdigin gune. tatlandiriciyi ara sira kullanmak olabilir de her gun 7-8 cayin icine tatlandirici bence cok fazla kimyasal sokuyorsun vucuduna. sekersize alismak kendine yapabilecegin en guzel sey bence :))) diyorum ya sekersiz cayin tadi o kadar hos geliyor ki bana artik asla tatli bir cay icemem. senin tat duyularin da boyle degisecek 1-2 haftada tamamen alismis olacaksin.

senin gibi ilk önce çayı çok fazla içmeyerek alışayım.öğleden bu yana içmedim hiç.
bitki çayı birde sirkeli su içtim.
şimdide ılık su içiyorum sürekli( ne derece faydası ver bilmiyorum.üşüyorum içim ısınsın diye içiyorum.)
yemek de yemedim.

ayy ne güzel.. bende bugün yine HER ZAMANKİ GİBİ kavga ettim benim mübarekle arıyor açmıyorum annemi aramış ben bsr siz olamam falan demiş... çok sinirliyim ona benden habersiz ardımdan kızlarla iş çevirdi ne hali varsa görsün bu kadar bozamazdı heralde moralimi.. bugün sınava girmeden önce öğrendim birşeyleri ve sınava nasıl girdim ne yazdım nasıl çıktım bilmiyorum. zaten sinirle öğretmenlik yaptığım okula gittim çocuklar bugün son günümüz diye baklava almışlar 1 dilim yiyiverdim pişman oldum. öğlen yemek yememe cezası verdim kendme üstelik baklavadan önce diyabetik çikolata yemiştim 4 parçacık. allahım nasıl kızıyorum kendimede mübareğede anlatamam..koşu bandına çıkıcam ama oda çok soğuk üşendim. annemde tayt almış bana bir güzel giyip koşayım diye. heves etmiş kıramadım giydim koşcam :) akşamada yoğurt yerim heralde.

hanımlar geçen yıl bir site açmıştım. Arşiv niteliğinde. Orada geçen seneden kalan bazı alıntı bilgiler var. İsteyen birisine linki atayım. Arada paylaşırsınız. Geçen yıl benim motivem artardı onları okudukça bilgi bile olsa. Belki işinize yarar, hayallerinizi hatırlarsınız :)

hepinize selam kızlar nasılsınız? benim moral diplerde geziyor yine. sınavdan önce benim mübareğin ardımdan kızlarla işler karıştırdığını öğrendim. kızlarıda tanıyorum birde yani onların ağzından duydum 1 aylığına buraya çalışmaya geldiği dönemde en nefret ettiğim kızı sen araba altındayken yolda gör al gideceği yere bırak nasıl sinirim bozuldu anlatamam birde bana demiyor böyle böyle oldu diye. sırf demediği için şüphelenmeyeceğim varsa bile şüphe ettim sinirlendim. neyse sınava girdim sanırım iyidi ama hatırlamıyorum yani sinirden. çankayaya gittim 1 dilim baklava yedim farkına taaa yedikten sonra vardım çok sinirim bozuldu onada. öncesindede 4 parça diyabetik çikolata yemiştim yani anlayacağınız mübareği geçtim yediklerime ağlıycam. ama okula gidip gelirken bayaaaa bi yürüyorum birde şimdi koşu badına çıkıcam soğuktan buz tutmadan koşmam lazım :) akşamada yoğurt yerim içine kayısı doğrayıp bu aralar klozetle aram bozuk uğramıyorum yanına iç küstük birbirimize :) ama artık barışmamız lazım olmuyor böyle. araya sinamekiyi soktum banamısın demedi bütün taleplerimi geri çeviriyor.

kızlar burada menü yazarken VİTAL yazan hatuncanlar gördm. o hatunlar bi el atın bana bugün migrosta gözüme ilişti aldım bende diyetle ilgilidir diye :) müsliymiş ya hani tok tutar mı? tuvalet problemini çözer mi ve nasıl tüketiyorsunuz ben anak yoğurtla yerim öyle şeyleri günde kaç defa yemek gerekiyor falan bi yazı verin bana :)

ayy bana ne olyuor bu ara ya :) siz yazıyorsunuz ben hırslanıyorum.. Elimde olsa sopayı kapıp döverdim senin mübareği kusura bakma valla bi an etkilendim bende. Sanki bana yapılmış gibi..

kizlar ya az once esim beni telefonda bir guzel isletti. gumrukten ariyormus da benim vizemin suresi dolmus da yasa disi isler yapildigi tespit edilmis de beni sinirdisi edeceklermismismis. bunu da hintli bir adamin agziyla yapiyor. esim cok iyi taklit yapar bu arada bu konuda superdir. degisik milletlerin aksanlarini falan super yapar. ben de hic anlamadim ya saf gibi. boyle olaylari duymustum milletten para sizdirmak icin boyle seyler yapildigini. vizemin suresi dolmadi cunku nisanda doluyor ona eminim ben de o yuzden dolandiricilar ariyor sandim. adimi falan nereden biliyorlar diyorum kendi kendime.. neyse dedim ki kardesim benim vizemin suresi nisanda doluyor para sizdirmaya calisiyorsaniz bosuna zahmet etmeyin baska kapiya deyip kapattim telefonu. sonra esim aradi gulmekten yerlere yatiyor isyerinde ogle arasinda cani sikilinca beni keklemek istemis. hey allaaam cok pis intikam alicam bittin sen dedim kapattim. o saatten beri de surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye. tirsti galiba

canim ya ben de isler karistirmis kizlarla deyince aldatti zannettim. tanidigi biriyse yolda gorup de durmamak birakayim diye teklif etmemek kabalik olur diye dusunmus olabilir ben de yapardim cunku selam verip gecemezdim ben arabada olsam da tanidigim yol kenarinda bekliyor olsa. senin de onu sevmedigini bildigi icin olay buyumesin diye bahsetmemis olabilir. yaaa siz benim mubaregin tarafini tutarken iyiydi simdi ben de senin mubaregin tarafindayim dermisim saka bir yana cidden bu sebepten iliskinizi yipratmaya degmez canim ya bosver. biraz eziyet et sonra affet, benim taktik

sen bence onu birak da klozetle arani duzeltmeye bak. benimki de gunlerdir bana triplerdeydi hic pas vermiyordu aramiz cok bozuktu da bugun baristik cok sukur

ben musli hic yiyemiyorum ya nefret ediyorum. zaten soguk hic yenmiyor bence kitir kitir teyzem yerdi sabahlari ama bence berbat bisey. yulaf lapasi halinde olursa yiyorum ama tabi hatta cok seviyorum. yulafin icine sut veya su katip (sutle daha iyi oluyor tabi) mikrodalgaya atiyorsun 1 veya 2 dakika max. yani ocakta da yapsan olur da daha uzun surer. yumusak tam lapa kivamina gelince icine bal veya taze/kuru meyve veya findik/badem artik ne istersen. benim diyet yuzunden bana hemen hepsi yasak ben suyla pisirip tarcin koyuyorum super oluyor ama. her gun yiyorum mutlaka, hastasiyim

Ay kızlar Fulyanın vejeteryan tavuklarını sosislerini vs konuştuk dün gece rüyama girdi:))))))))Bizim mahalle bakkalına gidiyorum yuhhh burda bile varmış ben niye daha önce görmemişim diyorum:))))))))))))
Kafama takılıvermiş:)) Bu akşam çok seviyormuşum gibi kv kp yemeğe geliyorlar Birazdan gidip kalan yemekleri halledicem.
Bu hafta ben kesin + çıkarım.Malum regl için son hafta.Aa haftaya sauna eşofmanlarını giyip yürüyüşe çıkabilirm çnkü bebişi babaannesine bırakıcam birbirlerine alışsınlar diye.Uzun zamandır yürüyememiştim yihuuuuuuuu:)) Bana harika gelecek.

kızlar ben haftasonu kızımın doğumgününe odaklanmış durumdayım ve oldukça gerginim..misafir olayı beni her zaman germiştir heleki böyle kalabalık misafirler offf..dipköşe temizlik yapmak zorundayım ki dışarıdada kar var, al sana bir gerginlik yaratacak durum daha...kısaca olaylar olaylar..haa birde şu ketojenik diet olayını kafama takmıştım , dukanla aralarındaki fark nelerdir netten bakacaktım , o da kaldı..offf

ögrende bizede söyle hopiş
bende abca bugün dr lara gittim yarın kv götürücem

benim emarım temiz çıktı sadece migren dedi dr .ben zaten migren oldugunu biliyordum olan 70 lirama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…