Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

doğru söze ne hacet fulicim. en iyisi bu diyeti yapmak. hem diğer yapacağım diyetlerde nasıl koruyacağımı da bilmiyorum. en azından bunda yol gösteren bi kitap var. kurallar var. en iyisi yarın alışverişe çıkayım da ne lazımsa yağsız tuzsuzlardan doldurayım. yulaf kepeğimi de şimdi netten tekrar sipariş etcem.

ondan suskun suskun bekliyon demek ki daha ne söyleyecekler diye

eheh yok kuzum ya alemin kralını izliyordum bana yollar mısın o bahsettiğin linki özelden. motivasyon açısından iyi olur dediğin gibi

seng merhaba... özelden mesaj atamıyorum ben. o yüzden buradan yazayım. ben sınavlarımdan dolayı takıma başlayamamıştım ama artık müsaitim. senin de sınavlarından dolayı takımı bırakma gibi bir durumun vardı yeni kaptan aranıyordu. o yüzden de takip edemedim zaten. şimdi durumlar nasıl? bazı kapanan takımlar olmuş sanırım..:26:

tiramisuya ben de bayilirim :26: yazin yerim artik zayif zayif ne de guzel yerim ama gobusum de cikmaz

canım merak ettim :) ana atarmısın linki :)

ayy bana ne olyuor bu ara ya :) siz yazıyorsunuz ben hırslanıyorum.. Elimde olsa sopayı kapıp döverdim senin mübareği kusura bakma valla bi an etkilendim bende. Sanki bana yapılmış gibi..

sorma canım bugün iyice bi sürttüm burnunu sonra affettim ama hala tavırlıyım :)

baya korkmuş kız senin mübarek. ya canım iyi hoş diyorsunda bu adam bana erkeklerle konuşmamı yasaklayan insan yani kıskançlık hatsafhada elinden gelse odaya kapatacak üstüme kilit atıcak arkadan yani.. nefes alsan haber ver diyenlerden bazen boğuyor hatta yani o kadar sıkılıyorumki arada bir. ama kendine gelince bnmde arkadaşım olsa arabaya alıyor. birde bugün arkadaşım resmen benle alay eder gibi bırakma çocuğu alıcısı çok olur dedi hani sen bırak ben hazırım der gibi allahımmm böyle yolasım geldi saçlarını neyse geçti şimdi sinir hırs ama hala tavırlıyım mübareğe :) çektiricem.. hatasını anlasın

müsliyi cumartesi diyetisyene sormadan yemek istemedim yaa.. enerjisi baya yüksekmiş. bendeki diyet değişimine göre 3 ekmek + 1 meyve kredisi demek. o yüzden sormadan yememek için attım buzdolabının üstüne :)

off yoğurtsuz bir hayat benim için noooooo..süt 7 yaşından beri ağzıma sürmedim ama benim peynir ve yoğrt hastalığım vardır ki şu an bile buzdolabında dört çeşit (beş de olabilir) peynir var..o yüzden dukan bana biraz daha yakın..ama bir tarafımda keto yap diyor , o konudada türkçe fazla bişey bulmak mümkün değil nette..şu ketosis olayı çok aklıma yattı , biraz daha araştırıcam onu..

aynen bende şu an senin durumundayım..on numara motivasyon ama hangi yola gideceğime karar vermemiş olmanın verdiği sıkıntı..üzüntü ve muz kabuğuuuuuuuuu

hoppiş arkadaşınız yapacak diyet,
ama hangisi seçsem diye düşünerek yapıyo kendine eziyet.
bir el atın, bir yardım edin a dostlar,
yoksa kapatıp gözünü edecek bir diyete niyet..

selam kızlar yine ben :) menümü yazayım dedim :)

sabah
2 dilim kepek ekmeği
30 gram mozerella peyniri ile hazırlanmış tost

öğlen
1 dilim sütlü nuriye :26::26::26::26:
4 parça diyabetik çikolata
200 ml. kayısı nektarı

akşam:
1 tabak susuz zeytin yağlı taze fasulye
100 gr. haşlanmış hindi eti
1 haşlanmış patates
200 gr. yarım yağlı yoğurt

ara:
4 parça diabetik çikolata
1 greyfurt
1 mandalina
1 kivi

spor
gn içerisinde yrüdüm bayaaa bi
1 saat koşu bandında yürüyüş planlamaktayım :)

su:
1.5 litre kadar içemedim :2:

hoppiş arkadaşınız yapacak diyet,
ama hangisi seçsem diye düşünerek yapıyo kendine eziyet.
bir el atın, bir yardım edin a dostlar,
yoksa kapatıp gözünü edecek bir diyete niyet..

canım ketosis uygun geliyorsa onu yap hem fully de sana yardımcı olur işte :)

hoppisim ben genelde sunu yap bunu yap demem hic kimseye de sana diyorum bak bence ketoyu yapma. dukani yap sen. cidden cunku bizim yolumuz uzun oldugundan sen de yogurt ve peynirsiz yasayamadigindan ben ketoyu yapsan bile surdurebilecegini sanmiyorum. bir yerde fire verme olasiligin cok yuksek. sen bastan dukana basla. zaten kilo verme hizi ayni olacak. dukan da cok hizli verdiriyor. bosuna keto yapma bence canim. boylece uzun sure devam edebilirsin. bir de hep ayni seyleri yersen cabuk bayarsin yine. degisik tarifler dene hatta kesfet falan. biliyorum cocukla zor olur ama yine de oyle iste. sik disini birkac ay.. her ay bir beden kesin kuculursun. birkac ayda incecik olursun yeter ki devam et. cidden bakin bana inanmiyorsunuz ama dukanla basaramayanlar sadece diyetin kurallarini kendi zevklerine gore egip bukenler.. seyire gecince kilo durakladiginda panige kapilip birakanlar. vs vs. dogru duzgun yapip da basarisiz olan var mi, yok hoppisim, kizlar, ha gayret ya bismillah deyin baslayin tum kacamaklara hayir deyin soyle en azindan 2-3 ay su karbonhidrat bagimliligindan arinin. sonrasi coook kolay. hea bi de once sonra resimleri olsun. once resimlerini hemen cektirin birine veya ayna karsisinda. her ay cekin. insan cunku aynaya bakinca farki goremiyor sanki.. ama resimlerde acayip belli oluyor. hatta durun bi resim paylasayim belki iyice gaza gelirsiniz

he o zaman hepten eziyet et burnu surtulsun bidaha aklindan bile geciremesin oyle seyleri. kisasa kisas o kizi da yol bence haketmis cunku
ben turkle bu yuzden evlenmezdim iste. cogu boyle bu cinsin . ingiliz kocayi bulmasaydim ben kesin muzmin bekardim...

anaaam sanki o çikolatalar ve meyveler biraz abartılmış her geçen gün de artıyor sanki.:26: şu haşlanmış patatesi de gözüm tutmuyor. aman dikkat.

vallahi fulişim halen bakıyorum ama keto çok sıkı..yulaf kepeği bilem yok..ben yine dukan yapayım bari, hiçbişey yapmamaktan iyidir..

:) şimdi desem ki yokmu senim mübareğin eşi dostu akrabası falan ama gönül razı gelmez :) kıyamam ben sevdiğime :) seviyorumda pisliği ama kızmadanda dayanamıyorum

anaaam sanki o çikolatalar ve meyveler biraz abartılmış her geçen gün de artıyor sanki.:26: şu haşlanmış patatesi de gözüm tutmuyor. aman dikkat.

yavrum dışarıdaydım mecburen yedim yani. haşlama patates hindi etiyle birlikte haşlamıştım. sebze tüketimim olarak geçiyor zaten :) meyveleride dayanamam ayrıca kalorim karbonhidratım düşük kalıyor mecbur yiyorum meyve :) kalori doldurmak için. bu menüm hepsi komple 1352 kalori yani. benim en az 1500 yemem gerekli

..öğrenciler twitterda istanbul valisine tag yapmışlarki okurken altıma kaçırıyordum az daha

Busecim iyi diosun hos diosunda ekmek mi peynir yogurt v.s sut urunleri mi walla ben ekmekten gecerim(aslinda ekmegi de cok sseverim ama ekmek ekmek nereye kadar ne kadar yenebilir ekmek) ama sut urunlerindengecemeeeem hele kilolari verelim bak gene azcik yeriz tiramisu yaaa o kadar menuyle gozunu korkutma atakta sadece protein(cok zor degil hem 3 gun)sonra da protein +sebze gene zor degil bence yulaf tarifleri bence gozunu korkutmasin bebaaaaam.Bak birbirimize ne yiyoruz onlari da soyleyerek diyet sirasinda yardimlasiriz falan olur bu is walla

tiramisuya ben de bayilirim :26: yazin yerim artik zayif zayif ne de guzel yerim ama gobusum de cikmaz
aslinda cok da tehlikeli bi tatli degil sekrini az koyarsak

Ben seninle ayni fikirdeyim Hoppidicigim ama bunu bi buseye anlatamadim

o ne kiz allahim kitliktan mi ciktin ozellikle ogle hem tatli hem meyve suyu hem de cikolata (ben anlamam oooole diyet cikolata falan yemissin iste basbayagi) ceza git 50 mekik:88:

Kesinlikle katiliyorum aaaaaaa biraz mi abartilmis coook iyimsersin busecim nerdeyse Busra benim 8 truffel rekorumu kirmaya calisiyobi de patates ben de yiyorum ama cok masum bi sebze degil haslanmis olsa bile cooook nisastasi yok mu?

kızlar benle birlikte p.tesiden itibaren dukan yapacaklar bir el kaldırsın bakiimm
ben ben ben ben örttttmenim ama buseyle cuma demistik biz.Gerci p.tesi daha ii olur hafta sonu herkes evde seytana uyabilirim daha basinda hata yapmak istemiorum.Cuma ya da p.tesi ben kesin basliyoruuuum bu boyle biline varin soyleyin cumle aleme

:) şimdi desem ki yokmu senim mübareğin eşi dostu akrabası falan ama gönül razı gelmez :) kıyamam ben sevdiğime :) seviyorumda pisliği ama kızmadanda dayanamıyorum
Puhahahahhhaaa kiz allah sana ne deyim,kiz ne bu sanki sanal marketten Yulaf kepegi siparisi mi veriyosun allah iyiligini versin cok guldum

kalori dolduracaksan sut ic yogurt ye o ne o ooole

Son düzenleme:
kızlar benle birlikte p.tesiden itibaren dukan yapacaklar bir el kaldırsın bakiimm

yulaf kepeğim anca elime ulaşııır. pazartesi ye ok diyoruz emineyleeeeeeee

valla bu nasıl diyetmiş. böyle kilo verebiliyorsan

emineee tamamdır PAZARTESİ başlıyoruz dukanaa

eveet patates aynen dediğin gibi diğer sebzelere benzemezz

dukanda süt peynir vs serbest ama yağsız ve tuzsuz olcak. yani lor veya tofu peyniri, bir de light süt ve yoğurt olcak. yağ oranları 100 gramda en fazla %2 olcakmış. marketlerde vaar. ay pazartesi kesin başlayalım. kilolarımızdan da bi kurtulalım 3 aya kadar zayıf olalım

Son düzenleme:
Yessssssss oldu bu is tmm sakin degistirme kararini p.tesi kadinlar kulubu 9.takimda buse emine hoppicik:118:ve dukan diyeti savuluuuun gelioruz biiiiiz
ben zaten hep %1 yag oranli yogurt ve sut kullaniyorum peynirde sinir tanimiodum ama onu da sinirlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…